Ücbinlira diyor ama doktor çokta tecrübeli değil sanırımNe kadar dedi canim ameliyat icin
Korkma hiçte kararsız kalma bence hepimizin özgüveni eksik bu yüzden
Hayırlı olsun canım. Benim bugün 7.gün. Doktorun verdiği antibiyotik ve agrı kesiciyi duzenli kullanıyorum. Farklı bir sey yok. Unutup ani hareket yapmamaya çalış, o zaman bir anda bişi saplanır gibi oluyor.Günaydın arkadaşlar 2 gün oldu ameliyat olalı. Gögsüm çatlamaması için ne kullanmam gerekiyor yardımınızı bekliyorum
Bu konuda tecrube gercekten onemli arkadaslar dogal olmayan bir goruntu veya kalıcı bir komplikasyon normal halinden daha çok can sıkabilir...Ücbinlira diyor ama doktor çokta tecrübeli değil sanırım
Canım sen bilirsin ama 5500 ile 6000 arasında bir fark yok bilmedipin bir yerde yaptırma hangi silikon olduguda önemli eger esabil hıcaya karar verirsen ysrdımcı olurum.Konuştum az önce canim dedigin gibi firma 4000 küsür istiyormuş zaten ancak 6000 diyor doktorda
Ama anlamadığım o zman devlet hastanesinde ameliyat olmamızın ne anlamı kalıyor ki Bu kadar fiyata ben 5500 e özel bi yer bulmuştum bi tanıdık çalışıyordu sana o fiyata yaptırırım demisti bende devlet hastanesi daha uygundur diye kafama yatmıştı ama yanilmisim
His bende birkac haftadir var.Tam 2.5 ay oldu ameliyat olali .Yan yatmaya 1 hafta sonra basladim. Suan yuzustu bile yatabiliyorum.Ama bazan ani kol hareketlerinde sanki gogusler de elektrik varmis gibi garip bir his oluyor.Zaten ilk 2 hafta atlatilinca gerisi cok daha rahat4 yıldır his geri gelmedi diye yazanları oludum( allahım umarım öyle olmaz! İyi düşünmeliyim galiba... peki ya yan yatmaya ne zaman baslayabiliyoruz? O konuda da fikir paylasımında bulunan olabilirse cok sevınırım.
Ben hic birsey kullnamamistimGünaydın arkadaşlar 2 gün oldu ameliyat olalı. Gögsüm çatlamaması için ne kullanmam gerekiyor yardımınızı bekliyorum
Himm tecrübe önemli arkadaşım ıyice araştır doktoru eğer yaptıracak olursan banada haber werir misinÜcbinlira diyor ama doktor çokta tecrübeli değil sanırım
Benim icin bu fiyatlar cok arkadaşım yaaCanım sen bilirsin ama 5500 ile 6000 arasında bir fark yok bilmedipin bir yerde yaptırma hangi silikon olduguda önemli eger esabil hıcaya karar verirsen ysrdımcı olurum.
Doktorun adını soyadını söylede bende araştırayım canimÜcbinlira diyor ama doktor çokta tecrübeli değil sanırım
Bebeyagı kullanabilirsin.:)Günaydın arkadaşlar 2 gün oldu ameliyat olalı. Gögsüm çatlamaması için ne kullanmam gerekiyor yardımınızı bekliyorum
Herkesin çilesi valla :)Takip ettiğim üye canlarım
Akşam işten gelince üstümü değiştirirken bir çılgınlık yapım dedim
Size sutyenle goguslerimi nasıl kamufle ettiğimi göstermek istedim
Kullandığım beden fullll dolgulu 75 B cup sütyen bir bakiverinde bir yorum yapın yıllardır bu şekildeyim alt tan destek vererek üst lobumu nasil iskence ile doldurmaya calisiyorum halime aciyineve gelince inanın fırlatıp atıyorum kazık sutyenleri kaşıntıdan maffoluyorum çok daraliyorum , ameliyatima 26 gün kaldı çok heyecanlıyım ben yatıyorum yarın işlerden fırsat buldukça okucam yorumlarınızı , bende dolu dolu Cicişler istiyorum iyi geceler güzellikler
Tamam canım araştırıyorum şuanHimm tecrübe önemli arkadaşım ıyice araştır doktoru eğer yaptıracak olursan banada haber werir misin
Herkesin çilesi valla :)
Siz neye karar vermiştiniz en son? Kas altı, kas üstü? Benim de nerdeyse sizinki kadar dokum çünkü
Canım senin adına çok sevindim Ben de doktor araştırma aşamasındayım ve çok kararsız kaldım dr ve ekibi bayan olsun istiyorumCanım seni çok iyi anlıyorum inşallah bir gün sana da nasip olur bu duygu. Ameliyat öncesi bende bildiğin dümdüzdum erkek göğsü gibi. O kadar yıpratıcı bı psikolojiydi ki ancak yaşayan anlar. Ne ayna karşısında nede duş alırken falan vücuduma bir kere bile olsun bakmak gelmiyordu içimden yıllarca. 29 yaşıma kadar yaşadım bu psikolojiyle ve bu durum dan kurtulalı 5 ay oldu şükürler olsun ki. O dümdüz halimle evlendim bir de. Eşim karşısında ki özgüven eksikliğim mutsuzluğum hepsi eskide kaldı artık. Eşim bile eski halimi unuttu ve sanki evlendigimizden beri böyleymiş gibisin ben ameliyat olduğunu falan unuttum diyor. Yani o kadar doğal duruyor kesinlikle en ufacık bir yapaylık hissi yok ... İnşallah sana ve isteyen tüm herkese nasip olur arkadaşım
Teşekkür ederim canım. Evet benim de tercihim bayan doktordan yanaydı doktorum bayan oldu ama ekibinde erkek te vardı . Narkoz verilmeden bir kaç dk önce ameliyathaneye girdiğimde görmüştüm. Ama doktorum dan memnun kaldım ben. İzmit akademi hastanesi ilsun AkaCanım senin adına çok sevindim Ben de doktor araştırma aşamasındayım ve çok kararsız kaldım dr ve ekibi bayan olsun istiyorum
senin doktorun kimdi hangi yöntem uygulandı
Forumda birkaç arkadaşa özelden mesaj attım ama kimseden cevap gelmedi
Aylin karanlık kurt defne erkara ve elif eren aydın ile görüştüm. Elif hanımın dual plan 300cc önerisi mantıklı geldi ama hastalarından pek fazla foto göstermedi.
Ayşegül sivri ve Melike Erdimle de görüşsem iyi olacak sanırım
Ekibi de bayan olan doktorlarla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi???
Izmirden düşünüyorsan benim doktorum bayandı canimCanım senin adına çok sevindim Ben de doktor araştırma aşamasındayım ve çok kararsız kaldım dr ve ekibi bayan olsun istiyorum
Aylin karanlık kurt defne erkara ve elif eren aydın ile görüştüm. Elif hanımın dual plan 300cc önerisi mantıklı geldi ama hastalarından pek fazla foto göstermedi.
Teşekkür ederim canım cevapladığın içinIzmirden düşünüyorsan benim doktorum bayandı canim
Sütyenin içine çorap koyunca üst dekolte çok dolgun görünüyor:)))Takip ettiğim üye canlarım
Akşam işten gelince üstümü değiştirirken bir çılgınlık yapım dedim
Size sutyenle goguslerimi nasıl kamufle ettiğimi göstermek istedim
Kullandığım beden fullll dolgulu 75 B cup sütyen bir bakiverinde bir yorum yapın yıllardır bu şekildeyim alt tan destek vererek üst lobumu nasil iskence ile doldurmaya calisiyorum halime aciyineve gelince inanın fırlatıp atıyorum kazık sutyenleri kaşıntıdan maffoluyorum çok daraliyorum , ameliyatima 26 gün kaldı çok heyecanlıyım ben yatıyorum yarın işlerden fırsat buldukça okucam yorumlarınızı , bende dolu dolu Cicişler istiyorum iyi geceler güzellikler
Diğer görüştüğün doktorlar ne yorum yaptı? Dokunuz ne kadar az mı?Canım senin adına çok sevindim Ben de doktor araştırma aşamasındayım ve çok kararsız kaldım dr ve ekibi bayan olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?