Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkürler canım.
350 cc büyük olucak mı bilmiyorum.
Özellikle büyük istemiyorum dedim
Insallah hersey gonlune istegine gore olmustur,ben 350cc nin buyuklugunden sikayetci olanlardanim,ama bu tamamen goreceli bir kavram ve herkesde asla ayni durmuyor,sende yorumlamak icin erken davranma,dinlenmene bak tekrar gecmis olsun

Insallah hersey gonlune istegine gore olmustur,ben 350cc nin buyuklugunden sikayetci olanlardanim,ama bu tamamen goreceli bir kavram ve herkesde asla ayni durmuyor,sende yorumlamak icin erken davranma,dinlenmene bak tekrar gecmis olsun

Benide o korkutuyor.
Asla büyük istemiyordum
75 beden sütyen takmak istiyorum demiştim

Kafamı tek karıstıran 350 cc cok mu büyük olacak bu ameliyat sütyenli hali gercek hali değil dimi arzum
Şu an Ne büyüklüğü belli olur nede şekli şemali... Senin çok endişelerin vardı,Emin’im doktorun seni anlamıştır ve istemediğin bir sonucu yapmamıştır merak etme. Erken süreçte sakın kafaya takıp kendini üzme ve zamana bırak bazı şeyleri .

Çok sağol arzum desteğin için.
Tedirginliğim bitmiyor bir inşallah sakince atlatıcam

Çok teşekkür ederim umarım güzel sonuc alırım :)

Benimde 5 gün kadar oldu. Açıkçası bende spor ne zaman yapabilirim diye merak ediyorum. Çok şükür ağrısız ve ilaçsız günlerim geçiyor. Ama ne zaman eski halime dönüp spor yapabileceğimi çok merak ediyorum.

Sigaraya bagli iyilesme surecinde bir uzama ya da ters etki oldu mu acaba ?

Fotolarımı yeniledim arkadaşlar öncesinde fotoları kendim çekince asimetri çok da belli değildi. Kardeşime çektirdim tam karşıdan, sağdan, soldan
Estetik öncesi hatıralarım dursun bakalım. İnşallah en yakın vakitte ben de bu sürece dahil olurum.
Albümüm takip ettiklerime açık, bakıp yorum yapabilirsiniz arkadaşlar.

Yaptıranlara acil şifalar dilerim. Hemen iyileşin inşallahhhh.
Yaptıracak olanların da en tez vakitte hayırlısıyla güzel memelere kavuşmasını dilerim.

çok geçmiş olsun benimde 29 mart ta konuşmuştuk baklalım Haldun beye güveniyorum umarım bende ameliyattan 1 hafta sonra aynı şekilde yazabilirim

Kızlar evdeyim dikişler agrı yapıyor daha ilk gün sonuctw ama ne zaman bu agrılar gecer doğtulurken bile acıyo

Canım özelden atıcam sana foto hoş çok belli değil açamıyorum daha ama 350 cc :)
Çok merak ediyorum inşallah istediğin gibi olmuştur ama şişlerdir şimdi, biraz zaman geçsin hemen karar verme bence :) büyük gelebilir gözüne ilk başta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…