- 20 Kasım 2017
- 104
- 25
- 98
kasaltı benimde sertlik gerginlik var normal meme drğik taş gibiler kafamı takarsam eğer çok canım sıkılıyor düşünmemeye çalışıyorum meğer bütün hateketler göğüs kasıyla oluyormuş şimdi anladım her harekette hissediyorum bugün uçlarda hassasiyet başladı mesela bakalım inşallah son olurEvet çok gıcık bir süreç ama epey sürüyormuş Yaa benimde bazen ucu acayip his oluyor bazen yok elim hep sütyende yürürken yanlardan göğüslerimi tutuyorum psikolojim alt üst durumda tam dinleme kendini diyorum hop ögün başka sıkıntı sizinki kas altımı acaba
Sizin ne kadar süre oldu operasyonu geçireli acabakasaltı benimde sertlik gerginlik var normal meme drğik taş gibiler kafamı takarsam eğer çok canım sıkılıyor düşünmemeye çalışıyorum meğer bütün hateketler göğüs kasıyla oluyormuş şimdi anladım her harekette hissediyorum bugün uçlarda hassasiyet başladı mesela bakalım inşallah son olur
Ameliyat sonrası evet bnmde öyle nerdeyse on gündür aynı kontrole gittiğimde bir sorayım diyorum bendekızlar yardııııııım çok soru soruyorum biliyorum ama şimdi başka bir sorunla buradayım göğüs uçlarım çok hassas giysime değdikçe acıyo resmen bu nedir şimdi . Var mı bilgisi olan ??
kasaltı benimde sertlik gerginlik var normal meme drğik taş gibiler kafamı takarsam eğer çok canım sıkılıyor düşünmemeye çalışıyorum meğer bütün hateketler göğüs kasıyla oluyormuş şimdi anladım her harekette hissediyorum bugün uçlarda hassasiyet başladı mesela bakalım inşallah son olur
Kendi sorumu kendim cvpliyim Harikasın yaaKendi sorumu kendim yanıtlayayım. Ferruh Bey ameliyatını Koru Hastanesinde yapıyormuş.
Buz niye ? Bnm on gün olacak nerdeyse ve evet kaşıntı var hatta solda daha çok ona biraz büyük protez takıldı ondandr diyorum bende.Off bir kaşıntı bir kaşıntı içim gidiyor artık 35 gün oldu hala birgün şiş birgün inik bazen teki bazen ikisi bendemi bir sorun var anlamadım hala elimde buz o şekildeyim yani
1 ay olduSizin ne kadar süre oldu operasyonu geçireli acaba
yani geçici bir durum mu yaşıyoruz ? hemen yarın başlıyorum c vitaminine o zaman zaten mevsim olarakta kullanmanın faydası varBenimde hassasiyet var uçlarda.kesilen sinirler yavaş yavaş kendine geldiği için bu kadar hissediyormuşuz.. doktoruma sormuştum.çok rahatsız ediyorsa c vitamini takviyesi almamı söyledi.
buz niye bu kadar zaman sonra artık bir faydası olmaz diye düşünüyorum.35 gün olmuş çünküOff bir kaşıntı bir kaşıntı içim gidiyor artık 35 gün oldu hala birgün şiş birgün inik bazen teki bazen ikisi bendemi bir sorun var anlamadım hala elimde buz o şekildeyim yani
Valla öyle rahatlatıyorki beni kaşıntıyada şişmeyede iyi Geliyor tavsiye ederim ama bir havluya sarın ve hergün 20 şer dakika 2 kez yapın valla iyi geliyor ben bir tek buzla Mutlu oluyorum bu eczanelerde satılan mavi jelbuz niye bu kadar zaman sonra artık bir faydası olmaz diye düşünüyorum.35 gün olmuş çünkü
Kaç gün duş almadınız acaba ameliyattan sonra
Aynen benimde tam anlattığın gibi benim 35 gün oldu doktor masaj vermedi bana gerçi hiçbir şey vermedi ameliyat sütyeni bandaj falan kendi haline bıraktımCanım benimde öyle.
Sağ taraf daha yukarda dolgun.
Sol taraf daha asagıda ve yaygın gibi duruyor.
Masajla aynı seviyeyr gelecekler sanırım.
yani geçici bir durum mu yaşıyoruz ? hemen yarın başlıyorum c vitaminine o zaman zaten mevsim olarakta kullanmanın faydası var
Aynen benimde tam anlattığın gibi benim 35 gün oldu doktor masaj vermedi bana gerçi hiçbir şey vermedi ameliyat sütyeni bandaj falan kendi haline bıraktım
Ne zaman oldun canım ve ne kadar ödeme yaptın?Ben esabil ekere aml oldum memnunum
Bence de en doğrusu dr unuzun dediği şekilde davranmak çünkü her bireyin bedeni farklı ve farklı tepkiler veriyorAz önce doktorumun yanından geldim 3.hafta kontrole çağırdı masajı ogüne kadar önermedi.
Bende de sadece ameliyat sütyeni var.
Sanırım doktora güvenip hareket etmek daha doğru olacak :)
bugün nasılsın ?Kızlarrr ameliyattan ne kadar sonra iz kremleri kullanmaya başladınız :)
bugün nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?