Izler misiniz1. Yıl fotomuzu koydum.
Kizlar bakabilirsiniz .
Çok dogal ve güzel duruyorlar :)
benide izler misin canım10. Gün fotoğrafımı koydum kızlar
Öncelikle ameliyat olan arkadaşlarım geçmiş olsun. Ameliyata tek başına gitsem sonrasında sıkıntı yaşar miyim kimsenin bilmesini istemiyorum. Bu arada göğüs altı yuvarlak uygun görülüyor fiyat ve doktor araştırması yapamadim Ankara devlet hastanelerinde fiyatlar ne durumda bilgi verirseniz sevinirim kızlar.
Canım merhaba en az 3 gün yanında birinin olmasını öneririm yattığın yerden kalkamamak nedir öğreniyorsun ama korkma hiç istekli olursan 4. Güne bir çok işini kendi başına yapabilirsin. Bugün benim 6. Günüm evimide süpürüyorum hafif tempo koşumuda yapıyorum üstümüde değiştiriyorum umarım gönlünce geçerÖncelikle ameliyat olan arkadaşlarım geçmiş olsun. Ameliyata tek başına gitsem sonrasında sıkıntı yaşar miyim kimsenin bilmesini istemiyorum. Bu arada göğüs altı yuvarlak uygun görülüyor fiyat ve doktor araştırması yapamadim Ankara devlet hastanelerinde fiyatlar ne durumda bilgi verirseniz sevinirim kızlar.
Bende esabil ekere aml oldum hiç bir sıkıntı agrı olmadı yanlız jeşke dikleştirmede olsaydım dşyorum daha dik daha güzel olurdu sanırım.Öncelikle ameliyat olan arkadaşlarım geçmiş olsun. Ameliyata tek başına gitsem sonrasında sıkıntı yaşar miyim kimsenin bilmesini istemiyorum. Bu arada göğüs altı yuvarlak uygun görülüyor fiyat ve doktor araştırması yapamadim Ankara devlet hastanelerinde fiyatlar ne durumda bilgi verirseniz sevinirim kızlar.
Canim popo vucut sekiklendirmeye giriyor. Yani eger kendi yaginla istiyorsan lipo yapilir ,ama yag kaliten iyiyse 1 kereyle istedigin sonucu alirsin. Bu konuda total vucut sekillendirme yapan Bulent Cihantimur var vé harikalar yaratiyor.Instagramda gorebilirsin.Fiyat lar 8-9 bin euroŞimdi popo büyütme olmak istiyorum memnun olanlar ve fşyat bilğisi verebilirmi?
Ya o doktorun muhteşem sonuçları var ama fiyatlar fenaCanim popo vucut sekiklendirmeye giriyor. Yani eger kendi yaginla istiyorsan lipo yapilir ,ama yag kaliten iyiyse 1 kereyle istedigin sonucu alirsin. Bu konuda total vucut sekillendirme yapan Bulent Cihantimur var vé harikalar yaratiyor.Instagramda gorebilirsin.Fiyat lar 8-9 bin euro
Ama dolguylada yapanlari okumustum.Ben lipo sonrasi popoya yag transferi olmustum.Genel olarak memnunum.Ama bir kez daha dusunuyorum.Azcik daha bombe istiyorum arkaya dogru.
Ama ne sekil istedigini druna tastamam anlat ben orda hata yaptim vé dra size birakiyorum demistim.Dr da yanlarda dogru dolgunluk vermis oysa ben arkaya istiyordum.
Yeterli yağın varsa iyi yag çıkarsa yag dolgusu olabilirsin . Ama erime miktarınıda göz önümde bulundurun,iyi yag çıkmazsa kolay işlem degil. Paran çöpe gider... popoda da protez daha garanti yöntem ama meme protezinden pahalı fiyatları tabi.Şimdi popo büyütme olmak istiyorum memnun olanlar ve fşyat bilğisi verebilirmi?
Evet canim haklisin fiyatlari cok ucari ama avrupa fiyatlari uyguluyor.Burdaki fiyatlar boyle malesef.Birde bu konuda isim yaptigi icin musterilerinin cogu yabancilardan.Ya o doktorun muhteşem sonuçları var ama fiyatlar fenaBirde buraya yazan gerçek hastaları olsada süreçleri nasıl oluyor ,böyle muhteşemmi gidiyor onu çok merak ediyorum
Evet,yabancı hastaları genelde benimde dikkatimi çekti. Onlara göre fiyatlar çok aşırı gelmez ama tl ye vurunca tabi çok yüksek.Evet canim haklisin fiyatlari cok ucari ama avrupa fiyatlari uyguluyor.Burdaki fiyatlar boyle malesef.Birde bu konuda isim yaptigi icin musterilerinin cogu yabancilardan.
Amelouat sonrasi goz kapagi estetigi olan bir hastasini gormustum 1 ay sonrasi muhtesemdi .Ama vucut sekillendirmede birsey diyemem.Ama omur boyu diye garanti veriliyor. Bazan deli yanim diyorkI arabani sat git bulent beye ameliyat ol bastan sona degis.Bu estetik isine bulastinmi sonu gelmiyor. Simdide karin germeye taktim biraz daha duzeleyim istanbula ucucam.Kendimi inceleyip habire kusur buluyorum
Canım kilo 56 yag çıkmaz hiç yani yetmez bende dikleştirme istşyorym ama iz çok kötü oluyor protezde zamanla vğcut sarktıkça oda sarkarsa diye korkuyorum yaşlanınca dojtorda protezden yana bakalımYeterli yağın varsa iyi yag çıkarsa yag dolgusu olabilirsin . Ama erime miktarınıda göz önümde bulundurun,iyi yag çıkmazsa kolay işlem degil. Paran çöpe gider... popoda da protez daha garanti yöntem ama meme protezinden pahalı fiyatları tabi.
Evet kilon çok az,dikleştirmede çok iyi. Arka kısımda kelebek şeklinde iz oluyor. Valla benim karın germe gibi iz kalacaksa o bile düşünülebilir. Yeterki dik dolgun popolar olsunCanım kilo 56 yag çıkmaz hiç yani yetmez bende dikleştirme istşyorym ama iz çok kötü oluyor protezde zamanla vğcut sarktıkça oda sarkarsa diye korkuyorum yaşlanınca dojtorda protezden yana bakalım
Ya o doktorun muhteşem sonuçları var ama fiyatlar fenaBirde buraya yazan gerçek hastaları olsada süreçleri nasıl oluyor ,böyle muhteşemmi gidiyor onu çok merak ediyorum
Senin izler süper maşallah benim 6 hafta oldu dikişlere düzeltme olacak kötü yara izim var bakalım protez olur büyük ihtmal ama fiyatta önemli tabi net birşey konuşmadık daha.Evet kilon çok az,dikleştirmede çok iyi. Arka kısımda kelebek şeklinde iz oluyor. Valla benim karın germe gibi iz kalacaksa o bile düşünülebilir. Yeterki dik dolgun popolar olsun
Protez kasların arasına koyuluyor zaten,belli olmasın kenarları diye. Ama bazen bazı doktorlar kas üstü yapıyormuş. Kas üstü olursa sarkar,kas arasına koyulursa sarkmaz. Kendi dokun sarkar protez sarkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?