Canım benim hadi Allah kolaylık versin. Güzel haberler ini bekliyoruzKızlar birazdan giriyorum ameliyata :)
Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar birazdan giriyorum ameliyata :)
Guzel memislere kavusman dilegiyle canimmmm heyecanla bekliyoruz :* :) gecmis olsuunKızlar birazdan giriyorum ameliyata :)
Sağlıkla çık inşallah canımKızlar birazdan giriyorum ameliyata :)
Canım Haldun Kamburoğlu bana kafasına göre hareket ediyor gibi geldi. Mesela ben asla damla protez istemiyorum ama birçok damla protez istemeyen hastasını öyle veya böyle ikna edip damla protez yapmış. Hatta örneğin 385 cc istiyorlar diyelim 250 cc diye ısrar ediyor. Doğallıktan yanayım diyor. Belki karşısındaki doğallıktan yana değil belki göğüsleri çok büyük olsun istiyor. Yani sonuçta bizim kararımız. He göğüs kafesimiz bünyemiz daha büyüğünü almıyordur o başka ama doğallık diye de küçük yaptırmak istemem. O yüzden Haldun Kamburoğlu konusunda tereddütlerim var canım.Merhaba ben ankarada haldun kamburoğluna oldum bugün tam 1 hafta oldu. Hiç ağrım olmadı hiç ağrı kesici almadım cok memnunum tek sıkıntım sırt üstü yatmakdan sırt ağrısı ve kalkarken aciyor onun dışında bi sıkıntım yok
Kızlar birazdan giriyorum ameliyata :)
Allah kolaylık versin sağlıklı sıhhatli güzel sonuçlarla çıkman dileğiyle :)Kızlar birazdan giriyorum ameliyata :)
Hadi Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar birazdan giriyorum ameliyata :)
Geçmiş olsun arkadaşım darısı bizeKızlar birazdan giriyorum ameliyata :)
geçmiş olsun kımılerı küçültme yapıyor kimilerı büyutme ben küçültme yaptırdım 11 gün oldu inş hepsımızın gönlüne göre olsunÇok sağolun kızlar şuan iyiyim bir sıkıntı yok 350 cc takılmış direnlerim var minicik onlar ağrı yapıyor onun dısında iyiyim :)
Büyük geçmiş olsun Canım iyi olmana çok sevindim,kas üstü oldun değil miÇok sağolun kızlar şuan iyiyim bir sıkıntı yok 350 cc takılmış direnlerim var minicik onlar ağrı yapıyor onun dısında iyiyim :)
hayırlı uğurlu olsun. en kısa zamanda iyileşmeni dilerim :))Çok sağolun kızlar şuan iyiyim bir sıkıntı yok 350 cc takılmış direnlerim var minicik onlar ağrı yapıyor onun dısında iyiyim :)
geçmiş olsun kımılerı küçültme yapıyor kimilerı büyutme ben küçültme yaptırdım 11 gün oldu inş hepsımızın gönlüne göre olsun
Büyük geçmiş olsun Canım iyi olmana çok sevindim,kas üstü oldun değil mi
hayırlı uğurlu olsun. en kısa zamanda iyileşmeni dilerim :))
Büyük geçmiş olsun Canım iyi olmana çok sevindim,kas üstü oldun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?