Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bilgilendirmen icin cok sagol Huzurum87 :) tekrar hayirli olsun senin icin :) ameliyat izleri ne durumda peki sonrasi icin hafif de olsa iz kalir mi

Bilgilendirmen icin cok sagol Huzurum87 :) tekrar hayirli olsun senin icin :) ameliyat izleri ne durumda peki sonrasi icin hafif de olsa iz kalir mi
İzler için henüz bir şey demem mümkün değil canım. Anladığım kadarı ile herkesin cilt tipine göre değişiyor. Ben 3 ay kullanıcam kremi. Dilerim çok kalmaz

KeediciK ben ameliyat olalı 3 hafta oldu kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim umarım herşey gönlünce olur benim dokum vardı yani avuçladığımda avcumu dolduracak kadar diyeyim 250 cc kasaltı oldum şunu söylemek isterim kasaltı ameliyat çok kolay değil özellikle ilk 3 gün ağrıdan ziyade göğsünde taş taşımak gibi bir his çok rahatsızlık veriyor ve estetik olarak hiç hoş görünmeyen iki meme ile karşılaşıyorsunuz öncelikle buna kendini hazırla yani ilk aynaya baktığımda ben kendimi hiç beğenmemiştim üç hafta sonra şimdi biraz şişliklerin indi biraz şekil almaya başladı fakat hala normal gözükmüyorlar iriliğine gelince evet arkadaşında dediği gibi giyindiğim zaman çok normal fakat açınca vuhuuu Durumun benim içinde geçerli ben kendimi çıplak gördüğümde çok büyük olmuş de üzüldüm şimdi biraz normal giyinmeye başlayınca normal göründüklerini anladım inşallah biraz daha iner gerçi şuan çok şişler yani normal bir sütyene girebilmek mümkün değil bir de ben bir an önce pilatese geri dönmek istiyorum dönemedikçe de üzülüyorum belkide bu yüzden biraz rahat bir dönem geçir emiyorum umarım uzatmamışımdır her şey gönlünce olsun

KeediciK Şunuda belirtmek isterim benim dokum olduğu halde kasaltı oldu fakat iyi ki de kas altı olmuş kas üstü olsaydı mutlaka ele gelirdi diye düşünüyorum evet iyileşme süreci biraz zor ama daha garanti gibi çünkü ben ele gelseydi çok rahatsız olurdum

arkadaşlar ameliyattan ne kadar zaman sonra spora başladınız spor yapan var mı aranızda benim daha kollarımı tam olarak kullanabilmem mümkün değil özellikle sol göğsümde kasılma ve şişme oluyor sanki hareket ettikçe sizde de oldu mu böyle bir durum ne kadar zaman sonra pilatese dönebildiniz bu arada benim kasaltı oldu bunuda gözününde bulundurun

Kas zarı altı olup da ele gelen var mı? Meraktan soruyorum çünkü Ben kas zarı altı oldum ve ele gelme problemi yaşamadım hiç. İlk zamanlar dışında. Şişlik inene kadar dokununca hissetim ben de.

Çok sağolun yorumunuz için :)
Ameliyatım yarın panik hallerdeyim :)
Doktorum özellikle kasüstü dedi ısrar etsem mi bilemedim.
Kafam çok karışıyor

Çok sağolun yorumunuz için :)
Ameliyatım yarın panik hallerdeyim :)
Doktorum özellikle kasüstü dedi ısrar etsem mi bilemedim.
Kafam çok karışıyor
Yanında biri olacak mı canım? Ameliyat sonrası refakatçi olsa iyi olur.

Arkadaşlar Ankara’da ameliyat olup memnun olanlar lütfen yardımcı olabilirler mi doktor konusunda?

İzler için henüz bir şey demem mümkün değil canım. Anladığım kadarı ile herkesin cilt tipine göre değişiyor. Ben 3 ay kullanıcam kremi. Dilerim çok kalmaz
E
Çok sağolun bu bana çok yararlı oldu.
Kararı doktoruma bırakıp kasüstü olacağım netim suan :)
Her sey guzel olucak canim stresten uzak dur ameliyat sonrasinda cok rahatlamis olursun insallah :)

Hadi inşallah hayırlısıyla girer çıkarsın kedicik,bana da 12 nisana gün verdi doktor,kas üstü olacak, haberlerini bekliyoruz

Kaç gün oldu sizin? Benim 2 ayı biraz geçti dual kas alti. Ben 56. Gun spora başladım ağirlik çalışıyorum ama göğüs kaslarımı kullanmadan belden yukari kaldirmadan ona rağmen benim de spora gittiğim günün geceleri sertleşme ve sizlama oluyor normal mi anormal mi bir sorun olur mu ilerde bilmiyorum. Dr artık spor yapabilirsin demişti. Belki de protezin tutunduğu yerler zorlaniyordur hani ince bir kapsülle tutunacak ya belki onlarda kopma oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…