Kızlar öğleden sonra ameliyata giriyorum
Dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar öğleden sonra ameliyata giriyorum
Dualarınızı bekliyorum
yarın ne diyecek dr bende merak ediyorum. seninle konuşunca demek ki çektiğim acılar normalmiş diyorum nette o kadar aradım avıdsn ağrıdan şikayet eden yok 2 günde işe dönersiniz falan yazıyor dedim bende bişey var herhalde . Benim yaptığım plates senin kadar değildir benim bel fıtığından dolayı orayı kuvvetlendirmek adına yapılan bişey . Benim karın bölgemdeki yağlanma ne kadar zayıflasamda gitmiyordu çok inatçıydı yani . Bölgesel bir fazlalığım vardı. Lipo için idealim yani :) şuanda baktığımda aman çokta iyi oldu diyemiyorum çok bi azalma yok ama eskisi gibi değil sanırım 1 ay daha geçmesi gerekiyor tam anlaşılması için . Yarın normal desteksiz balensiz sütyene geçiyorum. İlk defa böyle bir sütyen alışverişi yaptım çok garip geldi. Çok çirkin bişey ama buna sevineceğim aklma gelmezdi :)Ben de henüz kot giymeye cesaret edemedim.sürekli lastikli ve yukarı kadar çekebileceğim şeyler giyiyorum.yarın tekrar masajım var.ödemi dağıtmada bana baya bi yaradı sende bir sor istersen.belki ödem yüZünden ağrıların devam ediyordur.bende bişey merak ediyorum yağ alınan yerde incelmen oldu mu?sende benim gibi pilatesçiymişsin gerçi çok yağın yoktur ama en azından biraz fark etti mi? Ben ameliyat öncesi ölçmüştüm ölçülerimi sadece 1 cm fark var
Meme başım iki emzirme sureci sonrası operasyona uygun gözüküyor. Ozellikle istedim ben.5 gun izinliyim . Ama müşavirim ben 3. Gün sgk ödemeleri icin gelmem gerekebilir. Eğer sezeryanlarım kadar kolay olursa süper olur. Bakalim hayırlısıMeme kesisi olana hiç rastlamadım ama kendi tecrübelerimden yola çıkarak diyorum ki bir hafta izin mi alsan acaba?
Meme başım iki emzirme sureci sonrası operasyona uygun gözüküyor. Ozellikle istedim ben.5 gun izinliyim . Ama müşavirim ben 3. Gün sgk ödemeleri icin gelmem gerekebilir. Eğer sezeryanlarım kadar kolay olursa süper olur. Bakalim hayırlısı
Biz aynı gün iki arkadaş olucaz. Onun ki göğüs altı . Daha doğum yapmadı . Sende iz kalır biraz dedi. Ama meme başı yaparsak belli olmaz normal dokunun içinde kaybolur dedi .Bir de uzanmak gerinmek vs gibi hareketlerde kısıtlama yaşamazsın dedi . Ben o yüzden memebaşı tercih ettim.Sizi korkutmak istemem ama memebası kesisi daha agrılı oluyor diye söylemişti doktorum.
Size ne dedi doktorunuz.
Benim memealtı kesisi oldugu halde en az 1 hafta yat dedi
Canim özellikle bayan olsun istiyorum erkek eşim izin vermiyor ve zaten daha onu ikna asamasindayim internatioldaki doktor medine kantürk sanirimÖzellikle bayan istemiyorsan benim doktorum Mahmut Özyılmaz, Bursa Acıbadem’de. Bir de buradan bir arkadaş vardı, estetik internationalda bayan bir doktora ameliyat oldu. Adını hatırlamıyorum.
Biz aynı gün iki arkadaş olucaz. Onun ki göğüs altı . Daha doğum yapmadı . Sende iz kalır biraz dedi. Ama meme başı yaparsak belli olmaz normal dokunun içinde kaybolur dedi .Bir de uzanmak gerinmek vs gibi hareketlerde kısıtlama yaşamazsın dedi . Ben o yüzden memebaşı tercih ettim.
Tabi bunlar farazi konuşmalar . Belki kesiden silikon sığmayacak 335 motiva benim ki ama 355 ile de girecek . Yani her şey o an belli olacak
Merhaba,meme ucu kesisi ile ameliyat oldum bende. İnan’ın en izsiz yöntem bu. Çünkü meme kahverengi bölgenin alt sınırında, yarım daire şeklinde kesi oluyor ve çokta güzel gizliyor. Benden Sonra meme ucu kesisi ile ameliyat olan çok arkadaş oldu,çok memnunlar. Yani bu izden mutsuz olan varsada meme altı kesisinde çok daha mutsuz olurlardı ,çünkü o daha belirgin oluyor meme ucuna göre!Biz aynı gün iki arkadaş olucaz. Onun ki göğüs altı . Daha doğum yapmadı . Sende iz kalır biraz dedi. Ama meme başı yaparsak belli olmaz normal dokunun içinde kaybolur dedi .Bir de uzanmak gerinmek vs gibi hareketlerde kısıtlama yaşamazsın dedi . Ben o yüzden memebaşı tercih ettim.
Tabi bunlar farazi konuşmalar . Belki kesiden silikon sığmayacak 335 motiva benim ki ama 355 ile de girecek . Yani her şey o an belli olacak
Aynen doktorumun söylediği de bu . Ağrı konusunda çok garantili konuşuyor .yaşayıp görücez :)Merhaba,meme ucu kesisi ile ameliyat oldum bende. İnan’ın en izsiz yöntem bu. Çünkü meme kahverengi bölgenin alt sınırında, yarım daire şeklinde kesi oluyor ve çokta güzel gizliyor. Benden Sonra meme ucu kesisi ile ameliyat olan çok arkadaş oldu,çok memnunlar. Yani bu izden mutsuz olan varsada meme altı kesisinde çok daha mutsuz olurlardı ,çünkü o daha belirgin oluyor meme ucuna göre!
Kesine göre cc büyüklüğü kısıtlanmaz. Bende 400 cc var :)
Meme başı kesisi ile ameliyat olup çok Ağrı yaşayanda olmadı hiç. Meme dikleştirme ameliyatı ile karıştırılmasın ,onun dikişleri ayrı birşey.
Hayır canım asla olmadı. Doktorumda his kaybı olmayacak,his önemli birşey demiştiAynen doktorumun söylediği de bu . Ağrı konusunda çok garantili konuşuyor .yaşayıp görücez :)
His kaybı kesinlikle olmayacak bana güven dedi .Zaten fiyat olarak da az buz para değil . Parçalarım vallahi adamı :) Sen de oldumu his kaybı ?
Merhaba nerede ve kime ameliyat oldunuz acaba ?Arkadaşlar merhaba 33 gün önce meme dikleştirme artı protez oldum günlerdir yazıları okuyorum 250cc mentor kas altı takıldı ilk 3 gün ölüyorum zannettim acıdan sonralarda acılar dindi ama taş gibiler en son 2 gün önce doktorum muyane etti masaj yapamamışsın dedi bende dedim bana bunu şimdi söylüyorsunuz 2 gündür yapıyorum biraz daha iyi gibiyim ara ara Ağrı'm oluyor daha doğru düzgün yürümeye yeni bAşladım kambur gibiydim 1 aydır masaj iyi gibigeliyor ama dıştan rahatsız edici bir kaşıntım var bide silikonlar sanki arada içte löpürdüyorlar benim kadar uzun süren varmı durumu valla pişmanım doktorum çok sorumsuz birisi birde masaj Nasıl oluyor günde kaçar dakka oluyor yardıma ihtiyacım var yaşam kalitem düştü
istanbulda oldum Serkan baltaMerhaba nerede ve kime ameliyat oldunuz acaba ?
Dikleştirme ve protez olucam foton var mı çok merak ettim ayrıca korktum birazArkadaşlar merhaba 33 gün önce meme dikleştirme artı protez oldum günlerdir yazıları okuyorum 250cc mentor kas altı takıldı ilk 3 gün ölüyorum zannettim acıdan sonralarda acılar dindi ama taş gibiler en son 2 gün önce doktorum muyane etti masaj yapamamışsın dedi bende dedim bana bunu şimdi söylüyorsunuz 2 gündür yapıyorum biraz daha iyi gibiyim ara ara Ağrı'm oluyor daha doğru düzgün yürümeye yeni bAşladım kambur gibiydim 1 aydır masaj iyi gibigeliyor ama dıştan rahatsız edici bir kaşıntım var bide silikonlar sanki arada içte löpürdüyorlar benim kadar uzun süren varmı durumu valla pişmanım doktorum çok sorumsuz birisi birde masaj Nasıl oluyor günde kaçar dakka oluyor yardıma ihtiyacım var yaşam kalitem düştü
Fotom şuan yok ama foto Nasıl oluyor anlamadım sonra cezayı yemeyeyim bana engel koyulmasınDikleştirme ve protez olucam foton var mı çok merak ettim ayrıca korktum biraz
Albüm oluşturuyorsun benim var şuan birbirimizi izliyoruz görebilirsin sen de albüm yaparsan tecrübeli arkadaşlar yorum yaparFotom şuan yok ama foto Nasıl oluyor anlamadım sonra cezayı yemeyeyim bana engel koyulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?