Canım bende araştırma aşamasındayım izlemeye alırmısın benideMerhaba fotograflariniz varmi sizi izlemeye aldım. Durumumuz benzer sizde beni izleyebilirsiniz. Dr randevum cuma günü bakalım ne diyecek
Canım kimse izlemeye almıyor foto yüklesem güvende olcağını nasıl bilcem kadınlar dışında kimse görsün istemiyorum
Foto attım umarım ayarları doğru yapmışımdırCnm anlamadım ! Zaten senin istediğin üyeler fotoğrafını görebiliyor , dışardan hickimse göremiyor ayarlarını "benim izlediklerim " yaparsan sadece senin istediğin ve izlediğin kişiler fotolarini görebiliyor onun dışında kimse göremiyor ama ayarlarını benim dediğim gibi yaparsan tabi bir şekilde kısıtlama ve tedbirdir bu , hepimizin özel fotoğrafları var kimse istemez bayan dışında görünmesini
Foto attım umarım ayarları doğru yapmışımdır
Bi bakarmısın canım sana zahmetCnm beni izlemeden çıkar istersen dışardan bir göz olarak bakiyim disardanda gorunuyormu diye
Bi bakarmısın canım sana zahmet
Sağol canım zahmet olduTmmdir cnm beni izlerken fotonu gördüm, şimdi ise izlemeden cikardigin için foton yok hatta için rahat etsin diye ekran resmi çektim bundan sonra da her fotonu görmek istiyorum diyeni izleme emin olduğun fotosu olan kişileri izle ki için rahat etsinEki Görüntüle 2122326
Amin canım evet hayırlısıyla bi atlatta, çocuklar o kadar akıllı oluyor ki gerçekten,anne tüm sıcaklığıyla konuştuğunda kesinlikle anlıyorlar bizi.. ameliyatin ertesi günü kızıma sargılı göğsüm ü gösterdim ve biraz hasta olduğumu ve onu bi süre kucağıma alamayacağımi anlattım ki benim kızım da zirt pirt kucağıma gelmek isteyen bir çocuktu ( 3 buçuk yaşında ) ve beni o kadar guzel anladı ki inan tam 1 ay belki de daha fazla kucağıma gelmedi ben hastayım diye. Yani Allah'ın izniyle Ameliyat i olduktan sonra geri kalan süreç bir şekilde atlatiliyor. Allah yardım ediyor kesinlikle !Allah bagislasin cnm , benimde 3.5 yaşında 16 kilo bir paşam var ben memeden bu yaz kestim tam 3 yasinda ve halen oğlum kucağımda uyur kokumla memeden çok geç kestigim için sanirim halen en büyük keyfi göğsümde kokumla uyuması çünkü emerken gogsumde uyuya kalıyordu , işten gelir gelmez kucağımda tasimami ister göğsüme yatar öyle gezer evi dört döneriz ameliyat sonrası nasıl olacak bilmiyorum ama hayırlısı ile atlatayimda birsekilde konuşarak öyle böyle atlatacagiz Rabbim yardım etsin
Canım benide izlermisinCanim azaldi sanki yada bana oyle geliyor.Ama rahatsiz edici duzeyde degil.Gunden gune daha guzel sekil aliyor.Zaten dr en az 6 ay demisti .Henüz 2 ,5ay oldu.Ama genel olarak gayet Iyi
IzledimCanım benide izlermisin
Beni de izler misinIzledim
IzledimBeni de izler misin
Teşekkür ederim,hala biraz daha büyük istesem de :)Canim daha iyi ya sansliymissin bu konuda.Benim dr 3 -ay sonra his gelir demisti ama daha erken geldi.Bazi bayanlarda birkac yil gecmesine ragmen hala hissizlik var diye yaziyorlar. Bu arada fotolarini yeni gordum son eklediklerini.Harika duruyor.
Merhaba ben Defne hocaya oldum 5 subatta son derece rahat bir surec geciriyorum tam olarak da istedigim gibi oldu tabi gercek seklini tamamiyle iyilestiginde anlayacagim ama suan icin bir sorun yok doktorumdan memnun kaldim tum ekibide bayandiCanım senin adına çok sevindim Ben de doktor araştırma aşamasındayım ve çok kararsız kaldım dr ve ekibi bayan olsun istiyorum
senin doktorun kimdi hangi yöntem uygulandı
Forumda birkaç arkadaşa özelden mesaj attım ama kimseden cevap gelmedi
Aylin karanlık kurt defne erkara ve elif eren aydın ile görüştüm. Elif hanımın dual plan 300cc önerisi mantıklı geldi ama hastalarından pek fazla foto göstermedi.
Ayşegül sivri ve Melike Erdimle de görüşsem iyi olacak sanırım
Ekibi de bayan olan doktorlarla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi???
Canım beni izlermisinMerhaba ben Defne hocaya oldum 5 subatta son derece rahat bir surec geciriyorum tam olarak da istedigim gibi oldu tabi gercek seklini tamamiyle iyilestiginde anlayacagim ama suan icin bir sorun yok doktorumdan memnun kaldim tum ekibide bayandi
Beni de izler mısınız lütfenTeşekkür ederim,hala biraz daha büyük istesem de :)
Beni de izler misinizMerhaba ben Defne hocaya oldum 5 subatta son derece rahat bir surec geciriyorum tam olarak da istedigim gibi oldu tabi gercek seklini tamamiyle iyilestiginde anlayacagim ama suan icin bir sorun yok doktorumdan memnun kaldim tum ekibide bayandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?