Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar bugün 6. Günüm, yine çok zor kalktım,memelerim çok sert oluyor sabahları, ayrıca hala normal yürüyemiyorum, kambur yürüyorum. Bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim

Ben
Kızlar bugün 6. Günüm, yine çok zor kalktım,memelerim çok sert oluyor sabahları, ayrıca hala normal yürüyemiyorum, kambur yürüyorum. Bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim
çok normal bende aynı durumdayım kamburum dik durmaya çalışınca canım yanıyo geriliyor göğüslerim ve sabah uyandığımda ayağa kalkınca direk ağrı hissediyorum

ben sporcu styeni ve bandaj kullandim. Bandaji gecen hafta cikardim 1 aya yakin kullandim simdi sadece sporcu sutyeni var

yanimda ameliyat olan bir bayan vardi yeme icme serbest olunca icti bisey olmamisti ama icmesen daha iyi olur ben nirmalde tek tuk icerim 1 ay icmedim ama tieyaki degildim ki o zamandan beri icmedim dogru durust

gececek ben de oyleydim kambur yururken yavas yavas diklesmeye calis zormadan hala benim de ufak tefek agrilarim oluyor 1 ay oldu olacak yeterli ciddi bir agri odem sekilsizlik olmasin.

loveli bir ayı tamamladınız galiba siz artık deliksiz ve rahat uyuyabiliyor musunuz ? iyi bir uykuya hasret kaldım tahminimden daha zormuş bu iş

İşte o bandajı benim doktor kullandırmıyomuş anlamadım daha fazla şişer diye de çok korkuyorum.

Ameliyata 12 saat kala biraktim canim bende ki 9 yillik tiryakiydim. Doktorum birakmadim diye cok kizmisti öncesinde üstelik hakli olarak. Ama herseyde vardir bir hayir derler ya ameliyattan sonra hic sigara icmedim yaklasik 21. Günümde felan siddetli öksürük basladi hala da devam ediyor. Oncesinde birakip ameliyatımin ilk haftasina denk gelseydi muhtemelen dikis felan patlatirdim

loveli bir ayı tamamladınız galiba siz artık deliksiz ve rahat uyuyabiliyor musunuz ? iyi bir uykuya hasret kaldım tahminimden daha zormuş bu iş
evet yan yatiyorum rahatca sabahlari hala hafif bir gerginlik oluyor ama cok azcik

İşte o bandajı benim doktor kullandırmıyomuş anlamadım daha fazla şişer diye de çok korkuyorum.
siz dr guvenin her hastanin yapisi farklidir ona gore degerlendirir.

C cicibici Y Yase1035 Kizlar bende o kamburluk olayi 3.haftada gecti,kendinizi dik durmaya zorlayin biraz,15 adim dik yuruyup sonra yine kamburlasiyordum,tam 1 ay oldu hala agirliklarini hissediyorum 2 tas tasiyor gibiyim,ama spora bile basladim o ayri...bence 3.hafta dolunca bitiyor sıkıntılar

Ben

çok normal bende aynı durumdayım kamburum dik durmaya çalışınca canım yanıyo geriliyor göğüslerim ve sabah uyandığımda ayağa kalkınca direk ağrı hissediyorum
Benim de 10 gün oldu dik oturuyorum dik yürüyorum başından beri ama böyle sorunum egilememem mememin altındaki dikişler deki o acı ve yanma kımıldamama engel hiç egilemiyorum sofraya egilemiyorum tabağı elime alıp yiyorum kazık gibi bir pozisyonda oturuyorum 10 gundur yastkılarla köse yastığı gibi oldum artık sinirlerim bozuldu bugüne kadar iyilesirim diye düşündüm okula giderim diye planladim 2 hafta devamsızlık oldu doktor normal deyip gönderdi normal hayatına dönebilirsin dedi ama bu sancı geçmeden nasıl döncem onu söylemiyorlar 2. Kutu ağrı kesicinin yarısına geldim günde 3 tane iciyorum en yüksek doz alınabilecek buz koyuyorum ama hala düzelme yok

10 . Gününde olan arkadaşlar durumunuz nasıl anormallik bende mi içimi rahat tutmaya çalışsam da endişeliyim doktora guvenmemeye başladım bir de 1 . 2. Ayını doldurmuş olan arkadaşlara sorum goguslerinizde büyüme oldu mu yoksa daha da mı küçüldüler benimki şu anda küçük daha da küçülürse naparim a cup mu olcam ki şu anda b cup dolmaz gibi beklentimin altında bir görüntü

Canım 10 gün için bu yaşadıkların normal. Demek ki geç toparlayacak senin bünyen. Ben 4. Günden sonra iyiydim gayet, ağrı kesici dahi kullanmadım ilk bir kaç gün dışında. Ama herkes bir olmuyor işte. Ama endiselenecek bir durum yok inan. Sadece biraz zaman tani kendine. İnşallah en geç bir hafta ya çok daha iyi olacaksın bak gör....! Okulundan geri kalman Moral bozucu elbette ki . Ne diyeyim canım inşallah bir kaç gün e hızlı bir şekilde iyileşmiş olursun

Canim stres yapma 10 gunlukken,doktorun sebebiyle degildir yasadiklarin inan,diger konuya gelince odem gidince kuculur gibi oluyor ama sonradan yumusayip tam oturunca buyuyor diyenler cogunlukta,onun icinde 3 aydan once yorum yapmak dogru diilmis,sabir sabir hepimiz icin :)

Mrb benim 48 gün falan oldu sürekli ölçüyorum küçülme yok

3 ayi geçti, küçülme yok oturma var. Resmin varsa takip eder misin cok merak ettim senin nasıl olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…