Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba dört ay olmuş sizin herhangibir his kaybı olmadı değil mı ben hissetmiyorum şu anda hiç o dikiş yerlerindeki kabariklik benimde elime geliyor bantlar var hala

Ilk bir ay alt kisimlar uyusuk gibiydi yanlis hatirlamiyorsam. Su an his kaybi yok

Ben günde 2 paket sigara içiyorum 20 yıldır. Hiç birakmadim ve ameliyattan 5 saat sonra da içtim hatta sabaha kadar uyumadim saat başı içtim cafeye inip ve bir sorun yaşamadım. Yara iyileşme durumum da normal.
Bende ameliyattan 1 gün önce içmedim sonrasında 1 gün sonra içtim. Anestezi almadan soruyorlar bende olduğu gibi dedim. Bir sorun çıkmadı. Bırakabilirseniz iyi tabi...

Vücudun ipleri yavaş emiyor olabilir, genelde iplerden kaynaklanıyor o his. Geçme süresi yine kişiden kişiye ve kullanılan dikiş malzemesine göre değişen bir durum =)

Aynı aydayız ama bende olmadı belki de deriden yada benimkiler o kadar büyük olmadığından olabilir çatlakları gözlemleme şansın olmadı mı hani bir iki çatlak oldu sonra çoğaldı gibi umarım bian önce yağlarla geçer zaten zor ulaştık bu görüntüye bide sıkıntısını çekmeyelim göğüz ucu hassasiyeti bende de var aslında sadece o var ne ağrı ne acı hiçbir şey kalmadı sadece aşırı hassas uçlar kaldı duşta ovarken bile o hassasiyeti hissediyorum sanırım bu normal bişey

Kızlar ameliyat sonrası fotoğrafımı ekledim fakat yanlışlıkla öncesi fotoğrafını sildim , 350 cc’in daha büyük olacağını düşünüyordum, tahminimden küçük oldu
Canım fotoğraf ayarlarını kontrol et seni takip etmiyorum ama attığım fotoyu gördüm galeri ayarlarını sadece takip ettiklerim yap istersen daha güvenilir olur senin için

Değişime bakk :) inşallah hepimizin böyle değişimleri olur resmen zaman geçtikçe nasıl doğal nasıl büyümüş tam hayalimdeki

Komple hissetmiyorum acı ve yanma var altlarda ve birkaç saattir uçlarda da başladı acı ve yanma sanki gögsüm yokmuş gibi hissetmiyorum buz koyuyorum yanıyor diye buzu hissetmiyorum
Bu aci ve yanmalar mutlaka gecicektir meme ameliyati gercekten zor bi ameliyat ama şunu söyleyebilirim hissizlik tam anlamiyla gecmiyo. Yani bende gecmedi en azindan. Sonucta silikonu oraya yerlestirildiginde bazi sinirler geriliyo ve zedeleniyo bundan dolayi his kaybi oluyo. Basta yogun olan bu his kaybi zamanla yerine geliyo ama %100 eskisi gibi degil %90 diyebilirim bende oyle suanda

Gerçekten mi.eskisi gibi olmazsa çok üzülürüm yaa.ben doktoruma meme uçlarım çok açıyor bu kalıcı olmaz degil mi diye sorduğumda.meme ucundan girmediğim için geçecektir demişti.insallah geçer.

Gerçekten mi.eskisi gibi olmazsa çok üzülürüm yaa.ben doktoruma meme uçlarım çok açıyor bu kalıcı olmaz degil mi diye sorduğumda.meme ucundan girmediğim için geçecektir demişti.insallah geçer.

Çok fazla etkilemicektir merak etme %100 hissetmek ve %90 hissetmek arasinda cok minik bi fark var ve insani rahatsiz etmiyo. En basta hic hisetmedigim zamanlar benimde moralim bozulmustu doktorum zaten acik acik sinirler etkileniyo his kaybin olucak ve %100 iyilesmez demisti. Şuan baya geri geldi hislerim bu kadar hissetcegimi ummuyodum

silikon taktırdıktan sonra çıkaran ldumu ? yoksa ben ilkmi olacağım ? çıkartmak için amwliyatın üzerinden ne kadar geçmeli biliyor musunuz arkadaşlar ? ağlaya ağlaya helak oldum heryerim ödem ödem ödem sırtım bile şişti insana benzemiyorum inanın ki

Ne kadar zaman aldı hıssin geri gelmesi ve uçlardaki acının gecmesi

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm bi an önce toparlanabilmen dileğiyle

Geçer canım merak etme. Benim de kas altı oldu . Ama meme uclarim aciyordu dokundugum da yada sütyen e temas ettiginde. Bu forumda okuyup önceden bilgi sahibi olduğum için doktoruma bile sormadım hiç. Yanlis hatırlamıyorsam 2. Ayimdam sonra falan geçmişti sızı ve hassasiyet. Merak etme kalıcı bir şey değil o

Kız sen ne diyorsun. Sakın haaa. O kadar ameliyt masasına yat milyar lar ode sonrası sürece dayanama ve erkenden pes et.....! Lütfen sakin ol ve bu düşünce yi at kafandan. Ameliyat olalı kaç gün oldu ve hangi yöntem le yapıldı bilmiyorum ama inan hepsi geçecek kesinlikle böyle kalmayacak. Lütfen psikolojik olarak kendine güzel şeyler telkin et. Ömür boyu çirkin memeler le yaşamak mı yoksa üç beş gün daha bu sıkıntılar a katlanıp ömür boyu özgüven li bir şekilde güzel memelerinle yaşamak mı ????? Hangisi kulağına daha hoş geliyor ???? Lütfen bırakma kendini ve sabırlı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…