beni de izler misin canım. Şuan keşke yerinde ben olsam. Heyecan yapma... çok güzel olucak inşallah.Kızlar cuma ameliyat günüm haftasonu doktorlar görüştüm ama korkuyorum sanırım ya.
Vazgeçsem mi diyorum.
Nedense gögüslerim büyüyünce irileşicem gibi düşünüyorum
beni de izler misin canım. Şuan keşke yerinde ben olsam. Heyecan yapma... çok güzel olucak inşallah.
Boyun kilon nedir canım senin. Albümün var mı ben foto göremedim.Yani çok kararsızım.
Doktorumdan asırı eminim ama sanki kilolu olacağım.
Kararsız değildim oysa ki
Boyun kilon nedir canım senin. Albümün var mı ben foto göremedim.
Eee süper takılacak sıkılanların toplam ağırlığı 1 kg bile etmez zaten zayıfsın da cok güzel tolere edersin. Şiş-man falanda durmazsın. Kalça çevren ve göğüs çevreni karşılastiŕ cm olarak. Eşitlendigıni düşünürsek kum saati gibi afeti devran olursun. Aceleyle vazgeçtim deme hemen. Dr kimYok daha oluştıramadım albümü.
Amly.önce atıcam ama ilk halini.
1.60 boy 48 kg
Protezlerin toplam ağırlığı olacak değişmişEee süper takılacak sıkılanların toplam ağırlığı 1 kg bile etmez zaten zayıfsın da cok güzel tolere edersin. Şiş-man falanda durmazsın. Kalça çevren ve göğüs çevreni karşılastiŕ cm olarak. Eşitlendigıni düşünürsek kum saati gibi afeti devran olursun. Aceleyle vazgeçtim deme hemen. Dr kim
Eee süper takılacak sıkılanların toplam ağırlığı 1 kg bile etmez zaten zayıfsın da cok güzel tolere edersin. Şiş-man falanda durmazsın. Kalça çevren ve göğüs çevreni karşılastiŕ cm olarak. Eşitlendigıni düşünürsek kum saati gibi afeti devran olursun. Aceleyle vazgeçtim deme hemen. Dr kim
Bence senin boy ve kilona sahip biri minyon olarak tabir edilebilir. Az daha feminen ve albenili görüneceksin ameliyat sonrası. 20 yaşın üzerindeysen ben ce böyle bir görüntünün de sorun olacağını sanmam. Vakit yaklastikca vesveseleniyorsun bence...Ya zaten belim çok ince cidden kum saati gibi.
Ama ya üst tarafım çok şişik durursa diyorum.
Aşırı sacma farkındayım doktorta öyle durmaz dedi
Bence senin boy ve kilona sahip biri minyon olarak tabir edilebilir. Az daha feminen ve albenili görüneceksin ameliyat sonrası. 20 yaşın üzerindeysen ben ce böyle bir görüntünün de sorun olacağını sanmam. Vakit yaklastikca vesveseleniyorsun bence...
KeediciK doktor zaten vücuduna abes duracak bir ölçü koymaz sanırım. Kaç cc takılacak belli mi?
Ayrıca çok şanslısın bence hiç korkma yaptırdıktan sonraki halini düşün, ne mutlu ki yaptırabiliyorsun küçük memelere veda ediyorsun :) inşallah kolay geçer sürecin...
İnşallah gönlündeki gibi olurlar buradan da yaşadıklarını güzelce anlatırsın inşallah.İnşallah ya anlamsız bir şekilde iri olacağım diyorum.
300 yada 350 cc dedi az da olsa meme dokum var zaten.
Hani güzel durur dedi.
Asla büyük istemiyorum da dedim :)
İnşallah gönlündeki gibi olurlar buradan da yaşadıklarını güzelce anlatırsın inşallah.
Albümünü bekliyoruz artık :)
Ben daha şimdiden küçük memelerimi albüme attım valla yaptırdıktan sonra da silikonlu halde atacağım günleri dört gözle bekliyorumDarısı başıma...
İnşallah canım, benim de küçükler maalesef az da olsa asimetrilik de var. Bir an evvel yaptırmayı çok istiyorum. Hayırlısıyla o vakitler gelir inşallah. Seni izlemeye alayım bak benim fotoya.İnşallah sende en kısa sürede hayallerine kavusursun :)
Ben görüntüden rahatsızım ama korkuyorum galiba ilk ameliyatım olacak.
İnşallah canım, benim de küçükler maalesef az da olsa asimetrilik de var. Bir an evvel yaptırmayı çok istiyorum. Hayırlısıyla o vakitler gelir inşallah. Seni izlemeye alayım bak benim fotoya.
Çok büyük istemiyorsam 300’de ısrar ederdim ben :) ki ettim, 275 ve 300 cc takıldı. Boyum 165, kilom 58’di. Bak istersen fotolarıma, izliyorum seni.İnşallah ya anlamsız bir şekilde iri olacağım diyorum.
300 yada 350 cc dedi az da olsa meme dokum var zaten.
Hani güzel durur dedi.
Asla büyük istemiyorum da dedim :)
Çok büyük istemiyorsam 300’de ısrar ederdim ben :) ki ettim, 275 ve 300 cc takıldı. Boyum 165, kilom 58’di. Bak istersen fotolarıma, izliyorum seni.
Kilo boy bana çok yakınmış beni de izler misin merak ettim. İzlemeye aldım seni. Ben de yaptırmak isteyenlerdenim :)Çok büyük istemiyorsam 300’de ısrar ederdim ben :) ki ettim, 275 ve 300 cc takıldı. Boyum 165, kilom 58’di. Bak istersen fotolarıma, izliyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?