Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Diğer görüştüğün doktorlar ne yorum yaptı? Dokunuz ne kadar az mı?
Aylin hanım da kas altı 300cc civarı önerdi Defne hanım da şöyle oldu muayene randevusu aldığım ve şehirdışı hasta olduğumu söylediğim halde o saate ameliyat yazılmış Ve ben bunu bir gün önce randevuyu teyit etmek için aradığımda öğrendim. Mağdur etmemek adına doktor hanımın eşi beni muayenehaneden alıp aracıyla hastaneye götürdü ve o şekilde görüştürdüler. 340-375cc olur sana dedi. 300cc den sonra bu rakamları duyunca bir an bi mutluluk geldiyse de bana açıkçası çok ayaküstü geldi ve güven vermedi. Genel olarak üç doktor da yuvarlak önerdi.
Dokum yok denecek kadar az
Forumdan da öğrendiğim kadarıyla kas altı ya da dual plan yuvarlak high ya da moderate olmalıymışım gibi Cc olarak 300-325 civarı
En büyük sorun hangi doktora iz kalacak mı ve ayrık durur mu
Ekibi de bayan olan doktorlara ameliyat olanlar yardımm lütfenn

Kas altı ameliyat olan arkadaşlar size bir sorum olacak ben 6 Nisan'da ameliyat olacağım ya Haziran'da okullar kapanınca kendi evime geçiyorum ev taşıma olayimiz olacak , sizce 2.5 ayda ev taşıyacak kadar iyilesebilirmiyim , tabi nakliyeci olacak büyük eşyalardan bahsetmiyorum ama yorganlar hurclanacak mutfak gereçleri kutulara doldurulacak kıyafetler hurclanacak sizce tek başıma bunları yapabilirmiyim ve evimi duzenleyebilirmiyim şimdide bu düşünce sardı beni 2.5 ayda evimi taşıyıp yerlestirebilirmiyim lütfen düşüncelerinizi yazarmisiniz

Ooooo canım 2 buçuk ay sonra inan ameliyat olduğunu bile unutursun. Hiç korkun olmasın o konuda. Hatta düşünme bile hiç :) bu kadar kesin söylüyorum

fatrec canımsın ya çok teşekkür ederim inan rahatlattin beni hani diyorlar ya 3 ay kendimize iyi bakmak lazım ağır kaldırırken dikkat edin diye düne kadar kafamda yoktu, evimizden kiracımiz çıkacakmis okul kapanınca bugün haber geldi eşimlede düşündük buyaz kendi evimize geçelim zaten kızımın orta öğretimi bu yıl bitiyor gittiğimiz yerde direk iyi bir liseye yazdiralim diye karar verdik inan bana ilk aklıma gelen ameliyat sonrası ev tasiyabilirmiyim sorusu oldu ozaman hiç düşünmeyim keyifle surecimi bekleyim öpüyorum tatlım

Kararınız hakkınızda hayırlı olsun arkadaşım. Allah'ın izniyle hiç bir sıkıntı yasamazsin çünkü kendimden biliyorum 1. aydan sonra hem ameliyat olduğumu bile unutmuşum hem de her işimi kendim yapmaya başladım. Ama yine de çok fazla ağır şeyler kaldırmamaya dikkat edersin önlem amaçlı. 15 kg ağırlığında ki kızımi sürekli kucağıma almama ve tasimama rağmen yine de bir sıkıntı olmadı çok şükür.

Elif hn ın ücreti ne kadarmış bilgi verdiler mi?
Ayşegül hn 9500-11500 dedi bana. Ama kas zarı altı yapıyor genelde. Benim de dokum az oyüzden kas altı istiyorum.

Arkadaşlar,
Aylin hn a ameliyat olan hiç görmedim. Sonuçları nasıl bilgisi olan biri var mı? Olan birini gördünüz mü ya da?

Elif hanım 9000 dedi aylin hanım 12000
Ayşegül hanımla görüşmedim ama kas zarı altı yapıyor sanırım yalnızca
dokum az olduğundan o yöntem bana uymuyor
Aylin hanım öncesi sonrası fotolardan gösterdi çok da güzel ilgilendi aslında ama her doktor iyi vakalarından gösterir
Burada aylin kurt karanlık a opere olanlar yazabilirse daha iyi olur

Aylin hn baya istiyormus 12 :)))
Elif Eren Aydin sicak geliyo ona da gidicem gorusmeye ins. Bi kisi gordum ona ameliyat olan ama sureclerini paylasmadi. Ameliyat oldugu zamani koydu tabi o da odemli haliydi.

Ben de kasi kestirmek istemiyorum die kas zari alti mi iyi diye dusundum ama o zman da protez ele gelir diye dusundum durdum dogal olsun diye mecbur kas alti secmek lazim

Dokun azsa kas üstü yöntemlerle ripling denilen dalgalanmalar olabiliyormuş
Daha doğal bir görünüm için kas altı ya da dual plan tavsiye ediliyor

Bende hiçbir zaman hissizlik olmadı ben de mi bir tuhaflik var diyorum yorumları okuyunca
Canim daha iyi ya sansliymissin bu konuda.Benim dr 3 -ay sonra his gelir demisti ama daha erken geldi.Bazi bayanlarda birkac yil gecmesine ragmen hala hissizlik var diye yaziyorlar. Bu arada fotolarini yeni gordum son eklediklerini.Harika duruyor.

Fotolari nasil göruyoruz ?

Sizi izlemeye alan herkesin albümünü görebilirsiniz , ancak sizin albumunuzde fotonuzu görmeyen kimse izlemeye almaz nacizane tavsiyem ameliyat olmadıysaniz eğer şimdiki halleride olsa bir resim koyun, bizim acimizdan bu bir tedbir dir , çünkü kadın kılığında etekli çok var aramızda malesefff

Allah bagislasin cnm , benimde 3.5 yaşında 16 kilo bir paşam var ben memeden bu yaz kestim tam 3 yasinda ve halen oğlum kucağımda uyur kokumla memeden çok geç kestigim için sanirim halen en büyük keyfi göğsümde kokumla uyuması çünkü emerken gogsumde uyuya kalıyordu , işten gelir gelmez kucağımda tasimami ister göğsüme yatar öyle gezer evi dört döneriz ameliyat sonrası nasıl olacak bilmiyorum ama hayırlısı ile atlatayimda birsekilde konuşarak öyle böyle atlatacagiz Rabbim yardım etsin

Selam arkadaşlar, benim sorunum emzirmekten memelerim sarktı zaten çok büyük değillerdi garip, çirkin oldular emzirmeyi bırakalı 5 ay oldu hem toparlama hem protez istiyorum tavsiyenize ihtiyacım var
Selam, ben de ayni durumdayim. 1,5 sene emzirdim cok buyuk degillerdi o yuzden sarkma cok asiri olmadi ama sekilsizlesti sonmus balon gibi oldu cok yumusadi falan 3 dr. La gorustum diklestirme sart dedi ikisi daha sonra aysegul hn. A gittim silikonla toparlanacagni hic diklestirmeye gerek olmadigini soyledi tabiki daha isime geldi bende gordugum r smlerdeki gibi cok diklestirme potansiyelimin olmadigini dusunuyordum gecen hafta gorusmeye gittim ve enerjimiz acayip tuttu gordugum en tatli doktor ne istedigine cok onem veriyor bu hafta ameliyat oluyorum daha kendm bile tam karar verememisken 3 gun sonraya randevu aldm resmen

Merhaba fotograflariniz varmi sizi izlemeye aldım. Durumumuz benzer sizde beni izleyebilirsiniz. Dr randevum cuma günü bakalım ne diyecek

Canım kimse izlemeye almıyor foto yüklesem güvende olcağını nasıl bilcem kadınlar dışında kimse görsün istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…