Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sanirim kisiye gore degisiyor.Ben nerdeyse 3 ay olucak.2 ci aydan itibaren cok rahattim. Gerginlik hissi kalmamisti. Suan nerdeyse hic protez yokmus sanki kendi dokummus gibi.

Kızlar 5.gün bu agrı sızı en önemlisi şişlik ne zaman gecicek
Kendim dus bile alamıyorum.
Midemde hassasiyet oluştu bulantılar halsizlik.
Çok mutsuzummm

Kızlar 5.gün bu agrı sızı en önemlisi şişlik ne zaman gecicek
Kendim dus bile alamıyorum.
Midemde hassasiyet oluştu bulantılar halsizlik.
Çok mutsuzummm
Canim 5 gun daha cok erken.Tabiki hepsi geçiyor ama en az bir ilk haftayi atlatirsan cok daha rahatlamis olursun. Ben ilk hafta olucegimi sanmistim.Bulànti vé basdonmelerim cok fazlaydi, ama aldigim ilaclardandi.Az daha sabir hepsi geciyor

Canim 5 gun daha cok erken.Tabiki hepsi geçiyor ama en az bir ilk haftayi atlatirsan cok daha rahatlamis olursun. Ben ilk hafta olucegimi sanmistim.Bulànti vé basdonmelerim cok fazlaydi, ama aldigim ilaclardandi.Az daha sabir hepsi geciyor

Çok sağol canım.
Yemin ederim ölücem sanıyorum bayılıcam sanıyorum.
Ben ilaçları da bıraktım.
Kusmaktan mafoldum

Sanirim kisiye gore degisiyor.Ben nerdeyse 3 ay olucak.2 ci aydan itibaren cok rahattim. Gerginlik hissi kalmamisti. Suan nerdeyse hic protez yokmus sanki kendi dokummus gibi.
Benimde 2.ayim dolmak uzere anca yeni rahatlamaya basladim,ama yatinca silikon asagiya kayiyor,cok rahatsiz edici,hangi kendi dokum gibi hissediyorum dedin ya,bu surece gelene kadar boyle birsey yasadin mi?

Kızlar ben ameliyat günümü aldım nasip olursa 6 nisanda ameliyat olucam, ameliyat öncesi tavsiyeleriniz varmı :)

Kızlar ben ameliyat günümü aldım nasip olursa 6 nisanda ameliyat olucam, ameliyat öncesi tavsiyeleriniz varmı :)

Aaaa aynı gün giriyoruz ameliyata bende 6 Nisan cuma günü 4 saatlik bir operasyondayim burun + meme :) ikimiz içinde hayırlısı olsun cnm hemen hemen 15 gün kaldı hem heyecan hem gerginlik hem korku hepsini birlikte yaşıyorum sende durumlar nasıl

Meme nin operasyon adı nedir benim sadece meme oldu 4 saat ondan sordum

Meme nin operasyon adı nedir benim sadece meme oldu 4 saat ondan sordum

Cnm yorumdada söyledim ama burun+meme büyütme olacak drum 4 saat sürer dedi ve ögüne benden başka ameliyat almadı , aslını sorarsan heyecan ve meraktan daha çok yaşadığım korku yıllardır beklediğim ameliyattan şuan korkuyorum hayatımda narkoz almadım ve 4 saatin sonunda eşime ve çocuklarıma kavuşmak istiyorum Rabbim pişmanlık vermesin gerçekten psikolojim çok değişti

Çok sağol canım.
Yemin ederim ölücem sanıyorum bayılıcam sanıyorum.
Ben ilaçları da bıraktım.
Kusmaktan mafoldum

Cnm neden bukadar zor geciyorki , kas üstü iyileşme süreci daha sikintisiz diye biliriz vallahi korkmaya başladım , acaba narkozu yeni yenimi atmaya basladin kusmaktan maffoldum deyince aklıma başka birşey gelmiyor , buarada sigara kullaniyormuydun

Yok canım sigara hiç kullanmadım.
Antibiyotik verilmişti o bünyemde ters etki yapmıs.
Baş dönmelerim halsizlik hatsafada.
Korkma canım bünyeden bünyeye değişir belki.
Bir arkadasım anestezici bol bol ameliyat sonrasında su içip anesteziyi atarsın demişti aklında olsun canım.
Ne kadar çok su içersen o kadar vücud temizliyor kendini.

Cnm ameliyat sonrasında bol bol su içebilirim çünkü normal hayatımdada çok tüketen biriyim , yalnız ameliyat sonrasında ağrılar nasıl oluyor yataktan kalkamaz hale geliyorsak WC ye çıkmamak için icmeyebilirimde off kedicik 15 gün kaldı bendeki durum heyecan ve meraktan çok korku sardı neden böyle oldum bilemedim psikolojim çok değişti evde durup durup çocuklarıma sarılıp öpüyorum ameliyat 4 saat olunca ciddi anlamda korkmaya başladım hiç narkozu hayatımda almadigim için ya uyanamazsam ya şu olursa ya bu olursa diye kendimi yiyorum ki yıllardır beklediğim gün o gün ameliyat olan arkadaşlar sizdede oldumu bu değişik düşünceler sadece bendemi oluyor bilemedim

inan ki bu yaşadıklarının hepsini fazlasıyla yaşadım ömrümde narkoz almadım Allahın gücüne gidecek kendime keyfi bir sorun çıkarıyorum diye düşündüm uykusuz kaldım ya pişman olursam diye çok korktum gün yaklaştıça yemez içmez konuşmaz oldum şöyle dua ediyordum allahım yanlış yoldaysam bir hata yapıyorsam birşeyler olsun bir engel çıksın ben o ameliyata gidemiyeyim
ya birdaha çocuklarımı göremezsem falan offff deli düşünceler inan duygularımı buraya sığdıramam hiç üzme kendini bence iyi düşün iyi olsun inşallah
senin kasaltımı olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…