Haldun Kamburogluna oldum :) su an memnunum :)) doktor damla.model.protez kullaniyor. Vucuduna uygun protezi koyuyor fazla buyuk sevmiyor ve dogal durmasindan yana :)Kızlar aranızda Ankara’da ameliyat olup memnun olanlar doktor konusunda yardımcı olabilir mi lütfen? Birkaç defa yazdım ama hiç cevap veren olmadı. Araştırıyorum ama bir türlü emin olamıyorum yanlış doktor seçiminden çok korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Ne zaman ameliyat oldunuzHaldun Kamburogluna oldum :) su an memnunum :)) doktor damla.model.protez kullaniyor. Vucuduna uygun protezi koyuyor fazla buyuk sevmiyor ve dogal durmasindan yana :)
Gerçekten de çok doğal seninkiler maşallah. Doktorunun işini hakkıyla yaptığı belli...Haldun Kamburogluna oldum :) su an memnunum :)) doktor damla.model.protez kullaniyor. Vucuduna uygun protezi koyuyor fazla buyuk sevmiyor ve dogal durmasindan yana :)
İnşallah canım teşekkür ederim :)İnşallah canım. Herşey gönlünce olsun.
Duyduğum kadarıyla kendi fikrine daha çok önem veren bir doktormuş o yüzden bi tedirgin oluyorum canım. Ben yuvarlak ve büyük bir protez olsun istiyorum ama Haldun bey doğal boyutlar ve damla protezde ısrarcıHaldun Kamburogluna oldum :) su an memnunum :)) doktor damla.model.protez kullaniyor. Vucuduna uygun protezi koyuyor fazla buyuk sevmiyor ve dogal durmasindan yana :)
Geçmiş olsun canim.evet çok yenisin daha.ben 3. Haftamda yan tarafa dönmeye başladığım için ağrısız ve deliksiz uykuyu 3.Haftamda tattim.umarim sen daha erken toparlanirsinKızlar şu sırt agrısı ve dikişlerin agrısı ne zaman geciyo tahmini uyku uyuyamıyorum uykusuzluktan mutsuzum
Ağrı kesicileri zaten hep alıyorum ayakta oldugunda rahatım ama yattığım an belim çok acıyo daha çok yeni cuma ameliyat oldum ama belim çok feci
Haldun Kamburogluna oldum :) su an memnunum :)) doktor damla.model.protez kullaniyor. Vucuduna uygun protezi koyuyor fazla buyuk sevmiyor ve dogal durmasindan yana :)
Canim Ankarada Volkan Tayfur ve Ferruh Bingul hocalari arastirdim yuzyuze gorusmeye gitmedim internet uzerindeki calismalari ve yorumlari inceledim ikisi de koltukalti kesisi de yapiyor canim Ferruh beyle yuzyuze randevu ayarlayacam bu doktorlari da arastirabilursin canimKızlar aranızda Ankara’da ameliyat olup memnun olanlar doktor konusunda yardımcı olabilir mi lütfen? Birkaç defa yazdım ama hiç cevap veren olmadı. Araştırıyorum ama bir türlü emin olamıyorum yanlış doktor seçiminden çok korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Geçmiş olsun canim.evet çok yenisin daha.ben 3. Haftamda yan tarafa dönmeye başladığım için ağrısız ve deliksiz uykuyu 3.Haftamda tattim.umarim sen daha erken toparlanirsin
çok konforsuz bir iyileşme dönemi oluyo malesef ameliyat sonrası . Ben de çok sırt ağrısı çektim. o kadar ki geceleri ağladım ben nasıl yaptım bunu diye. Sana tavsiyem kendine bir üçgen oluştur yastıklarla olabildiğince oturur pozisyonda uyumaya çalış oto yastığıda kullanabilirsin heryerini yastıklarla destekle. Benim irili ufaklı pekçok yastık vardı etrafımda. Ben 10 gün sonra falan aşağı yukarı sırtımı destekleyerek hafif yan yatmaya başladım. Çok geçmiş olsun . Gün geçtikçe rahatlarsın.Şimdiden ben isyan bayrağını çektim
En zorunu atlattın bunlar günden güne geçicektir inşallah hiç mutsuzluğa teslim olma :)Şimdiden ben isyan bayrağını çektim
Doktorla aynı fikirde olduğum için sorun olmadı. doğal dursun göze çarpmasın kendi memem gibi dursun istiyordum :) zaten istesemde çok büyük protez konulamazdı çok ince yapım var konulsa bile çok dikkat çekerdi güzel olmazdı diye düşünüyorum :) halimden memnunum :) desteksiz sütyen kullanabiliyorum :) bu da bana yetiyor :)Duyduğum kadarıyla kendi fikrine daha çok önem veren bir doktormuş o yüzden bi tedirgin oluyorum canım. Ben yuvarlak ve büyük bir protez olsun istiyorum ama Haldun bey doğal boyutlar ve damla protezde ısrarcı
Özellikle bayan istemiyorsan benim doktorum Mahmut Özyılmaz, Bursa Acıbadem’de. Bir de buradan bir arkadaş vardı, estetik internationalda bayan bir doktora ameliyat oldu. Adını hatırlamıyorum.Merhaba arkadaşlar ben de silikon yaptırmayı çok istiyorum 3 cocuk annesiyim artik çocuk düşünmüyorum göğüslerim zaten küçüktü ama emzirme sonrasıda daha da küçüldü bu yüzden silikon yaptırmak istiyorum bursada önerebileceğiniz özellikle bayan doktor varmı ve fiyat da uygun olmali
teşekkür ederim cevabın için.Yarın göreceğim doktorumu bakalım ne diyecek asıl sorunum karın bölgem olmaya başladı sadece meme olsaydım şimdi epey rahatlamıştım karnımın acısından kot bile giyemiyorum. Eşofmanla gidiyorum heryere iyice paspal oldum.Doktorum aynen şöyle dedi (biraz da dalga geçer gibiydi gerçi:) ) hiç içmeseydin etki etmezdi ama içip bıraktığın için vücut birden kendini toplamaya alıyor o yüzden etkili demişti..
Benim o hisler baya azaldı diyebilirim.geçen hafta ısıyla masaj yapıldı ödemin dağılması için ama bu seferde sırtım tutuk gibi ağrıyor.nefes alırken batma yaşıyorum..ama o yanma ,batma, kesik hissi baya bir azaldı.doktorunuz ne diyor bu duruma?
Evet, bir yıl oldu, çoknadiren de olsa arada oluyor.Ne kadar oldun bilmiyorum ama o siziyi hepimiz tarifliyorduk, bende de sanirim ikinci ay dolduktan sonra geçti ya da geçmeye başladı. Dün dördüncü ayimi doldurdum, çok uzun zamandır öyle bir hissim yok. Ama yıllık olanlardan da nadir de olsa arada oluyor diyenler vardi, göreceğiz
Yaşadıkların ameliyatın doğal süreci ve çok normal canım. Düşünsene vücut önce kendine ait olmayan bir yapıyı kabul etmeye çalışıyor. Cildin nasıl esnerim ben bir anda diyor, kasların yeterince uzun değil...Oturur pozisyonda bir sürü yastıkla yatmaya çalış, kalkma derdinden kurtulursun en azından. Kapı kollarıyla aran nasıl? Kısa sürede bitecek ama merak etme. Sonra sana da keyfini sürmek kalacakKızlar şu sırt agrısı ve dikişlerin agrısı ne zaman geciyo tahmini uyku uyuyamıyorum uykusuzluktan mutsuzum
Ağrı kesicileri zaten hep alıyorum ayakta oldugunda rahatım ama yattığım an belim çok acıyo daha çok yeni cuma ameliyat oldum ama belim çok feci
ben 1 ay boyunca hep sırt üstü yattım hatta sonrasında doktor bana yan yatabilirsin dediği halde genellikle sırt üstü yatmaya çalışıyordum ne olur olmaz diye :)) şu an 3 ay oldu istediğim gibi yatıyorum. ama ilk bir ay çok zor geçmişti. kalçamın ağrısından uyayamıyordum :) sende çok fazla uzanır veya oturur halde durmamaya çalış hareket et evde bile olsa ara ara yürü :) başka çaresi yok :) bir süre dişini sıkacaksın. :))Kızlar şu sırt agrısı ve dikişlerin agrısı ne zaman geciyo tahmini uyku uyuyamıyorum uykusuzluktan mutsuzum
çok konforsuz bir iyileşme dönemi oluyo malesef ameliyat sonrası . Ben de çok sırt ağrısı çektim. o kadar ki geceleri ağladım ben nasıl yaptım bunu diye. Sana tavsiyem kendine bir üçgen oluştur yastıklarla olabildiğince oturur pozisyonda uyumaya çalış oto yastığıda kullanabilirsin heryerini yastıklarla destekle. Benim irili ufaklı pekçok yastık vardı etrafımda. Ben 10 gün sonra falan aşağı yukarı sırtımı destekleyerek hafif yan yatmaya başladım. Çok geçmiş olsun . Gün geçtikçe rahatlarsın.
ben 1 ay boyunca hep sırt üstü yattım hatta sonrasında doktor bana yan yatabilirsin dediği halde genellikle sırt üstü yatmaya çalışıyordum ne olur olmaz diye :)) şu an 3 ay oldu istediğim gibi yatıyorum. ama ilk bir ay çok zor geçmişti. kalçamın ağrısından uyayamıyordum :) sende çok fazla uzanır veya oturur halde durmamaya çalış hareket et evde bile olsa ara ara yürü :) başka çaresi yok :) bir süre dişini sıkacaksın. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?