Canim buda degisiyor hersey gibi,arkadaslarin cogu 1.ay dolunca silikon taktirdigimi bile unuttum diye yorum yapmisti,benim 2. Ay dolacak hala hissediyorum,gecmedi biturlu,ama azaliyor tabii cok yavas azaliyor ama sanirin ben 3.ayi gormeden rahatlayamiycam.Kas altı ameliyat olan arkadaşlar hani diyorsunuz ya sabah kalktigimizda sanki göğüste taş var gibi kalkamıyorum v.s. bu his ne zaman geçiyor yani sabah kalktigimizda sanki kendi mememiz gibi gerilmeden taş oturmuş hissi olmadan ağırlık olmadan 3 hafta 1 ay 2 ay ?
Benim 1 hafta 10 gün sürdü maximumKas altı ameliyat olan arkadaşlar hani diyorsunuz ya sabah kalktigimizda sanki göğüste taş var gibi kalkamıyorum v.s. bu his ne zaman geçiyor yani sabah kalktigimizda sanki kendi mememiz gibi gerilmeden taş oturmuş hissi olmadan ağırlık olmadan 3 hafta 1 ay 2 ay ?
Merhaba ben ankarada haldun kamburoğluna oldum bugün tam 1 hafta oldu. Hiç ağrım olmadı hiç ağrı kesici almadım cok memnunum tek sıkıntım sırt üstü yatmakdan sırt ağrısı ve kalkarken aciyor onun dışında bi sıkıntım yokArkadaşlar Ankara’da ameliyat olup memnun olanlar lütfen yardımcı olabilirler mi doktor konusunda?
Evet onu bende yaşıyorum kalkamıyorjm taş varmış gibi 1 hafta oldu iyileşmek istiyorumKas altı ameliyat olan arkadaşlar hani diyorsunuz ya sabah kalktigimizda sanki göğüste taş var gibi kalkamıyorum v.s. bu his ne zaman geçiyor yani sabah kalktigimizda sanki kendi mememiz gibi gerilmeden taş oturmuş hissi olmadan ağırlık olmadan 3 hafta 1 ay 2 ay ?
O tas oturmus hissinin kaybolmasiicin 1 ay gecmesi gerekiyor. Ayni seyi bende yasadim. Ama hareket.ettikce cok kisa.zamanda.o.his.kayboluyor :)Evet onu bende yaşıyorum kalkamıyorjm taş varmış gibi 1 hafta oldu iyileşmek istiyorum
Ben 2 haftadan sonra cok rahatlamistim. Dikkat ederek herseyimi kendim yapiyordum. Rahatlikla yataktan kalkmaya baslamistim. Baski hissi nerdeyse kaybolmustu.3 haftada t'as gibi olursun .Ki bende diklestirme de vardiKas altı ameliyat olan arkadaşlar hani diyorsunuz ya sabah kalktigimizda sanki göğüste taş var gibi kalkamıyorum v.s. bu his ne zaman geçiyor yani sabah kalktigimizda sanki kendi mememiz gibi gerilmeden taş oturmuş hissi olmadan ağırlık olmadan 3 hafta 1 ay 2 ay ?
Erguvan_123 propofol123 Bu spor konusuda benimde en hassas oldugum konuydu,cunku meslegim sporla ilgili. Ve malesef bu acidan kasalti oldugum icin cok uzgunum,cunku kas kesildigi icin eski performansi yakalamak imkansiz ayrica her antrenman sirasinda sorun yasayacagim bariz belli,kasi calistirirken slikon hissediliyor,bunu yasayan cok,ama o degisik duyguya alisirsan sıkıntı yok,profesyonel sporcu degilsen yaparsin sporunu,benim secme sansim yoktu tek secenegim kasaltiydi,vazgecmek istemedim. Kendi adima 3.hafta yuruyuslerime basladim,4.hafta pilatese basladim,kollarimi 3.ay dolmadan zorlamayi dusunmuyorum,mesela mekik cekmek imkansiz korkunc rahatsiz bir duygu yaratiyor silikon umarim gecer,mekiksiz bir spor dusunemiyorum. Uzattim biraz ama,ozetle spor yapilir tabii ama cok zorlama ve asla eskisi gibi olmaz.
benim 24 gün oldu kavanozun kapağını açarken bile hissediyorum kollarımı tam kullanamıyorum eski hayatıma dönmek istiyorum çok bunalıyorum ben normalde çok hareketli kıpır kıpır birisiyim istediğim halde yapamamak ve beklemek beni bunalttı inan geçmişe dönebilsem olmazdım bu ameliyatı sabahları uyanırken sanki göğsümde biri oturuyor onunla birlikte kalkıyorum yataktanKaç gün oldu sizin? Benim 2 ayı biraz geçti dual kas alti. Ben 56. Gun spora başladım ağirlik çalışıyorum ama göğüs kaslarımı kullanmadan belden yukari kaldirmadan ona rağmen benim de spora gittiğim günün geceleri sertleşme ve sizlama oluyor normal mi anormal mi bir sorun olur mu ilerde bilmiyorum. Dr artık spor yapabilirsin demişti. Belki de protezin tutunduğu yerler zorlaniyordur hani ince bir kapsülle tutunacak ya belki onlarda kopma oluyordur
kasaltı olduysan ameliyatını kolay geçmiyo malesef benim 24 gün oldu son on gündür bir adım ilerleme yokEvet onu bende yaşıyorum kalkamıyorjm taş varmış gibi 1 hafta oldu iyileşmek istiyorum
Canim buda degisiyor hersey gibi,arkadaslarin cogu 1.ay dolunca silikon taktirdigimi bile unuttum diye yorum yapmisti,benim 2. Ay dolacak hala hissediyorum,gecmedi biturlu,ama azaliyor tabii cok yavas azaliyor ama sanirin ben 3.ayi gormeden rahatlayamiycam.
Benim 1 hafta 10 gün sürdü maximum
Evet onu bende yaşıyorum kalkamıyorjm taş varmış gibi 1 hafta oldu iyileşmek istiyorum
leyla_ebrum canim bu arada biliyosun diklestirme ameliyati daha travmali bi durum bunun da etkisi vardir,sen cok daha kisa surede toparlarsin korkma,sadece ilk hafta onemli iyi bak kendine ilk hafta,2.haftada bitti mi rahatlarsin tahminim...
Ben 2 haftadan sonra cok rahatlamistim. Dikkat ederek herseyimi kendim yapiyordum. Rahatlikla yataktan kalkmaya baslamistim. Baski hissi nerdeyse kaybolmustu.3 haftada t'as gibi olursun .Ki bende diklestirme de vardi
Canim sonucta profesyonel sporcu olsam asla yaptirmazdim,olumsuz durumlari goze aldim,ama bu kadar rahatsiz edici olacagini dusunmemistim. Benim dokum cok azdi diklestirmeyle varolanda gitmistir,o yuzden kasalti sartti,kasustu olsa cok dogalliktan uzak dururdu ve eminim benim yapimda hemende sarkardi,ayrica diklestirmede genelde kasalti tercih ediyorlar,bir de kistlerden dolayi genel cerrahda kas altini onermisti... doktorum her konuda oldugu gibi bu konudada cok acik ve durusttu,ona bisey diyemem...Cnm benim anlamadığım senin sporcu olduğunu bile bile sanırım mesleğinde bu , drun neden kas altı yaptı ki? Sporla ilgilenen yada mesleği spor alanında olan bir kişiye kas altı olmaz ki bilirler ki eski randımanı alamayacağını , özel bir durumun mu vardi bu yöntem için, çünkü sende baya baya dokun vardiki sarkikligi dikleştirme ile toparladilar, ve dokun var ise kas üstüde yapılabilirdi birde burda tanıdığım 2 yıllık kas üstü 325 CC yuvarlak protez taktıran sporcu bir bayanla tanıştım ve 2 yıl önce hiç dokusunun olmadığını hatta sporla uğraştığı için üst tarafı kasliymis baya bildiğin erkek vücutluydum dedi, dümdüzmus ve hiç dokusu yokmuş ancak Dr mesleğinden dolayı kas üstü yapmış 1 ay dolmadan mesleğime dönüş yaptım dedi çok memnun olduğunu söylemişti , senin durumun farklimiydi sporla ilgilendiğini bile bile kas altı yaptı Dr, gerçekten merak ettim
Seni cok iyi anliyorum berbat bir his gercekten benim 6.haftadan sonra rahatlamaya basladi,sabret azicik,kollar en son is,gececek insallah:)benim 24 gün oldu kavanozun kapağını açarken bile hissediyorum kollarımı tam kullanamıyorum eski hayatıma dönmek istiyorum çok bunalıyorum ben normalde çok hareketli kıpır kıpır birisiyim istediğim halde yapamamak ve beklemek beni bunalttı inan geçmişe dönebilsem olmazdım bu ameliyatı sabahları uyanırken sanki göğsümde biri oturuyor onunla birlikte kalkıyorum yataktan(
24 gun spor için erken değil mi ? Benim sıkıntılarım bir haftada geçmesine rağmen asla spora cesaret edemedim 2 aydan önce. Ağri olmasa da zorlanır protezler kayar, bozulur vs diye korktum ki, şimdi bile bi sızlama oluyor yani spor sonrasi. Dr da 1 veya 2 ay demişti spor için. İnşallah sorunlarınız biter çoğu gitmiş azı kalmış fazla düşünmemeye çalışın belki de ondandır.benim 24 gün oldu kavanozun kapağını açarken bile hissediyorum kollarımı tam kullanamıyorum eski hayatıma dönmek istiyorum çok bunalıyorum ben normalde çok hareketli kıpır kıpır birisiyim istediğim halde yapamamak ve beklemek beni bunalttı inan geçmişe dönebilsem olmazdım bu ameliyatı sabahları uyanırken sanki göğsümde biri oturuyor onunla birlikte kalkıyorum yataktan(
Çok şirinsin canım sor ne olacak :)Yani bu durum anladığım kadarıyla kişiden kişiye değişiyor hepimiz için hayırlısı olsun, gün yaklaştıkça hergun aklıma farklı şeyler geliyor naparsiniz (çocukluğumu ve ergenliği mi çıkarın aradan :) tam 20 yıldır çok cokkkkk istediğim şeye 20 gün sonra kavuşuyorum şaka gibi ya yemin ederim şaka gibi inanamıyorumOyuzden belkide cokkk cokkk saçma sapan sorular sorulabilir heyecanımiza verin neolur bizi mazur görün
Canim sonucta profesyonel sporcu olsam asla yaptirmazdim,olumsuz durumlari goze aldim,ama bu kadar rahatsiz edici olacagini dusunmemistim. Benim dokum cok azdi diklestirmeyle varolanda gitmistir,o yuzden kasalti sartti,kasustu olsa cok dogalliktan uzak dururdu ve eminim benim yapimda hemende sarkardi,ayrica diklestirmede genelde kasalti tercih ediyorlar,bir de kistlerden dolayi genel cerrahda kas altini onermisti... doktorum her konuda oldugu gibi bu konudada cok acik ve durusttu,ona bisey diyemem...
Evet canim vucut alisinca zor,zaten en buyuk sıkıntı bu,kaldigin yerden devam etmek istiyorsun ama ne mumkun,zaman yavas geciyor,ben kendimi salmamak adina 3.hafta yuruyus ve bacak hareketlerine basladim ama kol bambaska,riske atmam hala bekliyorum ust bolgemi calistirmadim,ama isimi gucumu o tuhaf hisse ragmen yapabiliyorum,agirlik kaldirabiliyorum sadece zorlamak icin bekliyorum birazdaha.Anladım cnm mutlaka eski hayatına doneceksindir bu durum sanmıyorum ki ömürlük olsun biraz uzun vade olacak anlaşılan yavaş yavaş baslasan kaslarını alıştırmaya calişsan ust kaslarini ilk başta fazla yormadan hergecen gün biraz daha yorarak yinemi çok rahatsızlık veriyor önceden bende sporla uğraşıyordum 2. Çocuk olunca ev iş derken artik vakit ayiramiyorum ama bu yaz hafta sonu iki gün en azından 1 saat ayırmak istiyorum gittiğim spor salonunun şuan önünden geçmekle yetiniyorum arkadaslarimi gordukce imreniyor üzülüyorum bilirim ki vücut alışınca sporu bırakmak yada ara vermek çok zor vücudumuz istiyor bağımlılık yapıyor ki ben çok zorlandim hatta oğlumu doğurana kadar da haftada 3 gün gittim doğurunca sudan çıkmış balık gibi oldum seni çok cok iyi anlıyorum inşallah Biran önce toparlanıriz bu yaz bende başlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?