- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Bende ilk haftalarda sirt agrisi oldu vé hep boyle kalir diye korktum hatta pismanlik duydum keske kucuk taktirsaydim diyeYarın netleştiricez canım 350 demiştik ilk görüşmede fakat 400 de aklım kalmadı değil.aslında cc boylarının kaç bedene denk geldiği konusunda hala tecrübesizim.90 beden hoş duruyor mesela ama 400 de sırt bel ağrısı yapar mı diye düşünüyorum. Benimki 7.500 tl
Dokunursun canim merak etmeOfff masajmi...Ben dokunamiyorum,dusa girmeye odum patliyor1 ay sonunda dedi masaj icin benim doktorum umarim o zamana hala bu durumda olmam
Cok saol hepimizin gecsin insallah 325 cc koydu aslında ben zaten buyuk olsun degıl olsun istıyodum ama kas altının bu kadar agrısı oldugunu bilmiyodumCok gecmis olsun canim,acil sifalar.Kas altı bu kadar ağrılı oluyor demekkiKac cc konuldu acaba buyuk olmasininda etkisi olabilirmi
Bir kac gun icinde daha rahatlarsin sanirim canim.Bende gecen pzt oldum,ilk 3-4 gun daha zordu,surekli agri kesici kullandim yolda yurumekte zorlaniyordum,adim atip vucut sarsildikca goguslerim aciyordu,1 hafta bile cok fark etti.Su an sert olmalari disinda bir sıkıntım yokCok saol hepimizin gecsin insallah 325 cc koydu aslında ben zaten buyuk olsun degıl olsun istıyodum ama kas altının bu kadar agrısı oldugunu bilmiyodum
Ben gebzede özel bir hastanede olacağım canım .Dr.Ali beyDoktorunuz kim peki?
Ayyy çok teşekkürler yanıtınız için rahatlattınız.sizin boy kilo kaçtı acaba? Bir de dokunuz varmıydı?Bende ilk haftalarda sirt agrisi oldu vé hep boyle kalir diye korktum hatta pismanlik duydum keske kucuk taktirsaydim diye
Ama insan alisiyor zamanla .Simdi 6 ci haftam vé gayet rahatim.Protezim oldugunu unutuyorum bazan.95 c yada95 c de benimki vé 400 cc takildi
Boy 168 kilo degisiyordu 65 civariAyyy çok teşekkürler yanıtınız için rahatlattınız.sizin boy kilo kaçtı acaba? Bir de dokunuz varmıydı?
400 cc nasıl duruyor görebilir miyim? (Öncesi foto ekledim ben de)Bende ilk haftalarda sirt agrisi oldu vé hep boyle kalir diye korktum hatta pismanlik duydum keske kucuk taktirsaydim diye
Ama insan alisiyor zamanla .Simdi 6 ci haftam vé gayet rahatim.Protezim oldugunu unutuyorum bazan.95 c yada95 c de benimki vé 400 cc takildi
Izlemeye aldim sizde béni izleyin400 cc nasıl duruyor görebilir miyim? (Öncesi foto ekledim ben de)
Inanki hepsi geciyor :) sonra iyi ki olmusum hatta gec bile kalmisim diyorsun :))Oda bi kas altı yontemıymıs sanırım baktım biraz ama ben simdi doktordan geliyorum sporcu sutyenı giydim cok sıkı bısey agrılarım katlanılcak gıbı degıl agrı kesici al dedı zaten onlarla ayakta duruyorum keske baska doktorlarla gorusseydım bıraz pis anım suan goguslerime bakıcak cesaretim bile yok dokunamıyorum bile
Çok güzel olmuş! Eski hali bile benimkinin kaç katı güzelmiş. Maşallah.Izlemeye aldim sizde béni izleyin
Teşekkür ederim canım izlemeye aldığın için , çok güzel olmuşlar darısı başımaBoy 168 kilo degisiyordu 65 civari
Dokum bayagi vardi
Izlemeye alayim bak istersen
Insallah seninkiler cok daha guzel olsunTeşekkür ederim canım izlemeye aldığın için , çok güzel olmuşlar darısı başıma
Yok canim ya bayagi sarkikti o yüzden diklestirme de yapildi .Çok güzel olmuş! Eski hali bile benimkinin kaç katı güzelmiş. Maşallah.
Herkes hayalindeki göğüse sağlıkla kavuşsun inşallah canım.Temennilerin için teşekkür ederimInsallah seninkiler cok daha guzel olsun
Herkesin sıkıntısız sorunsuz olabildigince az agrili sekilde :)) cok guzel memeleri olsun :)) herkes cok mutlu olsun:)) kimse pisman olmasin :)))Herkes hayalindeki göğüse sağlıkla kavuşsun inşallah canım.Temennilerin için teşekkür ederim
Almıştım o an ama bağlantı mı gitti ne, tekrar aldım şimdi. Benim de çok az dokum var, emzirmeyle söndü gitti. Süt doluyken ki halini çok seviyodum :)Yok canim ya bayagi sarkikti o yüzden diklestirme de yapildi .
Seninkileri goremedim izlemeye alirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?