Aldım:)
1 hafta sonra yavas yvas yan yatmaya baslayabilirsin demisti dr bana agrin olursa hemen sirt ustune devam demjstiKızlar bir sorum var, en çok sabahları mı ağrı oluyor? Sabahları çok zorlanıyorum ben
Birde 5 gün oldu hep oturarak uyuyorum artık sırtım ağrıyor, ne zaman tam düz olarak yatabilirim?
ilk gunden itibaren kalkip gezdim ben ama ilk 1 jafta hic cikmadim evden odemin atilmasi icin yurumek iyi olir ama cabuk yoruluyordum.bol dinlenmek iyi olurPeki sancılarınız hala çok mu acaba.
İlk kaç gün sizi çok zorladı.
Ayağa kalkıp rahat gezebiliyor musunuz?
1 hafta sonra yavas yvas yan yatmaya baslayabilirsin demisti dr bana agrin olursa hemen sirt ustune devam demjsti
ilk gunden itibaren kalkip gezdim ben ama ilk 1 jafta hic cikmadim evden odemin atilmasi icin yurumek iyi olir ama cabuk yoruluyordum.bol dinlenmek iyi olur
fotoğraflarına bakabilir miyim seni izlemeye aldımKızlar ameliyat sonrası fotoğrafımı ekledim fakat yanlışlıkla öncesi fotoğrafını sildim , 350 cc’in daha büyük olacağını düşünüyordum, tahminimden küçük oldu
Beni de istermisiniz fotom var fikir edinmek istiyorumBenide izlermisiniz bende görmek istiyorum benimde 350 cc:)
Tabi ki:)Beni de istermisiniz fotom var fikir edinmek istiyorum
Ben 8.gun kullandim duz vites otomatikse cok daha rahat kullanirsinSporcu sütyenimi çıkartmaya bile korkuyorum; bir ara foto koyarım, teşekkürler; peki be zaman araba kullanabilirim acaba, yarın bir hafta olacak.
izlemeye aldim sixde alirmisiniz :)Kızlarrrrr foto paylaştım yorumlarınız bekliyorum:))
Beni de izler misinKızlarrrrr foto paylaştım yorumlarınız bekliyorum:))
izlemeye alirmisin benim canim,:)Kızlar ameliyat sonrası fotoğrafımı ekledim fakat yanlışlıkla öncesi fotoğrafını sildim , 350 cc’in daha büyük olacağını düşünüyordum, tahminimden küçük oldu
izlemeye alirmisin sende beni canim:)beni izleyebilirmisiniz ne kadar oldu ameliyat olalı benim 56 gun felan oldu
Ordan başka silikon satan medical yokmuş koca şehirde şaka gibi.hemde tuhaf olan standart fiyat bu dedi boyuttan boyuta fark yok dedi. Yani ister 250cc iater-450cc olsun hep 3200 dedi, Ama eskişehire gitmiştik ordada gitmişken fiyat alalım dedim medicale girip sorduğumda kadın bana Dr boyut verdimi hayır diyince önce kaç takıcak o belli olsun sonra fiyat verelim dedi çünkü fiyatlar değişiyo dedi. 3000den başlıyo ama dedi. Anlamadım şaşırdım. Ama malesef başka şehirden alma imkanımda yok çünkü ven siparişi önden verip paramı ödeyip ameliyat günü medicalci alıp getiriyormuş silikonu.
Süreç bende şöyle işledi. Doktor ameliyat öncesi medikalciyi aradi şu boyutlari getir (ornek 300-400cc arasi tum high profilleri) diye. Ameliyat esnasinda deneyip birine karar vermiş. Hatta medikalci ben anesteziden uyanır uyanmaz benden para istemisti. yani ben ameliyat sonrasi ödeme yaptım medicale ki onlar doktorumla anlasmaliymis. Üzüldüm fiyat konusunda ama neyse artik canim iyi ol da senBenim anlamadigim ameliyat oncesi ne kadar konusulsada bu cc isine doktorlar ameliyat sirasinda kesin karari veriyor,yani siz boyle alinca olsada olmasada o cc mi konulacak ! O zaman cok iyi dusunup karar vermeniz lazim...
Benide izler misinAldım:)
KK askeri arkadaşın dediği gibi cnm,,Benim anlamadigim ameliyat oncesi ne kadar konusulsada bu cc isine doktorlar ameliyat sirasinda kesin karari veriyor,yani siz boyle alinca olsada olmasada o cc mi konulacak ! O zaman cok iyi dusunup karar vermeniz lazim...
Evet cnm aynen öyle olucak benimde, Dr arayıp o vericekmiş bilgileri, medicalci kadın bana ,Dr bizi arıycak şu şu cc arası getir diycek dedi, ameliyat esnasında deniycekmiş hepsini hangisi uygunsa onu takıcakmış. :)Süreç bende şöyle işledi. Doktor ameliyat öncesi medikalciyi aradi şu boyutlari getir (ornek 300-400cc arasi tum high profilleri) diye. Ameliyat esnasinda deneyip birine karar vermiş. Hatta medikalci ben anesteziden uyanır uyanmaz benden para istemisti. yani ben ameliyat sonrasi ödeme yaptım medicale ki onlar doktorumla anlasmaliymis. Üzüldüm fiyat konusunda ama neyse artik canim iyi ol da sen
Ben günde 2 paket sigara içiyorum 20 yıldır. Hiç birakmadim ve ameliyattan 5 saat sonra da içtim hatta sabaha kadar uyumadim saat başı içtim cafeye inip ve bir sorun yaşamadım. Yara iyileşme durumum da normal.Aranızda tiryaki olupta sigarayı çok fazla azaltamayıp bırakamayan ve o halde bile ameliyat olan varmı nolur bu konuda yardım edin, bide bu stres etkiliyo beni, 1aydır filtreyle(ağızlık)içiyorum katranı süzüyo ya hani belki vücuda az zarar veriyodur diye kullanıyorum ve filtresiz sigara içememeye başladım alıştım çok, ama hala azaltabilmiş değilim günde 1paketi geçiyo, Dr 1ay önceden bırakmalısın demişti ama yok ben beceremiyorum..
Teşekkürler, evet otomatik, ben de yarın kullanmaya başlayacağım, bugün 8. günümBen 8.gun kullandim duz vites otomatikse cok daha rahat kullanirsin
Haklısınız, ben daha büyük istemiştim ama ameliyat sırasında benim doktorum biraz daha küçük olan protezi tercih uygun görmüş, benim istediğimi yapmadı; oysa ben biraz daha büyük olmasını tercih ederdim, şu an şiş durumdalar, şişler inince iyice küçülürse mutsuz olucamBenim anlamadigim ameliyat oncesi ne kadar konusulsada bu cc isine doktorlar ameliyat sirasinda kesin karari veriyor,yani siz boyle alinca olsada olmasada o cc mi konulacak ! O zaman cok iyi dusunup karar vermeniz lazim...
Beni de izler misiniz?Bende ameliyattan önce kuaförde yıkatırım diye düşünüyordum ama şükür çok hızlı toparladım inşallah sende aynı şekilde çok çabuk kalkarsın ayağa. Sana tavsiyem ameliyat olduğun gece kendini zorla ve yürüyebildiğin kadar yürü
Beni de izler misiniz?Ben 8.gun kullandim duz vites otomatikse cok daha rahat kullanirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?