Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaş kas zari altıyla karistirmis sanirim, zarın üstü yine kas üstü olur =)

Çok gecmis olsun.. da senin göğüs altın 70 cm değil miydi 325 nasıl küçük olmuş onu anlamadim. Resim görmeden yorum yapmak doğru değil tabi

Çok sağolun kızlar şuan iyiyim bir sıkıntı yok 350 cc takılmış direnlerim var minicik onlar ağrı yapıyor onun dısında iyiyim :)
Çok geçmiş olsun tatlım darısı başıma
Pazartesi de benim ameliyatım var ama şuan hasta olacak gibiyim umarım toparlarım

Çok geçmiş olsun tatlım darısı başıma
Pazartesi de benim ameliyatım var ama şuan hasta olacak gibiyim umarım toparlarım

Umarım güzel gecer hayalindeki gibi olur canım.
Hiç korkma bence rahatlıkla atlatırsın.
Bol bol c vitamini al canım portakal vs ye olur mu :)

Çok sağolun kızlar şuan iyiyim bir sıkıntı yok 350 cc takılmış direnlerim var minicik onlar ağrı yapıyor onun dısında iyiyim :)

Çokk cokkk geçmiş olsun cnm darısı bizlere inşallah dokun vardı senin birde kas üstü 350 CC bomba olmuşsun dur
Kas üstü olduğu için çok rahat atlatirsin tabi inşallah sabırsızlıkla onceki-sonraki fotonu bekliyoruz ve bekleyen süreçle ilgili lütfen sende deneyimlerini paylaş hastanede nelere ihtiyaç duydum bavulumu kafama göre hazırladım eksik gedik varmı bizlerde gözden geçirelim bol istirahatler bitanem

Arkadaslar benim ameliyatim da 27 martta. Aranizda sigara icen var mi ? Ben birakamiyorum da ;(

Ben sigara kullanıyorum.ameliyattan çıktıktan sonra hastanede geçiyor bir gününüz zaten.ertesi gün canınız istiyor ama içemiyorsunuz ben ameliyattan sonra 4-5 gün içemedim ama mallesef iyileşince tekrar başladım

Tabi ki paylsırım canım :)
Terlik pijama önü fermuarlı seyler alırsan iyi olur canım cok rahat giyersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…