Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İnşallah İnan vicdan azabından ölmek üzereyim ve Halen şaşkınım 16. Haftada belli olurmuş eğer bir sıkıntı varsa şimdi haftalarca bekle bakalım
Hiç öyle düşünme. Vicdan azabı çekmek te ne demek.kendini suçlama. Hem bilinçli olarak yapılmış bir hamilelik değil ki bu. Her şer de vardır bir hayır. Allah böylesine güzel bir şeyi sana nasip ettiyse arkasında da ferahlayacagin bı kapı açmıştır muhakkak. Canım kalbini ferah tutmaya çalış. Kendini ne kadar yipratsanda zaten olan olmuş bol bol dua et sen ve rabbine sığın. O herşeyin en iyisini bilendir. Hakkında hayırlısı olsun

Öncelikle 5 haftalık hamilelikse muhtemelen ameliyattan sonra hamile kaldınız. Çünkü hamilelik haftası son adet tarihine göre hesaplanır. Ameliyattan önce olsa bile ilk üç ay için hep ya hiç derler, yani ilaçlar yüzünden ya bebiş zarar görmez, ya da düşer. Ben sürekli ilaç kullanan biriyim ve iki hamileliğimi de ilaçları kullanırken öğrendim. Hatta ilkinde adet geciktirici kullanmıştım. Yine de doktorunuza söyleyin bence içinİz rahat etsin. Lazer epilasyon için, emin olmamakla birlikte, hamilelikte yapılmamasının nedeni hormon değişiklikleri nedeniyle kıllarda azalma veya etki olmayacağından diye biliyorum ben. Üçüncü konu ise göğüslerin şeklinin hamilelikte nasıl olacağı :) bunun için beni izleyebilirsin. Fotoğrafım var. Zira ben de ameliyattan 4ay sonra hamile kaldım, şimdi 8 aylık hamileyim :)

Benim hamile olduğunu bilmeden aşırı alkol alan, gezi için gittikleri japonyada yemediği çiğ balık börtü böcek kalmayan, ama sağlıklı ikizler doğuran bir arkadaşım var :)

Benim hamile olduğunu bilmeden aşırı alkol alan, gezi için gittikleri japonyada yemediği çiğ balık börtü böcek kalmayan, ama sağlıklı ikizler doğuran bir arkadaşım var :)
Oh ohh bu çok iyi bı örnek oldu o halde Yase için :)

İnşallah İnan vicdan azabından ölmek üzereyim ve Halen şaşkınım 16. Haftada belli olurmuş eğer bir sıkıntı varsa şimdi haftalarca bekle bakalım
16• haftaya kadar beklemek zor tabii ki ama ilaç kullanmamış olsanız da beklemeniz gerekiyordu. İlk üç ay riskli dönem her durumda. Stres işleri kötüleştiriyor,biraz sakin olmak lazım. Her şey hayırlısıyla güzel olacak inşallah :)

Ameliyat sonrası psikolojimiz bazen kötü olabiliyor. Normal hayata dönmeyi istiyoruz biran önce,rahat hareket etmek,yatıp kalkmak... Bu her ameliyat sonrası olabiliyor Aslında. Şu an göğüsleriniz şekilsiz normal olarak,onada kafayı takıyorsunuz tabi. Ama biz tecrübeli üyeler hep yazıyoruz,sabırlı olun,herşey normale dönüyor göğüsler zamanla şekillenip güzelleşiyor diye. Lütfen biraz zaman verin onlara,kendinize. Ameliyat oldunuz,kolaymı. Birşeylerle uğraşın,kendinizle degil. Ayrıca protezleri çıkartma fikri içinde çok erken süreçtesiniz. Doktorunuzu zorlamayın sakın,yaza kadar şekillenecekler onlar zaten sizde alışacaksınız. Olmadı altı ay bir seneden öncede şakın karar vermeyin !
Çıkartırsanız göğüsleriniz eski halinden daha deforme olacak. Çünkü içeriye birşey girdi,cep açıldı esnedi.. daha içi boş ve esnek olacak.

Nasıl yani!! Ameliyattan önce kan tahlilleri yapılıyor. Kan tahlilinde hamile olduğunuz nasıl çıkmaz?

Silikon takılacaksa bu fşyst imkansız gibi ben 6 binr aldum
Kafam karıştı siteye yeni üye oldum seni baska biri sandım canim kusura bakma ay 6000 cok benim icin yaa 2500 çıkar benden taş catlasın 3000 bin tuh cok üzüldüm yaa napicam wallahi bilmiyorum hem uygun bi fiyat hem ıyi bir doktor ıstiyorum ama durum da ortada su an haydilerim yıkıldı

İki tüp kan aldılar hemde ameliyat olduğum hastaneyi tabi ki öğrenir öğrenmez aradım kendilerini biz hemogram baktık beta hcg bakmıyoruz dedi yapılan testlerimin sonuçlarını istiyorum dedim daha geri dönmediler bakalım

Nasıl yani!! Ameliyattan önce kan tahlilleri yapılıyor. Kan tahlilinde hamile olduğunuz nasıl çıkmaz?
İki tüp kan aldılar hemde ameliyat olduğum hastaneyi tabi ki öğrenir öğrenmez aradım kendilerini biz hemogram baktık beta hcg bakmıyoruz dedi yapılan testlerimin sonuçlarını istiyorum dedim daha geri dönmediler bakalım

İnşallah çok teşekkür ederim

Kafam çok karıştı kendim hemşireyim bildiğim herşeyi unuttum şuan resmen demek böyle oluyormuş insanın başına gelince teşekkür ederim size. İnşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize

Kafam çok karıştı kendim hemşireyim bildiğim herşeyi unuttum şuan resmen demek böyle oluyormuş insanın başına gelince teşekkür ederim size. İnşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
İzlermisiniz beni göremedim fotolarınızı

ağrı değil yaşadığım bir ağırlık ve arada giren kas krampları bundan ziyade kendimi böyle beğenmedim bu ben değilim sanki eski halimi özledim herkes aynanın karşısından kendini alsmadığını söylüyor bense aynada kendime bakamıyorum eşimin de bu durumdan rahatsız olduğunu hissediyorum normal göğüs gibi değil balon gibi belkide bu süreç normaldir ben büyütüyorum gözümde ama böyle tahmin etmemiştim. birde benden karından yağ alınmıştı onun acısı hissizliğide ayrı bir sıkıntı keşke yaptırmasaydım dr bana karnınla ilgili şikayetin olmayacak demişti ama çok canım yanıyor ve geçmesi birkaç ay sürermiş

Canım çok aciyor eve geldim kalkarken sıkıntı yokta yatarken cok aciyor basınc yapıyor. Birde doktor dikiş yapmamış ipli değil benimki
Cok fazla uzanir halde kalmamaya calıs. Evde de olsa hareket et ki kalçan ve sırt ağrin olmasin :) bol bol su iç :) birkaç gün sonra krem sürerken içteki ipleri hissedebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…