Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar birsey soracağım ama gulmeyin bana
Eskisi gibi kullanma haline yani sıkma vs vs ne zaman geliyor. Kac ay sonra acisi tamamen gecer. Ele gelmesi onenli degil benim icin. Gizli degil sonucta . Ama diger kisim onemli.

Canım kimse izlemeye almıyor foto yüklesem güvende olcağını nasıl bilcem kadınlar dışında kimse görsün istemiyorum

Cnm anlamadım ! Zaten senin istediğin üyeler fotoğrafını görebiliyor , dışardan hickimse göremiyor ayarlarını "benim izlediklerim " yaparsan sadece senin istediğin ve izlediğin kişiler fotolarini görebiliyor onun dışında kimse göremiyor ama ayarlarını benim dediğim gibi yaparsan tabi bir şekilde kısıtlama ve tedbirdir bu , hepimizin özel fotoğrafları var kimse istemez bayan dışında görünmesini

Foto attım umarım ayarları doğru yapmışımdır

Bi bakarmısın canım sana zahmet

Tmmdir cnm beni izlerken fotonu gördüm, şimdi ise izlemeden cikardigin için foton yok hatta için rahat etsin diye ekran resmi çektim bundan sonra da her fotonu görmek istiyorum diyeni izleme emin olduğun fotosu olan kişileri izle ki için rahat etsin

Sağol canım zahmet oldu

Amin canım evet hayırlısıyla bi atlatta, çocuklar o kadar akıllı oluyor ki gerçekten,anne tüm sıcaklığıyla konuştuğunda kesinlikle anlıyorlar bizi.. ameliyatin ertesi günü kızıma sargılı göğsüm ü gösterdim ve biraz hasta olduğumu ve onu bi süre kucağıma alamayacağımi anlattım ki benim kızım da zirt pirt kucağıma gelmek isteyen bir çocuktu ( 3 buçuk yaşında ) ve beni o kadar guzel anladı ki inan tam 1 ay belki de daha fazla kucağıma gelmedi ben hastayım diye. Yani Allah'ın izniyle Ameliyat i olduktan sonra geri kalan süreç bir şekilde atlatiliyor. Allah yardım ediyor kesinlikle !

Kızlar ankarada ikamet ediyorum araştırma aşamasındayım amelyat olmuş ve olacak arakadaşlar izlemeye alısanız çok memnun olurum

Canim daha iyi ya sansliymissin bu konuda.Benim dr 3 -ay sonra his gelir demisti ama daha erken geldi.Bazi bayanlarda birkac yil gecmesine ragmen hala hissizlik var diye yaziyorlar. Bu arada fotolarini yeni gordum son eklediklerini.Harika duruyor.
Teşekkür ederim,hala biraz daha büyük istesem de :)

Merhaba ben Defne hocaya oldum 5 subatta son derece rahat bir surec geciriyorum tam olarak da istedigim gibi oldu tabi gercek seklini tamamiyle iyilestiginde anlayacagim ama suan icin bir sorun yok doktorumdan memnun kaldim tum ekibide bayandi

Merhaba ben Defne hocaya oldum 5 subatta son derece rahat bir surec geciriyorum tam olarak da istedigim gibi oldu tabi gercek seklini tamamiyle iyilestiginde anlayacagim ama suan icin bir sorun yok doktorumdan memnun kaldim tum ekibide bayandi
Canım beni izlermisin

Beni de izler misiniz

Kızlar cuma ameliyat günüm haftasonu doktorlar görüştüm ama korkuyorum sanırım ya.
Vazgeçsem mi diyorum.
Nedense gögüslerim büyüyünce irileşicem gibi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…