Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

leyla_ebrum Canım şu kıyafet konusuna takılma bence,kararını vermişsin ama yinede söyliyim,uğraşma gecelik pijama, en temizi güzel bir şal,hem çok rahat edersin hem çıkarkende sarıldın mı bitti gitti olmadı bi eşortman üstü birde,sutyen konusuna gelince ben de o resimdeki ayyıldızın sutyenini aldım ama gögüsaltı kesim olduğu için hiç rahat olmadı,kesi yerin gögüsaltı olacaksa o sutyene ilk zamanlarda güvenme,doktorunun ameliyat sutyeni vermemesi kötü bence, çünkü o sutyenler bence ilk 15 gün çok önemli,bu ayyıldızın sutyeni tarzı olanlar zaten şık sporcu sutyenleri,ama ameliyat sutyeni toparlama ve iyileşme açısından faydalı bence,gerçi çok sıkıyor bunaltıyor ama,doktorun vermiyorsa gerek yok demektir,o zaman takacağı bandajı çıkartmaman önemli olacak... işinide düşünme almışsın 10 gün raporunu evinde otur :) vucudunun 2 operasyondan sonra acın ağrın olmasa bile dinlenmeye ihtiyacın olacak, ve ben burunda olmuştum inan bana gögüsten daha zor burun ameliyatı, tabii ne işlem ne yöntemle yapılacak bilmiyorum ama ben 5 gün sıvıyla beslenmiştim çenem off durumdaydı bunun halsizliği bile yatırmıştı... umarım ikiside en mükemmel şekilde sonuçlanır,panik yapma yaşadığın korkuları hepimiz yaşadık özellikle anne olanların psikolojisi daha deli oluyor :) herşey güzel olacak inşallah...

Sütyen taktiğim için güneşle temas etmediğinden surmedim hiç Güneş kremi. Sürmeli miydim
Mutlaka uv korumalı bikini bile giyilse tam dikil üzerine en az 30 faktör sürülmesi lazımmış. Üstünede 1 yıl dermatix ama önce mutlaka güneş kremi dermatix silikon içerikli güneş kremini altına geçirmez birde kırmızı kantaron yağı çok iyi geliyormuş
Benim dr bu bilgileri verince yurt dışında ki sitelerden de araştırdım en kötüsü 1 yıl içinde solaryummuş ben zaten buğday tenliyim sezeryan yerimde hafif koyu ama ona çok krem vs sürememiştir malum bebeğimle ilgilenmekten kendime bakamamıştım inşallah bu kesi çok renklenmez ama lazerle o koyuluk açılabiliyormuş

gerekli önlem alındı...

Hiç böyle bir bilgi vermedi benim doktorum. Ben yalnızca iz merhem ini kullandım ve bı işe yaramadı hic

Kızlar selam :) tam 3 hafta önce meme ameliyat oldum . Hiçbir sıkıntı yoktu, ama bugün sağ göğsümün dikiş kısmında morluk fark ettim. Doktora fotoğraf attım, reaksiyon oluşmuş dedi, kontrole gidicem. Tabi böyle olunca hal, gece uyuyamıcam biliyorum. Sizin nasıldı , morluk oluştu mu dikiş çevresinde ?

Kızlar dikiş izlerine bu kadar kafa takmak niye ki zaten göğüs altında kalıyor ve güneşe de pek maruz kalacağını sanmıyorum bn.

Bnm 2 hafta olacak nerdeyse morluk gibi bişey yok zaten bir kere bakabildim. Dikişler de daha duruyor .

Yaa kurban olurum ❤ . Amin .Insallah çok güzel gecer birtanem .. En güzel haberlerini bekliyorum.

Kızlar dikiş izlerine bu kadar kafa takmak niye ki zaten göğüs altında kalıyor ve güneşe de pek maruz kalacağını sanmıyorum
Kızlar dikiş izlerine bu kadar kafa takmak niye ki zaten göğüs altında kalıyor ve güneşe de pek maruz kalacağını sanmıyorum bn.
valla ben iyice hassas oldum herşeyi kafama takıyorum aslında haklısın çokta önemli değil sağlıkla bitsin güzel olsunlarda

2 ay mı oldu sizin operasyonunuz olalı kas altı mıydı ben Ramazan bayramında tatile gideceğim perşembe günü operasyonum 2 ay sonra sıkıntısız bikini vs giyebilecek miyim acaba
Evet tam 2 ay oldu bugün. Kas altiydi ki ben acili atlatanlardanim bu sureci. Senin bunyene doktoruna vs bagli birazda ama genel olarak gelebilirsin o evreye. Yalniz iz gunes o konuya birsey diyemem canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…