Ameliyatınız bugündü sanırım geçmiş olsun.Tabiki paylaştırım benimde ince zayıf olduğum için
Dualarımız seninle canım. Rabbim yardımcın olsun.Arkadaşlar daha giremedim ameliyata 1 saat sonra ameliyata giriyorum hastanedeyim cok heyecanlıyım dua edin
Tez vakitte iyileşebilmen dileğiyle canım. Sigara kullanıyormuydun. Bildiğim kadarıyla sigara kullanıcıları narkozu kusarak atarmış.Kızlar dün sabah 8de ameliyat oldum hala kendime gelemiyorum çok fazla mide bulantısı oldu dün ameliyattan sonra gece dahil bugün öğlene kadar yarım saatte bir kustum çok fazla ağrım oldu kolumu dahi kaldıramadım hala bişey yiyemedim bu akşam da kalicam galiba hastanede çok kötü oldum yaa refakatçimde yok öldüm öldüm dirildim resmen umarım yarın iyilesirim de taburcu olurum artık
Meliscim merak ettim Dubble görüntüsü düzeldimi göğsününEvet canim malesef akilsizca davrandim. Kesilerim cok ince bir cizgiydi vé rengidi cok belli degilken suan koyulasti. 1 yil kadar beklerim hala belirginse dovme boyalariyla kapaticam yada lazerle cozum ariycam.
Tez vakitte iyileşebilmen dileğiyle canım. Sigara kullanıyormuydun. Bildiğim kadarıyla sigara kullanıcıları narkozu kusarak atarmış.[/QUOTE
Bn sıgara ıcıyorum ama bende mıgde bulantısı olmamıstı uyumustum sureklı. ama bulantı normal bırsey dıye bılıyorum. ınsallah tez zamanda ıyılesmen dılegıyle.
Canim azaldi sanki yada bana oyle geliyor.Ama rahatsiz edici duzeyde degil.Gunden gune daha guzel sekil aliyor.Zaten dr en az 6 ay demisti .Henüz 2 ,5ay oldu.Ama genel olarak gayet IyiMeliscim merak ettim Dubble görüntüsü düzeldimi göğsünün
Gecmis olsunTez vakitte iyileşebilmen dileğiyle canım. Sigara kullanıyormuydun. Bildiğim kadarıyla sigara kullanıcıları narkozu kusarak atarmış.
Geçmiş olsunKızlar dün sabah 8de ameliyat oldum hala kendime gelemiyorum çok fazla mide bulantısı oldu dün ameliyattan sonra gece dahil bugün öğlene kadar yarım saatte bir kustum çok fazla ağrım oldu kolumu dahi kaldıramadım hala bişey yiyemedim bu akşam da kalicam galiba hastanede çok kötü oldum yaa refakatçimde yok öldüm öldüm dirildim resmen umarım yarın iyilesirim de taburcu olurum artık
Hadi gözün aydın canım :) 260 cc koyduğuna göre demek ki dokun varmis senin bayağıYeni kendime geldimm şükğr dayanılmıcak ağrım yok cok az. Sadece başım dönüyor narkozu atamadığım için göremedim daha sargılı. 260 cc koymuş hoca
tek olman kotu olmus brnim. De bulantim kusmam oldu tum gun kac kere kustum. Ama gececekKızlar dün sabah 8de ameliyat oldum hala kendime gelemiyorum çok fazla mide bulantısı oldu dün ameliyattan sonra gece dahil bugün öğlene kadar yarım saatte bir kustum çok fazla ağrım oldu kolumu dahi kaldıramadım hala bişey yiyemedim bu akşam da kalicam galiba hastanede çok kötü oldum yaa refakatçimde yok öldüm öldüm dirildim resmen umarım yarın iyilesirim de taburcu olurum artık
gecmis olsunYeni kendime geldimm şükğr dayanılmıcak ağrım yok cok az. Sadece başım dönüyor narkozu atamadığım için göremedim daha sargılı. 260 cc koymuş hoca
Yarın detayını anlatırım dedi hoca kendimde değildim 300cc denemiş sığmamışHadi gözün aydın canım :) 260 cc koyduğuna göre demek ki dokun varmis senin bayağı
Bol su iç :) lavaboya.kalktigin zaman biraz.yurumeye calis. Hemsireler yardimci olacaktir. Cok cok gecmis olsun :))Yarın detayını anlatırım dedi hoca kendimde değildim 300cc denemiş sığmamış
Tşk ederim cnm evet tuvalete gidince zorlanıyorum bayılacak gbi oluyorumBol su iç :) lavaboya.kalktigin zaman biraz.yurumeye calis. Hemsireler yardimci olacaktir. Cok cok gecmis olsun :))
Çook geçmş olsun :)Tşk ederim cnm evet tuvalete gidince zorlanıyorum bayılacak gbi oluyorum
Geçmiş olsun T TarcincbYeni kendime geldimm şükğr dayanılmıcak ağrım yok cok az. Sadece başım dönüyor narkozu atamadığım için göremedim daha sargılı. 260 cc koymuş hoca
Kızlar bende karar werdim eşimide ikna ettim olucam ameliyat ama devlet hastanesi ıstiyorum çünkü özel cok pahali beni aşıyor ankarada var mı devlet hastanesinde olan
Bende aynı dertten muzdaribim dışkapı eğitim ve araştırma hastanesinde randevu alicam 2500 den başlıyormuş canim sen bi yer buldun mu doktor adı falanmerhaba arkadaşlar.ben de sonunda ameliyat olmaya karar verdim (aslına bakarsanız çok bile geç kaldım) hatta iyi bir doktor da buldum ama fiyatlar çok yüksek.o yüzden devlet hastanesinde olmak istedim.fakat hangi doktoru araştırdıysam hepsi özelde yapıyor.acaba ankarada bir devlet hastanesinde meme büyütme ameliyatı yapan iyi bir doktor bilen var mı? lütfen acilen cevaplarınızı bekliyorum.öğretmenim ve yaz tatili bitmeden ameliyatı olmak istiyorumilginiz için şimdiden tşkler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?