Panik yok :) sadece kendinize biraz zaman tanıyın n iyileşmek için, bunu göze almak lazım :)Eyvah şimdi daha sa panikledim
KeediciK canim her zaman guzel dusun ki ki kendini daha iyi hisset :) zor bi ameliyat kabul, agrilarin acilarin var ben yasamadim ama tahmin ediyorum canim benim sadece sunu dusun daha guzel memelerin oldu bundan sonra kendiji daha rahat hissediceksin yeni ameliyat olan ve olacak arkadaslara hep dua ediyorum zor kisim gecti az daha dayan bundan sonrasi guzel olucak canim benim :)
İyileşme süreci için yani normal hayatıma biraz olsun geri dönebilmem için bir hafta yeterli olurmu sizce
Göbek kesinlikle ödemden. Ödem de narkozdan.. bitki çaylarıyla bozma mideni bence zaten hassas şu an. Nasıl olsa geçecek. Benim fotoğraflarımda görüyorum, 10. Gün fotoğrafımda hala çok şişler. Ne zaman düzeldiğini inan hatırlamıyorum. Şimdi aynı sütyenle o şekilde durmuyor. Zaten damla şeklini aldı artık benimkiler. Benim de doğuma en fazla on gün kaldı. En geç 1 nisanda alacak doktorum. Heyecanlı ve gerginim tabii ki. Bir de en çok emzirme sürecinde silikonlarla ne yaşayacağımı merak ediyorum açıkçası. Zaten süt dolunca kocaman olurdu, şimdi ne ılacak merakla bekliyorum :)
Göbek kesinlikle ödemden. Ödem de narkozdan.. bitki çaylarıyla bozma mideni bence zaten hassas şu an. Nasıl olsa geçecek. Benim fotoğraflarımda görüyorum, 10. Gün fotoğrafımda hala çok şişler. Ne zaman düzeldiğini inan hatırlamıyorum. Şimdi aynı sütyenle o şekilde durmuyor. Zaten damla şeklini aldı artık benimkiler. Benim de doğuma en fazla on gün kaldı. En geç 1 nisanda alacak doktorum. Heyecanlı ve gerginim tabii ki. Bir de en çok emzirme sürecinde silikonlarla ne yaşayacağımı merak ediyorum açıkçası. Zaten süt dolunca kocaman olurdu, şimdi ne ılacak merakla bekliyorum :)
ben de ameliyat sonrası çok panik olmuştum. Burada sağolsun arkadaşlar çok yardımcı olmuştu. Şimdi ben yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana :)kiwii canim oncelikle gozun aydin doguma cok az kalmis forumdaki yardimlarini goruyorum yazilarinla ben de cok bilgilendim tesekkur ederim seni izlemeye aldim sende beni izlemeye alir misin? :) bu arada canim doktorun kimdi?
bugün başladı daha önce yoktu bugün bir ay olduAniden mi başladı? Yoksa daha önce de az da olsa var mıydı?
Benim kendi iş yerim cok efor sarfetmiyorum fakat ailemin haberi yok, ailemle iş yerinde vakit geçiriyorum, bir hafta dinlenicem zaten sonrasında idare edebilir miyim iş yerinde diye kaygılarım vat :)Canım benim işim masa başı.
Gün içinde max 3 saat çalısmam oluyr ama halsizlik ağrı sızı çok zorladı beni.
Bana kalırsa bir hafta dinlen derim ben.
Benim kendi iş yerim cok efor sarfetmiyorum fakat ailemin haberi yok, ailemle iş yerinde vakit geçiriyorum, bir hafta dinlenicem zaten sonrasında idare edebilir miyim iş yerinde diye kaygılarım vat :)
Canim benim mesajlarini aglamakli gulmeli hallerle okuyorum. Oncelikle yaşadığın acilar oyle normal ki henuz 1. Haftandasin. Ben 3 hafta net surunmustum. Dayanilmaz agrilarimin yaninda Sirtim mi sismedi alerji mi olmadim..Geçecek hepsi. Göbüşün ameliyattan. Bol su ic hareket et. Odem atici cay sakin kullanma tansiyon düşüklugune sebep oldugu icin bas dönmen de var ki..Ah canım bugün şişlik falan yine var :)
Tek güzelliği sabah bulantım vardı yemek yedim geçti.
Sol dikişler daha çok acıyor ama sanırım geçiyor.
Birde çok göbeğim var asırı fazla göbek oluştu kilo olamaz yediğim midem de durmadı zaten.
Acaba ödem atıcı bitki çayları içmeye başlasam mı.
Sen nasılsın canım bu arada :)
Insallah canim benim cok teşekkür ederim bekliyorum güzel haberlerini :)Tabiki de paylasirim canim islerimi halletmeye calisiyorum ikisi de Ankarada zaten 2siyle gorusmeyi en yakin zamanda yaparim umarim sonra yorumlarimi paylasirim :)
Canim benim mesajlarini aglamakli gulmeli hallerle okuyorum. Oncelikle yaşadığın acilar oyle normal ki henuz 1. Haftandasin. Ben 3 hafta net surunmustum. Dayanilmaz agrilarimin yaninda Sirtim mi sismedi alerji mi olmadim..Geçecek hepsi. Göbüşün ameliyattan. Bol su ic hareket et. Odem atici cay sakin kullanma tansiyon düşüklugune sebep oldugu icin bas dönmen de var ki..
Inan bende beklemiyordum :) eskiden yapabildiklerini yapamadigin icin o skintin birazda. Gececek bak 2 hafta sonra tekrar konusalim cok daha iyi hissedeceksin. Doktoruna masaji sormayi da unutma cok etkili iyilesmede bence en aznda ödemde..Yemrk yerken korkuyorum acaba kusma yapar mı diye.
Yani kötü seyler bekliyordum ama bu kdar değil :)
Ben galiba çabuk toparlanmak için can atıyorum:)
Inan bende beklemiyordum :) eskiden yapabildiklerini yapamadigin icin o skintin birazda. Gececek bak 2 hafta sonra tekrar konusalim cok daha iyi hissedeceksin. Doktoruna masaji sormayi da unutma cok etkili iyilesmede bence en aznda ödemde..
bana doktorum 1 ay sonra donebilirsin spora dediarkadaşlar ameliyattan ne kadar zaman sonra spora başladınız spor yapan var mı aranızda benim daha kollarımı tam olarak kullanabilmem mümkün değil özellikle sol göğsümde kasılma ve şişme oluyor sanki hareket ettikçe sizde de oldu mu böyle bir durum ne kadar zaman sonra pilatese dönebildiniz bu arada benim kasaltı oldu bunuda gözününde bulundurun
erguvan cnm sen ilk zamanlar silikonu cıkarttırmayı dusunuyordun degil mi yanlış hatırlamıyorumarkadaşlar ameliyattan ne kadar zaman sonra spora başladınız spor yapan var mı aranızda benim daha kollarımı tam olarak kullanabilmem mümkün değil özellikle sol göğsümde kasılma ve şişme oluyor sanki hareket ettikçe sizde de oldu mu böyle bir durum ne kadar zaman sonra pilatese dönebildiniz bu arada benim kasaltı oldu bunuda gözününde bulundurun
Merhabalar. Dr Ferruh Bingül ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor?
doğru hatırlıyorsun :) düşünmüyorum artık yada allah korusun ters bir durum olmadığı sürece diyeyim .En az 3 ay beklemeliyim ona ikna oldum.Yavaş yavaş alışıyorum en azından çabalıyorumerguvan cnm sen ilk zamanlar silikonu cıkarttırmayı dusunuyordun degil mi yanlış hatırlamıyorum
bende de kaşıntı oluyor ben de aynı şeyden şikayetçiyim birgün rahatım ertesi gün geriliyolar demek ki olabiliyormuş böyle durumlar.Ameliyat sonrası zaman vermek ve beklemek gerekiyormuş artık bunu iyice anladım kendimi çok dinlememeye çalışıyorumOff bir kaşıntı bir kaşıntı içim gidiyor artık 35 gün oldu hala birgün şiş birgün inik bazen teki bazen ikisi bendemi bir sorun var anlamadım hala elimde buz o şekildeyim yani
Evet çok gıcık bir süreç ama epey sürüyormuş Yaa benimde bazen ucu acayip his oluyor bazen yok elim hep sütyende yürürken yanlardan göğüslerimi tutuyorum psikolojim alt üst durumda tam dinleme kendini diyorum hop ögün başka sıkıntı sizinki kas altımı acababende de kaşıntı oluyor ben de aynı şeyden şikayetçiyim birgün rahatım ertesi gün geriliyolar demek ki olabiliyormuş böyle durumlar.Ameliyat sonrası zaman vermek ve beklemek gerekiyormuş artık bunu iyice anladım kendimi çok dinlememeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?