Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kaşıntılar ödem atılan dönemde çok ciddi oluyor gerçekten, delirecekmiş gibi hissediyordum ben de. Ama 2-3 gün sürüp geçiyor, canını sıkma =)

Kaşıntılar ödem atılan dönemde çok ciddi oluyor gerçekten, delirecekmiş gibi hissediyordum ben de. Ama 2-3 gün sürüp geçiyor, canını sıkma =)
Evet baya bir kasindirdi dun gece simdi durdu ilginc bir sekilde,neyseki genel anlamda gecen haftaya dek cok cok iyiyim,cok sert olmalari disinda agri vs kalmadi gibi,kollarimida rahat kullaniyorum.Cok sagol canim

Kaça yaptırdınız ameliyatı ?

Suan bakamıyorum bile goguslerime fuze gıbı yarın sargılarımı cıkıcak insallah hemen ıyılesırım tek basıma yataktan bile kalkamaz haldeyim

Suan bakamıyorum bile goguslerime fuze gıbı yarın sargılarımı cıkıcak insallah hemen ıyılesırım tek basıma yataktan bile kalkamaz haldeyim
Tek başına yataktan kalkmak pek mümkün olmuyor zaten canım. Hatta imkansız bu dediğin. 4. günden sonra rahatladigini sende göreceksin. Biraz sık dişini. Ağrıların geçtiğinde iyiki yaptirmisim diyeceksin. Bak gör

benim doktorum göğüs kafesi meme dokumu iki gögüs arasını vs her yerini ölçtü.
sonrasında uygun gördüğü protez olçusu ile 3 boyutlu halini gösterdi. benimde iki göğüs arasında boyut farklılığı vardı aradaki farkı kapatacak sekilde protez olmadığı için her ikisine de aynı cc lik (255 cc damla) protez koydu. zaten normalde de iki göğüs arası farklılık oluyor. merak etme sutyeni doldurma açısında farklılık olmuyor. :)

İnsallah ya bi deli cesaretiyle yaptırdım ama burayı okudukça biraz daha içim rahatlıyo

Merhaba sey senın ne kadar tuttu ucreti bide agri durumun nasıl

Merhaba sey senın ne kadar tuttu ucreti bide agri durumun nasıl
hastanede 1 gece yattım ertesi sabah gayet iyi durumdaydım. bende refakatçi yoktu hemsireler yardımcı oldular oda kolumda serum takılı olduğu ve kendimi fazla zorlamamam için. gecem rahattı kolumda serum olduğu için ağrı sızı hissetmedim. aneztezi etkisini azaltmak için bol bol su içim. sabahı cok rahattım ağrı kesici hap bile almadım çok şükür. zor da kalsam işe bile gidebilirdim o derece ağrım yoktu :) tabi uzandığım için kalkarken zorlanmamak için belli süre oturur vaziyette uyudum :) beni zorlayan tek şey oturmaktan kaynaklı kalça ağrısıydı :) ( Aralık 2017 ameliyat oldum 11 000 TL )

teşekkür ederim canım :) benimde yuvarlak protez olucak

Vay masallah ya kas altı olmadın sanırım dımı ondan rahattın benim üstümde tas var gibi kollarımı kaldıramıyorum tuvalette gittikten sonra iç çamasırımı bile kaldıramıyorum

Canımcim senin kas zarı altimiydi.masallah kız ne şanslısın :)

Vay masallah ya kas altı olmadın sanırım dımı ondan rahattın benim üstümde tas var gibi kollarımı kaldıramıyorum tuvalette gittikten sonra iç çamasırımı bile kaldıramıyorum
Bende aynı canım. İnan mucize gibi günlük yasantina dönüyorsun 4. günden sonra

yoo kas altı -dual plan yöntemi ile oldum . fazla büyük protez konulmadı onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. inşallah herkesin böyle olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…