Cnm ameliyat sonrasında bol bol su içebilirim çünkü normal hayatımdada çok tüketen biriyim , yalnız ameliyat sonrasında ağrılar nasıl oluyor yataktan kalkamaz hale geliyorsak WC ye çıkmamak için icmeyebilirimdeoff kedicik 15 gün kaldı bendeki durum heyecan ve meraktan çok korku sardı neden böyle oldum bilemedim psikolojim çok değişti evde durup durup çocuklarıma sarılıp öpüyorum ameliyat 4 saat olunca ciddi anlamda korkmaya başladım hiç narkozu hayatımda almadigim için ya uyanamazsam ya şu olursa ya bu olursa diye kendimi yiyorum ki yıllardır beklediğim gün o gün ameliyat olan arkadaşlar sizdede oldumu bu değişik düşünceler sadece bendemi oluyor bilemedim
Ekrem keskin doktorumHangi doktor acaba?
Aaaa aynı gün giriyoruz ameliyata bende 6 Nisan cuma günü 4 saatlik bir operasyondayim burun + meme :) ikimiz içinde hayırlısı olsun cnm hemen hemen 15 gün kaldı hem heyecan hem gerginlik hem korku hepsini birlikte yaşıyorum sende durumlar nasıl
Canim burda yazilan tum sikayetleri bende yasadim. Gunden gune haftadan haftaya sikayetler degisiyordu. Biri duzelirken baska bir Sikayet basliyordu. Ama tabiki ilk haftaki zorluk kadar degildi. 2 ci ayimda evet silikonlar sanki yeri degisiyor oynuyor gibi hissettigimde oldu.Arada ani batma vé sancida oldu.Ama cokta dert etmedim.Benimde 2.ayim dolmak uzere anca yeni rahatlamaya basladim,ama yatinca silikon asagiya kayiyor,cok rahatsiz edici,hangi kendi dokum gibi hissediyorum dedin ya,bu surece gelene kadar boyle birsey yasadin mi?
Canım benim de gün değişti 28 martta senin gibi kas üstü olucam ama ben de korkmaya başladım vazgeçmek istemiyorum ama aklımdan geçmiyor değil,daha kolay diye düşünmüştüm,Çarş olup ptesi işbaşı yapamaz mıyım kiYok canım olur mu aynılarını hepimiz yaşadık.
Ameliyata giderken yolda vazgeçiyordum.
Birinin desteğiyle yatıp kalkman gerekiyor çünkü dikişler ağrıyor tek kalkamıyorsun.
Hastanede hiç canın yanmıyor ordaki ağrı kesiciler falan çok iyi.
Bende hayatımda ilk kez narkoz aldım.
Atması zor geldi bana bünyemi zorladı.
Sıkma hiç canını ben güzel geçeceğine eminim.
Sonrası tabi ki biraz zor.
İlk hafta bayağı zormuş.
Sürekli sırt üstü yatmak canını acıtıyor bazen duş almaya başladığın an yavas yavas azalıyor.
Ne zaman aklına birşey gelirse bana yazabilirsin canım sıkma hiç kendini
Bence yapabilirsin eğer masa başı bir işin varsa yada kollarına yük bindirmiyorsan çalışabilirsin.Canım benim de gün değişti 28 martta senin gibi kas üstü olucam ama ben de korkmaya başladım vazgeçmek istemiyorum ama aklımdan geçmiyor değil,daha kolay diye düşünmüştüm,Çarş olup ptesi işbaşı yapamaz mıyım ki
Benimde öyle ya ama boyut birazcık farklı cc takılmış ondan sanırım. Birisi çok rahat diğeri şiş gibi bnmde.Arkadaşlar goguslerinizin arasında boyut farkı var mı benim biri daha büyük diğerinden bi tuhaf biçimsiz oldular zaten çok canım sıkılıyor doktor her şeye sana öyle geliyor geçecek düzelecek gibi seyler söylüyor da gözüme inanmayim mi aynaya bakıyorum yani böyle bile bakıyorum birisi daha çıkık yukarıda siskin
Benim sana en iyi tavsiyem sonradan pişman olmaman için git bir kaç Dr a görün derim.ben şu an acaba küçük mü oldu derdindeyim. O yüzden iyice bir muayene ol düzgün bi fikir al pişman olma
Ben esabil ekere aml oldum memnunumKızlar aranızda Ankara’da ameliyat olup memnun olanlar doktor konusunda yardımcı olabilir mi lütfen? Birkaç defa yazdım ama hiç cevap veren olmadı. Araştırıyorum ama bir türlü emin olamıyorum yanlış doktor seçiminden çok korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Canım benim de gün değişti 28 martta senin gibi kas üstü olucam ama ben de korkmaya başladım vazgeçmek istemiyorum ama aklımdan geçmiyor değil,daha kolay diye düşünmüştüm,Çarş olup ptesi işbaşı yapamaz mıyım ki
Arkadaşlar goguslerinizin arasında boyut farkı var mı benim biri daha büyük diğerinden bi tuhaf biçimsiz oldular zaten çok canım sıkılıyor doktor her şeye sana öyle geliyor geçecek düzelecek gibi seyler söylüyor da gözüme inanmayim mi aynaya bakıyorum yani böyle bile bakıyorum birisi daha çıkık yukarıda siskin
Canım benimde öyle.
Sağ taraf daha yukarda dolgun.
Sol taraf daha asagıda ve yaygın gibi duruyor.
Masajla aynı seviyeyr gelecekler sanırım.
Canım ben 4.gün başlarım diyordum ama inan zor.
Hem agrıların oluyor hem baaş dönmesi halsizlik falan.
İmkanın varsa bir hafta yat derim ben.
İlk hafta gerçekten zormuş bende kasüstü zorlanmam diyordum ama kendimden bezdim su ara
Nasıl oldun hiç toparlanma yok mu henüz
Güzel düşünün arkadaşlar. Ameliyat sonrası çok sıkıntılı bir süreç. Kas üstü olması acıyı azaltmıyor maalesef ama iyileşme süreci hızlı sadece. Meğer meme dediğimiz yer ne kadar önemliymiş hayatımızda demiştim ben. Hiç tahmin etmezdim oradaki kasların bu kadar işe yaradığını. Burada 1-2 ay hala ağrı çekenler okudum kas altı operasyonda. Ben bu kadar uzun yaşamadım, çabuk toparlandım, bu da kas üstü olmasındandır sanırım.Cnm ameliyat sonrasında bol bol su içebilirim çünkü normal hayatımdada çok tüketen biriyim , yalnız ameliyat sonrasında ağrılar nasıl oluyor yataktan kalkamaz hale geliyorsak WC ye çıkmamak için icmeyebilirimdeoff kedicik 15 gün kaldı bendeki durum heyecan ve meraktan çok korku sardı neden böyle oldum bilemedim psikolojim çok değişti evde durup durup çocuklarıma sarılıp öpüyorum ameliyat 4 saat olunca ciddi anlamda korkmaya başladım hiç narkozu hayatımda almadigim için ya uyanamazsam ya şu olursa ya bu olursa diye kendimi yiyorum ki yıllardır beklediğim gün o gün ameliyat olan arkadaşlar sizdede oldumu bu değişik düşünceler sadece bendemi oluyor bilemedim
Genel anestezi olunca her türlü korkutucu oluyor tabii.Off kızlar hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz beni en iyi ameliyatı yaklaşmış veya geçirmiş anlar , inşallah bende sorunsuz gecirebilirim isyerindede civil civil Leyla mahkeme duvarı gibi oldu , arkadaslarda soruyor neoldu sana diye onlar burun bildiği için ameliyat korkumu anlatıyorum onlarda rahatlatmaya çalışıyor eşime belli etmiyorum zaten gönülsüz sen içerde uyucaksin ben dışarda dokuz doğuracam sen çıkana kadar diyor ve yanında kimse olmucak onu rahatlatacak eğer belli etsem zaten benden ışık bekliyor vazgeçirmek için güçlü durmaya çalışıyorum ve sizden başka paylaşacağım kimse yok iyi geceler kuzular artık kafayı yemek üzereyken burda biterim size çok ihtiyacımız var hepinizi öpüyorum hayırlı geceler :*
herkes için farklı demek ki. Sanki cuma izin alıp sonraki pazartesi (1 hafta dinlenmen) daha iyi olur. Hem bir hafta kontrolünü de geçirmiş olursun.Bence yapabilirsin eğer masa başı bir işin varsa yada kollarına yük bindirmiyorsan çalışabilirsin.
Bundan sonra hızla iyileşeceksiiiin :) düne oranla iyi olmak çok önemli bu süreçte ve sen o aşamaya gelmişsin işte :)Bugün düne oranla biraz daha iyiyim canım.
Şişlikler cok kötü ve ameliyat dikiş yeri.
Belim zaten düz yatmaktan ağrıyor.
Kendim duş almayı özledim
O kadar ilginçtir ki, çok zor bir ameliyat geçiriyorsun, her ayrıntı kafanı karıştırıyor, sanki hiç unutmayacakmış gibi hissediyorsun... bir de bakmışsın üzerinden bir yıl geçmiş, ya ben ne yaşamıştım diyorsun, hiç hatırlamıyorsun :) hatta ameliyat olduğunu bile unutuyorsun çünkü artık hiiiç anlaşılmıyor:) tam net hatırlamıyorum ama bir ay fotoğrafımda hala gergin ve şişler.arkadaşlar Ben ameliyat olalı bugün tam bir ay oldu bu göğüslerde ki gerginlik hissi tam olarak ne zaman geçer kas altı olduğu için mi bu kadar hissediyorum ameliyatının üzerinden en az birkaç ay geçmiş olan arkadaşlar cevap verebilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?