- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Sanirim kisiye gore degisiyor.Ben nerdeyse 3 ay olucak.2 ci aydan itibaren cok rahattim. Gerginlik hissi kalmamisti. Suan nerdeyse hic protez yokmus sanki kendi dokummus gibi.arkadaşlar Ben ameliyat olalı bugün tam bir ay oldu bu göğüslerde ki gerginlik hissi tam olarak ne zaman geçer kas altı olduğu için mi bu kadar hissediyorum ameliyatının üzerinden en az birkaç ay geçmiş olan arkadaşlar cevap verebilir mi acaba
ağrım yok sadece protezi hissetmek ve onun verdiği gerginlik hissi rahatsız ediyorAğrılarınız tamamen geçti mi ?
inşallah benimde öyle olur 1 ay daha sabredip beklerimSanirim kisiye gore degisiyor.Ben nerdeyse 3 ay olucak.2 ci aydan itibaren cok rahattim. Gerginlik hissi kalmamisti. Suan nerdeyse hic protez yokmus sanki kendi dokummus gibi.
Canim 5 gun daha cok erken.Tabiki hepsi geçiyor ama en az bir ilk haftayi atlatirsan cok daha rahatlamis olursun. Ben ilk hafta olucegimi sanmistim.Bulànti vé basdonmelerim cok fazlaydi, ama aldigim ilaclardandi.Az daha sabir hepsi geciyorKızlar 5.gün bu agrı sızı en önemlisi şişlik ne zaman gecicek
Kendim dus bile alamıyorum.
Midemde hassasiyet oluştu bulantılar halsizlik.
Çok mutsuzummm
Canim 5 gun daha cok erken.Tabiki hepsi geçiyor ama en az bir ilk haftayi atlatirsan cok daha rahatlamis olursun. Ben ilk hafta olucegimi sanmistim.Bulànti vé basdonmelerim cok fazlaydi, ama aldigim ilaclardandi.Az daha sabir hepsi geciyor
Benimde 2.ayim dolmak uzere anca yeni rahatlamaya basladim,ama yatinca silikon asagiya kayiyor,cok rahatsiz edici,hangi kendi dokum gibi hissediyorum dedin ya,bu surece gelene kadar boyle birsey yasadin mi?Sanirim kisiye gore degisiyor.Ben nerdeyse 3 ay olucak.2 ci aydan itibaren cok rahattim. Gerginlik hissi kalmamisti. Suan nerdeyse hic protez yokmus sanki kendi dokummus gibi.
Yöntem nedirKızlar ben ameliyat günümü aldım nasip olursa 6 nisanda ameliyat olucam, ameliyat öncesi tavsiyeleriniz varmı :)
Kas altı yüksek profil 300 diye konuştum meme dokum olmadığı için en uygun bunu gördü doktorum. Emzirmede deforme olur mu diye sordugumda da öz meme dokum cok az olduğu için hiç deforme olmaz dedi.Yöntem nedir
Hangi doktor acaba?Kas altı yüksek profil 300 diye konuştum meme dokum olmadığı için en uygun bunu gördü doktorum. Emzirmede deforme olur mu diye sordugumda da öz meme dokum cok az olduğu için hiç deforme olmaz dedi.
Kızlar ben ameliyat günümü aldım nasip olursa 6 nisanda ameliyat olucam, ameliyat öncesi tavsiyeleriniz varmı :)
Canım nasıl oldun? Ameliyat nasıl geçti?Yalnızca ameliyat masasına geçirirken ve odaya alırken taşıma kısmında erkek olacak dedi
Ama kapalı olduğum için o esnada başımı da örteceğini söyledi
Meme nin operasyon adı nedir benim sadece meme oldu 4 saat ondan sordumAaaa aynı gün giriyoruz ameliyata bende 6 Nisan cuma günü 4 saatlik bir operasyondayim burun + meme :) ikimiz içinde hayırlısı olsun cnm hemen hemen 15 gün kaldı hem heyecan hem gerginlik hem korku hepsini birlikte yaşıyorum sende durumlar nasıl
Meme nin operasyon adı nedir benim sadece meme oldu 4 saat ondan sordum
Çok sağol canım.
Yemin ederim ölücem sanıyorum bayılıcam sanıyorum.
Ben ilaçları da bıraktım.
Kusmaktan mafoldum
Cnm neden bukadar zor geciyorki , kas üstü iyileşme süreci daha sikintisiz diye biliriz vallahi korkmaya başladım , acaba narkozu yeni yenimi atmaya basladin kurmaktan maffoldum deyince aklıma başka birşey gelmiyor , buaradz sigara kullaniyormuydun
Yok canım sigara hiç kullanmadım.
Antibiyotik verilmişti o bünyemde ters etki yapmıs.
Baş dönmelerim halsizlik hatsafada.
Korkma canım bünyeden bünyeye değişir belki.
Bir arkadasım anestezici bol bol ameliyat sonrasında su içip anesteziyi atarsın demişti aklında olsun canım.
Ne kadar çok su içersen o kadar vücud temizliyor kendini.
inan ki bu yaşadıklarının hepsini fazlasıyla yaşadım ömrümde narkoz almadım Allahın gücüne gidecek kendime keyfi bir sorun çıkarıyorum diye düşündüm uykusuz kaldım ya pişman olursam diye çok korktum gün yaklaştıça yemez içmez konuşmaz oldum şöyle dua ediyordum allahım yanlış yoldaysam bir hata yapıyorsam birşeyler olsun bir engel çıksın ben o ameliyata gidemiyeyimCnm ameliyat sonrasında bol bol su içebilirim çünkü normal hayatımdada çok tüketen biriyim , yalnız ameliyat sonrasında ağrılar nasıl oluyor yataktan kalkamaz hale geliyorsak WC ye çıkmamak için icmeyebilirimdeoff kedicik 15 gün kaldı bendeki durum heyecan ve meraktan çok korku sardı neden böyle oldum bilemedim psikolojim çok değişti evde durup durup çocuklarıma sarılıp öpüyorum ameliyat 4 saat olunca ciddi anlamda korkmaya başladım hiç narkozu hayatımda almadigim için ya uyanamazsam ya şu olursa ya bu olursa diye kendimi yiyorum ki yıllardır beklediğim gün o gün ameliyat olan arkadaşlar sizdede oldumu bu değişik düşünceler sadece bendemi oluyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?