Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kiwii valla bak atladıklarımı bile söylemissin.
Su şişesini bile açamıyorum.
Araç kapısını inerken açamadım.
Musluklar falan ayrı dert.
Dikiş yerlerim ayakta dolanırken sıkıntı yaratmıyo hafiften kollarımı bile kaldırıyorum ama yattığımda o acı öldürüyor sanki.
Birde doktorum bir haftadan sonra sarı kantaron yağı kullan dedi bilgi var mı acaba :)

Ben daha bu kadarcık kısa sürede pişmanlık duydum :)
Kızlar siz cok dayanıklısınız maşallah valla.
Ben fazla mızmız cıktım ya

Çatlamasın diye mi acaba? Bir de masaja başlıyorrsun bir süre sonra o yüzden olabilir :) ben hiç kullanmadım. 1 aydan sonra iz kalmasını azaltacak bir krem kullandım.

Ben daha bu kadarcık kısa sürede pişmanlık duydum :)
Kızlar siz cok dayanıklısınız maşallah valla.
Ben fazla mızmız cıktım ya
herkesin bünyesi farklı hepsi geçiyor merak etme :)) sadece biraz dikkatli hareket etmek gerekiyor :) zamanla daha iyiye gideceksin. emin ol çektiğin sıkıntılara değecek :))

Çatlamasın diye mi acaba? Bir de masaja başlıyorrsun bir süre sonra o yüzden olabilir :) ben hiç kullanmadım. 1 aydan sonra iz kalmasını azaltacak bir krem kullandım.

Cuma kontrole cagırdı orda masajı söyler büyük ihtimal sonrasında da scarex ve sarı kantaron yağı dedi.
Çatlama için bsy kullanmam lazım mı dedim
Çatlama olmaz çok büyük yapmadık dedi

Cuma kontrole cagırdı orda masajı söyler büyük ihtimal sonrasında da scarex ve sarı kantaron yağı dedi.
Çatlama için bsy kullanmam lazım mı dedim
Çatlama olmaz çok büyük yapmadık dedi
Sarı kantaron ne içinmiş acaba, öğrenip bana da söyler misin?

Kantaron yağını ben de kullandim. Scarex'e başlamadan önce yara yerinin bir miktar iyileşmesi gerekiyor, kabuk tutup kabuğu attıktan sonra başlanıyor iz kremine, o döneme kadar da sabah akşam kantaron yagi surdurmuslerdi. Tahminim, derideki gerginliği alıyor ve yara iyileşmesini teşvik amaçlı besliyor.

Bu arada kiwi, seni izliyorum, sen de izler misin? =)

Çok teşekkür ederim canım benim :)

Tekrar geçmiş olsun . Göğüs altı kesisi miydi ? Ben de haftaya salı olacağım , çalışıyorum gözüm korktu açıkçası Meme başından yapılacak benim ki ?

Senin adına çok sevindim canım sen memnunsan gerisi önemli değil :)

Tekrar geçmiş olsun . Göğüs altı kesisi miydi ? Ben de haftaya salı olacağım , çalışıyorum gözüm korktu açıkçası Meme başından yapılacak benim ki ?
Meme kesisi olana hiç rastlamadım ama kendi tecrübelerimden yola çıkarak diyorum ki bir hafta izin mi alsan acaba?

Ben de henüz kot giymeye cesaret edemedim.sürekli lastikli ve yukarı kadar çekebileceğim şeyler giyiyorum.yarın tekrar masajım var.ödemi dağıtmada bana baya bi yaradı sende bir sor istersen.belki ödem yüZünden ağrıların devam ediyordur.bende bişey merak ediyorum yağ alınan yerde incelmen oldu mu?sende benim gibi pilatesçiymişsin gerçi çok yağın yoktur ama en azından biraz fark etti mi? Ben ameliyat öncesi ölçmüştüm ölçülerimi sadece 1 cm fark var

Hiç korkma canım.
Benim gögüs altı kesisi.
Ama canım çok tatlı ondan sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…