Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim3 kere kustuktan snra rahatladım şimdi hastanedeyim birazdan taburcu olurum cok zayıf olduğum içib 260 bile zor sığdırmış hoca

Kızlar bende karar werdim eşimide ikna ettim olucam ameliyat ama devlet hastanesi ıstiyorum çünkü özel cok pahali beni aşıyor ankarada var mı devlet hastanesinde olan
Ben ıstanbulda özel doktora oldum ameliyatımı canım. Devlet hastaneleri konusu başlığında paylaşımlarda var,orayada bak sen. Yada konu aç bilgisi olan yazar muhakkak

Teşekkür ederim3 kere kustuktan snra rahatladım şimdi hastanedeyim birazdan taburcu olurum cok zayıf olduğum içib 260 bile zor sığdırmış hoca
Olsun,narkozu attın işte. Benimde en büyük korkun ameliyatlardan Sonra kusmak olmuştu. Her ameliyatımda hep dua ederdim inşallah kusmam diye. Kiminde hiç kusmadım kiminde gece 2-3 e kadar kustugımu bilirim Ama kusunca daha çabuk toparlıyorsun,sersemlik gidiyor
Eve geçince beslenmene dikkat et,bol sıvı al çabuk toparla canım.
İnşallah istediğin görünüme ulaşırsın

arkadaşlar etrafında sizden başka paylaşacak kimse yok o yüzden ne olur bana yardım edin 17 gün önce ameliyat oldum fakat piskolojim çok kötü bir an önce çıkartmak istiyorum bu şekilde nasıl yaşanır bilmiyorum kollarım hareket ettirdikçe oturup kalkarken çok ağrım var normal yatmak kalkmak istiyorum. dillendirmek istemiyorum fakat çok pişmanım bunu eşim de fark etti keşke engel olsaydım diyor fakat artık oldu olan bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum nasıl anlatılır bilmiyorum iyi değilim psikolojik olarak fiziksel olarak Çıkartmak istesem sil konuları neyle karşılaşırım bir fikri olan var mı

Canım agrı sızı geçici sen şekil olarak mı alışamadın büyük mü geliyor sana bana da 20 gün büyükngelmişti sonra küçüldü .

Canım çok aciyor eve geldim kalkarken sıkıntı yokta yatarken cok aciyor basınc yapıyor. Birde doktor dikiş yapmamış ipli değil benimki

Fotoğraf koymak ister misin. ? Bı baksakta öyle yorum yapsak. Ağrı sızı hepsi geçecek ve protez de oturup yumusadikca normal meme şeklini alacak.

Ben ıstanbulda özel doktora oldum ameliyatımı canım. Devlet hastaneleri konusu başlığında paylaşımlarda var,orayada bak sen. Yada konu aç bilgisi olan yazar muhakkak
Konu açtım ama henüz cvp gelmedi ankarada bi yer önerecek olan birisinden
Bana yol gösterecek deneyimli arkadaşlardan bilgi bekliyorum pazartesi icin randevu alip gidicem bakalim devlet hastahanesine ins guzel sonuclarla gelirim

Merhaba ,bende sizi merak ediyordum ve canınızın bu kadar yanmasına ve sıkılmasına üzüldüm.doktorumuz ne diyor bu ağrılar için? Normal mi? Görüntü olarak mesela neyden şikayetçisiniz ?sizi iri mi gösterdiğini düşünüyorsunuz? Yada eski görüntünüz ve şimdi ki arasında ne fark var?

Arkadaşlar merhaba ben 3 hafta önce ameliyat oldum bilenler bilir. Dün de 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim şuan resmen depresyondayım planladığım bir şey değildi ne yapacağımı bilmiyorum anestezi aldım dünya kadar ilaç antibyotik kullandım. Geçen hafta lazer yaptırdım vicdan azabından ölüyorum şuan göğüslerimin mutluluğu herşey geçti bitti. Henüz çocuk planlamıyorduk nasıl böyle bir şey oldu hala anlamış değilim.desteklerinizi bekliyorum bişeyler söyleyin ne kadar sağlıklı doğabilir sizce bebeğim

Canim kadın doğuma git görün bi bebişine ultrason baksınlar ins bsy olmaz Allah büyüktür içini ferah tut ama doktora gitmeyi ihmal etme en kısa sürede git durumu anlat

Ay canım yaa . İnan kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm. bende şuan çocuk dusunuyorm ama benim 5 ayı geçti. Yalnız şöyle bir şey söyleyeyim aynı sen gibi hamile olduğunu bilmeden çok ağır antibiyotik kullanıpta sağlıklı çocuk dünyaya getiren iki arkadaşım oldu. Kalbini ferah tut. Bol bol dua et. İnşallah rabbim korumuştur bebeğini.

Canim kadın doğuma git görün bi bebişine ultrason baksınlar ins bsy olmaz Allah büyüktür içini ferah tut ama doktora gitmeyi ihmal etme en kısa sürede git durumu anlat
Dün gittim orda öğrendim 5 haftalık olduğunu takip Edicez dedi. Bi insan bu kadar şansız olur diyorum tam hayaline kavuşmuşken hamile kalınırmı diyorum sonra kendime çok kızıyorum nasıl böyle düşünüyorum diye dünden beri anlıyacağınız pskolojim çok berbat şuan

İnşallah İnan vicdan azabından ölmek üzereyim ve Halen şaşkınım 16. Haftada belli olurmuş eğer bir sıkıntı varsa şimdi haftalarca bekle bakalım

Bebek rahmettir berekettir şanstır canim hiç öyle düşünme düzenli kontrollerine git ins sağlıkla kucağına alıp atlatırsın bu günleri ıyi dusun iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…