Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlaarr tecrübelerinizi okudukça çok korkuyorum cesaretim kırılıyor yaptırsam sıkıntı yaptırmasam gönül razı değil ne yapacağımı şaşırdım
Yemin ederim aynı durumdayım yarın protezin büyüklüğüne karar vericez ama ben çok endişelenmeye başladım caymam an meselesi

Allah şifa versin öncelikle, başka bir doktora görünmeyi düşündün mü aklın cok bulandıysa eğer bir hastanenin acil bölümüne bile uğrayabilirsin. Güzel haberlerini bekliyoruz..

Biliyorum 3 ile 6 ay geçmesi lazimmis bende keser kesmez yaptirabilirim saniyordumsü an doktor araştırıyorum bursada fiyatlar çok yüksek 10milyar ortalama kime sorsam

Benim de yapılmış gibi görünen göğüslerim alışveriş torbasına döndü resmen. İkinci çocuğum olursa sonra yaptırmak istiyorum sarkmaları çok gıcık ama isin dini boyutu beni tutuyor ya. Büyük olsunlar istemiyorum sadece eski hallerine çevirmek istiyorum. Sanırım yaptırsam bile orijinali kadar olmaz kendimde en sevdiğim yerindi göğüslerim.

Aynen ya benim küçüğü iki buçuk olacak yaptirana kadar ortaklaşa 5 5 yaşında olan bensiz uyumuyor sizin kaç yasinda kucugu

Aynen ya benim küçüğü iki buçuk olacak yaptirana kadar ortaklaşa 5 5 yaşında olan bensiz uyumuyor sizin kaç yasinda kucugu
Benim küçük 6 yaşında . Sabaha kadar kendi odasında uyur .Hatta çocuklar alt katta odalarında ben üst katta .ama sıpa bensi uyumuyor .O beş dakika onun için çok önemli . Odasına tekli dinlenir koltuk koydum dün .Artık sana buradan kitap okuyacağım dedim .Kandırma aşamalarındayım .Tutarsa son 3 gün .

Günah değilmiş bende biraz araştırdım yani insallah değil-dir nihat hatipogluda günah degil demiş birinin sorusuna

6yasinda kandırırsın ya bide 5dakikadan bisey olmaz benimki sabaha kadar istiyor beni babasıyla beni paylaşamıyorlar bi kocamın yatağına gidiyorum bi oğlumun yanına gece hangisi uyansa yanında yoksam yanına cagiriyor

Benim eşimde ufaklık ağlayıp çağırırsa "kocan çağırıyor Deniz'cim" diye dalga geçiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…