Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hayır değişmez. Ama şöyle bir durum var,misal ben 75 D cup sütyen alıyorum. Ama bazen kalmıyor,bu sefer 80 C cup alıyorum oluyor. Yani beden kısmı bir beden büyürse cup da bir beden küçülür
Meme altı kısmını mezura ile ölçüp yazarsan daha net bedenini söyleyebilirim Aslında

Şimdi benim göğüs altı 70,göğüs ise 85 çıktı. Kaç beden kullanmam lazım canım yardımcı olurmusun? Bir ay sonra normal sütyene gecebirlirsin dedi doktorum. Ne alacağımı bilmiyorum arzum77

70 cm :)
Arzum sen sahanesin ya valla sağol :)

Selam kızlar hemşire bana 1 ay sonra sporcu sütyenine geçiceksin ve hep onu kullanmanı tavsiye ediyoruz dedi. Ama çoğu doktor 1 ay sonra demirsiz, desteksiz her tür sütyene izin veriyor, doğru mu biliyorum ? Bugün 15. Gün ve hala 24 saat ameliyat sütyeni kullanıyorum, özellikle geceleri rahatsız ediyor

Maşallah,70 cm mi ? Ne kadar incesin
Sütyen bedenin 70 beden ama 70 beden çok zor bulunur. 75 beden olur. Meme altı ile meme ölçüsü arasında 15 cm fark var. 14 cm sonrası C cup oluyor. Yani 75 C olur Bazı sütyen kalıpları farklıdır,B cup olanda olabilir çünkü sınıra yakınsın.
75 C ve 75 B cuplara bakabilsin. Ama bir aylıkken sütyene oturmaz göğüslerin,pek rahat kullanamazsın bilgin olsun .

Cnım

Teşekkür ederim canım çook sağol
❤❤❤❤ ameliyatı 15 şubatta oldum. Sütyene bu ayın sonunda başlıcam. Rahat edemezsem sporcu sütyeni alırım. 75 c ve 75 b ikisinide denicem çok teşekür ederim. Ameliyat olduğum halde 85 çıkınca bi moralim bozulmadı değil ama vücudum bu kadarını kabul etmiş. Seviliyorsun @arzum77❤❤❤

Kaç cc takılmıştı acaba :)

Doktorunuz kim acaba? Benim de az dokum var. Kas zarı altı olursam protezi hissederim korkum var bilgili arkadaşlar sağolsun fikir verdiler özelden vs.
Sizin durumunuz nasıl ? Kas altı önerdiler mi önceden?

Ben Burak efeoğluna ameliyat oldum ama daha sonra Ayşegül sivriyi keşfettim keşke ona olsaydım diyorum gerçi halimden çok çok memnunum ama bi araştırın Ayşegül hanımı
Ayşegül hn genelde kas zarı altı yapıyor.

Kas altı yapan biri yok mu acaba bilgi alsak?

Peki c alsam ay varya sanki senelerce sütyen kullanmamıs biri gibiyim :)
Hani ortalama sıkmayacak sekilde c ve d cok fark var mı acaba arada
Tabi C ve D arasında fark var. İşte ameliyattan Sonra göğsün Ne kadar ileri çıkıntısı olacak,kaç cm büyüyecek onu bilemiyoruzki? C mi olur D mi... sütyen kullanmaya hemen başlayamıyorsun zaten,acele etme bence. Ameliyat ol,ödemler geçsin protez cebe yerleşsin bir yumuşasın

Olsun,15 cm fark az bir meme degil yani Sütyen Deneyince yaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…