Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tez vakitte iyileşebilmen dileğiyle canım. Sigara kullanıyormuydun. Bildiğim kadarıyla sigara kullanıcıları narkozu kusarak atarmış.

Evet canim malesef akilsizca davrandim. Kesilerim cok ince bir cizgiydi vé rengidi cok belli degilken suan koyulasti. 1 yil kadar beklerim hala belirginse dovme boyalariyla kapaticam yada lazerle cozum ariycam.
Meliscim merak ettim Dubble görüntüsü düzeldimi göğsünün

Meliscim merak ettim Dubble görüntüsü düzeldimi göğsünün
Canim azaldi sanki yada bana oyle geliyor.Ama rahatsiz edici duzeyde degil.Gunden gune daha guzel sekil aliyor.Zaten dr en az 6 ay demisti .Henüz 2 ,5ay oldu.Ama genel olarak gayet Iyi

Tez vakitte iyileşebilmen dileğiyle canım. Sigara kullanıyormuydun. Bildiğim kadarıyla sigara kullanıcıları narkozu kusarak atarmış.
Gecmis olsun
Sigarayla alakali sanmiyorum.Ben cok nadir icerim .ama bende narkoz sonrasi kotu bulanti kusma oluyor.Bana gore ameliyat degil de narkoz sonrasi zor geliyor.Ama bikac güne geciyor
Atlatirsiniz merak etmeyin

Geçmiş olsun

Kızlar yardım tüm mesajları okuyamadım meme büyütme amelyatı olmak istiyorum ama cesaretim yok öncesi ve sonrası için deneyimlerinizi paylaşırmısınız

Yeni kendime geldimm şükğr dayanılmıcak ağrım yok cok az. Sadece başım dönüyor narkozu atamadığım için göremedim daha sargılı. 260 cc koymuş hoca
Hadi gözün aydın canım :) 260 cc koyduğuna göre demek ki dokun varmis senin bayağı

tek olman kotu olmus brnim. De bulantim kusmam oldu tum gun kac kere kustum. Ama gececek

Yeni kendime geldimm şükğr dayanılmıcak ağrım yok cok az. Sadece başım dönüyor narkozu atamadığım için göremedim daha sargılı. 260 cc koymuş hoca
gecmis olsun

Geçmiş olsun T Tarcincb Bazen narkoz insanı kötü yapabiliyor,endişe etme geçecek sabret canım . Beslenmene dikkat et,midem bulanırsa tuzlu çubuk kraker ye iyi gelir. Bol su iç tuvalete çık,ikaçlar vücuttan gitsin biran önce Her geçen gün daha iyi olacaksın inşallah.

Kızlar bende karar werdim eşimide ikna ettim olucam ameliyat ama devlet hastanesi ıstiyorum çünkü özel cok pahali beni aşıyor ankarada var mı devlet hastanesinde olan

Bende aynı dertten muzdaribim dışkapı eğitim ve araştırma hastanesinde randevu alicam 2500 den başlıyormuş canim sen bi yer buldun mu doktor adı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…