Evet canim goguslerde,ozellikle gerilen deride.Ama bazen sporcu sutyeninin altinda kalan sırt ve bantın yapistigi yerlerde kasiniyor.Sende belki uzun sure kapali durmasi sebep olmus olabilir,arada sutyen ve bandajsiz oturup cildin hava almasinimi saglamak gerek acaba..Ama benimki galiba derinin gerilmesine bagli
Evet baya bir kasindirdi dun gece simdi durdu ilginc bir sekilde,neyseki genel anlamda gecen haftaya dek cok cok iyiyim,cok sert olmalari disinda agri vs kalmadi gibi,kollarimida rahat kullaniyorum.Cok sagol canimKaşıntılar ödem atılan dönemde çok ciddi oluyor gerçekten, delirecekmiş gibi hissediyordum ben de. Ama 2-3 gün sürüp geçiyor, canını sıkma =)
Kaça yaptırdınız ameliyatı ?Ben de surekli sunu dusunuyorum,baska bir doktorla gorusmustum kendisi ameliyat esnasinda boyut denemeye karsiydi,onceki muayenede olcumlerle boyuta karar verip direkt o protezi takiyordu deneme vs yapmadan.O doktor bana 450 uygun gormustu,ama ameliyatimda doktorum dediki 415 i denedim protezin kenari kivriliyordu,375 te bile cebin kapanmasi zordu,max 365 koyabildim.Ya diger doktora olsaydim ameliyati ne olacakti,cok ilginc cidden,Allah kurtarmis galiba ve Aysegul hanima dusmusum.
Az sabret sonra iyi ki olmusum bisi degilmis diceksinBende yeni ameliyat oldum bugun ikinci gunum agrıdan delircek gibiyim kas altından oldum bu acıya deger mı deseler bı tekrar dusunurdum
Canim ağri kesici almadın mi. Kas altı bile olsa bu kadar agrin olmamalı.Bende yeni ameliyat oldum bugun ikinci gunum agrıdan delircek gibiyim kas altından oldum bu acıya deger mı deseler bı tekrar dusunurdum
Canim ağri kesici almadın mi. Kas altı bile olsa bu kadar agrin olmamalı.
Tek başına yataktan kalkmak pek mümkün olmuyor zaten canım. Hatta imkansız bu dediğin. 4. günden sonra rahatladigini sende göreceksin. Biraz sık dişini. Ağrıların geçtiğinde iyiki yaptirmisim diyeceksin. Bak görSuan bakamıyorum bile goguslerime fuze gıbı yarın sargılarımı cıkıcak insallah hemen ıyılesırım tek basıma yataktan bile kalkamaz haldeyim
benim doktorum göğüs kafesi meme dokumu iki gögüs arasını vs her yerini ölçtü.merhaba kızlar,bugün bir dr.la görüştüm yeni geldim ve hemen size sormak istiyorum.öncelikle ilk görüşmede sizin doktorunuz göğüs çapınızı vs.ölçtümü? gittiğim dr. ölçmedi.elle muyene etti ,örnek implantlardan gösterdi.dokun çok az dedi.kas altı uygun gördü.Fakat benim göğüslerimde sanki sağ gösüm daha küçük.her ikisine aynı ölçüde mi takılıyor?farklı takılan var mı? birde 350 cc daha uygun gibi geldi ama eşim 400cc istiyor.(boyum 1,55 kilom 47)Dr.a başka neler sormam gerekiyor açıkcası bilemedim.Aylardır takipteyim ve heyecanlıyım istersem haftaya olabileceğimi söyledi dr.um.Yardımlarınızı bekliyorum
Tek başına yataktan kalkmak pek mümkün olmuyor zaten canım. Hatta imkansız bu dediğin. 4. günden sonra rahatladigini sende göreceksin. Biraz sık dişini. Ağrıların geçtiğinde iyiki yaptirmisim diyeceksin. Bak gör
Merhaba sey senın ne kadar tuttu ucreti bide agri durumun nasılbenim doktorum göğüs kafesi meme dokumu iki gögüs arasını vs her yerini ölçtü.
sonrasında uygun gördüğü prorez olçusu ile 3 boyutlu halini gösterdi. benimde iki göğüs arasında boyut farklılığı vardı aradaki farkı kapatacak sekilde protez olmadığı için her ikisine de aynı cc lik (255 cc damla) protez koydu. zaten normalde de iki göğüs arası farklılık oluyor. merak etme sutyeni doldurma açısında farklılık olmuyor. :)
hastanede 1 gece yattım ertesi sabah gayet iyi durumdaydım. bende refakatçi yoktu hemsireler yardımcı oldular oda kolumda serum takılı olduğu ve kendimi fazla zorlamamam için. gecem rahattı kolumda serum olduğu için ağrı sızı hissetmedim. aneztezi etkisini azaltmak için bol bol su içim. sabahı cok rahattım ağrı kesici hap bile almadım çok şükür. zor da kalsam işe bile gidebilirdim o derece ağrım yoktu :) tabi uzandığım için kalkarken zorlanmamak için belli süre oturur vaziyette uyudum :) beni zorlayan tek şey oturmaktan kaynaklı kalça ağrısıydı :) ( Aralık 2017 ameliyat oldum 11 000 TL )Merhaba sey senın ne kadar tuttu ucreti bide agri durumun nasıl
teşekkür ederim canım :) benimde yuvarlak protez olucakbenim doktorum göğüs kafesi meme dokumu iki gögüs arasını vs her yerini ölçtü.
sonrasında uygun gördüğü protez olçusu ile 3 boyutlu halini gösterdi. benimde iki göğüs arasında boyut farklılığı vardı aradaki farkı kapatacak sekilde protez olmadığı için her ikisine de aynı cc lik (255 cc damla) protez koydu. zaten normalde de iki göğüs arası farklılık oluyor. merak etme sutyeni doldurma açısında farklılık olmuyor. :)
Vay masallah ya kas altı olmadın sanırım dımı ondan rahattın benim üstümde tas var gibi kollarımı kaldıramıyorum tuvalette gittikten sonra iç çamasırımı bile kaldıramıyorumhastanede 1 gece yattım ertesi sabah gayet iyi durumdaydım. bende refakatçi yoktu hemsireler yardımcı oldular oda kolumda serum takılı olduğu ve kendimi fazla zorlamamam için. gecem rahattı kolumda serum olduğu için ağrı sızı hissetmedim. aneztezi etkisini azaltmak için bol bol su içim. sabahı cok rahattım ağrı kesici hap bile almadım çok şükür. zor da kalsam işe bile gidebilirdim o derece ağrım yoktu :) tabi uzandığım için kalkarken zorlanmamak için belli süre oturur vaziyette uyudum :) beni zorlayan tek şey oturmaktan kaynaklı kalça ağrısıydı :) ( Aralık 2017 ameliyat oldum 11 000 TL )
Canımcim senin kas zarı altimiydi.masallah kız ne şanslısın :)hastanede 1 gece yattım ertesi sabah gayet iyi durumdaydım. bende refakatçi yoktu hemsireler yardımcı oldular oda kolumda serum takılı olduğu ve kendimi fazla zorlamamam için. gecem rahattı kolumda serum olduğu için ağrı sızı hissetmedim. aneztezi etkisini azaltmak için bol bol su içim. sabahı cok rahattım ağrı kesici hap bile almadım çok şükür. zor da kalsam işe bile gidebilirdim o derece ağrım yoktu :) tabi uzandığım için kalkarken zorlanmamak için belli süre oturur vaziyette uyudum :) beni zorlayan tek şey oturmaktan kaynaklı kalça ağrısıydı :) ( Aralık 2017 ameliyat oldum 11 000 TL )
Bende aynı canım. İnan mucize gibi günlük yasantina dönüyorsun 4. günden sonraVay masallah ya kas altı olmadın sanırım dımı ondan rahattın benim üstümde tas var gibi kollarımı kaldıramıyorum tuvalette gittikten sonra iç çamasırımı bile kaldıramıyorum
Bende ayniydim yazacaktım. Sabret bir kaç gün daha. Sonrasında güzel memeler sana kalacak :)Bende aynı canım. İnan mucize gibi günlük yasantina dönüyorsun 4. günden sonra
yoo kas altı -dual plan yöntemi ile oldum . fazla büyük protez konulmadı onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. inşallah herkesin böyle olur :)Vay masallah ya kas altı olmadın sanırım dımı ondan rahattın benim üstümde tas var gibi kollarımı kaldıramıyorum tuvalette gittikten sonra iç çamasırımı bile kaldıramıyorum
hayır ya dual plan yöntemi ile oldu. kas altı olmuyor mu yöntem. şüphelenmeye başladım :))Canımcim senin kas zarı altimiydi.masallah kız ne şanslısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?