Merhaba canım. Kararin hayırlı olsun. Gelişmeleri paylasirsin bizlerle.Kızlar merhaba.Uzun süredir yorumlarınızı takip ediyordum,bu kararı vermemde çok yardımcı oldunuz.Aranıza yeni katıldım,ben de meme protezi taktırmak istiyorum,doktor kas üstü yuvarlak önerdi şimdi randevu tarihini öne almak için bekliyorum
Tabi paylaşırım canim daha gidemedim
Yatılı misafirlerim geldi
Burdan bi arkadasta hacettepe hastanesinde 3000 e bulmuş bakalim oda anlatacak sanada söylerim
Sende böyle uygun bi yer bulursan beni haberdar et canim
Destek olalim birbirimize
Aynen canım . Bende bu forum sayesinde oldum ameliyatımı. Bu forumla tanismasam iki dünya bir araya gelse aklıma gelmezdi protez taktirmak. Ben hep sanirdim ki ünlüler ve çok zenginler yaptırıyorÇok teşekkür ederim aslında sayenizde...
Kızlar merhaba.Uzun süredir yorumlarınızı takip ediyordum,bu kararı vermemde çok yardımcı oldunuz.Aranıza yeni katıldım,ben de meme protezi taktırmak istiyorum,doktor kas üstü yuvarlak önerdi şimdi randevu tarihini öne almak için bekliyorum
Ben bi estetik cerrahının merkezinde lazere gidiyordum. Oraya operasyon geçiren bir sürü kadın geliyodu ben lazer sırası beklerken. Aklımın ucundan dahi geçmezdi benim de düşüneceğim veya orda gorduklerimin nasil yaptirdigini vs merak etmedim :) suan gorsem tek tek bilgi alirim sohbet ederim hahahaAynen canım . Bende bu forum sayesinde oldum ameliyatımı. Bu forumla tanismasam iki dünya bir araya gelse aklıma gelmezdi protez taktirmak. Ben hep sanirdim ki ünlüler ve çok zenginler yaptırıyorömrümün sonuna kadar memesiz yaşamaya mahkum kalırdım herhalde. O yüzden çok minnettarım bu sayfaya ve yardımcı olan arkadaşlara
Ilsun Aka dan olumlu yorumlar okudum hep. Yakin olsa ben de giderdim gorusmeye Istanbuldayim gerci :) ama kontrollere git gel daha yakin istedin.Kızlar Ankara’da olmama rağmen ekibi de bayan olan doktor istediğimden geçen hafta istanbulda birkaç doktor ile görüşmüştüm
Bugün ise Sakaryadaki İlsun aka ile görüştüm
Forumdaki birkaç arkadaş İlsun hanım hakkında çok güzel yorumlar yapmışlardı
Bir çılgınlık yapıp 19 mart a randevu aldımve şu an Ankara ya dönüyorum umarım pişman olmam
Söylemek istediğiniz bir şey var mı
Tavsiyeleri alabilirim
İlsun hanım hakkında kötü tecrübesi olan varsa onlar da dahil
Ilsun Aka dan olumlu yorumlar okudum hep. Yakin olsa ben de giderdim gorusmeye Istanbuldayim gerci :) ama kontrollere git gel daha yakin istedin.
Sana ne onerdi peki? Gorusme nasil gecti.
Aysegul hn allergan kullaniyor diye aklimda hep o vardi ama uyguladigi yontemdrn dolayi vazgectim. Allergan daha yumusak diyorlar ya mentordan. Diger doktorlarda da genelde mentor. Cok sert olmasini istemiyorum umarim yumusamasi guzel olurŞehir dışı pek kolay olmayacak tabi
Senin yerinde olsam ben de istanbulu tercih ederdim
Aylin hanım da çok güzel ilgilenmişti mesela
Mentor marka yuvarlak high profil 300cc önerdi
Dual plan olacak
Doğal olmak kaydıyla vücudumun alabileceği en büyüğünü yerleştirecekmiş
Cc ye çok müdahale etmek istemedim ama fotoğraflar üzerinden beklentimi anlattım
Dokunuz varsa kas üstü yanlış bir yöntem değil aslında benim dokum çok az mecburen kas altı (dual plan) olacakAysegul hn allergan kullaniyor diye aklimda hep o vardi ama uyguladigi yontemdrn dolayi vazgectim. Allergan daha yumusak diyorlar ya mentordan. Diger doktorlarda da genelde mentor. Cok sert olmasini istemiyorum umarim yumusamasi guzel olur
1. Yıl fotomuzu koydum.
Kizlar bakabilirsiniz .
Çok dogal ve güzel duruyorlar :)
İzledim canım
Merhaba bende bu forumda yeni üyeyim ve burda yazılanlar bana bu ameliyatı olmamda çok yardımcı oldu. Daha birkaç gün önce kas altından ameliyatımı oldum. Sormak İstediğiniz bişey olursa seve seve cevapliyabilirim.Kas altı beni zaten ürkütüyordu açıkçası ama umarım doğru karar vermişimdir çok fazlavaktim yok hızla ile dönmeliyim
F feminen35 cok gecmis olsun, nasil hissediyosun kendini? Surecini bizimlede paylas lutfen, doktorun kimdi canimMerhaba bende bu forumda yeni üyeyim ve burda yazılanlar bana bu ameliyatı olmamda çok yardımcı oldu. Daha birkaç gün önce kas altından ameliyatımı oldum. Sormak İstediğiniz bişey olursa seve seve cevapliyabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?