- 12 Mart 2018
- 117
- 99
- 18
Bilgilendirmen icin cok sagolAldım canım. Doktorum Ali Aliyev di.İlk bir hafta ağır geçirdim. Bana dren takılmadığı için ödemlerim çoktu. Fazla şişti yan taraflarım renk değişilşiği olmuştu. Fakat bir hafta sonra çok hızlı iyileştim .şu anda iz kremi kullanıyorum. Günlük hayatıma tamamen döndüm diyebilirim. Yavaş yavaş yüz üstü yatmaya başladım. Sadece göğüs uçlarım hassas o da bu ameliyatı olan tüm arkadaşlarda mevcut. Şu bilgiyi de vereyim ameliyattan sonra kilomda 2 kg bir artış oldu sanırım ödemdendi. Onlarda gitti. Dilerim senin içinde herşey gönlünce olur ve kolay atlatırsın
İzler için henüz bir şey demem mümkün değil canım. Anladığım kadarı ile herkesin cilt tipine göre değişiyor. Ben 3 ay kullanıcam kremi. Dilerim çok kalmazBilgilendirmen icin cok sagolHuzurum87 :) tekrar hayirli olsun senin icin :) ameliyat izleri ne durumda peki sonrasi icin hafif de olsa iz kalir mi
:))))
Su yoruma cok guldum.Ayni benim durumum. Elbiseyle bakinca gayet normal. Hatta bazan ee hic belli degil eskisi gibi diyorlar.Ama acinca gozleri portluyor
Kas zarı altı olup da ele gelen var mı? Meraktan soruyorum çünkü Ben kas zarı altı oldum ve ele gelme problemi yaşamadım hiç. İlk zamanlar dışında. Şişlik inene kadar dokununca hissetim ben de.KeediciK Şunuda belirtmek isterim benim dokum olduğu halde kasaltı oldu fakat iyi ki de kas altı olmuş kas üstü olsaydı mutlaka ele gelirdi diye düşünüyorum evet iyileşme süreci biraz zor ama daha garanti gibi çünkü ben ele gelseydi çok rahatsız olurdum
KeediciK Şunuda belirtmek isterim benim dokum olduğu halde kasaltı oldu fakat iyi ki de kas altı olmuş kas üstü olsaydı mutlaka ele gelirdi diye düşünüyorum evet iyileşme süreci biraz zor ama daha garanti gibi çünkü ben ele gelseydi çok rahatsız olurdum
Yanında biri olacak mı canım? Ameliyat sonrası refakatçi olsa iyi olur.Çok sağolun yorumunuz için :)
Ameliyatım yarın panik hallerdeyim :)
Doktorum özellikle kasüstü dedi ısrar etsem mi bilemedim.
Kafam çok karışıyor
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...likon-uygulamasi-hakkinda.359379/page-7?amp=1Çok sağolun yorumunuz için :)
Ameliyatım yarın panik hallerdeyim :)
Doktorum özellikle kasüstü dedi ısrar etsem mi bilemedim.
Kafam çok karışıyor
Yanında biri olacak mı canım? Ameliyat sonrası refakatçi olsa iyi olur.
Sayfadaki sondan bir önceki yorumhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...likon-uygulamasi-hakkinda.359379/page-7?amp=1
Eski bir yazı ama doktor tarafından yazılmış olması beni ikna etti
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...likon-uygulamasi-hakkinda.359379/page-7?amp=1
Eski bir yazı ama doktor tarafından yazılmış olması beni ikna etti
Eİzler için henüz bir şey demem mümkün değil canım. Anladığım kadarı ile herkesin cilt tipine göre değişiyor. Ben 3 ay kullanıcam kremi. Dilerim çok kalmaz
Her sey guzel olucak canim stresten uzak dur ameliyat sonrasinda cok rahatlamis olursun insallah :)Çok sağolun bu bana çok yararlı oldu.
Kararı doktoruma bırakıp kasüstü olacağım netim suan :)
E
Her sey guzel olucak canim stresten uzak dur ameliyat sonrasinda cok rahatlamis olursun insallah :)
Hadi inşallah hayırlısıyla girer çıkarsın kedicik,bana da 12 nisana gün verdi doktor,kas üstü olacak, haberlerini bekliyoruz
Izmir'de özel bir hastanede oldum cnmBenide izlermisin nerede oldun
Kaç gün oldu sizin? Benim 2 ayı biraz geçti dual kas alti. Ben 56. Gun spora başladım ağirlik çalışıyorum ama göğüs kaslarımı kullanmadan belden yukari kaldirmadan ona rağmen benim de spora gittiğim günün geceleri sertleşme ve sizlama oluyor normal mi anormal mi bir sorun olur mu ilerde bilmiyorum. Dr artık spor yapabilirsin demişti. Belki de protezin tutunduğu yerler zorlaniyordur hani ince bir kapsülle tutunacak ya belki onlarda kopma oluyordurarkadaşlar ameliyattan ne kadar zaman sonra spora başladınız spor yapan var mı aranızda benim daha kollarımı tam olarak kullanabilmem mümkün değil özellikle sol göğsümde kasılma ve şişme oluyor sanki hareket ettikçe sizde de oldu mu böyle bir durum ne kadar zaman sonra pilatese dönebildiniz bu arada benim kasaltı oldu bunuda gözününde bulundurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?