Teşekkür ederim iz içinde çok dikkat ederim artıkEvet tam 2 ay oldu bugün. Kas altiydi ki ben acili atlatanlardanim bu sureci. Senin bunyene doktoruna vs bagli birazda ama genel olarak gelebilirsin o evreye. Yalniz iz gunes o konuya birsey diyemem canim
Hadi bakalım inşallah kardesciginde hayırlısıyla kavuşur yeni cicilerine :)Kardesiz canim. is güç baska sehirlerdeyiz. Poncigim Ankara da olacak inşallah. Koltuk alti kesisi istiyor. Sali gorusmesi var inşallah olur olmazsa en acilinden önerilerinizi bekliyoruzfatrec canim. Tecrübeleriniz bilgileriniz kiymetli ❤
Kardeşiz canımAa siz arkadaş mısınız ? :)
Hadi hayırlısı Çarşamba da benimKizlar benim son 1 gun. Sali yaklastikca heyecan basiyor
Şu an sporla uğraşmıyorum estetikten bir süre sonra sıkılaşmak için spor salonuna gideceğim inşallah.Meme dokusunun sarkık mi yada büyüklüğüne göre sanırım Dr buna karar verebiliyor. Tabiki sende eğer sporla ugrasiyorsan bunu Dr iletip nsl olabilir diye bi sorabilirsin.
Benimde sag gogsumun dikis yeri biraz sorunlu sanirim zorladim fotografinida yukledim bakabilirsin izlemeye aliyorum seniKızlar selam :) tam 3 hafta önce meme ameliyat oldum . Hiçbir sıkıntı yoktu, ama bugün sağ göğsümün dikiş kısmında morluk fark ettim. Doktora fotoğraf attım, reaksiyon oluşmuş dedi, kontrole gidicem. Tabi böyle olunca hal, gece uyuyamıcam biliyorum. Sizin nasıldı , morluk oluştu mu dikiş çevresinde ?
Kardesiz canim. is güç baska sehirlerdeyiz. Poncigim Ankara da olacak inşallah. Koltuk alti kesisi istiyor. Sali gorusmesi var inşallah olur olmazsa en acilinden önerilerinizi bekliyoruzfatrec canim. Tecrübeleriniz bilgileriniz kiymetli ❤
Kardeşiz canım
Leylacım dedektif gibisin :)
gerekli önlem alındı...
leyla_ebrum canim valla tebrik ederim seni ya,daha oncede sen yakalamistin fake hesabi,dikkatin ve arastirmalarin icin tesekkurler :)
leyla_ebrum Canım şu kıyafet konusuna takılma bence,kararını vermişsin ama yinede söyliyim,uğraşma gecelik pijama, en temizi güzel bir şal,hem çok rahat edersin hem çıkarkende sarıldın mı bitti gitti olmadı bi eşortman üstü birde,sutyen konusuna gelince ben de o resimdeki ayyıldızın sutyenini aldım ama gögüsaltı kesim olduğu için hiç rahat olmadı,kesi yerin gögüsaltı olacaksa o sutyene ilk zamanlarda güvenme,doktorunun ameliyat sutyeni vermemesi kötü bence, çünkü o sutyenler bence ilk 15 gün çok önemli,bu ayyıldızın sutyeni tarzı olanlar zaten şık sporcu sutyenleri,ama ameliyat sutyeni toparlama ve iyileşme açısından faydalı bence,gerçi çok sıkıyor bunaltıyor ama,doktorun vermiyorsa gerek yok demektir,o zaman takacağı bandajı çıkartmaman önemli olacak... işinide düşünme almışsın 10 gün raporunu evinde otur :) vucudunun 2 operasyondan sonra acın ağrın olmasa bile dinlenmeye ihtiyacın olacak, ve ben burunda olmuştum inan bana gögüsten daha zor burun ameliyatı, tabii ne işlem ne yöntemle yapılacak bilmiyorum ama ben 5 gün sıvıyla beslenmiştim çenem off durumdaydı bunun halsizliği bile yatırmıştı... umarım ikiside en mükemmel şekilde sonuçlanır,panik yapma yaşadığın korkuları hepimiz yaşadık özellikle anne olanların psikolojisi daha deli oluyor :) herşey güzel olacak inşallah...
Yok canim ikiz degiliz 2 yas var aramizda :) bizde de öyle kız kardeşler olarak hicbirimizde meme yok maalesefYaa ne güzel size :) ikiz misiniz yoksa?
Benim ikiz kardeşim var, Allah ikimize de memeden kısmış küçücüklerikimiz de estetik olacağımız süreci dört gözle bekleyenlerdeniz bir de ameliyata karar verdiğimizde araya süre koymamız gerek malum birbirimize bakacağız o yönden şanslıyız şükür. O vakte farklı şehirlerde olmazsak iyi ama o da kısmet bakalım.
Artık kura çekip öyle karar veririz kim önce olsun diye
Biz sanırım aynı gün ameliyat olucaz ben duruma alıştım galiba heyecanım geçti bi an once olsun bitsin de iyileşme sürecine gireyim kafasındayım artık :)Cnm benim beni düşünüp uzun uzun msj yazdığın için çok teşekkür ederim bitanemama ben bu sütyeni almadan önce burda resmini paylaşarak sordum bu sütyeni Alcam alt kısmı sanki kesi yerine denk geliyor gibi kullanan memnun olmayan varmı diye sağolsun arzum yazdı kendiside bundan almış ve çokta rahat olduğunu söyledi kesi yerine denk gelmez için rahat olsun dedi arzumun referansı ile gözüm kapalı aldım , internetten operasyon sonrası sütyen olarak arattigimda bir çok sitede bu sütyen vardı yani internetten bez parçası olarak görseydim onu alırdım :) şıklığı bir yere kadar dediğim gibi bandaj daha sağlıklı ise onu twkcam istediği güne kadar ama belli bir süre sonra bu sütyeni mecbur kullancam inşallah dediğin sıkıntıları yaşamam internette fazla çeşit yok gidip magzadanmi alsam bilemedim , her iç camasircida olurmu onuda bilmiyorum 11 gün kaldı arastircam bu konuyu, bavuluma 3 tane şal koydum birisi polar 2 tanesi ince bakalım aklıma geldikçe gidip gelip bavula birşeyler tıkıştırıyorum herhalde tatile gider gibi 2 bavul olcak :) heyecan stres korku kalp çarpıntısı miğde krampları kalp sıkışması hepsi var :)) fenalardayim anlayacağın :)
Teşekkür ederim canım, inşallahhhYok canim ikiz degiliz 2 yas var aramizda :) bizde de öyle kız kardeşler olarak hicbirimizde meme yok maalesefsize bakacak birileri olsaydi da ayni gunde ameliyat olsaydiniz daha iyi olurdu birlikte atlatirdiniz ama olsun birbirize bakacak olmanizda güzel :) en kisa zamanda hayallerinize kavusursunuz inşallah
Merhaba :) bu mesajla alakasız ama yorumlardan okumuştum sizin sonucu beğenenler vardı baya. Rica etsem takip edebilir misiniz sonucu görmem için?leyla_ebrum Canım şu kıyafet konusuna takılma bence,kararını vermişsin ama yinede söyliyim,uğraşma gecelik pijama, en temizi güzel bir şal,hem çok rahat edersin hem çıkarkende sarıldın mı bitti gitti olmadı bi eşortman üstü birde,sutyen konusuna gelince ben de o resimdeki ayyıldızın sutyenini aldım ama gögüsaltı kesim olduğu için hiç rahat olmadı,kesi yerin gögüsaltı olacaksa o sutyene ilk zamanlarda güvenme,doktorunun ameliyat sutyeni vermemesi kötü bence, çünkü o sutyenler bence ilk 15 gün çok önemli,bu ayyıldızın sutyeni tarzı olanlar zaten şık sporcu sutyenleri,ama ameliyat sutyeni toparlama ve iyileşme açısından faydalı bence,gerçi çok sıkıyor bunaltıyor ama,doktorun vermiyorsa gerek yok demektir,o zaman takacağı bandajı çıkartmaman önemli olacak... işinide düşünme almışsın 10 gün raporunu evinde otur :) vucudunun 2 operasyondan sonra acın ağrın olmasa bile dinlenmeye ihtiyacın olacak, ve ben burunda olmuştum inan bana gögüsten daha zor burun ameliyatı, tabii ne işlem ne yöntemle yapılacak bilmiyorum ama ben 5 gün sıvıyla beslenmiştim çenem off durumdaydı bunun halsizliği bile yatırmıştı... umarım ikiside en mükemmel şekilde sonuçlanır,panik yapma yaşadığın korkuları hepimiz yaşadık özellikle anne olanların psikolojisi daha deli oluyor :) herşey güzel olacak inşallah...
Canım merhaba öncelikle benim özel hayatımla bu kadar ilgileneceğini bilmedim ve KİMSENİN FOTOĞRAFINI GÖRMEKTE İSTEMEDİM ben bir bayanım zaten :) Üyeliğimi iptal ettirmişsin. Sırf sana tekrar yazabilmek için üyelik açtım. Evet 2013 yılında nişanlandım 1 sene sonra evlendim 2 sene evli kaldım ve boşandım :) Sırf için rahatlasın ve insanları bu şekilde iftirada bulunma diye yazıyorum. Şuan bi sevgilim olamaz mı yani bumudur ? Sana cevap veremedim ama mutlaka verecektim zaten ki ben forumda yeni biri değilim.Fotoğraf koymamışsın diyorsun da her üye olan fotoğraf mı koyuyor ki nasıl bu şekilde düşünebildin ? Bence daha ilerlere bakıp hangi forumlarda gezdiğimede bakmalıydın. Senden ricam insanları tanımıyorsun ve ağır şeyler söylemişsin inan çok üzüldüm keşke özelden yazsaydın da ben sana bu açıklamaları ordan yapabilseydim ama beni takip et ameliyatımdan sonra albümüme bakarsın :) İyilikle kalmanı diliyorum..Arkadaşım sana bir soru sordum bir kaç dakika önce aktif olduğun halde cvbinj alamadım sen hiç evlilik yasamadinmi dedim ?
Buraya uzun yıllardır üyesin , geçen yıldan beride meme büyütme formunda geziniyorsun , okadar temkinli davranıyoruz ki artık geriye dönük msjlari okuyarak kisinin fake olup olmadigini anlamaya çalışıyorum , madem cvp vermedin burdan yaziyim 2013 yılında nişanlıyim buyil evlencez demişsin, sonra yeni evlendim demişsin geçen yılki msjlarina baktım 2 yıllık evliyim demişsin (nasıl 2 yıl oluyor matematiksel olarak onuda anlamadım ) neyse şimdide sevgilinden bahsetmişsin valla arkadaşım ben sanada ikna olamadım kusura bakma 1 yıldır meme büyütme formundasin milletin resmini görmek istiyorsun ama sen halen bir resim ekleyememissin çok enteresan geldi bana ama bu arkadaşı izleyen de var lütfen dikkat edin ozeliniz başka platformlarda kullanılmasın ...Kazen @Mune
Nasıl bu kadar eminsin kendinden ben 2012 den beri buraya üyeyim ve insanlar önce nişanlanıyor ve sonra evleniyor olmadığı zamanda boşanıyor. Bundan daha doğal ne olabilir ki ? Ayrıca La Senza yıda bilmediğini düşünüyorum. Ayrıca bende muhasebeciyim ayrıntıya takılman güzel ama inan bu bana attığın iftira çok ağır keşke bi sorsaydın özelden üyeliğimi kaybettiğime üzülüyorum ve ben perşembe günü ameliyat tarihimi alıcam. Bu yaptığın hiç hoş bi davranış değilTeşekkürler @kazen
Valla kızlar aynen öyle olduk daha öncede dediğim gibi mutlaka biryerden açık veriyorlar bu arkadaşta küçük bir ayrıntı dikkatimi çekti :) son msjlarinda "artık 150 TL bayilmicam sutyenlere demişsizde bilirsiniz ki full dolgulu kullandığımız sutyenler pazarda 10 tlyede var 50 tlyede valla ben hiç bir alisverisimde 150 TL bayilmadim bir sutyene asıl ameliyattan sonra o paraları bayılcaz transparan full dantel sutyenler daha pahalı dedim bu işte bir iş var usenmedjm 2013 ten beri tüm yaptığı yorumları okudum ve kesinlikle bayan değil dedim kimi yerde evlencem demiş kimi yerde yeni evliyim kimi yerdede sevgilim var demiş , belki mesleğimden dolayı çok ayrıntıciyim ufacık detaylara takılıyorum işimdede aynıyım muhasebe-finansci çalışanlar bilir çok dikkat gerektiren küçük ayrıntılara takilmamiz gereken bir meslek günlük hayatımada taşır oldum :) hani her msjimda diyorum ya en fazla 5 günden sonra iş başı yapmam lazım diye , benim yerime idareten birisinide koysam eminim ki benim kadar dikkatli olamicak ki çok yaşıyorum onların hatasını gün içinde ben düzeltirken ben kendi isimde nasıl guvencem , iş verenimden çok ben düşünüyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa iş başı yapabilirim diye , hepimize geçmiş olsun burdan da msj göndereyim karşı cinslere UZAK DURUN BİZDEN
Ya ben sadece bir hırka alıcam yanıma . Sen mi abarttın ben mi hafife aldım bilemedim . Nasılsa bandajlı olacak , hırkayı takarım üstüme tamam diye düşündüm . Çanta bile hazırlamadım . Diş fırçam hırkam ve ben :) Bu arada ameliyat sonrası için (iki ay iki çamaşır verecekmiş doktorum . sonrası için ) oysho ya gidip o desteksiz ve süngersiz braletlerden almak istiyorum . İç çamaşırı hastasıyım ben , çamaşırlarım için talip olan arkadaşlarım var .Dalga geçiyorlar benimle . gitti servet diye :)Hatta eşim ameliyat parasını düşünmüyorum Deniz , ama sen yeni çamaşırlara bir servet harcayacaksın yine diye dalga geçiyor benimle :)Cnm benim beni düşünüp uzun uzun msj yazdığın için çok teşekkür ederim bitanemama ben bu sütyeni almadan önce burda resmini paylaşarak sordum bu sütyeni Alcam alt kısmı sanki kesi yerine denk geliyor gibi kullanan memnun olmayan varmı diye sağolsun arzum yazdı kendiside bundan almış ve çokta rahat olduğunu söyledi kesi yerine denk gelmez için rahat olsun dedi arzumun referansı ile gözüm kapalı aldım , internetten operasyon sonrası sütyen olarak arattigimda bir çok sitede bu sütyen vardı yani internetten bez parçası olarak görseydim onu alırdım :) şıklığı bir yere kadar dediğim gibi bandaj daha sağlıklı ise onu twkcam istediği güne kadar ama belli bir süre sonra bu sütyeni mecbur kullancam inşallah dediğin sıkıntıları yaşamam internette fazla çeşit yok gidip magzadanmi alsam bilemedim , her iç camasircida olurmu onuda bilmiyorum 11 gün kaldı arastircam bu konuyu, bavuluma 3 tane şal koydum birisi polar 2 tanesi ince bakalım aklıma geldikçe gidip gelip bavula birşeyler tıkıştırıyorum herhalde tatile gider gibi 2 bavul olcak :) heyecan stres korku kalp çarpıntısı miğde krampları kalp sıkışması hepsi var :)) fenalardayim anlayacağın :)
Bende henüz çanta vs hazırlamadım bende 2 adet istedim sütyeni gece gündüz kullanacağız malum. Ama şal aklıma gelmemişti. Birde yakın zamanda ameliyat olan bir arkadaşım ameliyat sonrası rahat su içmek için pipetli bardak götür demişti bana ben yanıma alacağım aklınızda bulunsun. Bu arada alışveriş konusunda o kadar hevesliyim ki inşallah o günlere gelirizYa ben sadece bir hırka alıcam yanıma . Sen mi abarttın ben mi hafife aldım bilemedim . Nasılsa bandajlı olacak , hırkayı takarım üstüme tamam diye düşündüm . Çanta bile hazırlamadım . Diş fırçam hırkam ve ben :) Bu arada ameliyat sonrası için (iki ay iki çamaşır verecekmiş doktorum . sonrası için ) oysho ya gidip o desteksiz ve süngersiz braletlerden almak istiyorum . İç çamaşırı hastasıyım ben , çamaşırlarım için talip olan arkadaşlarım var .Dalga geçiyorlar benimle . gitti servet diye :)Hatta eşim ameliyat parasını düşünmüyorum Deniz , ama sen yeni çamaşırlara bir servet harcayacaksın yine diye dalga geçiyor benimle :)
Valla o kadar para dökücem .Pipetli bardağı da istersem bulsunlar bir zahmet :)Bende henüz çanta vs hazırlamadım bende 2 adet istedim sütyeni gece gündüz kullanacağız malum. Ama şal aklıma gelmemişti. Birde yakın zamanda ameliyat olan bir arkadaşım ameliyat sonrası rahat su içmek için pipetli bardak götür demişti bana ben yanıma alacağım aklınızda bulunsun. Bu arada alışveriş konusunda o kadar hevesliyim ki inşallah o günlere geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?