Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Heaven79 sabır kuzum sabır her sefanın bir cefası olur , aynen riske atma ki bukadar zahmetin acının sonu iyi olsun , Akşamları en büyük zevkim karanlıkta TV ye bakarken oğlum ayağımda burda takılmak :)))) ve sizinle sohbet etmeden uyuyamamak :* iyi geceler güzellikler

Canım Haldun Kamburoğlu bana kafasına göre hareket ediyor gibi geldi. Mesela ben asla damla protez istemiyorum ama birçok damla protez istemeyen hastasını öyle veya böyle ikna edip damla protez yapmış. Hatta örneğin 385 cc istiyorlar diyelim 250 cc diye ısrar ediyor. Doğallıktan yanayım diyor. Belki karşısındaki doğallıktan yana değil belki göğüsleri çok büyük olsun istiyor. Yani sonuçta bizim kararımız. He göğüs kafesimiz bünyemiz daha büyüğünü almıyordur o başka ama doğallık diye de küçük yaptırmak istemem. O yüzden Haldun Kamburoğlu konusunda tereddütlerim var canım.

Çok sağolun kızlar şuan iyiyim bir sıkıntı yok 350 cc takılmış direnlerim var minicik onlar ağrı yapıyor onun dısında iyiyim :)
geçmiş olsun kımılerı küçültme yapıyor kimilerı büyutme ben küçültme yaptırdım 11 gün oldu inş hepsımızın gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…