Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tamam şimdi sizi daha iyi anlıyorum ..yıllardır sürekli aletli pilates yapıyorum vucudum istediğim gibi olsun diye çok uğraşıyorum.şimdi bende de yağ alındı biliyorsunuz.sırtla bel arasından..öyle bir şiş ki arkamda bildiğiniz bombe var.yani ameliyata girdiğim kaslı karnım ve sırtım kalmadı aksine bek kısmımda bir sürü selülit görüntülü tuaf bir dalgalanma var..birincisi bu geçiyormuş.hala elimi süremiyorum çok canım acıyor ve o bölgeyi hiçbir şekilde hissetmiyorum.ikinci olarak buda kalıcı bişey değilmiş geçiyormuş zamanla..bende aynaya baktığımda kendimi beğenmiyorum ama bir ay sonra o bölgede azda olsa incelme görürsem çok sevineceğim.sizde karnınızda incelme görmeye başlayınca mutlu olacaksınız..birde benim ekstra söyle bir sıkkntım var göğüs yüzünden sırt üstü yatmam lazım sürekli o bölgeye basınç biniyor ve canım acıyor..göğüslere gelince kaç cc konuldu ve mezuru ile göğüs çevrenizi hiç ölçtünüz mü?kaç cm olmuşsunuz?yuvarlak mı kullanılmıştı size? Belki şuan çok yukarıda ve dik olduğu için sizi eahatsız ediyordur biraz daha aşağı inmeye başlayınca şekil değiştirip sizinde hoşunuza gidecektir..içinizi rahat tutun eşinizin rahatsızlığı tamamen sizin mutsuz olmanızla kaynaklı olabilir

bende yuvarlak mentor bir göğüse 225 diğetine 250 cc koyulmuş hiç ölçmedim bilmiyorum ama görüntü olarak yukarıda ve iki balon görüntüsünde aynalara küsmem bu yüzden birde bende bel fıtığı var biran önce pilatese dönmem lazım yoksa bel ağrılarım daha kötü olacak fakat bu durumda ne zaman dönerim bilmiyorum bugün ilk defa yürüyüşe çıktım sanki ben yürüdükçe göğüslerim yukarıya çıktı baskı arttı yağ alınan yerdeki hissizlik için sizin doktorunuz ne dedi benim dr um birkaç ay sürer dedi fakat ciddi canım yanıyor sanki jiletle doğranmış gibi ....yatma konusuna gelince ben yan yatabiliyorum artık fakat her hareketimde uyanıyorum

Canım aynı acıları çektim çok ağır geçti 22 gün oldu benimde sadece bir göğsümde acı var yanma oluyor ama inan hafifliyor zamanla hiç kalmayacak goguslerimde taş gibi hala sert gergin ama inince böyle olmayaçak o zaman çok begenceksin benimde moralim bozuk ama başka sıkıntı çıkmasın ona dua ediyorum

Pilatese başlamak için 45 gün lazım sizin 1 ayınız kalmış az daha sabır.. aynı jiletle kesilme hissi bende de var.. hatta içerden derim yırtılıyormuş gibi hissediyorum yatıp kalkarken.. 2 hafta 3 hafta acısı sürer diye okumuştum, doktorum normal diyor ağrıya..
Maalesef sabredixez..çok büyük konmamış protezler..resmi görmediğim için yorum yapamıyorum ama kesin yukarıda diye size öyle geliyordur..biraz sabredin olur mu?

Cok fazla uzanir halde kalmamaya calıs. Evde de olsa hareket et ki kalçan ve sırt ağrin olmasin :) bol bol su iç :) birkaç gün sonra krem sürerken içteki ipleri hissedebilirsin :)
Evet evde yürüyüş yapıyorum biraz hareket edince çok aciyor ama

Canim psikolojinin altust olmasi cok normal,biz sadece ameliyatin surecini yasarken bile bunaliyoruz,tamamen bambaska birseye odaklanmisken cikmis karsina bu surpriz,kotu hissetme sakin,cok daha zor bir surec yasayabilirsin,goğuslerin hassasiyeti bu noktadayken hamilelikde seni daha fazla zorlar,kendini fiziken ve psikolojik olarak guclu tut,bu kadar erken surecte bebek Allah tarafindan daha koruma altinda olur,cunku bilme sansin olmayan bir donem,hamilelik mucizevi bir surec,korkma insallah saglikla alirsin bebegini kucagina,stres yapmaman ve artik kendine iyi bakman cok onemli,bebegide strese sokma:)

Arkadaşlar göğüslerim çatlamış yağ suruyordum her gün ağlıyorum bi saattir çok moralim bozuldu napcam yardım edin

psikolojinin bozuk oldugunu anliyorum az sabir inan gececek sakin ol

bunu en iyi doktor bilir sakin ol.saglikla kucagina alacagina inan ve guven

Arkadaşlar göğüslerim çatlamış yağ suruyordum her gün ağlıyorum bi saattir çok moralim bozuldu napcam yardım edin[/QUOTEuacaba lazer yaptirilir mi protez varken sen yag surmeye devam et

Büyük değiller 300 cc taktirdim a cup ise yaramadi bio oil suruyordum başka ürün tavsiye etcek olan var mı aynı sorunu yaşayan arkadaşlar

Teşekkür ederim desteğin için göğüs uçlarım inanılmaz hassa uçları resmen sulu sulu kabuk tuttu bende ameliyattan dolayı sanıyordum meğer hamileliğin etkisindenmiş elimi değiremiyorum. Ve reflüyü başladı iki haftadır kursağım sürekli yanıyor onuda kullandığım ilaçlardan diye düşünüyordum meğer hepsini bebeğim yapıyormuş gerçekten hamilelik mucize bir şey:)

Aynen oyle o yuzden bu mucizenin sadece yuzunu guldurmesine izin vereceksin o kadar,sen gul bebegin huzurlu olsun,insallah hamilelik surecinde kolay gecer,zor da olsa herseye degisiyor :)

Büyük değiller 300 cc taktirdim a cup ise yaramadi bio oil suruyordum başka ürün tavsiye etcek olan var mı aynı sorunu yaşayan arkadaşlar
Catlama olduktan sonra isin daha zor umarim toparlar,ben kantaron yagi kullandim hala kullaniyorum...

Canım benim doktorun fiyatı öyleydi bilmiyorum anlaşmalı medikslcisi çok fşyat istedi zaten silikona 4500 verdim diyer hastanelerin anlaşması farklıdır belki bilmiyorum.

Canım benim doktorun fiyatı öyleydi bilmiyorum anlaşmalı medikslcisi çok fşyat istedi zaten silikona 4500 verdim diyer hastanelerin anlaşması farklıdır belki bilmiyorum.
Konuştum az önce canim dedigin gibi firma 4000 küsür istiyormuş zaten ancak 6000 diyor doktorda
Ama anlamadığım o zman devlet hastanesinde ameliyat olmamızın ne anlamı kalıyor ki Bu kadar fiyata ben 5500 e özel bi yer bulmuştum bi tanıdık çalışıyordu sana o fiyata yaptırırım demisti bende devlet hastanesi daha uygundur diye kafama yatmıştı ama yanilmisim

Bu cc ler sutyen bedeni olarak kac oluyor canim mesela 300 cc kac beden sutyene denk geliyor
Vücudunun durumuna, boyuna posuna, önceki meme dokuna göre değişiyor sütyen bedeni. Net bişey söylemek pek mümkün değil. Benimkiler dolu dolu B cup oldu. Biri 275 diğeri 300 cc.

Vücudunun durumuna, boyuna posuna, önceki meme dokuna göre değişiyor sütyen bedeni. Net bişey söylemek pek mümkün değil. Benimkiler dolu dolu B cup oldu. Biri 275 diğeri 300 cc.
Benimki nerdeyse hiç yok dümdüz diyebilirim 300 cc sanırım bana gayet iyi olur diye düşünüyorum,ins birgün bende sizin gibi burda ameliyattan sonra olacak arkadaşlara öneride bulunurum kurtulmak istiyorum artık şu goruntumden

Göğüs altını ölç mezura ile sonra göğsünün üstünden ölç 13.5 cm e kadar a cup 13.5 tan 19.5 a kadar b cup daha üstü c cup aradaki fark ne kadar ona bak pentinin sitesine ölçülerini yaz bedenin orda çıkacak sutyen kalıpları tutmaz birbirini o ayrı ama ölçün değişmez sonuçta genel olarak kullandığın beden olur

İnşallah her şey dilediğin gibi olur :) Ben ameliyat olalı bir yıl oldu. Geçen yılki mesajlarımı okudum az önce. Ne kadar da endişeliymişim. ama inan şimdi çok mutluyum. Darısı başına

Bende 300 cc taktirdim ama.benimki küçük oldu ama büyük istemiyordum zaten ekranda daha büyük duruyordu 3 hafta oldu oturunca nasıl olcak merak ediyorum herkesin gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…