Yürüyüş yapabilecek durumda mısın peki ?Canım bugün 7.günüm işe gidebilecek durumdayım aslında.
Sadece sabahları çok baskılı uyanıyorum.
Gögüs kafesimde sanki birsürü tugla var öyle uyamıyorum.
Biraz hareket edince azalıyor o baskı hissi.
Yürüyüş yapabilecek durumda mısın peki ?
Ödemler ne alemde ?
Bir de memeler çok büyük mü kıyafetle şişlik kabul edilir derecede mi ? Bunu işe giderken dikkat çeker miyim diye soruyorum
Oh süper . İşte yaşamak istediğim hayat . Artık o incecik dantel braletleri giymek istiyorum Oysho da ne varsa alıp kullanmak istiyorum . Zoru atlattın darısı başıma .Az kaldıYok canım çok büyük değiller bol birşey giysen farkedilmez bana 350 cc takıldı ona ragmen sanki sütyen takmış gibiyim.
Tek sorun taş gibiler sertler yani.
Yürüyebiliyorum baş dönmem vs de yok.
Sadece dikişler agrı yapıyor kambur duruyorum kollarım çok kalkmıyor öyle yani.
Hastaneye giderken göbek üstü dar birşey giydim farkedilmedi sütyen gibi duruyor :)
Oh süper . İşte yaşamak istediğim hayat . Artık o incecik dantel braletleri giymek istiyorum Oysho da ne varsa alıp kullanmak istiyorum . Zoru atlattın darısı başıma .Az kaldı
Oh süper . İşte yaşamak istediğim hayat . Artık o incecik dantel braletleri giymek istiyorum Oysho da ne varsa alıp kullanmak istiyorum . Zoru atlattın darısı başıma .Az kaldı
ne güzel darısı başıma bu arada dermatix si diye bir iz kremi var 7. Günden sonra ona başlaman lazım olgunlaşmamış yara izinde süper ben sezeryan izi için kullandım farkedilmiyor bile ama iyileşme döneminde kullanmanız lazımYok canım çok büyük değiller bol birşey giysen farkedilmez bana 350 cc takıldı ona ragmen sanki sütyen takmış gibiyim.
Tek sorun taş gibiler sertler yani.
Yürüyebiliyorum baş dönmem vs de yok.
Sadece dikişler agrı yapıyor kambur duruyorum kollarım çok kalkmıyor öyle yani.
Hastaneye giderken göbek üstü dar birşey giydim farkedilmedi sütyen gibi duruyor :)
Hiç tedirgin olma canım.
Kolay bir süreç değil tabi ki zorlukları var.
Suan meme hissim yok dokununca sadece taş gibi şiş bir doku var.
Ağırlık hissi olmasa memem yok :))
Bana kalırsa imkanınız varsa bir hafta yatın.
Vücudun kabullenmesi gerçekten zor oluyor.
En azından bugün kendim kalkabiliyorum gögsüme baskı yaparak kalkabiliyorum.[/QUOT
Sizin kas altı değil mi
ya sen kas üstü ile mi bu kadar ağrı yaşadın .Yok canım kasüstü oldum ben.
ya sen kas üstü ile mi bu kadar ağrı yaşadın .
Bencede hiç öyle basit bir ameliyat değilmiş mesela benimde 36 gün oldu hala sabahları taş gibi oluyor şuanda sol göğüsümün silikonu yukarı çıkmış gibi hissediyorum keyfim hiç yok valla bir an önce hiç birşey olmamış gibi uyanmak istiyorum birde benim sağ göğüs altımda 2 tane dikiş tutmamış şimdi hergün baticonla pansuman yapıyorum doktorum geçicek diyor güvenmedim dün genel cerraha gösterdim dikişi oda geçer dedi ama içim içimi yiyor valla yaşam kalitem sıfır oldukızlar ben kasaltı oldum kendi adıma şöyle diyebilirim 7 gün sonra öyle uzun uzun yürüyüş yapamazdım kollarımı aşağıya salınca kolların ağırlığı ile göğüsler dahada şişip sertleşiyo sanki yukarıya çıkıyo silikonlar ve baskı artıyor oturarak iş yapılabilir arabanın kapısını kapatırken odanın kapısını açarken bile zorlanıyorsun çünkü öyle çok kolay değil kasaltı benim bir ay oldu bu sabah kalkınca bile ağırlıkla uyandım yatakta bir dk falan oturup bekledim
Silikonun markası neydi acaba ?Bencede hiç öyle basit bir ameliyat değilmiş mesela benimde 36 gün oldu hala sabahları taş gibi oluyor şuanda sol göğüsümün silikonu yukarı çıkmış gibi hissediyorum keyfim hiç yok valla bir an önce hiç birşey olmamış gibi uyanmak istiyorum birde benim sağ göğüs altımda 2 tane dikiş tutmamış şimdi hergün baticonla pansuman yapıyorum doktorum geçicek diyor güvenmedim dün genel cerraha gösterdim dikişi oda geçer dedi ama içim içimi yiyor valla yaşam kalitem sıfır oldu
Mentor 250 ccSilikonun markası neydi acaba ?
Meme dokunuz var mıydı boy kilo kaçtı acabaMentor 250 cc
Benim memeler epey sarkıktı dikleştirme göğüs ucu küçültme artı kas altı silikon yapıldı meme dokum varmıydı bilemiyorum zannedersem dikkeştirken boşaltıp silikon koyduMeme dokunuz var mıydı boy kilo kaçtı acaba
Doktor iyi huylu tümör alımı yazacak . Öyle vereceksin .Merhabaaaa , belki beni bilenler vardır.Geçen sene Antalyada Devlet hastanesinde Asım beye ameliyat olacaktım sonra bazı sıkıntılardan dolayı ameliyatı iptal etmiştim. Bugün yine gittim görüşmeye Nisan da yapalım dedi. Dual Plane olucak göğüs dokun yok dedi.10 güne kadar kendini toplarsın dedi. Tahlillerimi verdim haftaya anestezi için gideceğim. Ama bende bi stres bi panikTek sıkıntım iş yeri yani raporu nasıl vereceğim birde dışarıdan bakıldığı zaman çok belli olacak mı ?
Deniz yaparlarmı böyle birşey ? Haftaya gittiğimde konuşmam lazım. Sen ameliyat oldunmu nasıl geçti ?Doktor iyi huylu tümör alımı yazacak . Öyle vereceksin .
27 mart ta olacağım inşallah .Deniz yaparlarmı böyle birşey ? Haftaya gittiğimde konuşmam lazım. Sen ameliyat oldunmu nasıl geçti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?