Yaşadıkların ameliyatın doğal süreci ve çok normal canım. Düşünsene vücut önce kendine ait olmayan bir yapıyı kabul etmeye çalışıyor. Cildin nasıl esnerim ben bir anda diyor, kasların yeterince uzun değil...Oturur pozisyonda bir sürü yastıkla yatmaya çalış, kalkma derdinden kurtulursun en azından. Kapı kollarıyla aran nasıl? Kısa sürede bitecek ama merak etme. Sonra sana da keyfini sürmek kalacak
ben 1 ay boyunca hep sırt üstü yattım hatta sonrasında doktor bana yan yatabilirsin dediği halde genellikle sırt üstü yatmaya çalışıyordum ne olur olmaz diye :)) şu an 3 ay oldu istediğim gibi yatıyorum. ama ilk bir ay çok zor geçmişti. kalçamın ağrısından uyayamıyordum :) sende çok fazla uzanır veya oturur halde durmamaya çalış hareket et evde bile olsa ara ara yürü :) başka çaresi yok :) bir süre dişini sıkacaksın. :))
Çatlamasın diye mi acaba? Bir de masaja başlıyorrsun bir süre sonra o yüzden olabilir :) ben hiç kullanmadım. 1 aydan sonra iz kalmasını azaltacak bir krem kullandım.Kiwii valla bak atladıklarımı bile söylemissin.
Su şişesini bile açamıyorum.
Araç kapısını inerken açamadım.
Musluklar falan ayrı dert.
Dikiş yerlerim ayakta dolanırken sıkıntı yaratmıyo hafiften kollarımı bile kaldırıyorum ama yattığımda o acı öldürüyor sanki.
Birde doktorum bir haftadan sonra sarı kantaron yağı kullan dedi bilgi var mı acaba :)
herkesin bünyesi farklı hepsi geçiyor merak etme :)) sadece biraz dikkatli hareket etmek gerekiyor :) zamanla daha iyiye gideceksin. emin ol çektiğin sıkıntılara değecek :))Ben daha bu kadarcık kısa sürede pişmanlık duydum :)
Kızlar siz cok dayanıklısınız maşallah valla.
Ben fazla mızmız cıktım ya
Ahahaha nasıl mızmızlandım bilemezsinBen daha bu kadarcık kısa sürede pişmanlık duydum :)
Kızlar siz cok dayanıklısınız maşallah valla.
Ben fazla mızmız cıktım ya
Çatlamasın diye mi acaba? Bir de masaja başlıyorrsun bir süre sonra o yüzden olabilir :) ben hiç kullanmadım. 1 aydan sonra iz kalmasını azaltacak bir krem kullandım.
Sarı kantaron ne içinmiş acaba, öğrenip bana da söyler misin?Cuma kontrole cagırdı orda masajı söyler büyük ihtimal sonrasında da scarex ve sarı kantaron yağı dedi.
Çatlama için bsy kullanmam lazım mı dedim
Çatlama olmaz çok büyük yapmadık dedi
Çok teşekkür ederim canım benim :)Canim Ankarada Volkan Tayfur ve Ferruh Bingul hocalari arastirdim yuzyuze gorusmeye gitmedim internet uzerindeki calismalari ve yorumlari inceledim ikisi de koltukalti kesisi de yapiyor canim Ferruh beyle yuzyuze randevu ayarlayacam bu doktorlari da arastirabilursin canim
Tekrar geçmiş olsun . Göğüs altı kesisi miydi ? Ben de haftaya salı olacağım , çalışıyorum gözüm korktu açıkçasıKızlar şu sırt agrısı ve dikişlerin agrısı ne zaman geciyo tahmini uyku uyuyamıyorum uykusuzluktan mutsuzum
Ağrı kesicileri zaten hep alıyorum ayakta oldugunda rahatım ama yattığım an belim çok acıyo daha çok yeni cuma ameliyat oldum ama belim çok feci
Senin adına çok sevindim canım sen memnunsan gerisi önemli değil :)Doktorla aynı fikirde olduğum için sorun olmadı. doğal dursun göze çarpmasın kendi memem gibi dursun istiyordum :) zaten istesemde çok büyük protez konulamazdı çok ince yapım var konulsa bile çok dikkat çekerdi güzel olmazdı diye düşünüyorum :) halimden memnunum :) desteksiz sütyen kullanabiliyorum :) bu da bana yetiyor :)
Meme kesisi olana hiç rastlamadım ama kendi tecrübelerimden yola çıkarak diyorum ki bir hafta izin mi alsan acaba?Tekrar geçmiş olsun . Göğüs altı kesisi miydi ? Ben de haftaya salı olacağım , çalışıyorum gözüm korktu açıkçasıMeme başından yapılacak benim ki ?
inşallah sorunsuz çıkarsın istediğin gibi olur :) şimdiden çok geçmiş olsun :))Kızlar öğleden sonra ameliyata giriyorum
Dualarınızı bekliyorum
Hadi bakalım canım. Güzel haberler ini bekliyoruz . Allah yardımcın olsunKızlar öğleden sonra ameliyata giriyorum
Dualarınızı bekliyorum
Kızlar öğleden sonra ameliyata giriyorum
Dualarınızı bekliyorum
teşekkür ederim cevabın için.Yarın göreceğim doktorumu bakalım ne diyecek asıl sorunum karın bölgem olmaya başladı sadece meme olsaydım şimdi epey rahatlamıştım karnımın acısından kot bile giyemiyorum. Eşofmanla gidiyorum heryere iyice paspal oldum.
Sarı kantaron ne içinmiş acaba, öğrenip bana da söyler misin?
Tekrar geçmiş olsun . Göğüs altı kesisi miydi ? Ben de haftaya salı olacağım , çalışıyorum gözüm korktu açıkçasıMeme başından yapılacak benim ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?