Çok acil doktor tavsiyesi istiyorum olan varmi istanbul avrupa yakası
Ya kızlar beni de en cok düşündüren şey doğumdan sonrası, yakında ameliyat pkanlıyorum nişanlıyım. Kısmet olursa yaza düğünümüz var fakat iki üç yıl sonra hamilelik, doğum ve emzirme derken çok deforme olur mu? Acaba başından geçen var mı?
Benimde drum Yucel beydi.Guleryuzlu, sempatik ama isini cok titiz yapmiyor.Illaki bir duzeltme payi kaliyor. Benim goguslerimde genel olarak guzel ama bir ucu digerine gore bariz buyuk,Lipo yapilan yerlerde bir taraf digerine gore daha ince .
Karin germe olan arkadasimin iki tarafindada potluk var çirkin duruyor.Bacak lipo yaptiran baska birinde ise bir popo alti cok oyulmus digeri daha dolgun. Yani her ameliyattan sonra duzeltme gerekiyor.Adi ustunde estetik demek zaten ince detaylara cok dikkat etmesi anlamina geliyor.Goruntu olarak en iyisi olmali. Bu yuzden ameliyata giriyorsak daha ozentili yapmali diyorum.
Simdi ben karin germe olucam ama narkoz almisken memelerde ki esitsizlikte hallolsun istiyorum.Ama Yucel beye olmaya cekiniyorum acikcasi .Baska dra gitsem daha cok odemem gerekiyor.Ama sunuda soylemeden edemiycem Yucel bey birçok konuda cok Yardimci oluyor vé asla paragoz biri degil.
Nasıl yani? Bir buçuk yıldan önce hamilelik ve emzirme yasak mı ?Bana 1.5 yıldan sonra hamilelik ve emzirmede sıkıntı olmadığını soylemislerdi
Ben gebelik ve emzirme sürecini atlattıktan sonra cesaret edebildim açıkçası ama yaş oldu otuzların ortası Doğumdan sonra tam 2 yıl emzirdim ve doğal memenizi deforme eden birşey olduğu kesin emzirdiğiniz dönem mükemmel sütten kesince hüsran martın sonunda operasyonum artık bir gebelik planım Yok ama oldaydı atlatmayı beklerdim açıkçasıYa kızlar beni de en cok düşündüren şey doğumdan sonrası, yakında ameliyat pkanlıyorum nişanlıyım. Kısmet olursa yaza düğünümüz var fakat iki üç yıl sonra hamilelik, doğum ve emzirme derken çok deforme olur mu? Acaba başından geçen var mı?
Nasıl yani? Bir buçuk yıldan önce hamilelik ve emzirme yasak mı ?
Yasaktan ziyade, silikonlar henüz tam yerleşmediği için deforme olma ve sarkma ihtimallerinin çok daha büyük olduğunu söylediler. Ama 1.5 yıldan sonra hamile de kalınsa emzirme de yapilsa sarkma gibi bir olayla karşılaşmak pek olası degilmis, kliniğin yalancisiyim
Ödemler gitmeye başladı :)) 1. Hafta resimlerimi ekledim bakarsanız sevinirim :)
4.gün nasıl zor oldu mu?
İşe başlamayı düşünüyorum da ameliyattan 4 gün sonra :)
Izler misin? =)Ödemler gitmeye başladı :)) 1. Hafta resimlerimi ekledim bakarsanız sevinirim :)
Dün yazmıştım size ben sırf göğüs olsam ikinci günü başlardım..ki şöyle diyeyim üçüncü gün doktora kendim gittim araba kullanarak..
Harika çok doğal bir büyüklük zaman geçtikçe de daha iyi görünecektir. Maşallah diyelim. Bence siz söylemedikçe kimse anlamayacak göğüs estetiği olduğunuzu. Darısı başına inşallahÖdemler gitmeye başladı :)) 1. Hafta resimlerimi ekledim bakarsanız sevinirim :)
Teşekkür ederim evet darısı başınıza :))Harika çok doğal bir büyüklük zaman geçtikçe de daha iyi görünecektir. Maşallah diyelim. Bence siz söylemedikçe kimse anlamayacak göğüs estetiği olduğunuzu. Darısı başına inşallah
Ay maşallah yaaa.
Darısı başıma inşallah.
Hangi doktora olmuştunuz siz?
beni de izler misin? :)Ben sizinkileri göremiyorum
nasıl görebiliyoruz resimleri bende görebilir miyimTeşekkür ederim evet darısı başınıza :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?