Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Normal normal sende tuaflık yok yani:) Evet bir iki aya daha da netleşir ortaya çıkar .sanırım göğüslerle barış imzalanmış şikayet etmediğine göre aranız düzeldi sanırım :)

Iyilesiyordur ondan.

Bu ameliyati olmaya karar vereli 1 yil olmus. Ve ben hala doktora karar veremedim. Bunu dusunmekten bi de psikolog filan arastircam valla

Yeni ameliyat olanlara gecmis olsunn :)
Teşekkür ederim bence bian önce karar ver ol ameliyatını kavuş güzel memişlere mutlu olucaksın inşallah

Kizlaar doktor arastirma asamasindayim. Volkan Tayfur ve Ferruh Bingule ameliyat olanlar beni izleyebilir mii ikisi hakkinda cok iyi yorumlar okuyorum ama foto uzerinden de degerlendirmek istiyorum sagolsun mutluluk2015 bu konuda cok yardimci oldu :) Bide Tamer Sakrak cipli meme protezi yapiyor Tamer hocaya ameliyat olupta gorselini paylasanlar da beni izleyebilir mi canlar, ilginize tesekkur ederim :))

Nedir bu Dr ların doğal isteyip yapışı ya dicem ama diyemiyorum. Biz belli ki büyük istiyor ve o parayı veriyoruz değilmi ya.

Benimde yeni bir hafta oldu ve nedense gözüme küçük geldi biraz 270 cc
Sos medya üzerinden izlesene cnm var fo topları ve Ferruh bey de maşallah tahta göğüslere 350 cc takıyor nasıl yapiosa.

Benimde yeni bir hafta oldu ve nedense gözüme küçük geldi biraz 270 cc

Sos medya üzerinden izlesene cnm var fo topları ve Ferruh bey de maşallah tahta göğüslere 350 cc takıyor nasıl yapiosa.
F feminen35 canim sosyal medya uzerinden bakiyorum ameliyattan hemen sonraki video ve fotolari paylasiyor genellikle. Benim meme dokum hic yok ameliyat oldultan 3-6 ay sonra nasil duruyor nasil gorunuyor merak ettigim icin aslinda burdaki arkadaslardan rica ettim

Cani
Canım benim de 33 gün oldu evet aynen taş gibi biri indi digerinden daha küçük öteki sis hala sinirim bozuk o yüzden benim doktorum masaj da yaptırmadı sutyen de bandaj da taktırmadi kaşıntı oluyor çatlama olabilir catlak önleyici serum kullanıyorum boyutlarindan memnunsan endişelenme benimde mentor 300 cc küçük oldu mutlu değilim ama eskisine göre iyiler

Ama yardım
Bende kullanıyorum ufakta olsa çatladı bu Nasıl estetik anlamadım sinirlerim acayip bozuk

Valla boyutuda çok küçük gibi gerçi daha büyüğü olsa ne yapardım bilmiyorum birde saĞ göğüsümün altında ufak bir yerde dikiş kaynamamış 1 damlada olsa kan veya sarı birşey geliyor anlıycağın derdim bitmiyor bir an önce saĞlığıma kavuşmak istiyorum

Normal normal sende tuaflık yok yani:) Evet bir iki aya daha da netleşir ortaya çıkar .sanırım göğüslerle barış imzalanmış şikayet etmediğine göre aranız düzeldi sanırım :)
:) :) çok güldüm yaa bir küs bir barışık yaşıyoruz diyelim . Gece yan yatınca yattığım tarafa doğru bir ağırlık oluyor diğer tarafa dönmek istediğimde en az bi onkiloluluk ağırlıkla dönüyorum ve uyanıyorum kollarımı eskisi gibi kullanamıyorum arabanın bagaj kapağını kapatırken bile zorlanıyorum işte o zaman küsüyorum kendilerine Kendim ettim kendim buldum türküsünü söylüyorum:) doktorum karın bölgesi için masaj önerdi haftaya masaja başlayacağız inşallah iyi gelir üç hafta yapılacakmış masaj

arkadaşlar Ben ameliyat olalı bugün tam bir ay oldu bu göğüslerde ki gerginlik hissi tam olarak ne zaman geçer kas altı olduğu için mi bu kadar hissediyorum ameliyatının üzerinden en az birkaç ay geçmiş olan arkadaşlar cevap verebilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…