Eski mesajlarımı okurken fark ettim. İlk günler sürekli neden bu kadar şiş, neden bu kadar ağrıyor, neden bu kadar sert, çok büyükler, ne zaman yumuşayacak diye soruyormuşum. Şimdi hiç onları yaşamamış gibiyim. Bence biraz zaman tanı kendine. Daha dokuların alışmadı. Kasların kısa. Derinin esnemesi bile zaman alıyor. 3-4 ay sonra hala beğenmezsen o zaman düşün çıkartmayı.arkadaşlar etrafında sizden başka paylaşacak kimse yok o yüzden ne olur bana yardım edin 17 gün önce ameliyat oldum fakat piskolojim çok kötü bir an önce çıkartmak istiyorum bu şekilde nasıl yaşanır bilmiyorum kollarım hareket ettirdikçe oturup kalkarken çok ağrım var normal yatmak kalkmak istiyorum. dillendirmek istemiyorum fakat çok pişmanım bunu eşim de fark etti keşke engel olsaydım diyor fakat artık oldu olan bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum nasıl anlatılır bilmiyorum iyi değilim psikolojik olarak fiziksel olarak Çıkartmak istesem sil konuları neyle karşılaşırım bir fikri olan var mı
Hangi ilden yazıyorsunuz acaba ?Konuştum az önce canim dedigin gibi firma 4000 küsür istiyormuş zaten ancak 6000 diyor doktorda
Ama anlamadığım o zman devlet hastanesinde ameliyat olmamızın ne anlamı kalıyor ki Bu kadar fiyata ben 5500 e özel bi yer bulmuştum bi tanıdık çalışıyordu sana o fiyata yaptırırım demisti bende devlet hastanesi daha uygundur diye kafama yatmıştı ama yanilmisim
Ins canim yaa amiiinnİnşallah her şey dilediğin gibi olur :) Ben ameliyat olalı bir yıl oldu. Geçen yılki mesajlarımı okudum az önce. Ne kadar da endişeliymişim. ama inan şimdi çok mutluyum. Darısı başına
AnkaraHangi ilden yazıyorsunuz acaba ?
Depresyonun esriğindeyim suangöğüs yok allahi bende ahhh ahh ne altı ne üstü nasıl ölçeyim arkadaşım cocuk dogurmasam yanlis dogmusum dicem amaGöğüs altını ölç mezura ile sonra göğsünün üstünden ölç 13.5 cm e kadar a cup 13.5 tan 19.5 a kadar b cup daha üstü c cup aradaki fark ne kadar ona bak pentinin sitesine ölçülerini yaz bedenin orda çıkacak sutyen kalıpları tutmaz birbirini o ayrı ama ölçün değişmez sonuçta genel olarak kullandığın beden olur
Canım seni çok iyi anlıyorum inşallah bir gün sana da nasip olur bu duygu. Ameliyat öncesi bende bildiğin dümdüzdum erkek göğsü gibi. O kadar yıpratıcı bı psikolojiydi ki ancak yaşayan anlar. Ne ayna karşısında nede duş alırken falan vücuduma bir kere bile olsun bakmak gelmiyordu içimden yıllarca. 29 yaşıma kadar yaşadım bu psikolojiyle ve bu durum dan kurtulalı 5 ay oldu şükürler olsun ki. O dümdüz halimle evlendim bir de. Eşim karşısında ki özgüven eksikliğim mutsuzluğum hepsi eskide kaldı artık. Eşim bile eski halimi unuttu ve sanki evlendigimizden beri böyleymiş gibisin ben ameliyat olduğunu falan unuttum diyor. Yani o kadar doğal duruyor kesinlikle en ufacık bir yapaylık hissi yok ... İnşallah sana ve isteyen tüm herkese nasip olur arkadaşımBenimki nerdeyse hiç yok dümdüz diyebilirim 300 cc sanırım bana gayet iyi olur diye düşünüyorum,ins birgün bende sizin gibi burda ameliyattan sonra olacak arkadaşlara öneride bulunurum kurtulmak istiyorum artık şu goruntumden
Ay ins ins ina canim yaaa kiz wallahi kocaminki benden buyuk heralde kafayı yicem gibi haaahhhahaahh güzel dileklerin icin coook tesk ederim ya cok sağol canimCanım seni çok iyi anlıyorum inşallah bir gün sana da nasip olur bu duygu. Ameliyat öncesi bende bildiğin dümdüzdum erkek göğsü gibi. O kadar yıpratıcı bı psikolojiydi ki ancak yaşayan anlar. Ne ayna karşısında nede duş alırken falan vücuduma bir kere bile olsun bakmak gelmiyordu içimden yıllarca. 29 yaşıma kadar yaşadım bu psikolojiyle ve bu durum dan kurtulalı 5 ay oldu şükürler olsun ki. O dümdüz halimle evlendim bir de. Eşim karşısında ki özgüven eksikliğim mutsuzluğum hepsi eskide kaldı artık. Eşim bile eski halimi unuttu ve sanki evlendigimizden beri böyleymiş gibisin ben ameliyat olduğunu falan unuttum diyor. Yani o kadar doğal duruyor kesinlikle en ufacık bir yapaylık hissi yok ... İnşallah sana ve isteyen tüm herkese nasip olur arkadaşım
Canım tam olarak ne seni sıkıntıya sokan şekil olarak çokmu biçimsiz duruyor bende amelyat olmak istiyorum ama bu tip çekincelerim çokarkadaşlar etrafında sizden başka paylaşacak kimse yok o yüzden ne olur bana yardım edin 17 gün önce ameliyat oldum fakat piskolojim çok kötü bir an önce çıkartmak istiyorum bu şekilde nasıl yaşanır bilmiyorum kollarım hareket ettirdikçe oturup kalkarken çok ağrım var normal yatmak kalkmak istiyorum. dillendirmek istemiyorum fakat çok pişmanım bunu eşim de fark etti keşke engel olsaydım diyor fakat artık oldu olan bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum nasıl anlatılır bilmiyorum iyi değilim psikolojik olarak fiziksel olarak Çıkartmak istesem sil konuları neyle karşılaşırım bir fikri olan var mı
Ozellikle kullanmam gereken bi yag var mi? Ben nemlendiriciyle masaj yapiyorum ovaliyorum resmen yayilmasin diye.Kipkirmizi hala insallah kalici olmazBende de başladı yağ kullanıyorum catlaklar yeniyse henüz kırmızı renkteyse yüzde 80 oranında geçirirsin fakat beyaza dönerse asla gecmiyor o yüzden hemen başla bişeylere benim kalcam da bacaklarımda yıllardır var ergenlikte oldu aklında bulunsun
Ne kadar dedi canim ameliyat icinKızlar ankarada hacettepe üniversitesi plastik cerrahide ömer bey var ben onunla konuştum ama kararsızım ya olup olamamakla
Geçmiş olsun canım. Henüz çok yenisin. His kaybının geri gelmesi kişiden kişiye değişiyor ve bunun için şunu yap diyebileceğimiz iz bir yöntem de yok bildiğim kadarıyla. Yalnızca zamana ihtiyacın var. His kaybı geçici bir durum içini ferah tut sen. Tekrar hayırlı olsunMerhaba arkadaslar, bugün ameliyatımın 6. Gunu. Burun estetiği ve meme buyutmeyi beraber oldum. Fakat Goguslerde his kaybım çokbunun için önerecegınız bir masaj tekniği vs var mı ?
His kaybının geri gelme süresi kişiden kişiye değişiyor yazacaktım. Yanı atiyorum bende 2. Aydan sonra geldiyse başka bir arkadaşta 1. yılından sonra geri gelebilir mesela.Geçmiş olsun canım. Henüz çok yenisin. His kaybının geri gelmesi kişiden kişiye değişiyor ve bunun için şunu yap diyebileceğimiz iz bir yöntem de yok bildiğim kadarıyla. Yalnızca zamana ihtiyacın var. His kaybı geçici bir durum içini ferah tut sen. Tekrar hayırlı olsun
4 yıldır his geri gelmedi yazanları okudum.His kaybının geri gelme süresi kişiden kişiye değişiyor yazacaktım. Yanı atiyorum bende 2. Aydan sonra geldiyse başka bir arkadaşta 1. yılından sonra geri gelebilir mesela.
4 yıldır his geri gelmedi diye yazanları oludumHis kaybının geri gelme süresi kişiden kişiye değişiyor yazacaktım. Yanı atiyorum bende 2. Aydan sonra geldiyse başka bir arkadaşta 1. yılından sonra geri gelebilir mesela.
Canım takip edermisinTakip ettiğim üye canlarım
Akşam işten gelince üstümü değiştirirken bir çılgınlık yapım dedim
Size sutyenle goguslerimi nasıl kamufle ettiğimi göstermek istedim
Kullandığım beden fullll dolgulu 75 B cup sütyen bir bakiverinde bir yorum yapın yıllardır bu şekildeyim alt tan destek vererek üst lobumu nasil iskence ile doldurmaya calisiyorum halime aciyineve gelince inanın fırlatıp atıyorum kazık sutyenleri kaşıntıdan maffoluyorum çok daraliyorum , ameliyatima 26 gün kaldı çok heyecanlıyım ben yatıyorum yarın işlerden fırsat buldukça okucam yorumlarınızı , bende dolu dolu Cicişler istiyorum iyi geceler güzellikler
Benimde hiç göğsüm yoktu hemde dümdüzdü sungerli sutyenleri takmaktan mutsuzdum eve gelir gelmez cıkatirtıp atardım 2 gün oldu ameliyat olalı mutluyum kendimi öyle tselli ediyrum cok canım aciyor ama dayanıcam sonu güzel olcak eminim inşşş sende bian önce kurtulursun istediğin gögse sahip olursunCanım takip edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?