Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Eski mesajlarımı okurken fark ettim. İlk günler sürekli neden bu kadar şiş, neden bu kadar ağrıyor, neden bu kadar sert, çok büyükler, ne zaman yumuşayacak diye soruyormuşum. Şimdi hiç onları yaşamamış gibiyim. Bence biraz zaman tanı kendine. Daha dokuların alışmadı. Kasların kısa. Derinin esnemesi bile zaman alıyor. 3-4 ay sonra hala beğenmezsen o zaman düşün çıkartmayı.

Hangi ilden yazıyorsunuz acaba ?

Depresyonun esriğindeyim suangöğüs yok allahi bende ahhh ahh ne altı ne üstü nasıl ölçeyim arkadaşım cocuk dogurmasam yanlis dogmusum dicem ama

Canım seni çok iyi anlıyorum inşallah bir gün sana da nasip olur bu duygu. Ameliyat öncesi bende bildiğin dümdüzdum erkek göğsü gibi. O kadar yıpratıcı bı psikolojiydi ki ancak yaşayan anlar. Ne ayna karşısında nede duş alırken falan vücuduma bir kere bile olsun bakmak gelmiyordu içimden yıllarca. 29 yaşıma kadar yaşadım bu psikolojiyle ve bu durum dan kurtulalı 5 ay oldu şükürler olsun ki. O dümdüz halimle evlendim bir de. Eşim karşısında ki özgüven eksikliğim mutsuzluğum hepsi eskide kaldı artık. Eşim bile eski halimi unuttu ve sanki evlendigimizden beri böyleymiş gibisin ben ameliyat olduğunu falan unuttum diyor. Yani o kadar doğal duruyor kesinlikle en ufacık bir yapaylık hissi yok ... İnşallah sana ve isteyen tüm herkese nasip olur arkadaşım

Ay ins ins ina canim yaaa kiz wallahi kocaminki benden buyuk heralde kafayı yicem gibi haaahhhahaahh güzel dileklerin icin coook tesk ederim ya cok sağol canim

Canım tam olarak ne seni sıkıntıya sokan şekil olarak çokmu biçimsiz duruyor bende amelyat olmak istiyorum ama bu tip çekincelerim çok

Ozellikle kullanmam gereken bi yag var mi? Ben nemlendiriciyle masaj yapiyorum ovaliyorum resmen yayilmasin diye.Kipkirmizi hala insallah kalici olmaz

Kızlar ankarada hacettepe üniversitesi plastik cerrahide ömer bey var ben onunla konuştum ama kararsızım ya olup olamamakla

Takip ettiğim üye canlarım

Akşam işten gelince üstümü değiştirirken bir çılgınlık yapım dedim
Size sutyenle goguslerimi nasıl kamufle ettiğimi göstermek istedim
Kullandığım beden fullll dolgulu 75 B cup sütyen bir bakiverinde bir yorum yapın yıllardır bu şekildeyim alt tan destek vererek üst lobumu nasil iskence ile doldurmaya calisiyorum halime aciyin eve gelince inanın fırlatıp atıyorum kazık sutyenleri kaşıntıdan maffoluyorum çok daraliyorum , ameliyatima 26 gün kaldı çok heyecanlıyım ben yatıyorum yarın işlerden fırsat buldukça okucam yorumlarınızı , bende dolu dolu Cicişler istiyorum iyi geceler güzellikler

Merhaba arkadaslar, bugün ameliyatımın 6. Gunu. Burun estetiği ve meme buyutmeyi beraber oldum. Fakat Goguslerde his kaybım çok bunun için önerecegınız bir masaj tekniği vs var mı ?

Merhaba arkadaslar, bugün ameliyatımın 6. Gunu. Burun estetiği ve meme buyutmeyi beraber oldum. Fakat Goguslerde his kaybım çok bunun için önerecegınız bir masaj tekniği vs var mı ?
Geçmiş olsun canım. Henüz çok yenisin. His kaybının geri gelmesi kişiden kişiye değişiyor ve bunun için şunu yap diyebileceğimiz iz bir yöntem de yok bildiğim kadarıyla. Yalnızca zamana ihtiyacın var. His kaybı geçici bir durum içini ferah tut sen. Tekrar hayırlı olsun

His kaybının geri gelme süresi kişiden kişiye değişiyor yazacaktım. Yanı atiyorum bende 2. Aydan sonra geldiyse başka bir arkadaşta 1. yılından sonra geri gelebilir mesela.

His kaybının geri gelme süresi kişiden kişiye değişiyor yazacaktım. Yanı atiyorum bende 2. Aydan sonra geldiyse başka bir arkadaşta 1. yılından sonra geri gelebilir mesela.
4 yıldır his geri gelmedi yazanları okudum. ( allahım umarım oyle olmaz! Tesekkur ederim, iyi düşünmeye calısayım en iyisi...

4 yıldır his geri gelmedi diye yazanları oludum ( allahım umarım öyle olmaz! İyi düşünmeliyim galiba... peki ya yan yatmaya ne zaman baslayabiliyoruz? O konuda da fikir paylasımında bulunan olabilirse cok sevınırım.

Canım takip edermisin

Canım takip edermisin
Benimde hiç göğsüm yoktu hemde dümdüzdü sungerli sutyenleri takmaktan mutsuzdum eve gelir gelmez cıkatirtıp atardım 2 gün oldu ameliyat olalı mutluyum kendimi öyle tselli ediyrum cok canım aciyor ama dayanıcam sonu güzel olcak eminim inşşş sende bian önce kurtulursun istediğin gögse sahip olursun

Günaydın arkadaşlar 2 gün oldu ameliyat olalı. Gögsüm çatlamaması için ne kullanmam gerekiyor yardımınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…