Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım kas altı kas zarı altı nasıl yerleştirildi
bir de ayrık durmuyor değil mi göğüslerin

Arkadaşlar
Estetikten önce memede kitlesi olanlar
konusuna yorum yapabilecek arkadaşları arıyorum.
Bende vardi canim,hala da varlar,ameliyata girmeden 2 tane genel cerrahla gorustum icimin rahat etmesi icin,cogu kadinda farkinda olmasalarda var kistler,ama uzman tarafindan bakilmasi sart,ve sonradanda hersene duzenli kontrol sary,daha tedbirli olmak lazim,kontrol daha rahat olsun diyede kasalti oldum gerci zaten oyle olacakti...

Yani kitleleri alma gibi bir durum olmadı.
Önce kitleleri mi muayene etti doktor? Estetik yapan doktor ilgilenmiyor dimi genel cerrah bakıyor sadece.
Ne zaman ameliyat oldun peki? Fotoğraflarına bakmak isterim takip eder misin beni de.

Nerede bu klinik

Hayir gerek yok dediler,kendi doktorunda fikrini soyler ama asil ultrason yada mamografi cektirdikten sonra genel cerrah yorumlamali bence,zaten alinmasi gerekli bir kist durumu varsa o zaman ameliyat iptal olabilir yada ona gore bir ameliyat planlamasi yapilir,sen oldun mu olacakmisin,ultrason cektirdin mi,neden bu konuda endiselisin?

Ben estetik düşünüyorum ama meme kistleri de kafamı çok karıştırdığı için nasıl bir işlem yapıldığını merak ettim. Sonuçta meme açılıyor silikon yerleştirilsin diye eğer kistler varsa onların alınıp da yapılması daha mantıklı geldiği için sormak istedim.

bu vakte kadar ameliyatın bitmiş olması gerekir :) inşallah sıkıntısız istediğin gibi memelere kavuşmuşsundur. asıl bundan sonra zorluk başlıyor sabretmen gerekiyor :)) bakalım senin memeler nasıl olacak :)) güzel haberlerini bekliyoruz :) şimdiden geçmiş olsun :))

Kızlar dün sabah 8de ameliyat oldum hala kendime gelemiyorum çok fazla mide bulantısı oldu dün ameliyattan sonra gece dahil bugün öğlene kadar yarım saatte bir kustum çok fazla ağrım oldu kolumu dahi kaldıramadım hala bişey yiyemedim bu akşam da kalicam galiba hastanede çok kötü oldum yaa refakatçimde yok öldüm öldüm dirildim resmen umarım yarın iyilesirim de taburcu olurum artık

Kim yaptı ameliyatınızı?
Anesteziden ötürü olmuş olabilir mi anlattıklarınız?

çok geçmiş olsun, umarım çabucak toparlanırsın. Gerekirse bulantıya karşı bi ilaç verirler, biseyin kalmaz. İnanki günden güne iyileşeceksin biraz sabır. Hafif seyler yemeye bak, kraker vs. Hastanede yemekten sonra bende bi kere çıkardım sonrasında bşsey olmadı ama.

Geçmiş olsun biran evvel toparlayın inşallah bende ilk gün fena bir bulantı olmuştu çıkartana kadar sonra geçmişti..narkozun etkisi maalesef kötü bir bulantı yapıyor tekrar geçmiş olsun ve hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…