Merhaba dört ay olmuş sizin herhangibir his kaybı olmadı değil mı ben hissetmiyorum şu anda hiç o dikiş yerlerindeki kabariklik benimde elime geliyor bantlar var hala
Merhaba dört ay olmuş sizin herhangibir his kaybı olmadı değil mı ben hissetmiyorum şu anda hiç o dikiş yerlerindeki kabariklik benimde elime geliyor bantlar var hala
Bende ameliyattan 1 gün önce içmedim sonrasında 1 gün sonra içtim. Anestezi almadan soruyorlar bende olduğu gibi dedim. Bir sorun çıkmadı. Bırakabilirseniz iyi tabi...Ben günde 2 paket sigara içiyorum 20 yıldır. Hiç birakmadim ve ameliyattan 5 saat sonra da içtim hatta sabaha kadar uyumadim saat başı içtim cafeye inip ve bir sorun yaşamadım. Yara iyileşme durumum da normal.
Aranızda tiryaki olupta sigarayı çok fazla azaltamayıp bırakamayan ve o halde bile ameliyat olan varmı nolur bu konuda yardım edin, bide bu stres etkiliyo beni, 1aydır filtreyle(ağızlık)içiyorum katranı süzüyo ya hani belki vücuda az zarar veriyodur diye kullanıyorum ve filtresiz sigara içememeye başladım alıştım çok, ama hala azaltabilmiş değilim günde 1paketi geçiyo, Dr 1ay önceden bırakmalısın demişti ama yok ben beceremiyorum..
Komple hissetmiyorum acı ve yanma var altlarda ve birkaç saattir uçlarda da başladı acı ve yanma sanki gögsüm yokmuş gibi hissetmiyorum buz koyuyorum yanıyor diye buzu hissetmiyorumHis kaybi tam olarak neresinde?
Kizlar merhaba, benim dort ay oldu. Masallah her sey yolunda gibi. Sadece soyle bi sorum var, dikis yerlerime dokununca altinda putr putur seyler varmis gibi. Sanki ince bi sutyen teli var icerde gibi. Normal mi bu, sizde de oldu mu? Ne kadar sure sonra gecer acabaarzum77 ve digerleri:)
Aynı aydayız ama bende olmadı belki de deriden yada benimkiler o kadar büyük olmadığından olabilir çatlakları gözlemleme şansın olmadı mı hani bir iki çatlak oldu sonra çoğaldı gibi umarım bian önce yağlarla geçer zaten zor ulaştık bu görüntüye bide sıkıntısını çekmeyelim göğüz ucu hassasiyeti bende de var aslında sadece o var ne ağrı ne acı hiçbir şey kalmadı sadece aşırı hassas uçlar kaldı duşta ovarken bile o hassasiyeti hissediyorum sanırım bu normal bişeyHerkese merhabaa.Umarım herkes iyidir ?Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum.3. ayima girmek üzereyim çok şükür ağrım sızım kalmadı ama meme basindan itibaren çatlak görünümlü dalagalanmalar olmaya başladı memelerimde.Belki derim kaldirmadi gerginliği ama album yaptım takip edenler bakip yorum yapabilirse çok sevinirim.Bir de meme uçlarimda buyuk bir hassasiyet var aciyorlar.Böyle bir sey yasayan var mi,?Yasayanlar yazabilir mi
Canım fotoğraf ayarlarını kontrol et seni takip etmiyorum ama attığım fotoyu gördüm galeri ayarlarını sadece takip ettiklerim yap istersen daha güvenilir olur senin içinKızlar ameliyat sonrası fotoğrafımı ekledim fakat yanlışlıkla öncesi fotoğrafını sildim , 350 cc’in daha büyük olacağını düşünüyordum, tahminimden küçük oldu
Değişime bakk :) inşallah hepimizin böyle değişimleri olur resmen zaman geçtikçe nasıl doğal nasıl büyümüş tam hayalimdekiEki Görüntüle 2115344 Bu foto size zamanla olan değişim hakkında biraz Bilgi verir sanırımAcele etmeyin,sabırlı olun. Umarım beklediğiniz gibi değişimlere tanık olursunuz
Not: FOTO BANA AİT DEĞİL
Bu aci ve yanmalar mutlaka gecicektir meme ameliyati gercekten zor bi ameliyat ama şunu söyleyebilirim hissizlik tam anlamiyla gecmiyo. Yani bende gecmedi en azindan. Sonucta silikonu oraya yerlestirildiginde bazi sinirler geriliyo ve zedeleniyo bundan dolayi his kaybi oluyo. Basta yogun olan bu his kaybi zamanla yerine geliyo ama %100 eskisi gibi degil %90 diyebilirim bende oyle suandaKomple hissetmiyorum acı ve yanma var altlarda ve birkaç saattir uçlarda da başladı acı ve yanma sanki gögsüm yokmuş gibi hissetmiyorum buz koyuyorum yanıyor diye buzu hissetmiyorum
Gerçekten mi.eskisi gibi olmazsa çok üzülürüm yaa.ben doktoruma meme uçlarım çok açıyor bu kalıcı olmaz degil mi diye sorduğumda.meme ucundan girmediğim için geçecektir demişti.insallah geçer.Bu aci ve yanmalar mutlaka gecicektir meme ameliyati gercekten zor bi ameliyat ama şunu söyleyebilirim hissizlik tam anlamiyla gecmiyo. Yani bende gecmedi en azindan. Sonucta silikonu oraya yerlestirildiginde bazi sinirler geriliyo ve zedeleniyo bundan dolayi his kaybi oluyo. Basta yogun olan bu his kaybi zamanla yerine geliyo ama %100 eskisi gibi degil %90 diyebilirim bende oyle suanda
Gerçekten mi.eskisi gibi olmazsa çok üzülürüm yaa.ben doktoruma meme uçlarım çok açıyor bu kalıcı olmaz degil mi diye sorduğumda.meme ucundan girmediğim için geçecektir demişti.insallah geçer.
Ne kadar zaman aldı hıssin geri gelmesi ve uçlardaki acının gecmesiÇok fazla etkilemicektir merak etme %100 hissetmek ve %90 hissetmek arasinda cok minik bi fark var ve insani rahatsiz etmiyo. En basta hic hisetmedigim zamanlar benimde moralim bozulmustu doktorum zaten acik acik sinirler etkileniyo his kaybin olucak ve %100 iyilesmez demisti. Şuan baya geri geldi hislerim bu kadar hissetcegimi ummuyodum
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm bi an önce toparlanabilmen dileğiylesilikon taktırdıktan sonra çıkaran ldumu ? yoksa ben ilkmi olacağım ? çıkartmak için amwliyatın üzerinden ne kadar geçmeli biliyor musunuz arkadaşlar ? ağlaya ağlaya helak oldum heryerim ödem ödem ödem sırtım bile şişti insana benzemiyorum inanın ki
Tam surec olarak hic hatirlamiyorum ne zamandan sonra hislerin geldigini ama ben ameliyat olali 1 sene oldu.Ne kadar zaman aldı hıssin geri gelmesi ve uçlardaki acının gecmesi
Anladım.siz atlatmışsınız tamamen.darisi bize inşallah.tesekkur ederimTam surec olarak hic hatirlamiyorum ne zamandan sonra hislerin geldigini ama ben ameliyat olali 1 sene oldu.
amin insallah saglikli memeler olucaklar zamanla inanin :)Anladım.siz atlatmışsınız tamamen.darisi bize inşallah.tesekkur ederim
Geçer canım merak etme. Benim de kas altı oldu . Ama meme uclarim aciyordu dokundugum da yada sütyen e temas ettiginde. Bu forumda okuyup önceden bilgi sahibi olduğum için doktoruma bile sormadım hiç. Yanlis hatırlamıyorsam 2. Ayimdam sonra falan geçmişti sızı ve hassasiyet. Merak etme kalıcı bir şey değil oGerçekten mi.eskisi gibi olmazsa çok üzülürüm yaa.ben doktoruma meme uçlarım çok açıyor bu kalıcı olmaz degil mi diye sorduğumda.meme ucundan girmediğim için geçecektir demişti.insallah geçer.
Kız sen ne diyorsun. Sakın haaa. O kadar ameliyt masasına yat milyar lar ode sonrası sürece dayanama ve erkenden pes et.....! Lütfen sakin ol ve bu düşünce yi at kafandan. Ameliyat olalı kaç gün oldu ve hangi yöntem le yapıldı bilmiyorum ama inan hepsi geçecek kesinlikle böyle kalmayacak. Lütfen psikolojik olarak kendine güzel şeyler telkin et. Ömür boyu çirkin memeler le yaşamak mı yoksa üç beş gün daha bu sıkıntılar a katlanıp ömür boyu özgüven li bir şekilde güzel memelerinle yaşamak mı ????? Hangisi kulağına daha hoş geliyor ???? Lütfen bırakma kendini ve sabırlı olsilikon taktırdıktan sonra çıkaran ldumu ? yoksa ben ilkmi olacağım ? çıkartmak için amwliyatın üzerinden ne kadar geçmeli biliyor musunuz arkadaşlar ? ağlaya ağlaya helak oldum heryerim ödem ödem ödem sırtım bile şişti insana benzemiyorum inanın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?