Resimlerinizi görebilirmiyim izlermisinizE Esmerburc3 ameliyatım çok iyi geçti. Iki gün oldu ve cok rahatım hiç de zor bir ameliyat değilmiş, korkmayın sakın.
Canım ben de zayıf biriyim, ameliyat olalı 1 ayı geçti ve iri filan da görünmüyorum bilakis vücut daha hoş duruyor. O konuda tereddütün olmasınYani çok kararsızım.
Doktorumdan asırı eminim ama sanki kilolu olacağım.
Kararsız değildim oysa ki
Canım ben de zayıf biriyim, ameliyat olalı 1 ayı geçti ve iri filan da görünmüyorum bilakis vücut daha hoş duruyor. O konuda tereddütün olmasın
Canım bende 47 kiloyum fikir olsun diye yazayım dedim..dokum çok azdı 325 cc kasaltı oldum. Belim ince kalça 87.ve 325 cc cuk diye oldu. Hatta göğüs kafesin geniş en az 350 olur demişti Dr. Um. Fakat ameliyatta cebi kapatamamış 325 koymuş. Üst kafes genişmiş fakat protez tabanına dar gelmiş kafesim.Ay maşallah bayıldım bayıldım.
İşte tam böyle istiyorum inan yüzkez doktora söyledim :)
300 olsun büyük olmasın diye.
Canım bende 47 kiloyum fikir olsun diye yazayım dedim..dokum çok azdı 325 cc kasaltı oldum. Belim ince kalça 87.ve 325 cc cuk diye oldu. Hatta göğüs kafesin geniş en az 350 olur demişti Dr. Um. Fakat ameliyatta cebi kapatamamış 325 koymuş. Üst kafes genişmiş fakat protez tabanına dar gelmiş kafesim.
Ben de 47 kilo 1.56 boyundayım. 325 cc güzel oldu hatta dışarıdan çok iri değil ama sütyeni çıkarınca vuhuu oluyo :)))))Çok sağol canım içim rahatladı.
Yarın ameliyat günüm :)
1.60 boy 48 kg olmuşumdur :)
Size kaç cc takıldı acaba
Ben de 47 kilo 1.56 boyundayım. 325 cc güzel oldu hatta dışarıdan çok iri değil ama sütyeni çıkarınca vuhuu oluyo :)))))
Ben de 47 kilo 1.56 boyundayım. 325 cc güzel oldu hatta dışarıdan çok iri değil ama sütyeni çıkarınca vuhuu oluyo :)))))
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :) endişe etme rahat ol ve bu şansa herkes sahip olamıyor keyfni çıkarBen de 47 kilo 1.56 boyundayım. 325 cc güzel oldu hatta dışarıdan çok iri değil ama sütyeni çıkarınca vuhuu oluyo :)))))
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :) endişe etme rahat ol ve bu şansa herkes sahip olamıyor keyfni çıkar
Simdiden hayirli olsun :) insallah istedigin gibi olur doktorunuz kimdi?Çok sağol canım içim rahatladı.
Yarın ameliyat günüm :)
1.60 boy 48 kg olmuşumdur :)
Size kaç cc takıldı acaba
Canım bende 47 kiloyum fikir olsun diye yazayım dedim..dokum çok azdı 325 cc kasaltı oldum. Belim ince kalça 87.ve 325 cc cuk diye oldu. Hatta göğüs kafesin geniş en az 350 olur demişti Dr. Um. Fakat ameliyatta cebi kapatamamış 325 koymuş. Üst kafes genişmiş fakat protez tabanına dar gelmiş kafesim.
Simdiden hayirli olsun :) insallah istedigin gibi olur doktorunuz kimdi?
Çok teşekkür ederim Barış Keklik
Aldım canım. Doktorum Ali Aliyev di.İlk bir hafta ağır geçirdim. Bana dren takılmadığı için ödemlerim çoktu. Fazla şişti yan taraflarım renk değişilşiği olmuştu. Fakat bir hafta sonra çok hızlı iyileştim .şu anda iz kremi kullanıyorum. Günlük hayatıma tamamen döndüm diyebilirim. Yavaş yavaş yüz üstü yatmaya başladım. Sadece göğüs uçlarım hassas o da bu ameliyatı olan tüm arkadaşlarda mevcut. Şu bilgiyi de vereyim ameliyattan sonra kilomda 2 kg bir artış oldu sanırım ödemdendi. Onlarda gitti. Dilerim senin içinde herşey gönlünce olur ve kolay atlatırsınHuzurum87 ben de ameliyat olmak istiyorum hemen hemen olculerimiz ayni gibi benim hic meme dokum yok.1 ay once ameliyat olmussun gecmisler olsun :) Doktorun kim canim, sureci merak ediyorum beni izlemeye alir misin albumum var canim
Su yoruma cok guldum.Ayni benim durumum. Elbiseyle bakinca gayet normal. Hatta bazan ee hic belli degil eskisi gibi diyorlar.Ama acinca gozleri portluyorBen de 47 kilo 1.56 boyundayım. 325 cc güzel oldu hatta dışarıdan çok iri değil ama sütyeni çıkarınca vuhuu oluyo :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?