Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Size yazacaktım tam.
Bugün nasılsınız iyi misiniz?

Merhaba tabii ki daha iyiyim ama belim yağ işleminden dolayı acıyor ödemim hala var ama kilo olarak yavaş yavaş vermeye başladım..karın şişliğim var bildiğiniz hamile gibiyim

Onlar da geçecek sıkmayın canınızı.
Acaba doktorunuza sordunuz mu ödem geçiren çaylar içseniz işe yarar mı?
Şuan dişinizi sıkın sonucu güzel olacak.
Her güzel şeyin bir zorluğu acısı var öyle düşünün.
Eminim çok güzel olacak.
11 gün kaldı benim de ameliyata bazen çok korkuyorum vazgeçsem diyorum kafam hala karışık

Son düzenleme:
Arkadaşlar yoğun çalışıyorum inceleyecek vaktim olmuyor istanbul avrupa yakasında dont tavsiyen iz varmi

Şöyle anlatayım ben kas zarı altı oldum .azda olsa dokum vardı.ondan kaynaklımıdır bilmiyorum 2 günlük bir göğüs ağrım oldu ama oda dayanılmayacak öldüm bittim bir acı değildi.bende yapılmadan önce çok ama çok korkuyordum eğer yağ aldırma olmasa ben 2.gün herşeyi yapabilecek durumdaydım ki bu halimle kendim yattım kalktım tuvalete gittim banyo yaptım vs vs yani günlük hayatımda kimseye ihtiyacım olmadı..(sadece oğlumu kucağıma alamadım)
Ameliyat günü sanırım herkes sedyeden kaçmayı bir kere aklından geçiriyor :) bende olana kadar her saniye kaçmayı düşündüm.vaZgeçmeyin yapılınca çok güzel oluyorlar :))) şimdi kontrolden geldim herşey gayet güzel gidiyormuş .açıkcası ödem çayını sormak aklıma gelmedi ama ben iki gündür içiyorum ..sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum

Çok teşekkür ederim çok iyi geldi yazdıklarınız.
Kafam çok fazla karışıyor.
İlerde hamile kalsam sarkar mı tekrar yapmak zorunda kalır mıyım diye son bir görüşme daha yapacağım.
Ameliyat sonrası size de yazarım :)
Umarım sizin de ağrılarınız biran önce geçer.
Eminim çok güzel olacaklar çektiğinize değecek.

Beni izlemeye alır mısınız fotom var

Benimde drum Yucel beydi.Guleryuzlu, sempatik ama isini cok titiz yapmiyor.Illaki bir duzeltme payi kaliyor. Benim goguslerimde genel olarak guzel ama bir ucu digerine gore bariz buyuk,Lipo yapilan yerlerde bir taraf digerine gore daha ince .
Karin germe olan arkadasimin iki tarafindada potluk var çirkin duruyor.Bacak lipo yaptiran baska birinde ise bir popo alti cok oyulmus digeri daha dolgun. Yani her ameliyattan sonra duzeltme gerekiyor.Adi ustunde estetik demek zaten ince detaylara cok dikkat etmesi anlamina geliyor.Goruntu olarak en iyisi olmali. Bu yuzden ameliyata giriyorsak daha ozentili yapmali diyorum.
Simdi ben karin germe olucam ama narkoz almisken memelerde ki esitsizlikte hallolsun istiyorum.Ama Yucel beye olmaya cekiniyorum acikcasi .Baska dra gitsem daha cok odemem gerekiyor.Ama sunuda soylemeden edemiycem Yucel bey birçok konuda cok Yardimci oluyor vé asla paragoz biri degil.

Protez olan bir yakinim var .10 yil once olmus suan da gogusleri bayagi sarkik.2 hamilelik gecirdi.Imkanin varsa hamilelik sonrasi yaptir. Hamilelikte ne kadar dikkat edilsede yine kilo alimi dogum emzirme derken gogusler bozuluyor

Protez olan bir yakinim var .10 yil once olmus suan da gogusleri bayagi sarkik.2 hamilelik gecirdi.Imkanin varsa hamilelik sonrasi yaptir. Hamilelikte ne kadar dikkat edilsede yine kilo alimi dogum emzirme derken gogusler bozuluyor

Evet buda beni düşündüren kısım.
Yani evlilik fikrim ve çocuk fikrim için 5 sene var önümde ama bilemiyorum

Evet buda beni düşündüren kısım.
Yani evlilik fikrim ve çocuk fikrim için 5 sene var önümde ama bilemiyorum
Ooo canim yani bayagi zaman varmis daha.Ben olsaydim protezlerimi takardim bir 5 yil tadini cikarirdim.Sonra zaten duruma gore bakarsin.Hangimiz protezlerin omur boyu kalicagini garanti edebilirizki. Ben keske diyorum komplexle yasayacagima cok daha onceden yaptirsaymisim diyorum.5 yil cok uzun bir sure.Suan imkanin varsa yap keyfini sur

onun cevabını bana da sole canım ya

Evet zaten hep eksikliğini hissettiğim bir konu.
75 beden tam destekli kullanıyorum o derece.
O sürede istediğim gibi olsun en azından :)

Canım kilo 56 yag çıkmaz hiç yani yetmez bende dikleştirme istşyorym ama iz çok kötü oluyor protezde zamanla vğcut sarktıkça oda sarkarsa diye korkuyorum yaşlanınca dojtorda protezden yana bakalım
izler için artık o izi en az dikkat hale getirebilecek dövmeler yapılabiliyormuş. scar tattoo diye aratabilirsin örnekler için. bana bundan ünlü bir Dr bahsetmişti, ben de dikleştirme istemiştim ama senin için gerek yok demişti. sadece yağ enjeksiyonu yaptık ama maalesef yağım çok azdı çok bir şey kalacağını sanmıyorum

Çok acil doktor tavsiyesi istiyorum olan varmi istanbul avrupa yakası
Ben Burak efeoğluna ameliyat oldum ama daha sonra Ayşegül sivriyi keşfettim keşke ona olsaydım diyorum gerçi halimden çok çok memnunum ama bi araştırın Ayşegül hanımı

16 martta dr randevum var muayene olucam drum ne diyeceğini şimdiden merak ediyorum. Zaman nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…