- 12 Mart 2018
- 117
- 99
- 18
Amin birtanem çok teşekkür ederiz inşallah dediğin gibi güzel geçer sağ salim evime donebilirimde bende musmutlu yeni ciciklerle resimler çekinip paylasabilirim çok az kaldı ama halen hayal gibi geliyor :) sen ne yaptın gününü aldinmi ?
Kizlar benim son 1 gun. Sali yaklastikca heyecan basiyor
Bu sabah doktora gittim, anormal bir durum olmadığını söyledi, önlem için antibiyotik yazdı.Benimde sag gogsumun dikis yeri biraz sorunlu sanirim zorladim fotografinida yukledim bakabilirsin izlemeye aliyorum seni
Arkadaşım sana bir soru sordum bir kaç dakika önce aktif olduğun halde cvbinj alamadım sen hiç evlilik yasamadinmi dedim ?
Buraya uzun yıllardır üyesin , geçen yıldan beride meme büyütme formunda geziniyorsun , okadar temkinli davranıyoruz ki artık geriye dönük msjlari okuyarak kisinin fake olup olmadigini anlamaya çalışıyorum , madem cvp vermedin burdan yaziyim 2013 yılında nişanlıyim buyil evlencez demişsin, sonra yeni evlendim demişsin geçen yılki msjlarina baktım 2 yıllık evliyim demişsin (nasıl 2 yıl oluyor matematiksel olarak onuda anlamadım ) neyse şimdide sevgilinden bahsetmişsin valla arkadaşım ben sanada ikna olamadım kusura bakma 1 yıldır meme büyütme formundasin milletin resmini görmek istiyorsun ama sen halen bir resim ekleyememissin çok enteresan geldi bana ama bu arkadaşı izleyen de var lütfen dikkat edin ozeliniz başka platformlarda kullanılmasın ...Kazen @Mune
Sigara benim de sorunum, 10 güne ameliyatım var fakat sigarada vazgeçemiyorum en az bir hafta kala bırakman lazım dedi doktorumAdam bana sigarayı azalt dedi . Ben bir yakıp bir söndürüyorum
Merhaba,
Üye ile görüştüm kendisi bayan, mesajlarımın anlaşılmasında sıkıntı var diyor. Lakin %100 kadın bilginiz olsun.
Valla bırakamadım . Yapacak bir şey yokSigara benim de sorunum, 10 güne ameliyatım var fakat sigarada vazgeçemiyorum en az bir hafta kala bırakman lazım dedi doktorum
2 ila 4 hafta dedi bana da doktorSigara benim de sorunum, 10 güne ameliyatım var fakat sigarada vazgeçemiyorum en az bir hafta kala bırakman lazım dedi doktorum
Bikere insan daha da stres oluyor nasıl bırakalımValla bırakamadım . Yapacak bir şey yok
Hamile kaldığımı öğrendiğim an sigarayı. bıraktım . Bir hadta sonra doktora gittim .Damarlarda kanam gözüktü. Daha önce de sigarayı kendi isteğimle 2 yıl bırakmıştım . Ama bu hamileliğimde allahım bir stres içmeyecem de içmeyecem diye . Dr dedi ki sen bişiyi kafaya takmıssın bu stresten . Valla dedim takmadım . Sigarayla aran nasıl dedi .Ayy dedim onu hiç sorma . Dişlerimi sıkıyorum sigara içmeyecem diye . Eşime dediki günde 3 sigara içsin 4 gün sonra gelin . Ahahah kanama yok oldu .Şaka gibi . O kadar kasmışım ki kendimi damarlarda kanamaya sebep olmuşum . Arada bir iki içtim . Bir gün içtim 3 gün sonra bir daha içtim .Bikere insan daha da stres oluyor nasıl bırakalım
Sen bencede bırakma arkadaşım :) Bende bırakıcamda bakalım perşembe tarih versinde bi ondan sonra bırakırımHamile kaldığımı öğrendiğim an sigarayı. bıraktım . Bir hadta sonra doktora gittim .Damarlarda kanam gözüktü. Daha önce de sigarayı kendi isteğimle 2 yıl bırakmıştım . Ama bu hamileliğimde allahım bir stres içmeyecem de içmeyecem diye . Dr dedi ki sen bişiyi kafaya takmıssın bu stresten . Valla dedim takmadım . Sigarayla aran nasıl dedi .Ayy dedim onu hiç sorma . Dişlerimi sıkıyorum sigara içmeyecem diye . Eşime dediki günde 3 sigara içsin 4 gün sonra gelin . Ahahah kanama yok oldu .Şaka gibi . O kadar kasmışım ki kendimi damarlarda kanamaya sebep olmuşum . Arada bir iki içtim . Bir gün içtim 3 gün sonra bir daha içtim .
Aaa ilk defa duydum bunuŞimdi doktorum aradı kızlar . Heyecan var mı diye soruyor
Bana bir sabun verdiler. İçi komple batıconlu . Onunla sabah saatlerinde duş almamı istedi ...
Bu üçüncü arayışı akşama tekrar arayacağını söyledi.Aaa ilk defa duydum bunu
Ben doktorun aramasından bahsettiğini sandım ama sanırım sen sabundan bahsediyorsun :)Aaa ilk defa duydum bunu
Sen Mahmut Beye ameliyat olacaktın demi yanlış hatırlamıyorsam. Ama ne güzel bak hastasıyla ilgili bence güzel birşey canım baksana çoğu arkadaşın dr u cevap vermiyor ne üzücüŞimdi doktorum aradı kızlar . Heyecan var mı diye soruyor
Bana bir sabun verdiler. İçi komple batıconlu . Onunla sabah saatlerinde duş almamı istedi ...
Yok canım Mete Aksu ya olacağım .Belki seyretmişsindir .Perşembe akşamı NTV de canlı yayındaydıSen Mahmut Beye ameliyat olacaktın demi yanlış hatırlamıyorsam. Ama ne güzel bak hastasıyla ilgili bence güzel birşey canım baksana çoğu arkadaşın dr u cevap vermiyor ne üzücü
Canım bende Ankara’dayım ve doktor araştırmasındayım içine sinen doktorları bilmek isterim çünkü doktor konusunda epey korkularım varleyla_ebrum ameliyattan sonra bugunlerde yasadigin endise icin gulup geciceksin canim o guzel memislerden sonra bugunlerin acisini cikaricaksin bak icin rahat olsun :) ben hala arastirma icindeyim acikcasi Ankaradaki 2 doktor icime sindi daha aileme bahsetmedim ailemi ikna edip islerimi ayarlayip doktor gorusmesine gitmek istiyorum bi an once yazin ortasinda olmak hic istemem ama bu gidisle yaza kalacak gibi
Korkma canım .Sonuçta keyif ameliyatı bu .Ben sadece sonrası için biraz tedirginim.Ama o da geçecek :)Kızlar ben de çarşamba olacağım ama psikolojim çok kötü,yıllardır istiyordum,şimdi acaba yanlış mı yapıyorum diyorum,2 gündür hiç konuşmaz oldum,var mı benim gibi hisseden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?