Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar 2 gün oldu ameliyat olalı. Gögsüm çatlamaması için ne kullanmam gerekiyor yardımınızı bekliyorum
Hayırlı olsun canım. Benim bugün 7.gün. Doktorun verdiği antibiyotik ve agrı kesiciyi duzenli kullanıyorum. Farklı bir sey yok. Unutup ani hareket yapmamaya çalış, o zaman bir anda bişi saplanır gibi oluyor.

Canım sen bilirsin ama 5500 ile 6000 arasında bir fark yok bilmedipin bir yerde yaptırma hangi silikon olduguda önemli eger esabil hıcaya karar verirsen ysrdımcı olurum.

His bende birkac haftadir var.Tam 2.5 ay oldu ameliyat olali .Yan yatmaya 1 hafta sonra basladim. Suan yuzustu bile yatabiliyorum.Ama bazan ani kol hareketlerinde sanki gogusler de elektrik varmis gibi garip bir his oluyor.Zaten ilk 2 hafta atlatilinca gerisi cok daha rahat

Günaydın arkadaşlar 2 gün oldu ameliyat olalı. Gögsüm çatlamaması için ne kullanmam gerekiyor yardımınızı bekliyorum
Ben hic birsey kullnamamistim
Daha dogrusu dusunemedim
Ama hastanede duzenli olarak ilk hafta masaj yapilmisti vé kullandigi yag iyi gelmisti cok rahatlatiyordu.Aloa vera yagi diye hatirliyorum.

Canım sen bilirsin ama 5500 ile 6000 arasında bir fark yok bilmedipin bir yerde yaptırma hangi silikon olduguda önemli eger esabil hıcaya karar verirsen ysrdımcı olurum.
Benim icin bu fiyatlar cok arkadaşım yaa
O kadar param olsa hiç düşünmem yaptırırım ama ne yazikki yok

Herkesin çilesi valla :)
Siz neye karar vermiştiniz en son? Kas altı, kas üstü? Benim de nerdeyse sizinki kadar dokum çünkü

Herkesin çilesi valla :)
Siz neye karar vermiştiniz en son? Kas altı, kas üstü? Benim de nerdeyse sizinki kadar dokum çünkü

Tatlım ben drumla görüşmede dual plan yontemini isteyerek gitmiştim ancak bana üst tarafin tahta göğüs tabir ettiğimiz türden değil dual plana gerek yok kas üstü için yeterli dokun var istersen kas üstü yaparım dedi ama ısrar edenlere de tabiki dual plan uyguluyorum dedi , bir tek kas zarı altını nedense gorusmedik benimde aklıma gelmedi açıkçası sevgili arzum77 ameliyat öncesi dokusuyla üst lobunda sıkıntı yaşadıkla kas zarı altı yönteminde bende haydi haydi yasarim diye düşünüyorum çünkü benimki daha küçük arzumdan bana gorede kas üstü ve kas zarı altı hemen hemen aynı gibi sonucu çünkü sadece arada olan incecik zar , bende ömürlük olsun diye büyük ihtimal kas altı olmak istiyorum 1 Nisan'da tekrar görüşme yapacağız burun + göğüs olacağı için iki ameliyatı ayrıntılı görüşeceğiz hakkımızda hayırlısı olsun bende goguslerimi dolgulu sutyenlerle yalancı buyuterek resim çekmek yerine cicili bicili sutyenlerle resim çekip paylaşmak istiyorum çünkü paylaşanları gördükçe çok imreniyorum veee keşke benim olsa diyorum

Canım senin adına çok sevindim Ben de doktor araştırma aşamasındayım ve çok kararsız kaldım dr ve ekibi bayan olsun istiyorum
senin doktorun kimdi hangi yöntem uygulandı
Forumda birkaç arkadaşa özelden mesaj attım ama kimseden cevap gelmedi
Aylin karanlık kurt defne erkara ve elif eren aydın ile görüştüm. Elif hanımın dual plan 300cc önerisi mantıklı geldi ama hastalarından pek fazla foto göstermedi.
Ayşegül sivri ve Melike Erdimle de görüşsem iyi olacak sanırım
Ekibi de bayan olan doktorlarla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi???

Teşekkür ederim canım. Evet benim de tercihim bayan doktordan yanaydı doktorum bayan oldu ama ekibinde erkek te vardı . Narkoz verilmeden bir kaç dk önce ameliyathaneye girdiğimde görmüştüm. Ama doktorum dan memnun kaldım ben. İzmit akademi hastanesi ilsun Aka

Izmirden düşünüyorsan benim doktorum bayandı canim

Selam arkadaşlar, benim sorunum emzirmekten memelerim sarktı zaten çok büyük değillerdi garip, çirkin oldular emzirmeyi bırakalı 5 ay oldu hem toparlama hem protez istiyorum tavsiyenize ihtiyacım var

Sütyenin içine çorap koyunca üst dekolte çok dolgun görünüyor:)))

Diğer görüştüğün doktorlar ne yorum yaptı? Dokunuz ne kadar az mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…