Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hayır ya dual plan yöntemi ile oldu. kas altı olmuyor mu yöntem. şüphelenmeye başladım :))
Oda bi kas altı yontemıymıs sanırım baktım biraz ama ben simdi doktordan geliyorum sporcu sutyenı giydim cok sıkı bısey agrılarım katlanılcak gıbı degıl agrı kesici al dedı zaten onlarla ayakta duruyorum keske baska doktorlarla gorusseydım bıraz pis anım suan goguslerime bakıcak cesaretim bile yok dokunamıyorum bile

kas gevsetici kullanıyor musun
ameliyattan sonra kasaltı olanlarda tabi daha cok kas agrısı cekiyoruz
benim doktorum hemen kas gevsetici kullandırttı bana 10 gune yakın kullandım ben kaslar gevsedikce agrı gidiyor
baya rahatlatıyor.

Canim doktora gittim ben bugün asi yapildi ilac felan verdi yediğin birsey dokunmuş dedi ameliyat oldugumu soyleyemedim ama. Anneme gore ise sebep anestezi. deden de ameliyat sonrasi aynini olmustu diyor. Merak ettim sende ayni durumlari mi yasiyorsun diye

E Ersoyayseersoy0
Aysecim aci konusunda inan cok iyi anliyorum seni. Benimde hayatimda yasadigim en buyuk fiziksel aciydi diyebilirim.sen yine cok güçlüsun ben 2. Gün ötenazi istiyorum demiştim hemşirelere 2. Gun telefonu elime alacak kas gucune bile sahip degildim.Düşün ki hastaneden 4. Gün taburcu oldum. Hic iyilesmeyecek diyordum ki sunu farkettim örneğin ilk 5 gun hic ilerleme yok hep aynisin agrilar umutsuzluk felan ama 6. Gun bir uyaniyorsun 1 haftalik iyilesmissin. Bak ben suan 16. Gunume girdim sorsan 3 partta iyilestim diyebilirim. Demem o ki gececek inanki yavas yavas geçecek. Bu donemde benzer acilari yasayanlarin olmasini bilmek ve ustesinden geldiklerini görmek seni de rahatlatacaktir eminim. Sen de geleceksin ustesinden.

Valla cok saol boyle seyler gorunce içim rahatlıyo kapı kolunu bile acamıyorum hala ameliyat mı oldum ben dıye kendimi sorguluyorum salı gunu oldum ameliyat ölü balık gıbı yatıyorum hala sende mi kas altı oldun ooo dört gun kalmışsın bıde hastanede

Doktora keske soyleseydın ameliyat oldugunu anestezininde cok etkisi var ben ilk gun içtiğim ıkı yudum suyu bile fazlasıyla geri çıkardım anestezi yuzunden demistı hemsırd

epidural anestezi ile ameliyat olan varmı aranızda ? daha rahat bir yöntem dedi doktorum genel anestezi gibi zor değil dedi epidural anestezi ile yapıyomuş ameliyatları

Kızlar yarın tahlillerim yapılacak , haftaya da olucam sanırım acı eşiğim yüksek ama okuyunca bi tırsmıyo değilim.Olanlara bir an önce şifalar diliyorum. Bizlere tecrübeleriyle destek olan tüm arkadaşlara da teşekkür ederim

Guzel gecer insallah ben hemen iyileşip sutyen giymek istiyorum senin kac cc koyulacak bide fiyatını yazar mısın

Ne demek herzaman. diğer arkadaşlarim bana destek oldular şimdi sıra bende. Evet canim bende kas alti oldum. Doktora kalsa o halime o acima beni 2 gun daha yatiracakti hastanede de ben cikmak istedim.Suruneceksemde evimde suruneyim dedim :))

Eyvahh kac cc takıldı pekı Allah razı olsun senden benim gibilerinde şifasını versin insallah yoksa bende ötenazi istıycemm

Doktora keske soyleseydın ameliyat oldugunu anestezininde cok etkisi var ben ilk gun içtiğim ıkı yudum suyu bile fazlasıyla geri çıkardım anestezi yuzunden demistı hemsırd
Calistigim okulun hekimi canim bana da idareci eslik etti giderken duyulsun istemedim anlayacağın.. Ama bende anesteziden ve sonrasında morfin felan yaptilar bana o tarz ilaclarin yan etkisi olabilir diye düşünüyorum. Hos 16 gun oldu ama

Arkadaslar su an benim kaşıntıdan mahvolmakta goguslerim,o kadar kasiniyorki cildiracagim,badem yagi surmustum biraz,sizdede oluyormu kasinti?Ne yapmak gerek acaba?
benim de oldu gogus arasi cok kasindi lastik yerleri falan gecti simdi gerilmedenbkaynakli kantaron suruyorum rahatladim

ben de oyle kustum ilk gun kac kere her ansetezi bir etki yapti ben de 4 kere anestezi aldim 2 dogum birbgogus bir dusuk sebebiyle kurtaj

Kizlar su masaj nasil saat yonunde yap dedi ama ben baskiyi ne kadar yapacagimizi anlamadim valla

Eyvahh kac cc takıldı pekı Allah razı olsun senden benim gibilerinde şifasını versin insallah yoksa bende ötenazi istıycemm
Ayy Rabbim hepimizden Razi olsun ne demek.insallah bir an önce atlatirsin.atlatiriz gormemise doneriz insallah :)) 325 cc high profil takildi canim kas alti meme alti kesisi.

Guzel gecer insallah ben hemen iyileşip sutyen giymek istiyorum senin kac cc koyulacak bide fiyatını yazar mısın
Yarın netleştiricez canım 350 demiştik ilk görüşmede fakat 400 de aklım kalmadı değil.aslında cc boylarının kaç bedene denk geldiği konusunda hala tecrübesizim.90 beden hoş duruyor mesela ama 400 de sırt bel ağrısı yapar mı diye düşünüyorum. Benimki 7.500 tl

Yok canim benim azaldi sanirim gerilmeden kaynakli,ara ara olup geciyor.Cok gecmis olsun

Kizlar su masaj nasil saat yonunde yap dedi ama ben baskiyi ne kadar yapacagimizi anlamadim valla
Offf masajmi...Ben dokunamiyorum,dusa girmeye odum patliyor 1 ay sonunda dedi masaj icin benim doktorum umarim o zamana hala bu durumda olmam

Cok gecmis olsun canim,acil sifalar.Kas altı bu kadar ağrılı oluyor demekki Kac cc konuldu acaba buyuk olmasininda etkisi olabilirmi

Doktorunuz kim peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…