Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ameliyatta zorluk çektiniz mi ben tek başıma olcam başımda kimse durmicak çok zorlanır miyim

Öncelikle ameliyat olan arkadaşlarım geçmiş olsun. Ameliyata tek başına gitsem sonrasında sıkıntı yaşar miyim kimsenin bilmesini istemiyorum. Bu arada göğüs altı yuvarlak uygun görülüyor fiyat ve doktor araştırması yapamadim Ankara devlet hastanelerinde fiyatlar ne durumda bilgi verirseniz sevinirim kızlar.

Cnm merhabalar , hoşgeldin aramıza ben Ankara'da yaşıyorum ve 6 Nisan'da burun+göğüs büyütme ameliyatı olacağım Ankara'da devlet Hastanesi'nde benim görüştüğüm ve sonuçlarından güven duyduğum bir Sincan devlet hastanesi Esabil eker var birde Keçiören araştırma hastanesi uzman Dr Mehmet hakan bulam var göğüs ameliyatim gizli olacağı ve kimsenin anlamamasi için mecburen iki ameliyat birden olmayı tercih ettim oyuzden ayrı tarihler olmayı istemedim millet burun olacağım biliyor görünür yer olduğu için göğüs bölgesini kamufle edebileceğim için kolaylıkla saklayacağım , 2 ameliyat olduğu için ciddi bir bütçe ayirdim eğer tek göğüs olabilseydim ayni bütçe ile kafamda olan Ankara'da bir volkan Tayfur var birde ist. Hasan fındık var ama benim için imkansız ben kimsenin bilmesini istemiyorum eşim hariç, Eylül ayında Esabil ekere ameliyat olacakken burundan çok sorun yaşayan oldu kimse memnun değildi bende riske atmak istemedim ve iptal ettim tabi butceyide kullandik:) tekrar gorusmeler derken hastalarına kadar ulaştığını sonuçlarını gördüğüm Keçiören araştırma uzman Dr hakan bulamla gorustum Ocak ayında ve nisan 6 ya gün aldım aslında Mart ortasına yani buaya vercekti işimden dolayı ay ortası uygun olmadığı için nisan başına aldim şirketimi zor duruma düşürmemek icin , Esabil ekerin yaptığı burunlar sorunlu ama göğüs büyütme konusunda güvenebilirsin herkes çok memnun dual plan kullanıyor fiyatlarida yaziyim istersen Esabil eker meme büyütme 6.000 civarı hakan bulam 5000-5500 civarı git görüş kim içine sinerse onda karar kıl tatlım Esabil eker çok soğuktur sen soru sorarsan cevap veren tipten hakan bulam çok enerjik seni dinleyen ve isteklerini dikkate alan mükemmel bir Dr ben çok seviyorum drumu ve gönlüme gorede buldum darısı sana inşallah herşey gönlünce olsun cnm

Bu arada tek başıma olacağım demişsin kesinlikle yanına parsylads olsa birini bul yada en yakın arksdasinla paylaşıp yaninds goturebilirsin hastanede hemşireler var yardımcı olacaktır ama nereye kadar her wc ihtiyacında veya yataktan kalkmak için sürekli yanına çağırabilir mısın bilemiyorum ama eve çıkınca ilk 3 gün birisi olsun yanında benim ameliyatim cuma gününe denk geliyor eşim refakatci cumartesi inşallah evdeyim yine yanımda olacak pazarda evde ama pazartesi iş başı yapacak ve bende yalnızım 2 çocuğum var kızım 13 oğlum 3.5 yaşında ve inanılmaz hiperaktif ben 4. Günden sonra tek başıma o halimle çocuklarıma yetebilecek mıyım kara kara düşünüyorum gerçekten ağır bir operasyon gecirecegiz kızım çok şükür büyüdü sabahçı öğlen geliyor bir nebze yardımcı olur ama ben yinede eşime durumum kötü olursa 2 gün daha izin almasini rica ettim inşallah alabilirse en zor kısmı atlatmış olacağım 5 gün yanımda birisinin olmasi yeterli , oyuzden sende mutlaka yanına ilk 3 günde olsa birisini bul ovystaktan tek başına o halde kalkman mümkün olmuyormuş hepimiz için hayırlısı olsun banada kaldı 1 ay çok heyecanlıyım bir okadarda korkuyorum hayatımda narkoz almadım dua ediyorum ameliyat sonrası çocuklarıma kavusabileyim şimdiden hakkında hayırlısı olsun B badem3506

Canım merhaba en az 3 gün yanında birinin olmasını öneririm yattığın yerden kalkamamak nedir öğreniyorsun ama korkma hiç istekli olursan 4. Güne bir çok işini kendi başına yapabilirsin. Bugün benim 6. Günüm evimide süpürüyorum hafif tempo koşumuda yapıyorum üstümüde değiştiriyorum umarım gönlünce geçer

Bende esabil ekere aml oldum hiç bir sıkıntı agrı olmadı yanlız jeşke dikleştirmede olsaydım dşyorum daha dik daha güzel olurdu sanırım.

Şimdi popo büyütme olmak istiyorum memnun olanlar ve fşyat bilğisi verebilirmi?

Canim popo vucut sekiklendirmeye giriyor. Yani eger kendi yaginla istiyorsan lipo yapilir ,ama yag kaliten iyiyse 1 kereyle istedigin sonucu alirsin. Bu konuda total vucut sekillendirme yapan Bulent Cihantimur var vé harikalar yaratiyor.Instagramda gorebilirsin.Fiyat lar 8-9 bin euro
Ama dolguylada yapanlari okumustum.Ben lipo sonrasi popoya yag transferi olmustum.Genel olarak memnunum.Ama bir kez daha dusunuyorum.Azcik daha bombe istiyorum arkaya dogru.
Ama ne sekil istedigini druna tastamam anlat ben orda hata yaptim vé dra size birakiyorum demistim.Dr da yanlarda dogru dolgunluk vermis oysa ben arkaya istiyordum.

Ya o doktorun muhteşem sonuçları var ama fiyatlar fena Birde buraya yazan gerçek hastaları olsada süreçleri nasıl oluyor ,böyle muhteşemmi gidiyor onu çok merak ediyorum

Yeterli yağın varsa iyi yag çıkarsa yag dolgusu olabilirsin . Ama erime miktarınıda göz önümde bulundurun,iyi yag çıkmazsa kolay işlem degil. Paran çöpe gider... popoda da protez daha garanti yöntem ama meme protezinden pahalı fiyatları tabi.

Ya o doktorun muhteşem sonuçları var ama fiyatlar fena Birde buraya yazan gerçek hastaları olsada süreçleri nasıl oluyor ,böyle muhteşemmi gidiyor onu çok merak ediyorum
Evet canim haklisin fiyatlari cok ucari ama avrupa fiyatlari uyguluyor.Burdaki fiyatlar boyle malesef.Birde bu konuda isim yaptigi icin musterilerinin cogu yabancilardan.
Amelouat sonrasi goz kapagi estetigi olan bir hastasini gormustum 1 ay sonrasi muhtesemdi .Ama vucut sekillendirmede birsey diyemem.Ama omur boyu diye garanti veriliyor. Bazan deli yanim diyorkI arabani sat git bulent beye ameliyat ol bastan sona degis.Bu estetik isine bulastinmi sonu gelmiyor. Simdide karin germeye taktim biraz daha duzeleyim istanbula ucucam.Kendimi inceleyip habire kusur buluyorum

Evet,yabancı hastaları genelde benimde dikkatimi çekti. Onlara göre fiyatlar çok aşırı gelmez ama tl ye vurunca tabi çok yüksek.
Estetik böyle birşey işte :)) Hayırlı kararlar olsun

Canım kilo 56 yag çıkmaz hiç yani yetmez bende dikleştirme istşyorym ama iz çok kötü oluyor protezde zamanla vğcut sarktıkça oda sarkarsa diye korkuyorum yaşlanınca dojtorda protezden yana bakalım

Canım kilo 56 yag çıkmaz hiç yani yetmez bende dikleştirme istşyorym ama iz çok kötü oluyor protezde zamanla vğcut sarktıkça oda sarkarsa diye korkuyorum yaşlanınca dojtorda protezden yana bakalım
Evet kilon çok az,dikleştirmede çok iyi. Arka kısımda kelebek şeklinde iz oluyor. Valla benim karın germe gibi iz kalacaksa o bile düşünülebilir. Yeterki dik dolgun popolar olsun
Protez kasların arasına koyuluyor zaten,belli olmasın kenarları diye. Ama bazen bazı doktorlar kas üstü yapıyormuş. Kas üstü olursa sarkar,kas arasına koyulursa sarkmaz. Kendi dokun sarkar protez sarkmaz

Kızlar ben ameliyatımı Bülent Cihantimur’un kliniğinde oldum, ama onun ekibinde ki başka bir doktora, Dr.Yücel Sarıaltın’a. Ben çok memnun kaldım, benim doktorda brezilya poposu çok yapıyormuş. Bülent bey kliniğin sahibi, genelde hastaları yabancı, bende gittikçe hep görüyorum hastalarını.Bülent bey ile Yücel beyin operasyonları arasında 2 katı fiyat farkı var

Senin izler süper maşallah benim 6 hafta oldu dikişlere düzeltme olacak kötü yara izim var bakalım protez olur büyük ihtmal ama fiyatta önemli tabi net birşey konuşmadık daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…