Canım bikiniyle gayet hoş duruyor
İzledim :)Beni de izler misin :)
İnş canımDolu dolu dolgun dursun istiyorum umarım hayallerimdeki gibi durur :)
Merhaba fotografiniz yok sanirim eklerseniz izleyebilirim tabiBeni de izler misiniz
Canım izlermisin
İzlermisin canım benim fotoğrafada yorumlarını bekliyorum
Canım izlermisin
Canım benide izlermisin
Merhaba . Nisantasi mete aksu dr mun adı. Bir araştır istersen. Benimde annem yaptırmak istiyorMerhabalar kızlar. Ben 4 sene önce kendim protez taktırdım. Doktoruma şimdi ise annem olmak istedi :) cok istiyordu hep ancak ikna oldu:)) bana 330 takmisti cokta memnunum . ozaman 6 bin kusure gelmişti benim. Ama simdi fiyat 12 500 olmuş . Nakit 10bin gibi bi rakamım var . Hasan Fındık ile görüşeceğiz Arzum :) bana fikir verebilcek olan var mi istanbul da doktor önerisi fiyat ile birlikte . Annemin göğüsleri çok dumduz değil biraz meme dokusu var. Şimdiden teşekkür ederim kızlar
Hayırlı kararlar olsunMerhabalar kızlar. Ben 4 sene önce kendim protez taktırdım. Doktoruma şimdi ise annem olmak istedi :) cok istiyordu hep ancak ikna oldu:)) bana 330 takmisti cokta memnunum . ozaman 6 bin kusure gelmişti benim. Ama simdi fiyat 12 500 olmuş . Nakit 10bin gibi bi rakamım var . Hasan Fındık ile görüşeceğiz Arzum :) bana fikir verebilcek olan var mi istanbul da doktor önerisi fiyat ile birlikte . Annemin göğüsleri çok dumduz değil biraz meme dokusu var. Şimdiden teşekkür ederim kızlar
Ameliyat öncesi halimiz de benziyormuş. bence sana çok yakışacak :) ilk günler canın çok yanacak, bir de çok şiş ve sert olacaklar. Sakın pişman olma, geçici hepsi.Ben bu akşam fotolarımı atarım 300 konusunda ameliyat öncesi yine baskı yapacağım doktora :)
Ameliyat öncesi halimiz de benziyormuş. bence sana çok yakışacak :) ilk günler canın çok yanacak, bir de çok şiş ve sert olacaklar. Sakın pişman olma, geçici hepsi.
Ayy yaaa yine mi kandirildikTam tahmin ettiğim gibi arkadaş msji gorunce kendi kendinimi pasif etti ( ki o işlerden anlamam) yönetimmi pasif etti bilmiyorum ama dikkat edelim kızlar emin olmadığımız yada yeni üye olur resmim var der insnmayalim ameliyat olmadan paranoyak oldum olsam neolurum bilmiyorumolsundu benimde ameliyat öncesi kendi çapımda özel fotociklarim var altını çizerek söylüyorum aramızda etekli karşı cinslerden cokkk birkez daha hislerim yanıltmadi hiç olmazsa bundan sonraki "benide izlermisin" yazısından kurtardım öpüldünüz canlarım
Ayy yaaa yine mi kandirildik
Madem Google amca gösteriyorMaalesef cnmama artık okadar kendilerini belli ediyorlar ki anlamamak mümkün değil , usenmedim su saate kadar listemi temizledim önceden foto yüklemiş mesela şuan görünmüyor bir çok kişiyi çıkardım birde hani herkesin ameliyat esnasında yada ameliyat sonrasında takıntılı olduğu merak ettiği durumlar vardır sorar yani , ee nihayetinde tabiki fotoğrafta görmek istiyor insan sonuclarida merak ediyor ama bu etekli karşı cinsler masallah sadece foto merak ediyor anlaşılıyor yani napcsklar sa hicmi hayatlarında görmemisler anlamıyorum aç Google amcayi yaz sana türlü türlü gösterecek , birde hoşlarına gidiyor burda bayanlarla sohbet bizde böyle yakalar boğazında düğümleriz , terbiyesizler dikkat edelim gerçekten ortalık sapık dolu asla yeni üye fotosuda olsa emin olmadan izlemicem sabah nasil kalkacaksam sıkıntıdan uyuyamadım cümleten iyi geceler güzellikler
Aynen canım bende senin paylaşımını gördükten sonra bayağı kişiyi çıkardım listemdenMaalesef cnmama artık okadar kendilerini belli ediyorlar ki anlamamak mümkün değil , usenmedim su saate kadar listemi temizledim önceden foto yüklemiş mesela şuan görünmüyor bir çok kişiyi çıkardım birde hani herkesin ameliyat esnasında yada ameliyat sonrasında takıntılı olduğu merak ettiği durumlar vardır sorar yani , ee nihayetinde tabiki fotoğrafta görmek istiyor insan sonuclarida merak ediyor ama bu etekli karşı cinsler masallah sadece foto merak ediyor anlaşılıyor yani napcsklar sa hicmi hayatlarında görmemisler anlamıyorum aç Google amcayi yaz sana türlü türlü gösterecek , birde hoşlarına gidiyor burda bayanlarla sohbet bizde böyle yakalar boğazında düğümleriz , terbiyesizler dikkat edelim gerçekten ortalık sapık dolu asla yeni üye fotosuda olsa emin olmadan izlemicem sabah nasil kalkacaksam sıkıntıdan uyuyamadım cümleten iyi geceler güzellikler
Canım aldigin fiyat bilgilerini benimlede paylaşır mısın ankaradayım uygun yer arıyorum.Bende aynı dertten muzdaribim dışkapı eğitim ve araştırma hastanesinde randevu alicam 2500 den başlıyormuş canim sen bi yer buldun mu doktor adı falan
Geçmiş olsun canım çok merak ettim benide izlemeye alır misin?Teşekkür ederim3 kere kustuktan snra rahatladım şimdi hastanedeyim birazdan taburcu olurum cok zayıf olduğum içib 260 bile zor sığdırmış hoca
Beni de izlermisinAlbüm açtım kızlar
Beni de izlermisin
Beni de izler misinİzledim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?