Kediciğimiz iyileştikçe morali düzeliyor, ne güzel :)) çok seviniyorum şu an senin adına :)Az kaldı çok güzel olacak
Valla dövizle birlikte o fiyatlar 16 18 bini buldu .Herkes acele etsin Dolar 4 tl şuan :)Geçen yıl 7-8 diyorlardı . Çok şaşkınım şu an.
1 nisan için konuştuk. Daha önce gelmek istemezse o güne kadar bekleyeceğiz :) işin komik tarafı diğer oğlumun doğum günü de 1 NisanKiwii nasıl gidiyor doğuma kaç gün kaldı :)
Benim eşimde ufaklık ağlayıp çağırırsa "kocan çağırıyor Deniz'cim" diye dalga geçiyor :)
Aynen, acele edin kozlar dolar avro uçuyor :)Valla dövizle birlikte o fiyatlar 16 18 bini buldu .Herkes acele etsin Dolar 4 tl şuan :)
Gorumcem geçen sene 6bine yaptı acıbadem de çokta çabuk iyileşti o burdaki şikayetleri ondan duymadım pek sadece 3gun cekmisValla dövizle birlikte o fiyatlar 16 18 bini buldu .Herkes acele etsin Dolar 4 tl şuan :)
Aa bursa acıbademde mi? Ben de orada oldum. Ve gerçekten benim de çok uzun sürmedi iyileşmem. Doktorumu çok sevmiştim.Gorumcem geçen sene 6bine yaptı acıbadem de çokta çabuk iyileşti o burdaki şikayetleri ondan duymadım pek sadece 3gun cekmis
Adi neydi acaba doktorunuz gorumcemin ali ydi sanırım bide kocaman yapmış 400cc kasalti sen Ne kadara oldun ve ne zamanAa bursa acıbademde mi? Ben de orada oldum. Ve gerçekten benim de çok uzun sürmedi iyileşmem. Doktorumu çok sevmiştim.
1 nisan için konuştuk. Daha önce gelmek istemezse o güne kadar bekleyeceğiz :) işin komik tarafı diğer oğlumun doğum günü de 1 Nisan
Kediciğimiz iyileştikçe morali düzeliyor, ne güzel :)) çok seviniyorum şu an senin adına :)
1 mart 2017, doktor mahmut özyılmaz. Başka doktor da yok aslında. Acıbadem sigortalı olduğum için 8 bin tl ye oldum. 275-300cc kas üstü. 300-325 önermişti ben abartılı istemediğimden küçük taktı.Adi neydi acaba doktorunuz gorumcemin ali ydi sanırım bide kocaman yapmış 400cc kasalti sen Ne kadara oldun ve ne zaman
Eğer sağlık açısından zarar verecek büyüklükteyse, sırt agrilari yapıyor sa, ya da tek göğsü alınmışsa kanser dolayısı ile o zaman caiz ama benimki sarktigi için çok rahatsız ediyor tenime değmesi bu da sebep değil iste :) offf kimse görmüyor, görünen bir yerimde degil diye kandırıyorum bazen kendimi.Günah değilmiş bende biraz araştırdım yani insallah değil-dir nihat hatipogluda günah degil demiş birinin sorusuna
Nasıl olsa görünmüyor diye düşünüyorsan daha rahat olmalısın bence. sen kendin için, kendi ruh sağlığın için yaptırıyorsun işte :) inan bana buradaki insanların çoğu bu sebepten yaptırıyor. ayrıca eminin eşin de mutlu olacaktır ve eşin için güzelleşmek günah değil diye biliyorum benEğer sağlık açısından zarar verecek büyüklükteyse, sırt agrilari yapıyor sa, ya da tek göğsü alınmışsa kanser dolayısı ile o zaman caiz ama benimki sarktigi için çok rahatsız ediyor tenime değmesi bu da sebep değil iste :) offf kimse görmüyor, görünen bir yerimde degil diye kandırıyorum bazen kendimi.
Benim de yapılmış gibi görünen göğüslerim alışveriş torbasına döndü resmen. İkinci çocuğum olursa sonra yaptırmak istiyorum sarkmaları çok gıcık ama isin dini boyutu beni tutuyor ya. Büyük olsunlar istemiyorum sadece eski hallerine çevirmek istiyorum. Sanırım yaptırsam bile orijinali kadar olmaz kendimde en sevdiğim yerindi göğüslerim.
Teşekkür ederim evet genel cerraha gittim baktı bir sıkıntı olmaz sabah akşam pansuman yapman gerekiyor dedi 5 gün sonra gel tekrar bakarız kapanır o dedi her ihtamale karşı antibiyotik verdi içiyorum ama kapanması biraz uzun sürermiş biraz içim rahatladı ama sabah akşam gördükçe psikolojim bozuluyorAllah şifa versin öncelikle, başka bir doktora görünmeyi düşündün mü aklın cok bulandıysa eğer bir hastanenin acil bölümüne bile uğrayabilirsin. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Teşekkür ederim evet genel cerraha gittim baktı bir sıkıntı olmaz sabah akşam pansuman yapman gerekiyor dedi 5 gün sonra gel tekrar bakarız kapanır o dedi her ihtamale karşı antibiyotik verdi içiyorum ama kapanması biraz uzun sürermiş biraz içim rahatladı ama sabah akşam gördükçe psikolojim bozuluyor
Çok sevindim canımAyy evet :)
Kendin kalkabiliyorum yemeğimi kendim alabiliyorum azıcık ağrı sızı var ama onlar benim için çerez şuan :)
Canim benimde sarı sıvı geliyordu.doktorum geçecek merak etme dedi ama insan rahat olamıyor ki.ben sürekli msj atıyordum antibiyotikli bi krem önerir misiniz diye.bi krem adi verdi onu sürdum çok iyi geldi.bi kaç gune kesimdi sarı siviArkadaşlar dikişi açılan yokmu benim gibi lütfen yardımcı olun bende psikoloji alt üst olmuş durumda doktorum düzelecek 15 gün sabah akşam baticon sür kapat dedi bugün 4. Günüm ben 11 gün daha Nasıl dayanıcam bilmiyorum yardım edin birdaha ameliyata girmek istemiyorum ama doktoruma sorsan hiç birşey yok ama açık 3 dikiş atmış valla alt dokum gözüküyor resmen bu Nasıl düzelecek Yaaa arada bir azda olsa koyduğum gazlı beze sarı birşey akıyor çoooookkkk korkuyorum yaaaa yardımcı olun lütfen lütfen
Adı neydi acaba kremin ilacı bile zorla veriyorlar sıkıldım valla bu işten çok bir an önce eski halime ruhen ve bedenen dönmek istiyorum çokkkkCanim benimde sarı sıvı geliyordu.doktorum geçecek merak etme dedi ama insan rahat olamıyor ki.ben sürekli msj atıyordum antibiyotikli bi krem önerir misiniz diye.bi krem adi verdi onu sürdum çok iyi geldi.bi kaç gune kesimdi sarı sivi
Resim var izlemeye aldım sende alırsın sana zahmet valla burda birbirimize doktorlardan daha çok moral oluyoruzBenim de iyileşme sürecim çok sıkıntılı oldu ama hijyen ve antibiyotige dikkat edince hepsi geciyor, sen yeter ki içini rahat tut, stres yapma. =) Resmin var mi? Varsa izlersen izlemeye alabilirim ben de, nispeten iyi gorunen bir iki yara fotoğrafımı koymustum birkaç ay once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?