Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı olur bebeğimBebek rahmettir berekettir şanstır canim hiç öyle düşünme düzenli kontrollerine git ins sağlıkla kucağına alıp atlatırsın bu günleri ıyi dusun iyi olsun
Hiç bir anne adayı bilerek ilaç narkoz vs almaz sonucta hic haberin yoktu Allahin vardır bi bildiği O na sığın bebisinle mutluluklar dusun kendini hirpalama canimÇok teşekkür ederim inşallah sağlıklı olur bebeğim
Hiç öyle düşünme. Vicdan azabı çekmek te ne demek.kendini suçlama. Hem bilinçli olarak yapılmış bir hamilelik değil ki bu. Her şer de vardır bir hayır. Allah böylesine güzel bir şeyi sana nasip ettiyse arkasında da ferahlayacagin bı kapı açmıştır muhakkak. Canım kalbini ferah tutmaya çalış. Kendini ne kadar yipratsanda zaten olan olmuş bol bol dua et sen ve rabbine sığın. O herşeyin en iyisini bilendir. Hakkında hayırlısı olsunİnşallah İnan vicdan azabından ölmek üzereyim ve Halen şaşkınım 16. Haftada belli olurmuş eğer bir sıkıntı varsa şimdi haftalarca bekle bakalım
Öncelikle 5 haftalık hamilelikse muhtemelen ameliyattan sonra hamile kaldınız. Çünkü hamilelik haftası son adet tarihine göre hesaplanır. Ameliyattan önce olsa bile ilk üç ay için hep ya hiç derler, yani ilaçlar yüzünden ya bebiş zarar görmez, ya da düşer. Ben sürekli ilaç kullanan biriyim ve iki hamileliğimi de ilaçları kullanırken öğrendim. Hatta ilkinde adet geciktirici kullanmıştım. Yine de doktorunuza söyleyin bence içinİz rahat etsin. Lazer epilasyon için, emin olmamakla birlikte, hamilelikte yapılmamasının nedeni hormon değişiklikleri nedeniyle kıllarda azalma veya etki olmayacağından diye biliyorum ben. Üçüncü konu ise göğüslerin şeklinin hamilelikte nasıl olacağı :) bunun için beni izleyebilirsin. Fotoğrafım var. Zira ben de ameliyattan 4ay sonra hamile kaldım, şimdi 8 aylık hamileyim :)Arkadaşlar merhaba ben 3 hafta önce ameliyat oldum bilenler bilir. Dün de 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim şuan resmen depresyondayım planladığım bir şey değildi ne yapacağımı bilmiyorum anestezi aldım dünya kadar ilaç antibyotik kullandım. Geçen hafta lazer yaptırdım vicdan azabından ölüyorum şuan göğüslerimin mutluluğu herşey geçti bitti. Henüz çocuk planlamıyorduk nasıl böyle bir şey oldu hala anlamış değilim.desteklerinizi bekliyorum bişeyler söyleyin ne kadar sağlıklı doğabilir sizce bebeğim
Benim hamile olduğunu bilmeden aşırı alkol alan, gezi için gittikleri japonyada yemediği çiğ balık börtü böcek kalmayan, ama sağlıklı ikizler doğuran bir arkadaşım var :)Ay canım yaa . İnan kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm. bende şuan çocuk dusunuyorm ama benim 5 ayı geçti. Yalnız şöyle bir şey söyleyeyim aynı sen gibi hamile olduğunu bilmeden çok ağır antibiyotik kullanıpta sağlıklı çocuk dünyaya getiren iki arkadaşım oldu. Kalbini ferah tut. Bol bol dua et. İnşallah rabbim korumuştur bebeğini.
Oh ohh bu çok iyi bı örnek oldu o halde Yase için :)Benim hamile olduğunu bilmeden aşırı alkol alan, gezi için gittikleri japonyada yemediği çiğ balık börtü böcek kalmayan, ama sağlıklı ikizler doğuran bir arkadaşım var :)
16• haftaya kadar beklemek zor tabii ki ama ilaç kullanmamış olsanız da beklemeniz gerekiyordu. İlk üç ay riskli dönem her durumda. Stres işleri kötüleştiriyor,biraz sakin olmak lazım. Her şey hayırlısıyla güzel olacak inşallah :)İnşallah İnan vicdan azabından ölmek üzereyim ve Halen şaşkınım 16. Haftada belli olurmuş eğer bir sıkıntı varsa şimdi haftalarca bekle bakalım
İçten dikiş yapılmıştır.Canım çok aciyor eve geldim kalkarken sıkıntı yokta yatarken cok aciyor basınc yapıyor. Birde doktor dikiş yapmamış ipli değil benimki
Ameliyat sonrası psikolojimiz bazen kötü olabiliyor. Normal hayata dönmeyi istiyoruz biran önce,rahat hareket etmek,yatıp kalkmak... Bu her ameliyat sonrası olabiliyor Aslında. Şu an göğüsleriniz şekilsiz normal olarak,onada kafayı takıyorsunuz tabi. Ama biz tecrübeli üyeler hep yazıyoruz,sabırlı olun,herşey normale dönüyor göğüsler zamanla şekillenip güzelleşiyor diye. Lütfen biraz zaman verin onlara,kendinize. Ameliyat oldunuz,kolaymı. Birşeylerle uğraşın,kendinizle degil. Ayrıca protezleri çıkartma fikri içinde çok erken süreçtesiniz. Doktorunuzu zorlamayın sakın,yaza kadar şekillenecekler onlar zaten sizde alışacaksınız. Olmadı altı ay bir seneden öncede şakın karar vermeyin !arkadaşlar etrafında sizden başka paylaşacak kimse yok o yüzden ne olur bana yardım edin 17 gün önce ameliyat oldum fakat piskolojim çok kötü bir an önce çıkartmak istiyorum bu şekilde nasıl yaşanır bilmiyorum kollarım hareket ettirdikçe oturup kalkarken çok ağrım var normal yatmak kalkmak istiyorum. dillendirmek istemiyorum fakat çok pişmanım bunu eşim de fark etti keşke engel olsaydım diyor fakat artık oldu olan bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum nasıl anlatılır bilmiyorum iyi değilim psikolojik olarak fiziksel olarak Çıkartmak istesem sil konuları neyle karşılaşırım bir fikri olan var mı
Nasıl yani!! Ameliyattan önce kan tahlilleri yapılıyor. Kan tahlilinde hamile olduğunuz nasıl çıkmaz?Arkadaşlar merhaba ben 3 hafta önce ameliyat oldum bilenler bilir. Dün de 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim şuan resmen depresyondayım planladığım bir şey değildi ne yapacağımı bilmiyorum anestezi aldım dünya kadar ilaç antibyotik kullandım. Geçen hafta lazer yaptırdım vicdan azabından ölüyorum şuan göğüslerimin mutluluğu herşey geçti bitti. Henüz çocuk planlamıyorduk nasıl böyle bir şey oldu hala anlamış değilim.desteklerinizi bekliyorum bişeyler söyleyin ne kadar sağlıklı doğabilir sizce bebeğim
Kafam karıştı siteye yeni üye oldum seni baska biri sandım canim kusura bakma ay 6000 cok benim icin yaa 2500 çıkar benden taş catlasın 3000 bin tuh cok üzüldüm yaa napicam wallahi bilmiyorum hem uygun bi fiyat hem ıyi bir doktor ıstiyorum ama durum da ortada su an haydilerim yıkıldıSilikon takılacaksa bu fşyst imkansız gibi ben 6 binr aldum
Tabi yaaa ... ! Böyle bir durum var elbet. Tahlil işini hiç akıl edemedim ben. Nasıl çıkmaz tahlil deNasıl yani!! Ameliyattan önce kan tahlilleri yapılıyor. Kan tahlilinde hamile olduğunuz nasıl çıkmaz?
İki tüp kan aldılar hemde ameliyat olduğum hastaneyi tabi ki öğrenir öğrenmez aradım kendilerini biz hemogram baktık beta hcg bakmıyoruz dedi yapılan testlerimin sonuçlarını istiyorum dedim daha geri dönmediler bakalımKafam karıştı siteye yeni üye oldum seni baska biri sandım canim kusura bakma ay 6000 cok benim icin yaa 2500 çıkar benden taş catlasın 3000 bin tuh cok üzüldüm yaa napicam wallahi bilmiyorum hem uygun bi fiyat hem ıyi bir doktor ıstiyorum ama durum da ortada su an haydilerim yıkıldı
Beta hcg bakmıyolarmış sadece hemogram baktık diye sAvundular kendileriniTabi yaaa ... ! Böyle bir durum var elbet. Tahlil işini hiç akıl edemedim ben. Nasıl çıkmaz tahlil de
İki tüp kan aldılar hemde ameliyat olduğum hastaneyi tabi ki öğrenir öğrenmez aradım kendilerini biz hemogram baktık beta hcg bakmıyoruz dedi yapılan testlerimin sonuçlarını istiyorum dedim daha geri dönmediler bakalımNasıl yani!! Ameliyattan önce kan tahlilleri yapılıyor. Kan tahlilinde hamile olduğunuz nasıl çıkmaz?
İnşallah çok teşekkür ederim16• haftaya kadar beklemek zor tabii ki ama ilaç kullanmamış olsanız da beklemeniz gerekiyordu. İlk üç ay riskli dönem her durumda. Stres işleri kötüleştiriyor,biraz sakin olmak lazım. Her şey hayırlısıyla güzel olacak inşallah :)
Kafam çok karıştı kendim hemşireyim bildiğim herşeyi unuttum şuan resmen demek böyle oluyormuş insanın başına gelince teşekkür ederim size. İnşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizeÖncelikle 5 haftalık hamilelikse muhtemelen ameliyattan sonra hamile kaldınız. Çünkü hamilelik haftası son adet tarihine göre hesaplanır. Ameliyattan önce olsa bile ilk üç ay için hep ya hiç derler, yani ilaçlar yüzünden ya bebiş zarar görmez, ya da düşer. Ben sürekli ilaç kullanan biriyim ve iki hamileliğimi de ilaçları kullanırken öğrendim. Hatta ilkinde adet geciktirici kullanmıştım. Yine de doktorunuza söyleyin bence içinİz rahat etsin. Lazer epilasyon için, emin olmamakla birlikte, hamilelikte yapılmamasının nedeni hormon değişiklikleri nedeniyle kıllarda azalma veya etki olmayacağından diye biliyorum ben. Üçüncü konu ise göğüslerin şeklinin hamilelikte nasıl olacağı :) bunun için beni izleyebilirsin. Fotoğrafım var. Zira ben de ameliyattan 4ay sonra hamile kaldım, şimdi 8 aylık hamileyim :)
Benim hamile olduğunu bilmeden aşırı alkol alan, gezi için gittikleri japonyada yemediği çiğ balık börtü böcek kalmayan, ama sağlıklı ikizler doğuran bir arkadaşım var :)
İzlermisiniz beni göremedim fotolarınızıKafam çok karıştı kendim hemşireyim bildiğim herşeyi unuttum şuan resmen demek böyle oluyormuş insanın başına gelince teşekkür ederim size. İnşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
ağrı değil yaşadığım bir ağırlık ve arada giren kas krampları bundan ziyade kendimi böyle beğenmedim bu ben değilim sanki eski halimi özledim herkes aynanın karşısından kendini alsmadığını söylüyor bense aynada kendime bakamıyorum eşimin de bu durumdan rahatsız olduğunu hissediyorum normal göğüs gibi değil balon gibi belkide bu süreç normaldir ben büyütüyorum gözümde ama böyle tahmin etmemiştim. birde benden karından yağ alınmıştı onun acısı hissizliğide ayrı bir sıkıntı keşke yaptırmasaydım dr bana karnınla ilgili şikayetin olmayacak demişti ama çok canım yanıyor ve geçmesi birkaç ay sürermişMerhaba ,bende sizi merak ediyordum ve canınızın bu kadar yanmasına ve sıkılmasına üzüldüm.doktorumuz ne diyor bu ağrılar için? Normal mi? Görüntü olarak mesela neyden şikayetçisiniz ?sizi iri mi gösterdiğini düşünüyorsunuz? Yada eski görüntünüz ve şimdi ki arasında ne fark var?
Cok fazla uzanir halde kalmamaya calıs. Evde de olsa hareket et ki kalçan ve sırt ağrin olmasin :) bol bol su iç :) birkaç gün sonra krem sürerken içteki ipleri hissedebilirsin :)Canım çok aciyor eve geldim kalkarken sıkıntı yokta yatarken cok aciyor basınc yapıyor. Birde doktor dikiş yapmamış ipli değil benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?