Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bugün 6. günüm kasaltı yapıldı fakat görüntümde psikolojim de çok kötü hep ağlıyorum çok pişmanım o kadar şiştim ki dikdörtgen oldum resmen memelerde tam bir kare şeklinde çok rahatsızım çektiğim acı cabası .... güzel dileklerin için teşekkürler

Böyle kalmayacaksinki. İnan agrin sızın geçtiğinde ve odemlerin azalmaya başlayıp rahat rahat uyumaya başladığında iyi ki yaptirmisim ve iyiki protez leri çıkarmak gibi bir hata yapmamisim diyeceksin . Ben burda sen gibi yaptirdigina pişman olan ağlayan sizlayan bir çok arkadaşa denk geldim ve bir süre sonra iyiki yaptirmisim iyiki bu sıkıntı lara katlanmisim herşeye değer diye mesaj attiklarina da şahit oldum. Tabiki yine de kendi kararın canım. Daha çok ama Çok yenisin . 15 gün katlanman lazım, anladığım kadarıyla senin biraz ağır geçiyor sürecin. Ama oda taş çatlasın 15 gün sürer. Bence sabret ve iyilesecegin günü bekle.. güzel günler diliyorum

Üzülmeyin gecicek.
Hafif gibi görünse de büyük bir ameliyat sonuçta.
Ben yaptırmadım ama teyzemde süreçleri gördüm ödeminiz şişliğiniz gidecek.

Üzülmeyin gecicek.
Hafif gibi görünse de büyük bir ameliyat sonuçta.
Ben yaptırmadım ama teyzemde süreçleri gördüm ödeminiz şişliğiniz gidecek.
Erguvan aynen senin gibi çok ağır geçirdim geçirmeye devam ediyorum bugün 11. Günüm 10. Güne geldiğinde hafifliyor benim bugün hafifledi sadece uçlarda yanma ve hassasiyet var sakın ikinci kez yatma o masaya daha çok çekersin biraz daha sık dişini inan bende ağlaya ağlaya geçiriyorum günleri ağrı kesicilerle ama hafifleyecek fatrec arkadaşa da çok teşekkürler insanın içini çok rahatlatıyor ve haklı dediklerinde çıkıyor ben iyilestigimi hissetmeye başladım

Ağrı kesicilerle o acı ve yanma hissi geçmiyor pek sadece ağrınız varsa o geçiyor buz deneyin çok iyi geliyor dolaba koyulan jel şeklinde poşetler var soğutucu onlardan koyuyorum ben soğuk ödemi ve sisi alıyor biraz sizi rahatlatiyor ben öyle oturuyorum poşetle onu deneyin bir de catlamaya başlayan arkadaşlar bio pil veya bebek yağı veya başka doğal bir yağ badem Hindistan cevizi yağı kakao yagi gibi yağlardan kullanıp engelleyebilir benim küçük olmasına rağmen ufak dalgalanmalar var bioile başladım günde 2 kez çok iyi nemlendiriyor

Eyvahhh eyvahhh yaa,bu normal olmayan bi durum o zaman, bu his yuzunden hayatim normallesemedi,insallah gecicidir...
Drniz ile iletişime geçin bence cnku hicbir vücut bir değildir birinin farklı oluyor diye nasıl drye sormadan kendinize birden teşhis koyuyorsunuz anlamıyorum ben sizin yaşadığınızida yaşadım ama şuan hiç ameliyat olmamış gibiyim 20 gün oldu sizdebelki 1 ayda olur bu surecte Dr ile iletişimde kalarak sabırla geçer

Çok anlamsız buluyorum bir dr olarak burda herhangi bir tip eğitimi almamış kişilere fotoğraf atıp kas altı mi üstü mü kaç cc olur diye danisiliyor. Bu tür şeylere drler karar verirler çünkü bu konuda eğitim almislardir tabi Dr konusunda danisilabilir ama dediğim konular hakkında bir foto atıp Dr olmayan birine danışmak sağlığınız açısından hiç uygun değil sizi yanlış yollara sokabilir bu durumlar. Drler ile görüşüp ve bu ameliyatlar hakkında bilgi alıp karar verirseniz sizler için daha sağlıklı olucaktir. Herkese geçmiş olsun

Canim daha 6 gün neki cok erken
Bende ilk iki hafta parmaklarima kadar odem doluydum. Ayakkabilarim gelmiyordu .Ellerim acayip sismisti.Aynaya bakmaya cekiniyordum inan.
Kac kez agladimi bilmiyorum. Ama hepsi geçiyor. Benim memelerde ki odemler yeni bitti diyebilirim.8 haftayi doldurdum.
Sen bol su ic vé yuru odemler gecicek
Daha cok yenisin.

Kız benim 5 ay dolacak hala odemli memelerim. Öyle kolay kolay geçmiyor odemler

Biz zaten doktorlar in kararları doğrultusunda hareket ediyoruz. Şahsen ben Ameliyat öncesi aylarca bu forumu okudum ve ameliyat sonrası beni neler bekliyor bilgi edindim ve kendimi psikolojik olarak ta ona göre hazırladım. Söyledikleriniz bana çok anlamsız geldi. Biz buradaki arkadaşlar in yalnızca tecrübelerin den istifade ediyoruz ve kesinlikle sen şunu yaptır şu yöntem yada şu cc sana en uygunu deyip git doktorunun yakasına yapis bu söylediğimiz den başkasını yaptirmada demiyoruz. Sadece öneride bulunuyoruz ve bunun akabinde de sen yine de doktoruna güven ve onun isteğine uygun yaptır diyoruz.
Şahsım adına söylüyorum ki iyiki bu sayfa var ve iyiki burda ki arkadaşlar var. Ben onlar sayesinde tüm korkularimi yendim ve onlar sayesinde yattım ameliyat masasına. Sizin kendi düşünceniz yine de saygı duyuyorum. İyi günler

e şimdi cıkartırsan hem acısını cekmiş hem de bişi elde edememiş olacaksın ki
en zor kısmı atlatmıssın ilk bir hafta en azından acına değen bir şey olsun
ki çıkarsan bile bir ameliyata daha olmus olcaksın cıkarır cıkarmaz acın gecmicek ki

fatrec sen farkında mısın bilmiyoruma ama senin yazdıkların beni hep cok rahatlattı yeter artık uyuyamıyrm sırtım cok agrıo diye isyana döndugumde ben 20. gun yan yattım dedin ya ben 20. gunu bekledim ışık oldu cok sağol

Sende sağol arkadaşım

Arkadaşlar albüm yaprim ben biraz teknoloji ozurluyum ilk defa bi yere fotoğraf koyuyorum takip edenler bakabilir biraz içler acısı birinin durumu herkese moral olsun diye koydum

Siz yazdıklarımı tam okumadınız sanırım.doktoruma sordum geçecek dedi.asagi yukarı ne kadar zamanda geçiyor tecrübe etmiş arkadaşlara onu sordum.burda kimse kimseye teşhis falan koymuyor.sadece fikir alışverişinde bulunuyoruz hanımefendi.

Kız benim 5 ay dolacak hala odemli memelerim. Öyle kolay kolay geçmiyor odemler
Oylemi diyorsun canim ama benim memeler suan cok dogal gayet yumusak vé odem yok gibi hissediyorum. Adet gunlerimde sislik var ama sonra geçiyor. Hala odem varsa biraz daha kuculucek demektir sevindim ben buna .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…