Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar bir sorum var, en çok sabahları mı ağrı oluyor? Sabahları çok zorlanıyorum ben
Birde 5 gün oldu hep oturarak uyuyorum artık sırtım ağrıyor, ne zaman tam düz olarak yatabilirim?
1 hafta sonra yavas yvas yan yatmaya baslayabilirsin demisti dr bana agrin olursa hemen sirt ustune devam demjsti

Peki sancılarınız hala çok mu acaba.
İlk kaç gün sizi çok zorladı.
Ayağa kalkıp rahat gezebiliyor musunuz?
ilk gunden itibaren kalkip gezdim ben ama ilk 1 jafta hic cikmadim evden odemin atilmasi icin yurumek iyi olir ama cabuk yoruluyordum.bol dinlenmek iyi olur

Bakalım bende sonucları ne olacak burdan yazıcam bende :)
Malum az da olsa hareket etmem gerekecek :)

Benim anlamadigim ameliyat oncesi ne kadar konusulsada bu cc isine doktorlar ameliyat sirasinda kesin karari veriyor,yani siz boyle alinca olsada olmasada o cc mi konulacak ! O zaman cok iyi dusunup karar vermeniz lazim...
Süreç bende şöyle işledi. Doktor ameliyat öncesi medikalciyi aradi şu boyutlari getir (ornek 300-400cc arasi tum high profilleri) diye. Ameliyat esnasinda deneyip birine karar vermiş. Hatta medikalci ben anesteziden uyanır uyanmaz benden para istemisti. yani ben ameliyat sonrasi ödeme yaptım medicale ki onlar doktorumla anlasmaliymis. Üzüldüm fiyat konusunda ama neyse artik canim iyi ol da sen

Benim anlamadigim ameliyat oncesi ne kadar konusulsada bu cc isine doktorlar ameliyat sirasinda kesin karari veriyor,yani siz boyle alinca olsada olmasada o cc mi konulacak ! O zaman cok iyi dusunup karar vermeniz lazim...
KK askeri arkadaşın dediği gibi cnm,,
Evet cnm aynen öyle olucak benimde, Dr arayıp o vericekmiş bilgileri, medicalci kadın bana ,Dr bizi arıycak şu şu cc arası getir diycek dedi, ameliyat esnasında deniycekmiş hepsini hangisi uygunsa onu takıcakmış. :)
Ama ben parayı peşin ödemeliymişim çünkü kadın bana, ben silikon siparişini vermem lazım istanbuldan geliyo silikonlar dedi, parayı oraya vericem 10tane kadar denemelik silikon alıcam senin dra ameliyat günü götürücem olmayanları geri alıp geri göndericem dedi.

Ne zor süreç yarabbim bi tarih alsam gam yenimiycem gerçekten beklemek gibisi yok. Günüm belli olsa tüm stresim gidicek gibi geliyor, ameliyat sonrası korkutmuyo şimdilik beni.

Aranızda tiryaki olupta sigarayı çok fazla azaltamayıp bırakamayan ve o halde bile ameliyat olan varmı nolur bu konuda yardım edin, bide bu stres etkiliyo beni, 1aydır filtreyle(ağızlık)içiyorum katranı süzüyo ya hani belki vücuda az zarar veriyodur diye kullanıyorum ve filtresiz sigara içememeye başladım alıştım çok, ama hala azaltabilmiş değilim günde 1paketi geçiyo, Dr 1ay önceden bırakmalısın demişti ama yok ben beceremiyorum..

Ben günde 2 paket sigara içiyorum 20 yıldır. Hiç birakmadim ve ameliyattan 5 saat sonra da içtim hatta sabaha kadar uyumadim saat başı içtim cafeye inip ve bir sorun yaşamadım. Yara iyileşme durumum da normal.

Haklısınız, ben daha büyük istemiştim ama ameliyat sırasında benim doktorum biraz daha küçük olan protezi tercih uygun görmüş, benim istediğimi yapmadı; oysa ben biraz daha büyük olmasını tercih ederdim, şu an şiş durumdalar, şişler inince iyice küçülürse mutsuz olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…