Henüz çok erken kendi başına kalkabilmen için. Daha doğrusu kalkamaman çok normal canım. Ben yanlış hatirlamiyorsam 1 . Haftadan sonra kalkmaya başlamıştım ama acayip zorlaniyordumArkadaşlar kaç gün sonra kendi başınıza kalkmaya calıştınız ben hala kalkamıyorum tek başıma 5 inci günüm bugün
Tabi paylaşırım canim daha gidemedimCanım aldigin fiyat bilgilerini benimlede paylaşır mısın ankaradayım uygun yer arıyorum.
Madem Google amca gösteriyor
Sen niye albüm görme koşturuyorsun?
Ayrıca her fotoğrafa inanma
Berbat memeleri buharlı ayna camında çekip
Hekimine teşekkür eden de var.
Ben ameliyat sonrası albüm ekledim
Öncesine kimsenin memesine bakmak aklıma bile gelmedi
Ben nedemek istediğimi anlattım diye tahmin ediyorum sanırım siz olayı anlamak istediğiniz gibi anladınız , ben Google'dan ameliyat sonrası resimlere baksınlar diye bir kelimemi yazdım ,ve benim lafım hemcinslerime değil farkındaysan yukardaki yorumum karşı cinslere ve bizler gibi onlar ameliyat sonucu değil meme görmek istedikleri için ozelimize kadar siziyorlar , bende diyorum ki ne bu merak Google'dan her türlü resimlere ulaşabilirler türlü türlü çeşit çeşit demek istedim ayriyeten siz ameliyat öncesi merak etmeyebilirsiniz saygı duyarım ama biz hem süreç hakkında bilgi alışverişi yapıyoruz bizi bekleyecek sürprizlerle yabancı olmamak icin hemde beraberinde tabiki sonuclarida görmek istiyoruz kaç CC kişilerde nasıl bir büyüklük ve değişiklik yaratıyor diye ve artı olarak msjlarinza baktım farklı topliklerde millete atar yapmışsınız nedir bu hırs nedir bu insanlara olan tutumunuz ? Lütfen güzel topigimizi kirletmeyin egonuzu baska yerlerde tatmin edin cvp vermicem gereği kadar yazınıza açıklama yaptım yukardaki yorumumda gayet açık tır !!!
be hep oturur vazıyette uyudum. böylelikle kalkarken çok zorlanmıyorsun :)Arkadaşlar kaç gün sonra kendi başınıza kalkmaya calıştınız ben hala kalkamıyorum tek başıma 5 inci günüm bugün
Kızlar İstanbul'dan yazıyorum İstanbul'da önereceğiniz doktor varmı birde fiyat tabi
8.000 gibiNe kadar bir bütçe düşünüyorsunuz.
Aa aynı kişi sanırım benden ısrarla resim istedi bende atmadim sonra pasif olmus aklımda gelmedi değil hani bi an acaba erkek mi diye çünkü cok ısrar edince şüphelenmedim değilAyy yaaa yine mi kandirildik
8.000 gibi
Siz ne kadar ödüyceksinizİnst.. bakın isterseniz ben Barış Keklik'ten ameliyat olacağım cuma günü ameliyatım var :)
Şimdiden geçmiş olsun canım işallah iyi geçerSiz ne kadar ödüyceksiniz
Şimdiden geçmiş olsun canım işallah iyi geçer
Siz ne kadar ödüyceksiniz
Aaa ilsun Aka' ya mi olacaksın Ameliyat ini :) çok sevindim senin adına.. inşallah çok memnun kalacaksınKızlar Ankara’da olmama rağmen ekibi de bayan olan doktor istediğimden geçen hafta istanbulda birkaç doktor ile görüşmüştüm
Bugün ise Sakaryadaki İlsun aka ile görüştüm
Forumdaki birkaç arkadaş İlsun hanım hakkında çok güzel yorumlar yapmışlardı
Bir çılgınlık yapıp 19 mart a randevu aldımve şu an Ankara ya dönüyorum umarım pişman olmam
Söylemek istediğiniz bir şey var mı
Tavsiyeleri alabilirim
İlsun hanım hakkında kötü tecrübesi olan varsa onlar da dahil
Bayan ekip ayarlayacak mi ilsun hanım. Bende ayarlayamamistiKızlar Ankara’da olmama rağmen ekibi de bayan olan doktor istediğimden geçen hafta istanbulda birkaç doktor ile görüşmüştüm
Bugün ise Sakaryadaki İlsun aka ile görüştüm
Forumdaki birkaç arkadaş İlsun hanım hakkında çok güzel yorumlar yapmışlardı
Bir çılgınlık yapıp 19 mart a randevu aldımve şu an Ankara ya dönüyorum umarım pişman olmam
Söylemek istediğiniz bir şey var mı
Tavsiyeleri alabilirim
İlsun hanım hakkında kötü tecrübesi olan varsa onlar da dahil
Aaa ilsun Aka' ya mi olacaksın Ameliyat ini :) çok sevindim senin adına.. inşallah çok memnun kalacaksın
Aaa ilsun Aka' ya mi olacaksın Ameliyat ini :) çok sevindim senin adına.. inşallah çok memnun kalacaksın
Bayan ekip ayarlayacak mi ilsun hanım. Bende ayarlayamamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?