Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar evdeyim dikişler agrı yapıyor daha ilk gün sonuctw ama ne zaman bu agrılar gecer doğtulurken bile acıyo

Ahh cnm ya daha çok tazecik birde 350 CC diyorsun tabi göğüs gerildi dikiş yerleri yanma yapabilir en fazla buradaki deneyimlerimle 3 gün çekersin o yanmayı ama sonrası güllük gulistanlık yazı düşün hatta şimdiden internetten bikini modellerine bak ve kendini içinde hayal ett vallahi benimde 19 gün kaldı ameliyat tarihim belirlendigi günden beri internette bikini ve sütyen modellerine bakıyorum tekrar geçmiş olsun cnm inşallah çabuk toparlanırsin bizde bekliyoruz ameliyat sonucunu :)

İnşallah canım agrıya çok odaklandım ondan galiba.
Seninde çok güzel olacak eminim.
Az kalmış hem :)

Herhangi bir etki olmadı sanırım.ama doktorum içmezsen çok öabuk toparlarsın demişti.bende 5 gün dayandım
ben ömrümde sigara içmedim acaba bana bir faydası var mıdır ? kaplumbağa hızıyla iyileşiyorum .Merak ettim siz nasıl oldunuz benim lipo yapılan karın bölgemde acılarım hiç geçmedi iğne batmaları içerden kesiliyor hissi de hiç geçmedi çok uzun sürdü nerdeyse 1 ay olacak bu kadar zamanda düzelirim sanıyordum

Merhaba arkadaşlar ben de silikon yaptırmayı çok istiyorum 3 cocuk annesiyim artik çocuk düşünmüyorum göğüslerim zaten küçüktü ama emzirme sonrasıda daha da küçüldü bu yüzden silikon yaptırmak istiyorum bursada önerebileceğiniz özellikle bayan doktor varmı ve fiyat da uygun olmali

çok geçmiş olsun benimde 29 mart ta konuşmuştuk baklalım Haldun beye güveniyorum umarım bende ameliyattan 1 hafta sonra aynı şekilde yazabilirim
Korkma inan ağrı kesici dahil almadım hiç tek sıkıntın yalnız başına kalkamıyorsun yataktan destek lazım annem sağolsun benimle yattı gecelerin uyandığımda wc ye kaldırıp götürdü şuan 10gün oldu kendi başıma kalkmaya başladım gögüsler sert gergin ona alışamadım bi türlü sertliğine hayırlısıyla sende atlatır güzel memişlere sahip olursun

İnşallah hayırlısı ile olup bitmesini çok istiyorum. Büyüklüğü seni mutlu etti mi peki?
şaş

Doktorum aynen şöyle dedi (biraz da dalga geçer gibiydi gerçi:) ) hiç içmeseydin etki etmezdi ama içip bıraktığın için vücut birden kendini toplamaya alıyor o yüzden etkili demişti..
Benim o hisler baya azaldı diyebilirim.geçen hafta ısıyla masaj yapıldı ödemin dağılması için ama bu seferde sırtım tutuk gibi ağrıyor.nefes alırken batma yaşıyorum..ama o yanma ,batma, kesik hissi baya bir azaldı.doktorunuz ne diyor bu duruma?

Kızlar benim zamanımda olanlar sizinde göğüslere ince sızı saplanıyor musanki süt gelirde inceden âniden elektrik çarpmış gibi sızlar ya ara ara o başladı.

Kızlar benim zamanımda olanlar sizinde göğüslere ince sızı saplanıyor musanki süt gelirde inceden âniden elektrik çarpmış gibi sızlar ya ara ara o başladı.

Ne kadar oldun bilmiyorum ama o siziyi hepimiz tarifliyorduk, bende de sanirim ikinci ay dolduktan sonra geçti ya da geçmeye başladı. Dün dördüncü ayimi doldurdum, çok uzun zamandır öyle bir hissim yok. Ama yıllık olanlardan da nadir de olsa arada oluyor diyenler vardi, göreceğiz

Kızlar aranızda Ankara’da ameliyat olup memnun olanlar doktor konusunda yardımcı olabilir mi lütfen? Birkaç defa yazdım ama hiç cevap veren olmadı. Araştırıyorum ama bir türlü emin olamıyorum yanlış doktor seçiminden çok korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

Canım evet daha önce de paylaşımda bulunmustun hatırlıyorum ben. Aslında Ankara da ameliyat olmuş arkadaşlar vardı ama sanırım foruma girmiyorlar pek. O yüzden görmüyorlar dir

Canım evet daha önce de paylaşımda bulunmustun hatırlıyorum ben. Aslında Ankara da ameliyat olmuş arkadaşlar vardı ama sanırım foruma girmiyorlar pek. O yüzden görmüyorlar dir
Çok teşekkür ederim canım en azından dikkate alıp cevap verdiğin için umarım doğru doktor seçiminde bulunurum. Şimdilik aklımda Ferruh Bingül var ama emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…