Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok acil doktor tavsiyesi istiyorum olan varmi istanbul avrupa yakası

Kuzenim aldığı hizmetten çok memnun kalmıştı. Trivago gibi düşünün, bir klinik. İstediğiniz operasyonu anlatıyorsunuz. Sizin beklentilerinize en uygun doktoru, işlemin size maliyetini vs aklınızdaki tüm sorularda sizi bilgilendiriyor. Sonrasında da siz istediğiniz hizmeti seçiyorsunuz. Piyasa fiyatlarının da altında bir rakama hizmet almıştı diye hatırlıyorum.

Ya kızlar beni de en cok düşündüren şey doğumdan sonrası, yakında ameliyat pkanlıyorum nişanlıyım. Kısmet olursa yaza düğünümüz var fakat iki üç yıl sonra hamilelik, doğum ve emzirme derken çok deforme olur mu? Acaba başından geçen var mı?

Bana 1.5 yıldan sonra hamilelik ve emzirmede sıkıntı olmadığını soylemislerdi

Ben şanslıyım o zaman en azından şimdilik çok şükür )) ben burun+meme oldum,şimdilik 2’sinde de memnunum, özellikle burnum 2 hafta olmasına rağmen herkes çok beğeniyor

Ben gebelik ve emzirme sürecini atlattıktan sonra cesaret edebildim açıkçası ama yaş oldu otuzların ortası Doğumdan sonra tam 2 yıl emzirdim ve doğal memenizi deforme eden birşey olduğu kesin emzirdiğiniz dönem mükemmel sütten kesince hüsran martın sonunda operasyonum artık bir gebelik planım Yok ama oldaydı atlatmayı beklerdim açıkçası

Nasıl yani? Bir buçuk yıldan önce hamilelik ve emzirme yasak mı ?

Yasaktan ziyade, silikonlar henüz tam yerleşmediği için deforme olma ve sarkma ihtimallerinin çok daha büyük olduğunu söylediler. Ama 1.5 yıldan sonra hamile de kalınsa emzirme de yapilsa sarkma gibi bir olayla karşılaşmak pek olası degilmis, kliniğin yalancisiyim

Bu beni sevindirdi açıkcası :) cünkü onca zahmete katlanıp deforme olması çok üzücü olur

Ödemler gitmeye başladı :)) 1. Hafta resimlerimi ekledim bakarsanız sevinirim :)
Harika çok doğal bir büyüklük zaman geçtikçe de daha iyi görünecektir. Maşallah diyelim. Bence siz söylemedikçe kimse anlamayacak göğüs estetiği olduğunuzu. Darısı başına inşallah

Harika çok doğal bir büyüklük zaman geçtikçe de daha iyi görünecektir. Maşallah diyelim. Bence siz söylemedikçe kimse anlamayacak göğüs estetiği olduğunuzu. Darısı başına inşallah
Teşekkür ederim evet darısı başınıza :))

arzum77 Arzum merhaba :)
Bir konuda fikrini almak istiyorum.
75b sütyen kullanıyorum tam destekli haliyle yani.
Ameliyatımda 300 350 cc arası olacak dedi doktorum.
Şimdi sütyen almayı düşünüyorum 75beden kısmı değişir mi acaba?
Bir fikrin var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…