Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yürüyüş yapabilecek durumda mısın peki ?
Ödemler ne alemde ?
Bir de memeler çok büyük mü kıyafetle şişlik kabul edilir derecede mi ? Bunu işe giderken dikkat çeker miyim diye soruyorum

Yürüyüş yapabilecek durumda mısın peki ?
Ödemler ne alemde ?
Bir de memeler çok büyük mü kıyafetle şişlik kabul edilir derecede mi ? Bunu işe giderken dikkat çeker miyim diye soruyorum

Yok canım çok büyük değiller bol birşey giysen farkedilmez bana 350 cc takıldı ona ragmen sanki sütyen takmış gibiyim.
Tek sorun taş gibiler sertler yani.
Yürüyebiliyorum baş dönmem vs de yok.
Sadece dikişler agrı yapıyor kambur duruyorum kollarım çok kalkmıyor öyle yani.
Hastaneye giderken göbek üstü dar birşey giydim farkedilmedi sütyen gibi duruyor :)

Oh süper . İşte yaşamak istediğim hayat . Artık o incecik dantel braletleri giymek istiyorum Oysho da ne varsa alıp kullanmak istiyorum . Zoru atlattın darısı başıma .Az kaldı

Oh süper . İşte yaşamak istediğim hayat . Artık o incecik dantel braletleri giymek istiyorum Oysho da ne varsa alıp kullanmak istiyorum . Zoru atlattın darısı başıma .Az kaldı

Hiç tedirgin olma canım.
Kolay bir süreç değil tabi ki zorlukları var.
Suan meme hissim yok dokununca sadece taş gibi şiş bir doku var.
Ağırlık hissi olmasa memem yok :))
Bana kalırsa imkanınız varsa bir hafta yatın.
Vücudun kabullenmesi gerçekten zor oluyor.
En azından bugün kendim kalkabiliyorum gögsüme baskı yaparak kalkabiliyorum.

Sizin kas altı değil mi

kızlar ben kasaltı oldum kendi adıma şöyle diyebilirim 7 gün sonra öyle uzun uzun yürüyüş yapamazdım kollarımı aşağıya salınca kolların ağırlığı ile göğüsler dahada şişip sertleşiyo sanki yukarıya çıkıyo silikonlar ve baskı artıyor oturarak iş yapılabilir arabanın kapısını kapatırken odanın kapısını açarken bile zorlanıyorsun çünkü öyle çok kolay değil kasaltı benim bir ay oldu bu sabah kalkınca bile ağırlıkla uyandım yatakta bir dk falan oturup bekledim

Bencede hiç öyle basit bir ameliyat değilmiş mesela benimde 36 gün oldu hala sabahları taş gibi oluyor şuanda sol göğüsümün silikonu yukarı çıkmış gibi hissediyorum keyfim hiç yok valla bir an önce hiç birşey olmamış gibi uyanmak istiyorum birde benim sağ göğüs altımda 2 tane dikiş tutmamış şimdi hergün baticonla pansuman yapıyorum doktorum geçicek diyor güvenmedim dün genel cerraha gösterdim dikişi oda geçer dedi ama içim içimi yiyor valla yaşam kalitem sıfır oldu

Silikonun markası neydi acaba ?

Merhabaaaa , belki beni bilenler vardır.Geçen sene Antalyada Devlet hastanesinde Asım beye ameliyat olacaktım sonra bazı sıkıntılardan dolayı ameliyatı iptal etmiştim. Bugün yine gittim görüşmeye Nisan da yapalım dedi. Dual Plane olucak göğüs dokun yok dedi.10 güne kadar kendini toplarsın dedi. Tahlillerimi verdim haftaya anestezi için gideceğim. Ama bende bi stres bi panik Tek sıkıntım iş yeri yani raporu nasıl vereceğim birde dışarıdan bakıldığı zaman çok belli olacak mı ?

Doktor iyi huylu tümör alımı yazacak . Öyle vereceksin .

Deniz yaparlarmı böyle birşey ? Haftaya gittiğimde konuşmam lazım. Sen ameliyat oldunmu nasıl geçti ?
27 mart ta olacağım inşallah .
Doktoruma dedim ki rapor işini ne yapıcaz ?
Ne yapıcaz dedi her zaman yaptığımızı iyi huylu tümör alındı yazıcaz :) Onlar daha tecrübeli zaten bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…