Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım izlermisin

İzlermisin canım benim fotoğrafada yorumlarını bekliyorum

Canım izlermisin

Canım benide izlermisin

Çok merak ediyorum sen neden milletin ameliyat surecini değilde sürekli herkesin fotosunu görmek istiyorsun ? Şöyle bakıyorum da hiç bir yorumunda ameliyat sonrası sürec hakkında tek bir sorun yok bilgin olsun izlemeden çıkardım seni ne o ekledigin resmin tatmin etti beni nede bayan olma olasiligin ! Başka topliklerde yorumlarına baktım bekarım diyorsun ekledigin fotoya yorum yaptım emzirmissin diye bana cvp olarak hayır bekarım bile demedin teşekkür ettin sadece kusura bakma o resim kesinlikle senin değil kirpmissin ve internetten almışsın emzirmis bir bayan resmi o , kız memesini anlamicak kadar saf değiliz kusura bakma lütfen kızlar dikkat edin millete beni izle yazıyor sürekli bir resim yükledi diye de fotoları açıyoruz ben kesinlikle bayan olduğuna inanmıyorum Allah korusun resimlerimiz başka platformlarda kullanılabilir kötü amaçlı , gerçekten çok sinirliyim bu konuda tekrar listemi revize edeceğim sizlerde dikkat edin ve yönetime sesleniyorum lütfen takibe alın bu kişiyi gerekirse senin bilgilerine ulaşıp suç duyurusunda dahi bulunuruz Mune

Merhaba . Nisantasi mete aksu dr mun adı. Bir araştır istersen. Benimde annem yaptırmak istiyor Rakamlar 14000 nakitte düşer sanırım. Benim ki en son çıkan motiva çipli protez

Hayırlı kararlar olsun Meme dokusu varsa zaten göğsüde esnektir,çok daha rahat geçirir ameliyat sonrasını . İnşallah toparlama dikleştirmeye ihtiyaç yokturda sadece protezle hallolur

Ben bu akşam fotolarımı atarım 300 konusunda ameliyat öncesi yine baskı yapacağım doktora :)
Ameliyat öncesi halimiz de benziyormuş. bence sana çok yakışacak :) ilk günler canın çok yanacak, bir de çok şiş ve sert olacaklar. Sakın pişman olma, geçici hepsi.

Tam tahmin ettiğim gibi arkadaş msji gorunce kendi kendinimi pasif etti ( ki o işlerden anlamam) yönetimmi pasif etti bilmiyorum ama dikkat edelim kızlar emin olmadığımız yada yeni üye olur resmim var der insnmayalim ameliyat olmadan paranoyak oldum olsam neolurum bilmiyorum olsundu benimde ameliyat öncesi kendi çapımda özel fotociklarim var altını çizerek söylüyorum aramızda etekli karşı cinslerden cokkk birkez daha hislerim yanıltmadi hiç olmazsa bundan sonraki "benide izlermisin" yazısından kurtardım öpüldünüz canlarım

Ameliyat öncesi halimiz de benziyormuş. bence sana çok yakışacak :) ilk günler canın çok yanacak, bir de çok şiş ve sert olacaklar. Sakın pişman olma, geçici hepsi.

Umarım dediğiniz gibi olur ben 300 cc için doktoruma ameliyata girmeden de tekrar söyleyeceğim çok teşekkürler :)

Ayy yaaa yine mi kandirildik

Ayy yaaa yine mi kandirildik

Maalesef cnm ama artık okadar kendilerini belli ediyorlar ki anlamamak mümkün değil , usenmedim su saate kadar listemi temizledim önceden foto yüklemiş mesela şuan görünmüyor bir çok kişiyi çıkardım birde hani herkesin ameliyat esnasında yada ameliyat sonrasında takıntılı olduğu merak ettiği durumlar vardır sorar yani , ee nihayetinde tabiki fotoğrafta görmek istiyor insan sonuclarida merak ediyor ama bu etekli karşı cinsler masallah sadece foto merak ediyor anlaşılıyor yani napcsklar sa hicmi hayatlarında görmemisler anlamıyorum aç Google amcayi yaz sana türlü türlü gösterecek , birde hoşlarına gidiyor burda bayanlarla sohbet bizde böyle yakalar boğazında düğümleriz , terbiyesizler dikkat edelim gerçekten ortalık sapık dolu asla yeni üye fotosuda olsa emin olmadan izlemicem sabah nasil kalkacaksam sıkıntıdan uyuyamadım cümleten iyi geceler güzellikler

Madem Google amca gösteriyor
Sen niye albüm görme koşturuyorsun?
Ayrıca her fotoğrafa inanma
Berbat memeleri buharlı ayna camında çekip
Hekimine teşekkür eden de var.
Ben ameliyat sonrası albüm ekledim
Öncesine kimsenin memesine bakmak aklıma bile gelmedi

Aynen canım bende senin paylaşımını gördükten sonra bayağı kişiyi çıkardım listemden

Arkadaşlar kaç gün sonra kendi başınıza kalkmaya calıştınız ben hala kalkamıyorum tek başıma 5 inci günüm bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…