Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ben ameliyat günümü aldım nasip olursa 6 nisanda ameliyat olucam, ameliyat öncesi tavsiyeleriniz varmı :)
Yanında mutlaka refakatçin olsun. Evde sana bakacak en az birisi olsun. Hastanede önü açılabilen bir pijama giymen iyi olur. Onun dışında moralini yüksek tutmak önemli :) şimdiden iyi ameliyatlar dilerim :)

Ah canım bugün şişlik falan yine var :)
Tek güzelliği sabah bulantım vardı yemek yedim geçti.
Sol dikişler daha çok acıyor ama sanırım geçiyor.
Birde çok göbeğim var asırı fazla göbek oluştu kilo olamaz yediğim midem de durmadı zaten.
Acaba ödem atıcı bitki çayları içmeye başlasam mı.
Sen nasılsın canım bu arada :)

Doktoruna danışmadan bitki çayı içme . Benim ameliyatıma 5 gün kaldı . Doktorum 15 gün önce bitki çaylarını içmememi söyledi

Göbek kesinlikle ödemden. Ödem de narkozdan.. bitki çaylarıyla bozma mideni bence zaten hassas şu an. Nasıl olsa geçecek. Benim fotoğraflarımda görüyorum, 10. Gün fotoğrafımda hala çok şişler. Ne zaman düzeldiğini inan hatırlamıyorum. Şimdi aynı sütyenle o şekilde durmuyor. Zaten damla şeklini aldı artık benimkiler. Benim de doğuma en fazla on gün kaldı. En geç 1 nisanda alacak doktorum. Heyecanlı ve gerginim tabii ki. Bir de en çok emzirme sürecinde silikonlarla ne yaşayacağımı merak ediyorum açıkçası. Zaten süt dolunca kocaman olurdu, şimdi ne ılacak merakla bekliyorum :)

Narkozdan canim o.hemen hemen hepimizde oldu.zamanla geçiyor.doktoruna danış bitki çayını.gecmis olsun.

Ay çoook güzel.
Allah sağlıkcakla kucağını almayı nasip etsin inşallah.
Senin gögüsler maşallah çok şahaneydi bence doğumdan sonra da şahane olacak :)
Bu süreçte bana çok desteğin oldu Allah razı olsun çok rahatlattın içimi :)

Her zaman :*

Doktoruna danışmadan bitki çayı içme . Benim ameliyatıma 5 gün kaldı . Doktorum 15 gün önce bitki çaylarını içmememi söyledi

Yarın kontrolüm var canım soracağım.
Evet banada 15 gün önceden ağrı kesiciler ve bitki çayları yasaktı.
Çok az kalmış ameliyatına inşallah sıkıntısız acısız bir süreç geçirirsin :)

Valla seni gördüm gözüm korktu
Benim iki oğlum var eşim şehir dışında . Büyük 16 yaşında ne ameliyatı olacağımı daha söylemedim . Küçük çok anneci Ufaklığı anneme bırakıcam refakatcim yok gibi bir şey . Evde tek başına yatıp kalkmak zorundayım . Salı ameliyat olucam Cuma işyerine gelmem bir kaç toplantı yapmam lazım . Off off iyi düşünücem iyi olsun .Kendi kendime ağrın falan olmayacak kızım abartma deyip duruyorum vallahi :)

Canım mutlaka refakatcin olsun.
Yatıp kalkmak gerçekten dert.
Ağrı eşiğiyle alakalıdır belki bana aşırı zor geliyor.
Kendin kalkmaya çalışırken dikişler çok zorlanıyor.
En azından birkaç gün yanında kalacak birileri olsun.

Genel anestezi olunca her türlü korkutucu oluyor tabii.

herkes için farklı demek ki. Sanki cuma izin alıp sonraki pazartesi (1 hafta dinlenmen) daha iyi olur. Hem bir hafta kontrolünü de geçirmiş olursun.
Eyvah şimdi daha sa panikledim

Bence yapabilirsin eğer masa başı bir işin varsa yada kollarına yük bindirmiyorsan çalışabilirsin.
Canım maşallah senin iyileşme sürecin iyi olmuş darısı başımıza,işim ağır değil ama sanırım araç kullanmak zor oluyormuş,bir de sen kas üstü mü oldun,bu arada desteğin için teşekkürler

Yanında mutlaka refakatçin olsun. Evde sana bakacak en az birisi olsun. Hastanede önü açılabilen bir pijama giymen iyi olur. Onun dışında moralini yüksek tutmak önemli :) şimdiden iyi ameliyatlar dilerim :)

İyileşme süreci için yani normal hayatıma biraz olsun geri dönebilmem için bir hafta yeterli olurmu sizce

kızlar yardııııııım çok soru soruyorum biliyorum ama şimdi başka bir sorunla buradayım göğüs uçlarım çok hassas giysime değdikçe acıyo resmen bu nedir şimdi . Var mı bilgisi olan ??

Canim yakin zamanda bu iki doktora gidersen fikirlerini benimle de paylasirmisin. Kiz kardesimde ameliyat olacak kismetse ve bu iki doktoru merak ediyoruz koltuk alti kesisi yapiyor olmasi sebebiyle.

Canim yakin zamanda bu iki doktora gidersen fikirlerini benimle de paylasirmisin. Kiz kardesimde ameliyat olacak kismetse ve bu iki doktoru merak ediyoruz koltuk alti kesisi yapiyor olmasi sebebiyle.
Tabiki de paylasirim canim islerimi halletmeye calisiyorum ikisi de Ankarada zaten 2siyle gorusmeyi en yakin zamanda yaparim umarim sonra yorumlarimi paylasirim :)

kızlar yardııııııım çok soru soruyorum biliyorum ama şimdi başka bir sorunla buradayım göğüs uçlarım çok hassas giysime değdikçe acıyo resmen bu nedir şimdi . Var mı bilgisi olan ??
Aniden mi başladı? Yoksa daha önce de az da olsa var mıydı?

İyileşme süreci için yani normal hayatıma biraz olsun geri dönebilmem için bir hafta yeterli olurmu sizce
Kişiden kişiye değişiyor bu aslında. Ameliyat yöntemine göre de değişebiliyor. Normal hayattan ne beklediğine de bağlı :) KeediciK neredeyse bir haftalık, en yakından onu takip edebilirsin.

KeediciK canim her zaman guzel dusun ki ki kendini daha iyi hisset :) zor bi ameliyat kabul, agrilarin acilarin var ben yasamadim ama tahmin ediyorum canim benim sadece sunu dusun daha guzel memelerin oldu bundan sonra kendiji daha rahat hissediceksin yeni ameliyat olan ve olacak arkadaslara hep dua ediyorum zor kisim gecti az daha dayan bundan sonrasi guzel olucak canim benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…