Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benimde en büyük isteğim artık spora başlayabilmek bir an önce gelsin istiyorum o gün. Dik durmaya pilates sayesinde alışmıştım 3ayda şimdi hepsi gitti

Yapacak bişi yok erteleme şansım yok şimdide grip oldum bian önce toparlanmaya calışıyorum
Bende grip oldum ameliyattan önce geçirmek için yapmadığım kalmadı ameliyat günü burnum tıkalı ve yoğun öksürüğüm vardı öksürük yüzünden dikişlerim biraz acıdı onun haricinde hiç sıkıntı yaşamadım

Allahtan öksürük yokda burnum tıkalı nefes alamıyorum yapmadığım bişi yok aynı sizin gibi sürekli corba vitaminler alıyorum 3 gün daha ilaç alabilxem sonra bırakmak zorundayım

Benim suan yirmi gun oldu dıkıslerimde erimeye basladı yumusaklıgınıda kazandı sayılır tabı sert yine normal memeye göre ama yinede bana cok dıklermıs gıbı gelıyo bıde şöyle bi guzelligi var memesi olan arkadaslarımda hep çatlak var benim sonradan çıktığı için meme denen şey öyle bi derdim yok ama yinede bebek yagı suruyorum

Peki sancılarınız hala çok mu acaba.
İlk kaç gün sizi çok zorladı.
Ayağa kalkıp rahat gezebiliyor musunuz?
Canım bende olalı 10 gün oldu. Ve 2 gündür sancım ağrım yok. Bir hafta ağır geçirdim şu 3 gündür şükür rahatım. Ödemlerim çok azaldı .Kendim yatıp kalkabiliyorum. Zorlamadığım,uzanmadığım ve ağır kaldırmadığım takdirde sancım olmuyor.hatta 2 gündür sağıma yatmaya başladım kısa süreli. Fakat ilk bir haftayı çok ağır geçirdim. O da Diren takılmadığı için çok fazla ödemim ve sancım oldu .umarım herşey gönlünce olur

Seninle aynı gün olduk canım, arkadaşların bahsettiği gibi gerçekten bünyeden bünyeye değişiyor.ilk hafta senin gibiydim hatta burada çok sızlandım. 3 gündür rahatladım çünkü ödemlerim azaldı .Ağrılarını dinleme iyi düşün, zoru atlattın. Dilerim acı ve ağrıların en kısa sürede diner

Kizlar merhaba, benim dort ay oldu. Masallah her sey yolunda gibi. Sadece soyle bi sorum var, dikis yerlerime dokununca altinda putr putur seyler varmis gibi. Sanki ince bi sutyen teli var icerde gibi. Normal mi bu, sizde de oldu mu? Ne kadar sure sonra gecer acaba arzum77 ve digerleri:)

Şuan düzelmenize çok çok sevindim.
3 gün yatabileceğim umarım sıkıntısız olur.
İlk zamanlar ki ağrılarınız dayanılamaz gibi miydi işyerinde oturur vaziyette çok zorlanır mıyım

Merhaba dört ay olmuş sizin herhangibir his kaybı olmadı değil mı ben hissetmiyorum şu anda hiç o dikiş yerlerindeki kabariklik benimde elime geliyor bantlar var hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…