Insallah hersey gonlune istegine gore olmustur,ben 350cc nin buyuklugunden sikayetci olanlardanim,ama bu tamamen goreceli bir kavram ve herkesde asla ayni durmuyor,sende yorumlamak icin erken davranma,dinlenmene bak tekrar gecmis olsunTeşekkürler canım.
350 cc büyük olucak mı bilmiyorum.
Özellikle büyük istemiyorum dedim
Insallah hersey gonlune istegine gore olmustur,ben 350cc nin buyuklugunden sikayetci olanlardanim,ama bu tamamen goreceli bir kavram ve herkesde asla ayni durmuyor,sende yorumlamak icin erken davranma,dinlenmene bak tekrar gecmis olsun
Şu an Ne büyüklüğü belli olur nede şekli şemali... Senin çok endişelerin vardı,Emin’im doktorun seni anlamıştır ve istemediğin bir sonucu yapmamıştır merak etme. Erken süreçte sakın kafaya takıp kendini üzme ve zamana bırak bazı şeyleri .Kafamı tek karıstıran 350 cc cok mu büyük olacak bu ameliyat sütyenli hali gercek hali değil dimi arzum
Şu an Ne büyüklüğü belli olur nede şekli şemali... Senin çok endişelerin vardı,Emin’im doktorun seni anlamıştır ve istemediğin bir sonucu yapmamıştır merak etme. Erken süreçte sakın kafaya takıp kendini üzme ve zamana bırak bazı şeyleri .
Insallah hersey gonlune istegine gore olmustur,ben 350cc nin buyuklugunden sikayetci olanlardanim,ama bu tamamen goreceli bir kavram ve herkesde asla ayni durmuyor,sende yorumlamak icin erken davranma,dinlenmene bak tekrar gecmis olsun
Benimde 5 gün kadar oldu. Açıkçası bende spor ne zaman yapabilirim diye merak ediyorum. Çok şükür ağrısız ve ilaçsız günlerim geçiyor. Ama ne zaman eski halime dönüp spor yapabileceğimi çok merak ediyorum.@Erguvan_123 @propofol123 Bu spor konusuda benimde en hassas oldugum konuydu,cunku meslegim sporla ilgili. Ve malesef bu acidan kasalti oldugum icin cok uzgunum,cunku kas kesildigi icin eski performansi yakalamak imkansiz ayrica her antrenman sirasinda sorun yasayacagim bariz belli,kasi calistirirken slikon hissediliyor,bunu yasayan cok,ama o degisik duyguya alisirsan sıkıntı yok,profesyonel sporcu degilsen yaparsin sporunu,benim secme sansim yoktu tek secenegim kasaltiydi,vazgecmek istemedim. Kendi adima 3.hafta yuruyuslerime basladim,4.hafta pilatese basladim,kollarimi 3.ay dolmadan zorlamayi dusunmuyorum,mesela mekik cekmek imkansiz korkunc rahatsiz bir duygu yaratiyor silikon umarim gecer,mekiksiz bir spor dusunemiyorum. Uzattim biraz ama,ozetle spor yapilir tabii ama cok zorlama ve asla eskisi gibi olmaz.
Allah yardimcin olsun. Ins çabuk iyileşirsin.Kızlar birazdan giriyorum ameliyata :)
Allah yardimcin olsun. Ins çabuk iyileşirsin.
Sigaraya bagli iyilesme surecinde bir uzama ya da ters etki oldu mu acaba ?Ben sigara kullanıyorum.ameliyattan çıktıktan sonra hastanede geçiyor bir gününüz zaten.ertesi gün canınız istiyor ama içemiyorsunuz ben ameliyattan sonra 4-5 gün içemedim ama mallesef iyileşince tekrar başladım
çok geçmiş olsun benimde 29 mart ta konuşmuştuk baklalım Haldun beye güveniyorum umarım bende ameliyattan 1 hafta sonra aynı şekilde yazabilirimMerhaba ben ankarada haldun kamburoğluna oldum bugün tam 1 hafta oldu. Hiç ağrım olmadı hiç ağrı kesici almadım cok memnunum tek sıkıntım sırt üstü yatmakdan sırt ağrısı ve kalkarken aciyor onun dışında bi sıkıntım yok
Tabiki yazarsın hatta akşamına bile yazabilirsin merak etme inan ki kolay bir ameliyatçok geçmiş olsun benimde 29 mart ta konuşmuştuk baklalım Haldun beye güveniyorum umarım bende ameliyattan 1 hafta sonra aynı şekilde yazabilirim
3 gün sonra hafifler, bu kadar acıtmaz canım. Birazcık sabırKızlar evdeyim dikişler agrı yapıyor daha ilk gün sonuctw ama ne zaman bu agrılar gecer doğtulurken bile acıyo
Canım özelden atıcam sana foto hoş çok belli değil açamıyorum daha ama 350 cc :)3 gün sonra hafifler, bu kadar acıtmaz canım. Birazcık sabır
Çok merak ediyorum inşallah istediğin gibi olmuştur ama şişlerdir şimdi, biraz zaman geçsin hemen karar verme bence :) büyük gelebilir gözüne ilk başta.Canım özelden atıcam sana foto hoş çok belli değil açamıyorum daha ama 350 cc :)
Sigaraya bagli iyilesme surecinde bir uzama ya da ters etki oldu mu acaba ?
3 gün sonra hafifler, bu kadar acıtmaz canım. Birazcık sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?