kas üstü mü kas zarı üstü mü? Kafam karıştı : )Evet canım kasüstü oldum şimdilik rahat gibi :)
Çok sağolun kızlar şuan iyiyim bir sıkıntı yok 350 cc takılmış direnlerim var minicik onlar ağrı yapıyor onun dısında iyiyim :)
Çok geçmiş olsun,Drenler çıkınca çok daha rahatlayacaksınızÇok sağolun kızlar şuan iyiyim bir sıkıntı yok 350 cc takılmış direnlerim var minicik onlar ağrı yapıyor onun dısında iyiyim :)
Çok geçmiş olsun,Drenler çıkınca çok daha rahatlayacaksınız
KeediciK gecmisler olsun canimm, guzel memislerin hayirli olsun cok sevindim adina insallah cok rahat atlatirsin haftalarini :)
kas üstü mü kas zarı üstü mü? Kafam karıştı : )
Çok geçmiş olsun tatlım darısı başımaÇok sağolun kızlar şuan iyiyim bir sıkıntı yok 350 cc takılmış direnlerim var minicik onlar ağrı yapıyor onun dısında iyiyim :)
Çok geçmiş olsun tatlım darısı başıma
Pazartesi de benim ameliyatım var ama şuan hasta olacak gibiyim umarım toparlarım
Arkadaş kas zari altıyla karistirmis sanirim, zarın üstü yine kas üstü olur =)
Çok gecmis olsun.. da senin göğüs altın 70 cm değil miydi 325 nasıl küçük olmuş onu anlamadim. Resim görmeden yorum yapmak doğru değil tabi
Çok sağolun kızlar şuan iyiyim bir sıkıntı yok 350 cc takılmış direnlerim var minicik onlar ağrı yapıyor onun dısında iyiyim :)
Atlattın bak ,darısı başımıza inşallahEvet canım kasüstü oldum şimdilik rahat gibi :)
Arkadaslar benim ameliyatim da 27 martta. Aranizda sigara icen var mi ? Ben birakamiyorum da ;(
İnşallah benim göğsüm alırda 500 cc taktırırım cnm 350 orta büyüklük bence hiçte abartılı büyük durmazKafamı tek karıstıran 350 cc cok mu büyük olacak bu ameliyat sütyenli hali gercek hali değil dimi arzum
Cok gecmis olsun,350cc ler kervanina hosgeldin :)Kas zarı üstü sanırım canım :)
Doktorla kınustuklarımı bile unuttum.
350 cc yapmış büyük olursa çok üzülücem.
325 denedim ama küçük kaldı dedi
Çokk cokkk geçmiş olsun cnm darısı bizlere inşallah dokun vardı senin birde kas üstü 350 CC bomba olmuşsun dur
Kas üstü olduğu için çok rahat atlatirsin tabi inşallah sabırsızlıkla onceki-sonraki fotonu bekliyoruz ve bekleyen süreçle ilgili lütfen sende deneyimlerini paylaş hastanede nelere ihtiyaç duydum bavulumu kafama göre hazırladım eksik gedik varmı bizlerde gözden geçirelim bol istirahatler bitanem
Cok gecmis olsun,350cc ler kervanina hosgeldin :)
İnşallah benim göğsüm alırda 500 cc taktırırım cnm 350 orta büyüklük bence hiçte abartılı büyük durmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?