- 16 Şubat 2018
- 70
- 35
- 88
- 44
ağrı değil yaşadığım bir ağırlık ve arada giren kas krampları bundan ziyade kendimi böyle beğenmedim bu ben değilim sanki eski halimi özledim herkes aynanın karşısından kendini alsmadığını söylüyor bense aynada kendime bakamıyorum eşimin de bu durumdan rahatsız olduğunu hissediyorum normal göğüs gibi değil balon gibi belkide bu süreç normaldir ben büyütüyorum gözümde ama böyle tahmin etmemiştim. birde benden karından yağ alınmıştı onun acısı hissizliğide ayrı bir sıkıntı keşke yaptırmasaydım dr bana karnınla ilgili şikayetin olmayacak demişti ama çok canım yanıyor ve geçmesi birkaç ay sürermiş
bende yuvarlak mentor bir göğüse 225 diğetine 250 cc koyulmuş hiç ölçmedim bilmiyorum ama görüntü olarak yukarıda ve iki balon görüntüsünde aynalara küsmem bu yüzden birde bende bel fıtığı var biran önce pilatese dönmem lazım yoksa bel ağrılarım daha kötü olacak fakat bu durumda ne zaman dönerim bilmiyorum bugün ilk defa yürüyüşe çıktım sanki ben yürüdükçe göğüslerim yukarıya çıktı baskı arttı yağ alınan yerdeki hissizlik için sizin doktorunuz ne dedi benim dr um birkaç ay sürer dedi fakat ciddi canım yanıyor sanki jiletle doğranmış gibi ....yatma konusuna gelince ben yan yatabiliyorum artık fakat her hareketimde uyanıyorumTamam şimdi sizi daha iyi anlıyorum ..yıllardır sürekli aletli pilates yapıyorum vucudum istediğim gibi olsun diye çok uğraşıyorum.şimdi bende de yağ alındı biliyorsunuz.sırtla bel arasından..öyle bir şiş ki arkamda bildiğiniz bombe var.yani ameliyata girdiğim kaslı karnım ve sırtım kalmadı aksine bek kısmımda bir sürü selülit görüntülü tuaf bir dalgalanma var..birincisi bu geçiyormuş.hala elimi süremiyorum çok canım acıyor ve o bölgeyi hiçbir şekilde hissetmiyorum.ikinci olarak buda kalıcı bişey değilmiş geçiyormuş zamanla..bende aynaya baktığımda kendimi beğenmiyorum ama bir ay sonra o bölgede azda olsa incelme görürsem çok sevineceğim.sizde karnınızda incelme görmeye başlayınca mutlu olacaksınız..birde benim ekstra söyle bir sıkkntım var göğüs yüzünden sırt üstü yatmam lazım sürekli o bölgeye basınç biniyor ve canım acıyor..göğüslere gelince kaç cc konuldu ve mezuru ile göğüs çevrenizi hiç ölçtünüz mü?kaç cm olmuşsunuz?yuvarlak mı kullanılmıştı size? Belki şuan çok yukarıda ve dik olduğu için sizi eahatsız ediyordur biraz daha aşağı inmeye başlayınca şekil değiştirip sizinde hoşunuza gidecektir..içinizi rahat tutun eşinizin rahatsızlığı tamamen sizin mutsuz olmanızla kaynaklı olabilir
Canım aynı acıları çektim çok ağır geçti 22 gün oldu benimde sadece bir göğsümde acı var yanma oluyor ama inan hafifliyor zamanla hiç kalmayacak goguslerimde taş gibi hala sert gergin ama inince böyle olmayaçak o zaman çok begenceksin benimde moralim bozuk ama başka sıkıntı çıkmasın ona dua ediyorumağrı değil yaşadığım bir ağırlık ve arada giren kas krampları bundan ziyade kendimi böyle beğenmedim bu ben değilim sanki eski halimi özledim herkes aynanın karşısından kendini alsmadığını söylüyor bense aynada kendime bakamıyorum eşimin de bu durumdan rahatsız olduğunu hissediyorum normal göğüs gibi değil balon gibi belkide bu süreç normaldir ben büyütüyorum gözümde ama böyle tahmin etmemiştim. birde benden karından yağ alınmıştı onun acısı hissizliğide ayrı bir sıkıntı keşke yaptırmasaydım dr bana karnınla ilgili şikayetin olmayacak demişti ama çok canım yanıyor ve geçmesi birkaç ay sürermiş
bende yuvarlak mentor bir göğüse 225 diğetine 250 cc koyulmuş hiç ölçmedim bilmiyorum ama görüntü olarak yukarıda ve iki balon görüntüsünde aynalara küsmem bu yüzden birde bende bel fıtığı var biran önce pilatese dönmem lazım yoksa bel ağrılarım daha kötü olacak fakat bu durumda ne zaman dönerim bilmiyorum bugün ilk defa yürüyüşe çıktım sanki ben yürüdükçe göğüslerim yukarıya çıktı baskı arttı yağ alınan yerdeki hissizlik için sizin doktorunuz ne dedi benim dr um birkaç ay sürer dedi fakat ciddi canım yanıyor sanki jiletle doğranmış gibi ....yatma konusuna gelince ben yan yatabiliyorum artık fakat her hareketimde uyanıyorum
Evet evde yürüyüş yapıyorum biraz hareket edince çok aciyor amaCok fazla uzanir halde kalmamaya calıs. Evde de olsa hareket et ki kalçan ve sırt ağrin olmasin :) bol bol su iç :) birkaç gün sonra krem sürerken içteki ipleri hissedebilirsin :)
Canim psikolojinin altust olmasi cok normal,biz sadece ameliyatin surecini yasarken bile bunaliyoruz,tamamen bambaska birseye odaklanmisken cikmis karsina bu surpriz,kotu hissetme sakin,cok daha zor bir surec yasayabilirsin,goğuslerin hassasiyeti bu noktadayken hamilelikde seni daha fazla zorlar,kendini fiziken ve psikolojik olarak guclu tut,bu kadar erken surecte bebek Allah tarafindan daha koruma altinda olur,cunku bilme sansin olmayan bir donem,hamilelik mucizevi bir surec,korkma insallah saglikla alirsin bebegini kucagina,stres yapmaman ve artik kendine iyi bakman cok onemli,bebegide strese sokma:)Dün gittim orda öğrendim 5 haftalık olduğunu takip Edicez dedi. Bi insan bu kadar şansız olur diyorum tam hayaline kavuşmuşken hamile kalınırmı diyorum sonra kendime çok kızıyorum nasıl böyle düşünüyorum diye dünden beri anlıyacağınız pskolojim çok berbat şuan
psikolojinin bozuk oldugunu anliyorum az sabir inan gececek sakin olarkadaşlar etrafında sizden başka paylaşacak kimse yok o yüzden ne olur bana yardım edin 17 gün önce ameliyat oldum fakat piskolojim çok kötü bir an önce çıkartmak istiyorum bu şekilde nasıl yaşanır bilmiyorum kollarım hareket ettirdikçe oturup kalkarken çok ağrım var normal yatmak kalkmak istiyorum. dillendirmek istemiyorum fakat çok pişmanım bunu eşim de fark etti keşke engel olsaydım diyor fakat artık oldu olan bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum nasıl anlatılır bilmiyorum iyi değilim psikolojik olarak fiziksel olarak Çıkartmak istesem sil konuları neyle karşılaşırım bir fikri olan var mı
bunu en iyi doktor bilir sakin ol.saglikla kucagina alacagina inan ve guvenArkadaşlar merhaba ben 3 hafta önce ameliyat oldum bilenler bilir. Dün de 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim şuan resmen depresyondayım planladığım bir şey değildi ne yapacağımı bilmiyorum anestezi aldım dünya kadar ilaç antibyotik kullandım. Geçen hafta lazer yaptırdım vicdan azabından ölüyorum şuan göğüslerimin mutluluğu herşey geçti bitti. Henüz çocuk planlamıyorduk nasıl böyle bir şey oldu hala anlamış değilim.desteklerinizi bekliyorum bişeyler söyleyin ne kadar sağlıklı doğabilir sizce bebeğim
Arkadaşlar göğüslerim çatlamış yağ suruyordum her gün ağlıyorum bi saattir çok moralim bozuldu napcam yardım edin[/QUOTEuacaba lazer yaptirilir mi protez varken sen yag surmeye devam et
Teşekkür ederim desteğin için göğüs uçlarım inanılmaz hassa uçları resmen sulu sulu kabuk tuttu bende ameliyattan dolayı sanıyordum meğer hamileliğin etkisindenmiş elimi değiremiyorum. Ve reflüyü başladı iki haftadır kursağım sürekli yanıyor onuda kullandığım ilaçlardan diye düşünüyordum meğer hepsini bebeğim yapıyormuş gerçekten hamilelik mucize bir şey:)Canim psikolojinin altust olmasi cok normal,biz sadece ameliyatin surecini yasarken bile bunaliyoruz,tamamen bambaska birseye odaklanmisken cikmis karsina bu surpriz,kotu hissetme sakin,cok daha zor bir surec yasayabilirsin,goğuslerin hassasiyeti bu noktadayken hamilelikde seni daha fazla zorlar,kendini fiziken ve psikolojik olarak guclu tut,bu kadar erken surecte bebek Allah tarafindan daha koruma altinda olur,cunku bilme sansin olmayan bir donem,hamilelik mucizevi bir surec,korkma insallah saglikla alirsin bebegini kucagina,stres yapmaman ve artik kendine iyi bakman cok onemli,bebegide strese sokma:)
Bu cc ler sutyen bedeni olarak kac oluyor canim mesela 300 cc kac beden sutyene denk geliyor325cc canım
Aynen oyle o yuzden bu mucizenin sadece yuzunu guldurmesine izin vereceksin o kadar,sen gul bebegin huzurlu olsun,insallah hamilelik surecinde kolay gecer,zor da olsa herseye degisiyor :)Teşekkür ederim desteğin için göğüs uçlarım inanılmaz hassa uçları resmen sulu sulu kabuk tuttu bende ameliyattan dolayı sanıyordum meğer hamileliğin etkisindenmiş elimi değiremiyorum. Ve reflüyü başladı iki haftadır kursağım sürekli yanıyor onuda kullandığım ilaçlardan diye düşünüyordum meğer hepsini bebeğim yapıyormuş gerçekten hamilelik mucize bir şey:)
Catlama olduktan sonra isin daha zor umarim toparlar,ben kantaron yagi kullandim hala kullaniyorum...Büyük değiller 300 cc taktirdim a cup ise yaramadi bio oil suruyordum başka ürün tavsiye etcek olan var mı aynı sorunu yaşayan arkadaşlar
Canım benim doktorun fiyatı öyleydi bilmiyorum anlaşmalı medikslcisi çok fşyat istedi zaten silikona 4500 verdim diyer hastanelerin anlaşması farklıdır belki bilmiyorum.Kafam karıştı siteye yeni üye oldum seni baska biri sandım canim kusura bakma ay 6000 cok benim icin yaa 2500 çıkar benden taş catlasın 3000 bin tuh cok üzüldüm yaa napicam wallahi bilmiyorum hem uygun bi fiyat hem ıyi bir doktor ıstiyorum ama durum da ortada su an haydilerim yıkıldı
Konuştum az önce canim dedigin gibi firma 4000 küsür istiyormuş zaten ancak 6000 diyor doktordaCanım benim doktorun fiyatı öyleydi bilmiyorum anlaşmalı medikslcisi çok fşyat istedi zaten silikona 4500 verdim diyer hastanelerin anlaşması farklıdır belki bilmiyorum.
Vücudunun durumuna, boyuna posuna, önceki meme dokuna göre değişiyor sütyen bedeni. Net bişey söylemek pek mümkün değil. Benimkiler dolu dolu B cup oldu. Biri 275 diğeri 300 cc.Bu cc ler sutyen bedeni olarak kac oluyor canim mesela 300 cc kac beden sutyene denk geliyor
Benimki nerdeyse hiç yok dümdüz diyebilirim 300 cc sanırım bana gayet iyi olur diye düşünüyorum,ins birgün bende sizin gibi burda ameliyattan sonra olacak arkadaşlara öneride bulunurum kurtulmak istiyorum artık şu goruntumdenVücudunun durumuna, boyuna posuna, önceki meme dokuna göre değişiyor sütyen bedeni. Net bişey söylemek pek mümkün değil. Benimkiler dolu dolu B cup oldu. Biri 275 diğeri 300 cc.
Göğüs altını ölç mezura ile sonra göğsünün üstünden ölç 13.5 cm e kadar a cup 13.5 tan 19.5 a kadar b cup daha üstü c cup aradaki fark ne kadar ona bak pentinin sitesine ölçülerini yaz bedenin orda çıkacak sutyen kalıpları tutmaz birbirini o ayrı ama ölçün değişmez sonuçta genel olarak kullandığın beden olurVücudunun durumuna, boyuna posuna, önceki meme dokuna göre değişiyor sütyen bedeni. Net bişey söylemek pek mümkün değil. Benimkiler dolu dolu B cup oldu. Biri 275 diğeri 300 cc.
İnşallah her şey dilediğin gibi olur :) Ben ameliyat olalı bir yıl oldu. Geçen yılki mesajlarımı okudum az önce. Ne kadar da endişeliymişim. ama inan şimdi çok mutluyum. Darısı başınaBenimki nerdeyse hiç yok dümdüz diyebilirim 300 cc sanırım bana gayet iyi olur diye düşünüyorum,ins birgün bende sizin gibi burda ameliyattan sonra olacak arkadaşlara öneride bulunurum kurtulmak istiyorum artık şu goruntumden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?