Yanında mutlaka refakatçin olsun. Evde sana bakacak en az birisi olsun. Hastanede önü açılabilen bir pijama giymen iyi olur. Onun dışında moralini yüksek tutmak önemli :) şimdiden iyi ameliyatlar dilerim :)Kızlar ben ameliyat günümü aldım nasip olursa 6 nisanda ameliyat olucam, ameliyat öncesi tavsiyeleriniz varmı :)
Güzel düşünün arkadaşlar. Ameliyat sonrası çok sıkıntılı bir süreç. Kas üstü olması acıyı azaltmıyor maalesef ama iyileşme süreci hızlı sadece. Meğer meme dediğimiz yer ne kadar önemliymiş hayatımızda demiştim ben. Hiç tahmin etmezdim oradaki kasların bu kadar işe yaradığını. Burada 1-2 ay hala ağrı çekenler okudum kas altı operasyonda. Ben bu kadar uzun yaşamadım, çabuk toparlandım, bu da kas üstü olmasındandır sanırım.KeediciK sen ne durumdasın canım?
Doktoruna danışmadan bitki çayı içme . Benim ameliyatıma 5 gün kaldı . Doktorum 15 gün önce bitki çaylarını içmememi söylediAh canım bugün şişlik falan yine var :)
Tek güzelliği sabah bulantım vardı yemek yedim geçti.
Sol dikişler daha çok acıyor ama sanırım geçiyor.
Birde çok göbeğim var asırı fazla göbek oluştu kilo olamaz yediğim midem de durmadı zaten.
Acaba ödem atıcı bitki çayları içmeye başlasam mı.
Sen nasılsın canım bu arada :)
Göbek kesinlikle ödemden. Ödem de narkozdan.. bitki çaylarıyla bozma mideni bence zaten hassas şu an. Nasıl olsa geçecek. Benim fotoğraflarımda görüyorum, 10. Gün fotoğrafımda hala çok şişler. Ne zaman düzeldiğini inan hatırlamıyorum. Şimdi aynı sütyenle o şekilde durmuyor. Zaten damla şeklini aldı artık benimkiler. Benim de doğuma en fazla on gün kaldı. En geç 1 nisanda alacak doktorum. Heyecanlı ve gerginim tabii ki. Bir de en çok emzirme sürecinde silikonlarla ne yaşayacağımı merak ediyorum açıkçası. Zaten süt dolunca kocaman olurdu, şimdi ne ılacak merakla bekliyorum :)Ah canım bugün şişlik falan yine var :)
Birde çok göbeğim var asırı fazla göbek oluştu kilo olamaz yediğim midem de durmadı zaten.
Narkozdan canim o.hemen hemen hepimizde oldu.zamanla geçiyor.doktoruna danış bitki çayını.gecmis olsun.Ah canım bugün şişlik falan yine var :)
Göbek kesinlikle ödemden. Ödem de narkozdan.. bitki çaylarıyla bozma mideni bence zaten hassas şu an. Nasıl olsa geçecek. Benim fotoğraflarımda görüyorum, 10. Gün fotoğrafımda hala çok şişler. Ne zaman düzeldiğini inan hatırlamıyorum. Şimdi aynı sütyenle o şekilde durmuyor. Zaten damla şeklini aldı artık benimkiler. Benim de doğuma en fazla on gün kaldı. En geç 1 nisanda alacak doktorum. Heyecanlı ve gerginim tabii ki. Bir de en çok emzirme sürecinde silikonlarla ne yaşayacağımı merak ediyorum açıkçası. Zaten süt dolunca kocaman olurdu, şimdi ne ılacak merakla bekliyorum :)
Her zamanAy çoook güzel.
Allah sağlıkcakla kucağını almayı nasip etsin inşallah.
Senin gögüsler maşallah çok şahaneydi bence doğumdan sonra da şahane olacak :)
Bu süreçte bana çok desteğin oldu Allah razı olsun çok rahatlattın içimi :)
Doktoruna danışmadan bitki çayı içme . Benim ameliyatıma 5 gün kaldı . Doktorum 15 gün önce bitki çaylarını içmememi söyledi
Narkozdan canim o.hemen hemen hepimizde oldu.zamanla geçiyor.doktoruna danış bitki çayını.gecmis olsun.
Valla seni gördüm gözüm korktuYarın kontrolüm var canım soracağım.
Evet banada 15 gün önceden ağrı kesiciler ve bitki çayları yasaktı.
Çok az kalmış ameliyatına inşallah sıkıntısız acısız bir süreç geçirirsin :)
Valla seni gördüm gözüm korktu
Benim iki oğlum var eşim şehir dışında . Büyük 16 yaşında ne ameliyatı olacağımı daha söylemedim . Küçük çok anneciUfaklığı anneme bırakıcam refakatcim yok gibi bir şey . Evde tek başına yatıp kalkmak zorundayım . Salı ameliyat olucam Cuma işyerine gelmem bir kaç toplantı yapmam lazım . Off off iyi düşünücem iyi olsun .Kendi kendime ağrın falan olmayacak kızım abartma deyip duruyorum vallahi :)
Eyvah şimdi daha sa panikledimGenel anestezi olunca her türlü korkutucu oluyor tabii.
herkes için farklı demek ki. Sanki cuma izin alıp sonraki pazartesi (1 hafta dinlenmen) daha iyi olur. Hem bir hafta kontrolünü de geçirmiş olursun.
Canım maşallah senin iyileşme sürecin iyi olmuş darısı başımıza,işim ağır değil ama sanırım araç kullanmak zor oluyormuş,bir de sen kas üstü mü oldun,bu arada desteğin için teşekkürlerBence yapabilirsin eğer masa başı bir işin varsa yada kollarına yük bindirmiyorsan çalışabilirsin.
Yanında mutlaka refakatçin olsun. Evde sana bakacak en az birisi olsun. Hastanede önü açılabilen bir pijama giymen iyi olur. Onun dışında moralini yüksek tutmak önemli :) şimdiden iyi ameliyatlar dilerim :)
Canim yakin zamanda bu iki doktora gidersen fikirlerini benimle de paylasirmisin. Kiz kardesimde ameliyat olacak kismetse ve bu iki doktoru merak ediyoruz koltuk alti kesisi yapiyor olmasi sebebiyle.Canim Ankarada Volkan Tayfur ve Ferruh Bingul hocalari arastirdim yuzyuze gorusmeye gitmedim internet uzerindeki calismalari ve yorumlari inceledim ikisi de koltukalti kesisi de yapiyor canim Ferruh beyle yuzyuze randevu ayarlayacam bu doktorlari da arastirabilursin canim
Tabiki de paylasirim canim islerimi halletmeye calisiyorum ikisi de Ankarada zaten 2siyle gorusmeyi en yakin zamanda yaparim umarim sonra yorumlarimi paylasirim :)Canim yakin zamanda bu iki doktora gidersen fikirlerini benimle de paylasirmisin. Kiz kardesimde ameliyat olacak kismetse ve bu iki doktoru merak ediyoruz koltuk alti kesisi yapiyor olmasi sebebiyle.
Aniden mi başladı? Yoksa daha önce de az da olsa var mıydı?kızlar yardııııııım çok soru soruyorum biliyorum ama şimdi başka bir sorunla buradayım göğüs uçlarım çok hassas giysime değdikçe acıyo resmen bu nedir şimdi . Var mı bilgisi olan ??
Kişiden kişiye değişiyor bu aslında. Ameliyat yöntemine göre de değişebiliyor. Normal hayattan ne beklediğine de bağlı :)İyileşme süreci için yani normal hayatıma biraz olsun geri dönebilmem için bir hafta yeterli olurmu sizce
Ah canım bugün şişlik falan yine var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?