Henüz yeni üyesin, 2 msjla izlememi beklemiyorsun değil mi ?
Mutlaka uv korumalı bikini bile giyilse tam dikil üzerine en az 30 faktör sürülmesi lazımmış. Üstünede 1 yıl dermatix ama önce mutlaka güneş kremi dermatix silikon içerikli güneş kremini altına geçirmez birde kırmızı kantaron yağı çok iyi geliyormuşSütyen taktiğim için güneşle temas etmediğinden surmedim hiç Güneş kremi. Sürmeli miydim
Arkadaşım sana bir soru sordum bir kaç dakika önce aktif olduğun halde cvbinj alamadım sen hiç evlilik yasamadinmi dedim ?
Buraya uzun yıllardır üyesin , geçen yıldan beride meme büyütme formunda geziniyorsun , okadar temkinli davranıyoruz ki artık geriye dönük msjlari okuyarak kisinin fake olup olmadigini anlamaya çalışıyorum , madem cvp vermedin burdan yaziyim 2013 yılında nişanlıyim buyil evlencez demişsin, sonra yeni evlendim demişsin geçen yılki msjlarina baktım 2 yıllık evliyim demişsin (nasıl 2 yıl oluyor matematiksel olarak onuda anlamadım ) neyse şimdide sevgilinden bahsetmişsin valla arkadaşım ben sanada ikna olamadım kusura bakma 1 yıldır meme büyütme formundasin milletin resmini görmek istiyorsun ama sen halen bir resim ekleyememissin çok enteresan geldi bana ama bu arkadaşı izleyen de var lütfen dikkat edin ozeliniz başka platformlarda kullanılmasın ...Kazen @Mune
Hiç böyle bir bilgi vermedi benim doktorum. Ben yalnızca iz merhem ini kullandım ve bı işe yaramadı hicMutlaka uv korumalı bikini bile giyilse tam dikil üzerine en az 30 faktör sürülmesi lazımmış. Üstünede 1 yıl dermatix ama önce mutlaka güneş kremi dermatix silikon içerikli güneş kremini altına geçirmez birde kırmızı kantaron yağı çok iyi geliyormuş
Benim dr bu bilgileri verince yurt dışında ki sitelerden de araştırdım en kötüsü 1 yıl içinde solaryummuş ben zaten buğday tenliyim sezeryan yerimde hafif koyu ama ona çok krem vs sürememiştir malum bebeğimle ilgilenmekten kendime bakamamıştım inşallah bu kesi çok renklenmez ama lazerle o koyuluk açılabiliyormuş
Meme dokusunun sarkık mi yada büyüklüğüne göre sanırım Dr buna karar verebiliyor. Tabiki sende eğer sporla ugrasiyorsan bunu Dr iletip nsl olabilir diye bi sorabilirsin.Kas altı ile kas üstünün ayrımı nedir arkadaşlar?
Kızlar dikiş izlerine bu kadar kafa takmak niye ki zaten göğüs altında kalıyor ve güneşe de pek maruz kalacağını sanmıyorum bn.Mutlaka uv korumalı bikini bile giyilse tam dikil üzerine en az 30 faktör sürülmesi lazımmış. Üstünede 1 yıl dermatix ama önce mutlaka güneş kremi dermatix silikon içerikli güneş kremini altına geçirmez birde kırmızı kantaron yağı çok iyi geliyormuş
Benim dr bu bilgileri verince yurt dışında ki sitelerden de araştırdım en kötüsü 1 yıl içinde solaryummuş ben zaten buğday tenliyim sezeryan yerimde hafif koyu ama ona çok krem vs sürememiştir malum bebeğimle ilgilenmekten kendime bakamamıştım inşallah bu kesi çok renklenmez ama lazerle o koyuluk açılabiliyormuş
Bnm 2 hafta olacak nerdeyse morluk gibi bişey yok zaten bir kere bakabildim. Dikişler de daha duruyor .Kızlar selam :) tam 3 hafta önce meme ameliyat oldum . Hiçbir sıkıntı yoktu, ama bugün sağ göğsümün dikiş kısmında morluk fark ettim. Doktora fotoğraf attım, reaksiyon oluşmuş dedi, kontrole gidicem. Tabi böyle olunca hal, gece uyuyamıcam biliyorum. Sizin nasıldı , morluk oluştu mu dikiş çevresinde ?
Kizlar yeni foto koydum yorumlarinizi bekliyorumfatrec KeediciK arzum77 blackcat07 ve adını tam bilemeyip etiketleyemedigim arkadaşlar
O gün ararım canım zaten seni, işte olmazsan konuşuruzYaa kurban olurum ❤ . Amin.Insallah çok güzel gecer birtanem .. En güzel haberlerini bekliyorum.
Aa siz arkadaş mısınız ? :)O gün ararım canım zaten seni, işte olmazsan konuşuruz
2 ay mı oldu sizin operasyonunuz olalı kas altı mıydı ben Ramazan bayramında tatile gideceğim perşembe günü operasyonum 2 ay sonra sıkıntısız bikini vs giyebilecek miyim acabaKizlar yeni foto koydum yorumlarinizi bekliyorumfatrec KeediciK arzum77 blackcat07 ve adını tam bilemeyip etiketleyemedigim arkadaşlar
Tamam birtanem 3 ten sonra boşum oncesinde ararsan da tenefuste artikO gün ararım canım zaten seni, işte olmazsan konuşuruz
Kardesiz canim. is güç baska sehirlerdeyiz. Poncigim Ankara da olacak inşallah. Koltuk alti kesisi istiyor. Sali gorusmesi var inşallah olur olmazsa en acilinden önerilerinizi bekliyoruzAa siz arkadaş mısınız ? :)
Kızlar dikiş izlerine bu kadar kafa takmak niye ki zaten göğüs altında kalıyor ve güneşe de pek maruz kalacağını sanmıyorum
valla ben iyice hassas oldum herşeyi kafama takıyorum aslında haklısın çokta önemli değil sağlıkla bitsin güzel olsunlardaKızlar dikiş izlerine bu kadar kafa takmak niye ki zaten göğüs altında kalıyor ve güneşe de pek maruz kalacağını sanmıyorum bn.
Evet tam 2 ay oldu bugün. Kas altiydi ki ben acili atlatanlardanim bu sureci. Senin bunyene doktoruna vs bagli birazda ama genel olarak gelebilirsin o evreye. Yalniz iz gunes o konuya birsey diyemem canim2 ay mı oldu sizin operasyonunuz olalı kas altı mıydı ben Ramazan bayramında tatile gideceğim perşembe günü operasyonum 2 ay sonra sıkıntısız bikini vs giyebilecek miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?