Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar 2 gün oldu ameliyat olalı. Gögsüm çatlamaması için ne kullanmam gerekiyor yardımınızı bekliyorum
Ben bio oil kullanıyorum ona rağmen ufak catlamalar mevcut lierac serum alcam şu anda indirimdeler oluşmuş catlaklar üzerinde de etkili yazıyor ama bilmiyorum geçirir mi umutlu değilim ama en azından yenileri olusmasin

Çok büyük istemiyorsam 300’de ısrar ederdim ben :) ki ettim, 275 ve 300 cc takıldı. Boyum 165, kilom 58’di. Bak istersen fotolarıma, izliyorum seni.

Ben bu akşam fotolarımı atarım 300 konusunda ameliyat öncesi yine baskı yapacağım doktora :)

İnşallah ya anlamsız bir şekilde iri olacağım diyorum.
300 yada 350 cc dedi az da olsa meme dokum var zaten.
Hani güzel durur dedi.
Asla büyük istemiyorum da dedim :)
Ben balık etkiyi biraz 38 bedenim omuzlarim sirtim da geniş bende iri olmak istemiyordum zaten sporcu gibi üstüm yapılıyim 300 cc taktirdim hiç fark yok önceki full dolgulu sutyenimle neysem şimdi sutyensiz öyleyim hatta pişman oldum 350cc olurmuş daha iyı o konuda çekinme çok incesin çünku sen

Doktoru da bunalttım inanın.
Adam yüz kez söylediğim için fazla abartı yapmaz diye telkin ediyorum kendimi :)
Gün yaklaştıkca aklıma olmadık saçma şeyler geliyor inanın.
Sütyen takmadığımda hafif cıkıntı var yani ergen kız memesi gibi düşünün.

Canım izlermisin

İzlermisin canım benim fotoğrafada yorumlarını bekliyorum

Aynen benim de öyle doktoruma kesinlikle büyük olmasın ama küçükte olmasın dedim orta boy olsun dedim o da bana 300 cc takılmış halini gösterdi baktım tamam bu olur dedim çıktım ameliyat günümü aldım oldum 25. Günüm daha oturmadı hissetmiyorum küçük oldu diye çok ağladım üstten küçük görünüyor karşıdan direkt iyı ailenin kadınları da gayet vücuduna uygun küçük değil detip beğendiler small beden tsort ler bile oluyor

Aklıma ilk su soru gelmişti xs beden giyiyorum onları giyebilir miyim.
Alışma kısmı korkutuyor beni.
Gögüs altı çizgim kaybolmasın istiyorum dedim kendimi doğru anlatmısımdır galiba :)
Sizinkiler de oturunca bence çok güzel olacaklar.
Burdan öyle yazmıslardı :)

Bence endişelenme alışırsın büyük olmayınca ben hiç garip hissetmiyorum yani sadece atletle olmak acayip rahat yeni resimlerimi koyunca haber vercem burdan

Bence endişelenme alışırsın büyük olmayınca ben hiç garip hissetmiyorum yani sadece atletle olmak acayip rahat yeni resimlerimi koyunca haber vercem burdan

Tamamdır bende bu akşam en geç yarın ameliyat öncesi fotolarımı atacağım :)

Beni de izler misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…