- 22 Şubat 2018
- 19
- 12
- 38
canım kas altı kas zarı altı nasıl yerleştirildiKızlar oldum ameliyat 295 cc yuvarlak koyuldu hiç bir sıkıntı yok şuan ne bir agrı ne bir gerginlik var şükürler olsun bir kere ağrı kesici aldım doktorum çok tatlı ve ilgili eğer ameliyat olmak isteyipte doktor konusunda kararsız olanlar varsa mutlaka Ayşegül sivriyi(artık soyadı yavuz:))) gözüm kapalı tavsiye ediyorum :)
Bende vardi canim,hala da varlar,ameliyata girmeden 2 tane genel cerrahla gorustum icimin rahat etmesi icin,cogu kadinda farkinda olmasalarda var kistler,ama uzman tarafindan bakilmasi sart,ve sonradanda hersene duzenli kontrol sary,daha tedbirli olmak lazim,kontrol daha rahat olsun diyede kasalti oldum gerci zaten oyle olacakti...
Yani kitleleri alma gibi bir durum olmadı.Bende vardi canim,hala da varlar,ameliyata girmeden 2 tane genel cerrahla gorustum icimin rahat etmesi icin,cogu kadinda farkinda olmasalarda var kistler,ama uzman tarafindan bakilmasi sart,ve sonradanda hersene duzenli kontrol sary,daha tedbirli olmak lazim,kontrol daha rahat olsun diyede kasalti oldum gerci zaten oyle olacakti...
Nerede bu klinikKuzenim aldığı hizmetten çok memnun kalmıştı. Trivago gibi düşünün, bir klinik. İstediğiniz operasyonu anlatıyorsunuz. Sizin beklentilerinize en uygun doktoru, işlemin size maliyetini vs aklınızdaki tüm sorularda sizi bilgilendiriyor. Sonrasında da siz istediğiniz hizmeti seçiyorsunuz. Piyasa fiyatlarının da altında bir rakama hizmet almıştı diye hatırlıyorum.
Hayir gerek yok dediler,kendi doktorunda fikrini soyler ama asil ultrason yada mamografi cektirdikten sonra genel cerrah yorumlamali bence,zaten alinmasi gerekli bir kist durumu varsa o zaman ameliyat iptal olabilir yada ona gore bir ameliyat planlamasi yapilir,sen oldun mu olacakmisin,ultrason cektirdin mi,neden bu konuda endiselisin?Yani kitleleri alma gibi bir durum olmadı.
Önce kitleleri mi muayene etti doktor? Estetik yapan doktor ilgilenmiyor dimi genel cerrah bakıyor sadece.
Ne zaman ameliyat oldun peki? Fotoğraflarına bakmak isterim takip eder misin beni de.
Mrb benim de var çok sayıda fibrokist hatta adet dönemlerinde ağrı da yapıyorlar. Bir sorun teşkil etmez demişti genel cerrah da, plastikler de.
Ben estetik düşünüyorum ama meme kistleri de kafamı çok karıştırdığı için nasıl bir işlem yapıldığını merak ettim. Sonuçta meme açılıyor silikon yerleştirilsin diye eğer kistler varsa onların alınıp da yapılması daha mantıklı geldiği için sormak istedim.Hayir gerek yok dediler,kendi doktorunda fikrini soyler ama asil ultrason yada mamografi cektirdikten sonra genel cerrah yorumlamali bence,zaten alinmasi gerekli bir kist durumu varsa o zaman ameliyat iptal olabilir yada ona gore bir ameliyat planlamasi yapilir,sen oldun mu olacakmisin,ultrason cektirdin mi,neden bu konuda endiselisin?
bu vakte kadar ameliyatın bitmiş olması gerekir :) inşallah sıkıntısız istediğin gibi memelere kavuşmuşsundur. asıl bundan sonra zorluk başlıyor sabretmen gerekiyor :)) bakalım senin memeler nasıl olacak :)) güzel haberlerini bekliyoruz :) şimdiden geçmiş olsun :))Geldi çattı son 1 gün yarın öğlen ameliyata giriyorum uyku uyuyamıyorum heyecan yapmaya başladım pişman olurmuyum olmazmıyım korkularım başladı kızlar inşallah güzel ve ağrısız atlatırım
Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah güzel haberlerini de yazarsınArkadaşlar daha giremedim ameliyata 1 saat sonra ameliyata giriyorum hastanedeyim cok heyecanlıyım dua edin
Nerede bu klinik
Arkadaşlar daha giremedim ameliyata 1 saat sonra ameliyata giriyorum hastanedeyim cok heyecanlıyım dua edin
Geçmiş olsun şimdiden :)Arkadaşlar daha giremedim ameliyata 1 saat sonra ameliyata giriyorum hastanedeyim cok heyecanlıyım dua edin
Kızlar dün sabah 8de ameliyat oldum hala kendime gelemiyorum çok fazla mide bulantısı oldu dün ameliyattan sonra gece dahil bugün öğlene kadar yarım saatte bir kustum çok fazla ağrım oldu kolumu dahi kaldıramadım hala bişey yiyemedim bu akşam da kalicam galiba hastanede çok kötü oldum yaa refakatçimde yok öldüm öldüm dirildim resmen umarım yarın iyilesirim de taburcu olurum artık
çok geçmiş olsun, umarım çabucak toparlanırsın. Gerekirse bulantıya karşı bi ilaç verirler, biseyin kalmaz. İnanki günden güne iyileşeceksin biraz sabır. Hafif seyler yemeye bak, kraker vs. Hastanede yemekten sonra bende bi kere çıkardım sonrasında bşsey olmadı ama.Kızlar dün sabah 8de ameliyat oldum hala kendime gelemiyorum çok fazla mide bulantısı oldu dün ameliyattan sonra gece dahil bugün öğlene kadar yarım saatte bir kustum çok fazla ağrım oldu kolumu dahi kaldıramadım hala bişey yiyemedim bu akşam da kalicam galiba hastanede çok kötü oldum yaa refakatçimde yok öldüm öldüm dirildim resmen umarım yarın iyilesirim de taburcu olurum artık
Kızlar dün sabah 8de ameliyat oldum hala kendime gelemiyorum çok fazla mide bulantısı oldu dün ameliyattan sonra gece dahil bugün öğlene kadar yarım saatte bir kustum çok fazla ağrım oldu kolumu dahi kaldıramadım hala bişey yiyemedim bu akşam da kalicam galiba hastanede çok kötü oldum yaa refakatçimde yok öldüm öldüm dirildim resmen umarım yarın iyilesirim de taburcu olurum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?