Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Gorumcem geçen sene 6bine yaptı acıbadem de çokta çabuk iyileşti o burdaki şikayetleri ondan duymadım pek sadece 3gun cekmis
Aa bursa acıbademde mi? Ben de orada oldum. Ve gerçekten benim de çok uzun sürmedi iyileşmem. Doktorumu çok sevmiştim.

1 nisan için konuştuk. Daha önce gelmek istemezse o güne kadar bekleyeceğiz :) işin komik tarafı diğer oğlumun doğum günü de 1 Nisan

Ay ne güzel abi kardeş doğumgünleri birlikte olması
Az kalmış bayağı.
Sağlıkcakla gelsin inşallahh

Adi neydi acaba doktorunuz gorumcemin ali ydi sanırım bide kocaman yapmış 400cc kasalti sen Ne kadara oldun ve ne zaman
1 mart 2017, doktor mahmut özyılmaz. Başka doktor da yok aslında. Acıbadem sigortalı olduğum için 8 bin tl ye oldum. 275-300cc kas üstü. 300-325 önermişti ben abartılı istemediğimden küçük taktı.

Günah değilmiş bende biraz araştırdım yani insallah değil-dir nihat hatipogluda günah degil demiş birinin sorusuna
Eğer sağlık açısından zarar verecek büyüklükteyse, sırt agrilari yapıyor sa, ya da tek göğsü alınmışsa kanser dolayısı ile o zaman caiz ama benimki sarktigi için çok rahatsız ediyor tenime değmesi bu da sebep değil iste :) offf kimse görmüyor, görünen bir yerimde degil diye kandırıyorum bazen kendimi.

Nasıl olsa görünmüyor diye düşünüyorsan daha rahat olmalısın bence. sen kendin için, kendi ruh sağlığın için yaptırıyorsun işte :) inan bana buradaki insanların çoğu bu sebepten yaptırıyor. ayrıca eminin eşin de mutlu olacaktır ve eşin için güzelleşmek günah değil diye biliyorum ben

Sana özel mesaj atmak istiyorum ama kapali sanirim, bana mesaj atabilir misin?

Allah şifa versin öncelikle, başka bir doktora görünmeyi düşündün mü aklın cok bulandıysa eğer bir hastanenin acil bölümüne bile uğrayabilirsin. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Teşekkür ederim evet genel cerraha gittim baktı bir sıkıntı olmaz sabah akşam pansuman yapman gerekiyor dedi 5 gün sonra gel tekrar bakarız kapanır o dedi her ihtamale karşı antibiyotik verdi içiyorum ama kapanması biraz uzun sürermiş biraz içim rahatladı ama sabah akşam gördükçe psikolojim bozuluyor

Benim de iyileşme sürecim çok sıkıntılı oldu ama hijyen ve antibiyotige dikkat edince hepsi geciyor, sen yeter ki içini rahat tut, stres yapma. =) Resmin var mi? Varsa izlersen izlemeye alabilirim ben de, nispeten iyi gorunen bir iki yara fotoğrafımı koymustum birkaç ay once

Canim benimde sarı sıvı geliyordu.doktorum geçecek merak etme dedi ama insan rahat olamıyor ki.ben sürekli msj atıyordum antibiyotikli bi krem önerir misiniz diye.bi krem adi verdi onu sürdum çok iyi geldi.bi kaç gune kesimdi sarı sivi

Adı neydi acaba kremin ilacı bile zorla veriyorlar sıkıldım valla bu işten çok bir an önce eski halime ruhen ve bedenen dönmek istiyorum çokkkk

Resim var izlemeye aldım sende alırsın sana zahmet valla burda birbirimize doktorlardan daha çok moral oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…