Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

leyla_ebrum ameliyattan sonra bugunlerde yasadigin endise icin gulup geciceksin canim o guzel memislerden sonra bugunlerin acisini cikaricaksin bak icin rahat olsun :) ben hala arastirma icindeyim acikcasi Ankaradaki 2 doktor icime sindi daha aileme bahsetmedim ailemi ikna edip islerimi ayarlayip doktor gorusmesine gitmek istiyorum bi an once yazin ortasinda olmak hic istemem ama bu gidisle yaza kalacak gibi

Merhaba,
Üye ile görüştüm kendisi bayan, mesajlarımın anlaşılmasında sıkıntı var diyor. Lakin %100 kadın bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Bikere insan daha da stres oluyor nasıl bırakalım
Hamile kaldığımı öğrendiğim an sigarayı. bıraktım . Bir hadta sonra doktora gittim .Damarlarda kanam gözüktü. Daha önce de sigarayı kendi isteğimle 2 yıl bırakmıştım . Ama bu hamileliğimde allahım bir stres içmeyecem de içmeyecem diye . Dr dedi ki sen bişiyi kafaya takmıssın bu stresten . Valla dedim takmadım . Sigarayla aran nasıl dedi .Ayy dedim onu hiç sorma . Dişlerimi sıkıyorum sigara içmeyecem diye . Eşime dediki günde 3 sigara içsin 4 gün sonra gelin . Ahahah kanama yok oldu .Şaka gibi . O kadar kasmışım ki kendimi damarlarda kanamaya sebep olmuşum . Arada bir iki içtim . Bir gün içtim 3 gün sonra bir daha içtim .

Sen bencede bırakma arkadaşım :) Bende bırakıcamda bakalım perşembe tarih versinde bi ondan sonra bırakırım

Şimdi doktorum aradı kızlar . Heyecan var mı diye soruyor
Bana bir sabun verdiler. İçi komple batıconlu . Onunla sabah saatlerinde duş almamı istedi ...

Şimdi doktorum aradı kızlar . Heyecan var mı diye soruyor
Bana bir sabun verdiler. İçi komple batıconlu . Onunla sabah saatlerinde duş almamı istedi ...
Sen Mahmut Beye ameliyat olacaktın demi yanlış hatırlamıyorsam. Ama ne güzel bak hastasıyla ilgili bence güzel birşey canım baksana çoğu arkadaşın dr u cevap vermiyor ne üzücü

Kızlar ben de çarşamba olacağım ama psikolojim çok kötü,yıllardır istiyordum,şimdi acaba yanlış mı yapıyorum diyorum,2 gündür hiç konuşmaz oldum,var mı benim gibi hisseden?

Sen Mahmut Beye ameliyat olacaktın demi yanlış hatırlamıyorsam. Ama ne güzel bak hastasıyla ilgili bence güzel birşey canım baksana çoğu arkadaşın dr u cevap vermiyor ne üzücü
Yok canım Mete Aksu ya olacağım .Belki seyretmişsindir .Perşembe akşamı NTV de canlı yayındaydı

Canım bende Ankara’dayım ve doktor araştırmasındayım içine sinen doktorları bilmek isterim çünkü doktor konusunda epey korkularım var

Kızlar ben de çarşamba olacağım ama psikolojim çok kötü,yıllardır istiyordum,şimdi acaba yanlış mı yapıyorum diyorum,2 gündür hiç konuşmaz oldum,var mı benim gibi hisseden?
Korkma canım .Sonuçta keyif ameliyatı bu .Ben sadece sonrası için biraz tedirginim.Ama o da geçecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…