Doktorunuz kim acaba? Benim de az dokum var. Kas zarı altı olursam protezi hissederim korkum varbilgili arkadaşlar sağolsun fikir verdiler özelden vs.
Sizin durumunuz nasıl ? Kas altı önerdiler mi önceden?
Tabi C ve D arasında fark var. İşte ameliyattan Sonra göğsün Ne kadar ileri çıkıntısı olacak,kaç cm büyüyecek onu bilemiyoruzki? C mi olur D mi... sütyen kullanmaya hemen başlayamıyorsun zaten,acele etme bence. Ameliyat ol,ödemler geçsin protez cebe yerleşsin bir yumuşasın
Rica ederimÇok teşekkür ederim bilgiler için.
Yardımların için de. :)
Rica ederim canım ❤İçimi ferahlattın, teşekkürler canım
Kollarını yukarı kaldırmak ağrılı olmadı mı biraz, burada arkadaşlar kollarını kaldırırken cok acı cektiklerini yazıyor da ondan merak ettim :) sizin ağrılarınız ne kadar sürdü acabaBen çok hızlı karar verdim ..hiç araştırmadım tek baktığım konu açıkcası hangi doktor sorusuydu..naci çelik doktorum burda çok geçiyordu ismi bende direk ona gittim ve dokumun ve vucut yapımın uygun olduğu yöntemi kendisi söyledi ve bende başka doktorla görüşmeden karAr verdim.görüşmede kendisi az da olsa dokum olduğu için duble buble olma ihtimaline karşı kas altı önermiyorum demişti(yanlış hatırlamıyorsam).. o yüzden yöntemi kendisi belirledi ben sadece cc yi seçtim.yine diyorum benim göğüs ameliyatım hiçte korkjlacak birşey gibi geçmedi.bu bana özel olabilir yada yağ alınan bölge canımı yaktığı için orayı hissetmemiş olabilirim. Ama bana kontrolde demişti göğüs ağrın hiç olmayacak dediklerimi yaparsan diye.bana ameliyattan çıktığım kendime geldiğim andan itibaren sürekli kollarımı yukarı kaldırmamı söyledi bnde yaptım.sürecim bu şeklide oldu .umarım sizinde sorunsuz geçer :)
Kollarını yukarı kaldırmak ağrılı olmadı mı biraz, burada arkadaşlar kollarını kaldırırken cok acı cektiklerini yazıyor da ondan merak ettim :) sizin ağrılarınız ne kadar sürdü acaba
Maşallah gerçekten harikasınız :)İlkgün zaten hastanedeki ağrı kesiciler nedeniyle hiç olmadı içinci gün biraz ağrıdı ama çok spor yaptığınızda kaslardaki ağrı gibiydi 3.gün azaldı 4-5 gün hemen hemen hiç kalmadı ..3.gün araba kullandım 30 km yakın yol gidip geldim..oğlumu yıkadım vs :)
O kas zari alti cnm kasaltinda ilk gun ole kol kaldiramazsinMaşallah gerçekten harikasınız :)
Ne güzel kolay geçmiş, darısı bize. Yağ kas zarı altı olduğu için mi alındı? Ben zayıfım yağ alınma durumu olmayabilir :/Ben çok hızlı karar verdim ..hiç araştırmadım tek baktığım konu açıkcası hangi doktor sorusuydu..naci çelik doktorum burda çok geçiyordu ismi bende direk ona gittim ve dokumun ve vucut yapımın uygun olduğu yöntemi kendisi söyledi ve bende başka doktorla görüşmeden karAr verdim.görüşmede kendisi az da olsa dokum olduğu için duble buble olma ihtimaline karşı kas altı önermiyorum demişti(yanlış hatırlamıyorsam).. o yüzden yöntemi kendisi belirledi ben sadece cc yi seçtim.yine diyorum benim göğüs ameliyatım hiçte korkjlacak birşey gibi geçmedi.bu bana özel olabilir yada yağ alınan bölge canımı yaktığı için orayı hissetmemiş olabilirim. Ama bana kontrolde demişti göğüs ağrın hiç olmayacak dediklerimi yaparsan diye.bana ameliyattan çıktığım kendime geldiğim andan itibaren sürekli kollarımı yukarı kaldırmamı söyledi bnde yaptım.sürecim bu şeklide oldu .umarım sizinde sorunsuz geçer :)
Pişman olmak bir yana keşke daha önce den yaptirsaymisim diyeceksin canım :) bunca yıl neden beklemisim diyeceksin buna emin olabilirsin . Belki sürecin zor geçer 1 hafta - 10 gün en fazla.ama katlanılmayacak kadar olmuyor kesinlikle. Şimdiden hayırlı olsun . Güzel haberler ini bekliyoruz. İnşallah ağrısız sızısız çok güzel bir süreç gecirirsin. Allah yardımcın olsun ( bu arada hastaneye ameliyat için gittiğimde Ameliyat önlüğünü giydikten sonra acaba vazmi gecsem , hemen kaçıp gideyim mi yoksa falan diye bende aklımdan geçirdim kaç kereGeldi çattı son 1 gün yarın öğlen ameliyata giriyorum uyku uyuyamıyorum heyecan yapmaya başladım pişman olurmuyum olmazmıyım korkularım başladı kızlar inşallah güzel ve ağrısız atlatırım
Aaa 8 aylık hamile misiiiinnnnnn ???? Ameliyat tan 4 ay sonra falan mı hamile kaldin yani ? ( Bende hamilelik düşündüğün den ilgimi çekti bu konu o yüzden soruyorum canım. Bu arada albüm ün varsa izler misin )Selam herkese. Uzun zamandır girmiyordum. 1 mart itibariyle ameliyatımın üstünden bir yıl geçmiş bulunuyor. Bu arada 8 aylık da hamileyim hamileliğinde etkisiyle biraz daha büyüyen memişler tam anlamıyla oturdu ve çok çok doğal duruyorlarTel sorunum yara izlerim. Hala çok belli oluyorlar. İzi geçmeyen var mı başka?
Canım benim 5 ay bitti ama 2. aydan sonra yumuşama belirgin bir şekilde başladı ve hâlâ da devam ediyor fakat hala tam anlamıyla yumuşamış değiller. Özellikle yanlar bariz derece de sert. Masaja da devam ediyorum düzenli bir şekilde ama herhalde iki üç ay sonra falan anca yumuşayıp normal meme kivamina geleceklerYa 10 gün sonra dört ay olacak, bunlar hala yumuşamıyor. Sütyene yerleşiyor evet ama, bariz sertler. 2. aydan sonra pek değişme olmadı yumuşaklıkta. Var mı böyle bir durum yaşayan?
Aaa 8 aylık hamile misiiiinnnnnn ???? Ameliyat tan 4 ay sonra falan mı hamile kaldin yani ? ( Bende hamilelik düşündüğün den ilgimi çekti bu konu o yüzden soruyorum canım. Bu arada albüm ün varsa izler misin )
Ne güzel kolay geçmiş, darısı bize. Yağ kas zarı altı olduğu için mi alındı? Ben zayıfım yağ alınma durumu olmayabilir :/
İzleyebilir misiniz benim de albümüm var?
Beni izler misin ?Selam herkese. Uzun zamandır girmiyordum. 1 mart itibariyle ameliyatımın üstünden bir yıl geçmiş bulunuyor. Bu arada 8 aylık da hamileyim hamileliğinde etkisiyle biraz daha büyüyen memişler tam anlamıyla oturdu ve çok çok doğal duruyorlarTel sorunum yara izlerim. Hala çok belli oluyorlar. İzi geçmeyen var mı başka?
İzledim ben de, yorumlarınızı bekliyorum fikir açısından:)Protezin ele gelmemesi ve dışardan anlaşılmaması için alındı.daha doğal bir görüntü olacak demişti doktorum.o yüzden alındı..bende zayıfım ve 2 yıldır aktif spor yapıyorum yağ çok ama çok az var vucudumda ..onuda alabildiği terden aldı..izliyorum sizde izlerseniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?