Benimde en büyük isteğim artık spora başlayabilmek bir an önce gelsin istiyorum o gün. Dik durmaya pilates sayesinde alışmıştım 3ayda şimdi hepsi gitti
İzlemisiniz BenideArkadaşlar fotoğraf yükledim, yorumlarınızı bekliyorum.
Bende grip oldum ameliyattan önce geçirmek için yapmadığım kalmadı ameliyat günü burnum tıkalı ve yoğun öksürüğüm vardı öksürük yüzünden dikişlerim biraz acıdı onun haricinde hiç sıkıntı yaşamadımYapacak bişi yok erteleme şansım yok şimdide grip oldum bian önce toparlanmaya calışıyorum
Sizi izliyorum zatenİzlemisiniz Benide
Benide izler misin?Arkadaşlar fotoğraf yükledim, yorumlarınızı bekliyorum.
Bende grip oldum ameliyattan önce geçirmek için yapmadığım kalmadı ameliyat günü burnum tıkalı ve yoğun öksürüğüm vardı öksürük yüzünden dikişlerim biraz acıdı onun haricinde hiç sıkıntı yaşamadım[/QUOTE
Yase1035 beni de izler misin?
İzliyorumBenide izler misin?
Allahtan öksürük yokda burnum tıkalı nefes alamıyorum yapmadığım bişi yok aynı sizin gibi sürekli corba vitaminler alıyorum 3 gün daha ilaç alabilxem sonra bırakmak zorundayımBende grip oldum ameliyattan önce geçirmek için yapmadığım kalmadı ameliyat günü burnum tıkalı ve yoğun öksürüğüm vardı öksürük yüzünden dikişlerim biraz acıdı onun haricinde hiç sıkıntı yaşamadım
Düzelirsiniz merak etmeyin 3 günde baya toparladınız devam edin vitaminlereAllahtan öksürük yokda burnum tıkalı nefes alamıyorum yapmadığım bişi yok aynı sizin gibi sürekli corba vitaminler alıyorum 3 gün daha ilaç alabilxem sonra bırakmak zorundayım
Arkadaşlar fotoğraf yükledim, yorumlarınızı bekliyorum.
AldimBeni de izlemeye alır mısınız
İnşallahteşekkür ederimDüzelirsiniz merak etmeyin 3 günde baya toparladınız devam edin vitaminlere
Canım bende olalı 10 gün oldu. Ve 2 gündür sancım ağrım yok. Bir hafta ağır geçirdim şu 3 gündür şükür rahatım. Ödemlerim çok azaldı .Kendim yatıp kalkabiliyorum. Zorlamadığım,uzanmadığım ve ağır kaldırmadığım takdirde sancım olmuyor.hatta 2 gündür sağıma yatmaya başladım kısa süreli. Fakat ilk bir haftayı çok ağır geçirdim. O da Diren takılmadığı için çok fazla ödemim ve sancım oldu .umarım herşey gönlünce olurPeki sancılarınız hala çok mu acaba.
İlk kaç gün sizi çok zorladı.
Ayağa kalkıp rahat gezebiliyor musunuz?
İzlemedeyim canım alırsan sevinirimKızlarrrrr foto paylaştım yorumlarınız bekliyorum:))
Seninle aynı gün olduk canım, arkadaşların bahsettiği gibi gerçekten bünyeden bünyeye değişiyor.ilk hafta senin gibiydim hatta burada çok sızlandım. 3 gündür rahatladım çünkü ödemlerim azaldı .Ağrılarını dinleme iyi düşün, zoru atlattın. Dilerim acı ve ağrıların en kısa sürede diner10 . Gününde olan arkadaşlar durumunuz nasıl anormallik bende mi içimi rahat tutmaya çalışsam da endişeliyim doktora guvenmemeye başladım bir de 1 . 2. Ayını doldurmuş olan arkadaşlara sorum goguslerinizde büyüme oldu mu yoksa daha da mı küçüldüler benimki şu anda küçük daha da küçülürse naparim a cup mu olcam ki şu anda b cup dolmaz gibi beklentimin altında bir görüntü
Canım bende olalı 10 gün oldu. Ve 2 gündür sancım ağrım yok. Bir hafta ağır geçirdim şu 3 gündür şükür rahatım. Ödemlerim çok azaldı .Kendim yatıp kalkabiliyorum. Zorlamadığım,uzanmadığım ve ağır kaldırmadığım takdirde sancım olmuyor.hatta 2 gündür sağıma yatmaya başladım kısa süreli. Fakat ilk bir haftayı çok ağır geçirdim. O da Diren takılmadığı için çok fazla ödemim ve sancım oldu .umarım herşey gönlünce olur
Merhaba dört ay olmuş sizin herhangibir his kaybı olmadı değil mı ben hissetmiyorum şu anda hiç o dikiş yerlerindeki kabariklik benimde elime geliyor bantlar var halaKizlar merhaba, benim dort ay oldu. Masallah her sey yolunda gibi. Sadece soyle bi sorum var, dikis yerlerime dokununca altinda putr putur seyler varmis gibi. Sanki ince bi sutyen teli var icerde gibi. Normal mi bu, sizde de oldu mu? Ne kadar sure sonra gecer acabaarzum77 ve digerleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?