Bu arada nerede ve kime olacaksın kaç cc hangi marka fiyat :)Deniz yaparlarmı böyle birşey ? Haftaya gittiğimde konuşmam lazım. Sen ameliyat oldunmu nasıl geçti ?
Ayyy seninki daha erken hayırlısıyla olur biter inşallaahh Ben dedim iş yeri raporuna ne yazıcaz dedim. Protezi yazmayız sadece ameliyet sonrası dinlenme gibi bişey dedi.27 mart ta olacağım inşallah .
Doktoruma dedim ki rapor işini ne yapıcaz ?
Ne yapıcaz dedi her zaman yaptığımızı iyi huylu tümör alındı yazıcaz :) Onlar daha tecrübeli zaten bu konuda
Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde Asım Uslu hocaya yaptıracağım bugün gittim muayene oldum dual plane yapalım dokun yok dedi kan ver anestezi için haftaya geldiğin zaman da ölçüleri konuşalım dedi. İşte öyle kaldı. Nisanda yapalım ameliyatı dedi. Tamam dedim. Bu arada boyum 1.65 falan 50 kiloyum sende netleşen bişeyler var mı ?Bu arada nerede ve kime olacaksın kaç cc hangi marka fiyat :)
Ne varsa aklında yazsana bana :)
Boyum 1,61 53 kiloyum 335 cc motiva çipli protez takılacak .Dokum var dikleştirme vs yapılmayacak . Nişantaşında olacağımAyyy seninki daha erken hayırlısıyla olur biter inşallaahh Ben dedim iş yeri raporuna ne yazıcaz dedim. Protezi yazmayız sadece ameliyet sonrası dinlenme gibi bişey dedi.
Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde Asım Uslu hocaya yaptıracağım bugün gittim muayene oldum dual plane yapalım dokun yok dedi kan ver anestezi için haftaya geldiğin zaman da ölçüleri konuşalım dedi. İşte öyle kaldı. Nisanda yapalım ameliyatı dedi. Tamam dedim. Bu arada boyum 1.65 falan 50 kiloyum sende netleşen bişeyler var mı ?
Sende doku varmış bak bende yok. Evli değilim çocuğum yokBoyum 1,61 53 kiloyum 335 cc motiva çipli protez takılacak .Dokum var dikleştirme vs yapılmayacak . Nişantaşında olacağım
İki çocuk var ben de sen de var mı ?
Ya bende de 3cocuk var en küçüğü korkutuyor beni daha 2 yaşında geçen ay sütten kestim çok ağlayan bir çocuk o beni zorlayacak diye korkuyorumBoyum 1,61 53 kiloyum 335 cc motiva çipli protez takılacak .Dokum var dikleştirme vs yapılmayacak . Nişantaşında olacağım
İki çocuk var ben de sen de var mı ?
zorlayabilir hakikaten .Ama benim ufaklıkta her gece 5 dk yanında yatmadan uyumuyor ve hep göğsümün üzerinde yatıyor.Dün babası annen ile 1 2 hafta yatamayacaksın ben yatarım yanında dedi kıyametler kopardı . Ben de ne yapacağımı bilemiyorumYa bende de 3cocuk var en küçüğü korkutuyor beni daha 2 yaşında geçen ay sütten kestim çok ağlayan bir çocuk o beni zorlayacak diye korkuyorum
Canim benim kusura bakma simdi gördüm yazdigini. Tani tabiki vücudun düşündüğünden daha hizli iyilestirecek kendini şükür ilk ay ölen biten ben simdi cok daha iyiyim. Regl oncesi sizisi ve asiri agir isler sonrasi hafif agri disinda bir problemim yok cok şükür. Birazda izi dert ediyorum o kadar :))Öylemi dersin.
Biraz kendime zaman tanıyayım o zaman.
Sen ne durumdasın canım :)
Ya bende de 3cocuk var en küçüğü korkutuyor beni daha 2 yaşında geçen ay sütten kestim çok ağlayan bir çocuk o beni zorlayacak diye korkuyorum
Canim benim kusura bakma simdi gördüm yazdigini. Tani tabiki vücudun düşündüğünden daha hizli iyilestirecek kendini şükür ilk ay ölen biten ben simdi cok daha iyiyim. Regl oncesi sizisi ve asiri agir isler sonrasi hafif agri disinda bir problemim yok cok şükür. Birazda izi dert ediyorum o kadar :))
Kedicikkk sen nasıl oldun ? Kaçıncı günündesin?Canım iz de bence sorun yapma biz detayını bildiğimiz için gözümüze batıyor bence :)
Kedicikkk sen nasıl oldun ? Kaçıncı günündesin?
Bende Nisan da ameliyat olacağım 10 gün yeterli olurmu acaba Birde senin kas altımıydıBugün 7.günüm.
Yavaş yavaş düzelmeye başladım.
Ama şişliklerim hala var tabi sabahları baskıyla uyanıyorum.
Kendim kalkmaya başladım hatta :)
Kollarım fazla kalkmıyor oda şuan normal :)
Bende Nisan da ameliyat olacağım 10 gün yeterli olurmu acaba Birde senin kas altımıydı
Bu arda bugün ameliyat olalı 36 günüm bittiArkadaşlar dikişi açılan yokmu benim gibi lütfen yardımcı olun bende psikoloji alt üst olmuş durumda doktorum düzelecek 15 gün sabah akşam baticon sür kapat dedi bugün 4. Günüm ben 11 gün daha Nasıl dayanıcam bilmiyorum yardım edin birdaha ameliyata girmek istemiyorum ama doktoruma sorsan hiç birşey yok ama açık 3 dikiş atmış valla alt dokum gözüküyor resmen bu Nasıl düzelecek Yaaa arada bir azda olsa koyduğum gazlı beze sarı birşey akıyor çoooookkkk korkuyorum yaaaa yardımcı olun lütfen lütfen
Haklisin canim o konuda kivrim altinda diyor görenler ama işte inşallah hiç kalmaz aminnn :)Canım iz de bence sorun yapma biz detayını bildiğimiz için gözümüze batıyor bence :)
Haklisin canim o konuda kivrim altinda diyor görenler ama işte inşallah hiç kalmaz aminnn :)
1. Ayin sonunda basladim canim. Kontrole gittiğimde kremlere basla koyulasmis izlerin dedi.Canım sen kaçıncı gün kremlere basladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?