Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ah canım çok çok sağol.
Benim talihsizliğim bulantı kusmalarım asla durmadı.
İnşallah güzel olacak öyle düşünmeye çalısıyorun.
Çok sağol desteğin için :)

İyileşme süreci için yani normal hayatıma biraz olsun geri dönebilmem için bir hafta yeterli olurmu sizce

Canım benim işim masa başı.
Gün içinde max 3 saat çalısmam oluyr ama halsizlik ağrı sızı çok zorladı beni.
Bana kalırsa bir hafta dinlen derim ben.

kiwii canim oncelikle gozun aydin doguma cok az kalmis forumdaki yardimlarini goruyorum yazilarinla ben de cok bilgilendim tesekkur ederim seni izlemeye aldim sende beni izlemeye alir misin? :) bu arada canim doktorun kimdi?

kiwii canim oncelikle gozun aydin doguma cok az kalmis forumdaki yardimlarini goruyorum yazilarinla ben de cok bilgilendim tesekkur ederim seni izlemeye aldim sende beni izlemeye alir misin? :) bu arada canim doktorun kimdi?
ben de ameliyat sonrası çok panik olmuştum. Burada sağolsun arkadaşlar çok yardımcı olmuştu. Şimdi ben yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana :)
Ben Bursa’da oldum ameliyatımı, Mahmut Özyılmaz doktorumdu.

Canım benim işim masa başı.
Gün içinde max 3 saat çalısmam oluyr ama halsizlik ağrı sızı çok zorladı beni.
Bana kalırsa bir hafta dinlen derim ben.
Benim kendi iş yerim cok efor sarfetmiyorum fakat ailemin haberi yok, ailemle iş yerinde vakit geçiriyorum, bir hafta dinlenicem zaten sonrasında idare edebilir miyim iş yerinde diye kaygılarım vat :)

Benim kendi iş yerim cok efor sarfetmiyorum fakat ailemin haberi yok, ailemle iş yerinde vakit geçiriyorum, bir hafta dinlenicem zaten sonrasında idare edebilir miyim iş yerinde diye kaygılarım vat :)

Yani benim şuan 6.günüm kısmetse pazartesi başlarım diyorum ama emin de değilim :)

Canim benim mesajlarini aglamakli gulmeli hallerle okuyorum. Oncelikle yaşadığın acilar oyle normal ki henuz 1. Haftandasin. Ben 3 hafta net surunmustum. Dayanilmaz agrilarimin yaninda Sirtim mi sismedi alerji mi olmadim..Geçecek hepsi. Göbüşün ameliyattan. Bol su ic hareket et. Odem atici cay sakin kullanma tansiyon düşüklugune sebep oldugu icin bas dönmen de var ki..

Yemrk yerken korkuyorum acaba kusma yapar mı diye.
Yani kötü seyler bekliyordum ama bu kdar değil :)
Ben galiba çabuk toparlanmak için can atıyorum:)

Yemrk yerken korkuyorum acaba kusma yapar mı diye.
Yani kötü seyler bekliyordum ama bu kdar değil :)
Ben galiba çabuk toparlanmak için can atıyorum:)
Inan bende beklemiyordum :) eskiden yapabildiklerini yapamadigin icin o skintin birazda. Gececek bak 2 hafta sonra tekrar konusalim cok daha iyi hissedeceksin. Doktoruna masaji sormayi da unutma cok etkili iyilesmede bence en aznda ödemde..

Inan bende beklemiyordum :) eskiden yapabildiklerini yapamadigin icin o skintin birazda. Gececek bak 2 hafta sonra tekrar konusalim cok daha iyi hissedeceksin. Doktoruna masaji sormayi da unutma cok etkili iyilesmede bence en aznda ödemde..

Öylemi dersin.
Biraz kendime zaman tanıyayım o zaman.
Sen ne durumdasın canım :)

bana doktorum 1 ay sonra donebilirsin spora dedi
ben 45 gunde felan başladım
hiç de sorun yaşaöadım

erguvan cnm sen ilk zamanlar silikonu cıkarttırmayı dusunuyordun degil mi yanlış hatırlamıyorum

Off bir kaşıntı bir kaşıntı içim gidiyor artık 35 gün oldu hala birgün şiş birgün inik bazen teki bazen ikisi bendemi bir sorun var anlamadım hala elimde buz o şekildeyim yani

erguvan cnm sen ilk zamanlar silikonu cıkarttırmayı dusunuyordun degil mi yanlış hatırlamıyorum
doğru hatırlıyorsun :) düşünmüyorum artık yada allah korusun ters bir durum olmadığı sürece diyeyim .En az 3 ay beklemeliyim ona ikna oldum.Yavaş yavaş alışıyorum en azından çabalıyorum

Off bir kaşıntı bir kaşıntı içim gidiyor artık 35 gün oldu hala birgün şiş birgün inik bazen teki bazen ikisi bendemi bir sorun var anlamadım hala elimde buz o şekildeyim yani
bende de kaşıntı oluyor ben de aynı şeyden şikayetçiyim birgün rahatım ertesi gün geriliyolar demek ki olabiliyormuş böyle durumlar.Ameliyat sonrası zaman vermek ve beklemek gerekiyormuş artık bunu iyice anladım kendimi çok dinlememeye çalışıyorum

Evet çok gıcık bir süreç ama epey sürüyormuş Yaa benimde bazen ucu acayip his oluyor bazen yok elim hep sütyende yürürken yanlardan göğüslerimi tutuyorum psikolojim alt üst durumda tam dinleme kendini diyorum hop ögün başka sıkıntı sizinki kas altımı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…