Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende ilk haftalarda sirt agrisi oldu vé hep boyle kalir diye korktum hatta pismanlik duydum keske kucuk taktirsaydim diye
Ama insan alisiyor zamanla .Simdi 6 ci haftam vé gayet rahatim.Protezim oldugunu unutuyorum bazan.95 c yada95 c de benimki vé 400 cc takildi

Offf masajmi...Ben dokunamiyorum,dusa girmeye odum patliyor 1 ay sonunda dedi masaj icin benim doktorum umarim o zamana hala bu durumda olmam
Dokunursun canim merak etme
Bende ilk baslarda bakmaya bile korkuyordum .Daha cok yeni seninki
6 ci hafta da çok rahat elleyebiliyorum masaj yapiyorum agri sizi yok
Biraz zaman

Cok gecmis olsun canim,acil sifalar.Kas altı bu kadar ağrılı oluyor demekki Kac cc konuldu acaba buyuk olmasininda etkisi olabilirmi
Cok saol hepimizin gecsin insallah 325 cc koydu aslında ben zaten buyuk olsun degıl olsun istıyodum ama kas altının bu kadar agrısı oldugunu bilmiyodum

Cok saol hepimizin gecsin insallah 325 cc koydu aslında ben zaten buyuk olsun degıl olsun istıyodum ama kas altının bu kadar agrısı oldugunu bilmiyodum
Bir kac gun icinde daha rahatlarsin sanirim canim.Bende gecen pzt oldum,ilk 3-4 gun daha zordu,surekli agri kesici kullandim yolda yurumekte zorlaniyordum,adim atip vucut sarsildikca goguslerim aciyordu,1 hafta bile cok fark etti.Su an sert olmalari disinda bir sıkıntım yok

Ayyy çok teşekkürler yanıtınız için rahatlattınız.sizin boy kilo kaçtı acaba? Bir de dokunuz varmıydı?

400 cc nasıl duruyor görebilir miyim? (Öncesi foto ekledim ben de)

Inanki hepsi geciyor :) sonra iyi ki olmusum hatta gec bile kalmisim diyorsun :))

Tam görüşmeye gidicem hemşire bi arkadaşım bence yaptırma, birçok makale var bu konuda, kanserli hücre herkeste oluyor, ameliyat/kesi vs olunca yayılma ihtimali var diye beni korkuttu böyle bi ihtimal varsa estetik cerrahlar bile bile yapmaz sonuçta ama bunu.

Çok gerdi beni. İçimi rahatlatsın ye anlatmıştım yaptırmak istediğimi. Biraz moral buluyim diye geldim foruma. İyi ki varsınız.

Merhabalar, bende 20 şubatta meme+burun olacağım. Doktor 300-325 takarız demişti, şu an a cup’um c kap olmak istiyorum, yeterli mi sizce bu cc?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…