Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba canım. Kararin hayırlı olsun. Gelişmeleri paylasirsin bizlerle.

Yarın telefonla bilgi almaya çalışacağım gazi mustafa kemal hastanesi dr. zeynep türksen hanımdan inşallah ulaşabilirim bilgi veririm

Minyon bir bayanım 1.63 ve 47 kiloyum göğüslerim çok küçük iki çocuk emzirdim ama deformasyon yok,meme dokusu olduğu için kas üstü olacak 3 doktora gittim,aslında onların var dediği o meme dokusunu ben hiç fark etmemiştim:)

Çok teşekkür ederim aslında sayenizde...
Aynen canım . Bende bu forum sayesinde oldum ameliyatımı. Bu forumla tanismasam iki dünya bir araya gelse aklıma gelmezdi protez taktirmak. Ben hep sanirdim ki ünlüler ve çok zenginler yaptırıyor ömrümün sonuna kadar memesiz yaşamaya mahkum kalırdım herhalde. O yüzden çok minnettarım bu sayfaya ve yardımcı olan arkadaşlara

Hoşgeldin cnm , kararın hakkında hayırlı olsun hepimiz güpgüzel gönlümüzdeki Cicişlere kavusalim , bende 2 çocuk emzirdim ve bende de deformasyon yok ama küçük tabiki , 6 Nisan ameliyatim , 1 nisan 2 operasyon hakkında daha ayrıntılı konuşacağız gönlüm rahat sürecinden ve daha dolgun durduğu için kas üstü Dr yeterli dokun var Kasüstü de güzel durur dediği halde ben kendimi ikna edemiyorum, ya ele gelirse hissedersem diye , büyük ihtimalle benimde kas alti olacak bende sürecini takip edeceğim, benim kaldı 24 gün

Ben bi estetik cerrahının merkezinde lazere gidiyordum. Oraya operasyon geçiren bir sürü kadın geliyodu ben lazer sırası beklerken. Aklımın ucundan dahi geçmezdi benim de düşüneceğim veya orda gorduklerimin nasil yaptirdigini vs merak etmedim :) suan gorsem tek tek bilgi alirim sohbet ederim hahaha
Burada cesaret ettim

Ilsun Aka dan olumlu yorumlar okudum hep. Yakin olsa ben de giderdim gorusmeye Istanbuldayim gerci :) ama kontrollere git gel daha yakin istedin.
Sana ne onerdi peki? Gorusme nasil gecti.

Kas altı beni zaten ürkütüyordu açıkçası ama umarım doğru karar vermişimdir çok fazlavaktim yok hızla ile dönmeliyim

Ben de kas alti mi, kas zari alti mi derken dual plan olmak istiyorum hahahhah :)
Ona gore suanki planim Elif Eren Aydin ile gorusmek ins :)

Ilsun Aka dan olumlu yorumlar okudum hep. Yakin olsa ben de giderdim gorusmeye Istanbuldayim gerci :) ama kontrollere git gel daha yakin istedin.
Sana ne onerdi peki? Gorusme nasil gecti.

Şehir dışı pek kolay olmayacak tabi
Senin yerinde olsam ben de istanbulu tercih ederdim
Aylin hanım da çok güzel ilgilenmişti mesela

Mentor marka yuvarlak high profil 300cc önerdi
Dual plan olacak
Doğal olmak kaydıyla vücudumun alabileceği en büyüğünü yerleştirecekmiş
Cc ye çok müdahale etmek istemedim ama fotoğraflar üzerinden beklentimi anlattım

Aysegul hn allergan kullaniyor diye aklimda hep o vardi ama uyguladigi yontemdrn dolayi vazgectim. Allergan daha yumusak diyorlar ya mentordan. Diger doktorlarda da genelde mentor. Cok sert olmasini istemiyorum umarim yumusamasi guzel olur

Aysegul hn allergan kullaniyor diye aklimda hep o vardi ama uyguladigi yontemdrn dolayi vazgectim. Allergan daha yumusak diyorlar ya mentordan. Diger doktorlarda da genelde mentor. Cok sert olmasini istemiyorum umarim yumusamasi guzel olur
Dokunuz varsa kas üstü yanlış bir yöntem değil aslında benim dokum çok az mecburen kas altı (dual plan) olacak
Yumuşaklıkla ilgili kullananlar genelde mentordan memnun ama benim fazla bilgim yok onu tecrübeli arkadaşlar yorumlasın

Arkadaşlar bu yumuşama olayı ne kadar sürede oluyor benim 26. Günüm ama hala taş gibi çok sert adet dönemindeyim daha da sert ve gergin ayrıca hissetmiyorum hiç memem yokmuş gibi önümde bir şey yokmuş gibi

Kizlar merhaba. Ben bu forumda yeniyim. Yazilarinizin bicogunu okudum. Hepiniz o kadar faydali bilgiler veriyorsunuz ki cok tesekkur ediyorum bicok seyi sizden ogrendim. Meme buyutme ameliyati olmak istiyorum bende. Bu zamana kadar surekli erteledim artik kesin kararliyim.Ancak doktor olarak isim arasfirmasinda cok kararsiz kaliyorum. Meme dokum hic yok. Dolgun buyuk ama sert de degil yumusak olmasini istiyorum. Son zamanlarda Arion ve Nagor marka silikonlar konusuluyor. Lutfen forumda olan ya da yakin cevresinde olupta bu konuda bilgi sahibi olan varsa bana yardimci olun :) Bir de forumda Opr.Dr.Nazmi Baycin hakkinda yorum goremedim son zamanlarda koltukaltindan 1.5 cmlik kesi ile ameliyati yapiyormus. Size sormak istedigim o kadar cok sey var ki. Yardimci olursaniz cok sevinirim :)

Kas altı beni zaten ürkütüyordu açıkçası ama umarım doğru karar vermişimdir çok fazlavaktim yok hızla ile dönmeliyim
Merhaba bende bu forumda yeni üyeyim ve burda yazılanlar bana bu ameliyatı olmamda çok yardımcı oldu. Daha birkaç gün önce kas altından ameliyatımı oldum. Sormak İstediğiniz bişey olursa seve seve cevapliyabilirim.

F feminen35 cok gecmis olsun, nasil hissediyosun kendini? Surecini bizimlede paylas lutfen, doktorun kimdi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…